IMMOMAC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOMAC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.909.063

Publication

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0319-012
10/02/2012
ÿþMnd PDF 1 t1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

te vennootschap a 1MMOMAC », waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan ' 379 B 41, opgemaakt door ondergetekende notaris DIRK DELBAERE met standplaats te Gent (Ledeberg), op 24 december 2011, neergelegd ter registratie, met éénparigheid van stemmen, blijkt dat volgende beslissingen

e ' met éénparigheid van stemmen werden genomen :

1./ Aanvaarding van het ontslag, op hun verzoek, van de Heer Marc Lemeire en Mevrouw Anna Van de Vijver,

o als bestuurders van de vennootschap.

X21 Herbenoeming tot bestuurder van de vennootschap van Mevrouw Yvette Thienpont, dewelke aanvaardt

Haar hernieuwd mandaat gaat in op heden en zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van

b tweeduizend zeventien.

re 3J Benoeming tot nieuwe bestuurder van de vennootschap: de Heer LEMEIRE, Tanguy, geboren te Gent op 30

wl , januari 1991, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Cotthem 13. Zijn mandaat gaat in op heden en zal een einde

n nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien.

ni : 4./ Omzettinglvernietiging van alle aandelen aan toonder naar aandelen op naam met vastlegging van de procedure voor de omzetting van aandelen door invoeging van een nieuw artikel 5 bis, dat zal luiden ais volgt:

eq "Omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam. ln afwijking van het vorige artikel kunnen er tot

A éénendertig december tweeduizend en elf ook volgestorte aandelen aan toonder bestaan, met dezelfde rechten en:

N plichten ais verbonden aan de aandelen op naam.

c Aile aandeelhouders geven hun aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde, die de

aangeboden aandelen aan toonder binnen vijf dagen inschnyft in het register van aandelen op naam en daarna;

vernietigt.

me

Op de hiervoor vermelde vervaldag worden de aandelen aan toonder, waarvoor nog geen omzetting in aandelen

et op naam zou worden gevraagd, van rechtswege omgezet in aandelen op naam. Deze worden dan in het register

.9 ; ingeschreven onder de naam van de vennootschap en de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden opgeschort; deze inschrijving verleent de vennootschap niet de hoedanigheid van eigenaar. Een aandeelhouder et

et ; kan de inschrijving van zijn aandelen op zijn naam vragen, mits de aandelen aan toonder worden afgegeven aan

va , de raad van bestuur of zijn aangestelde.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de

te

,,-`1 modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder in aandelen op naam en

..te om deze omwisseling en de vernietiging van de aandelen aan toonder praktisch te realiseren.

7J , De algemene vergadering machtigt de raad van bestuur om het register te vervangen door een register in elektronische vorm en legt hierbij op om na iedere wijziging een afdruk van het register te maken en ter beschikking te houden in de zetel van de vennootschap."

t ' 5./ De vergadering besluit 'unaniem en stelt vast dat alle aandelen op naam zijn, in te schrijven in een. aandelenregister, en zij besluit tot de toevoeging van een derde alinea aan artikel vijf, welke alinea zal luiden:

ni "Aile aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt

C opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en. vermeldt " per aand,aellabûder onder meer et

e het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane storfingen,,:de overdrachten :en overgangen met hun;

' datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en cie nietigheid van de{

aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van.de- vennootschap. ,7pt'bewijs.van, de inschrijving wordt, door de vennootschap een certificaat uitgereikt aan de aandeelhóude s... De àandelen' aan toonder wouten; vernietigd.

Iedere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gedematerialiseerdé áandelen. in voorkomend geval wortten de statuten aangepast waarbij wordt vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling. Het gedematerialiseerd effect wordt er vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

III HII 11111 II1I 111 I 1111111111 I11 1I

*12035436*

0.438.909.063

IMMOMAC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

" Zetel : 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 379 B 41

' (volledig adres)

Onderwerpen) akte Herbenoeming  wijziging statuten

Ondernemingsnr Benaming (voluit):

(verkort):

tJE ter GRIFI=IIr d~

MON{TEGI. EtMt.G~ECHEERGEL ANKVANKGDC?QPWA'<ik]ELTEe

DIRECTION

GE (Afdeling Brugge}

~. 2 -02 ~ 20V il 2 ,~~~. ~~iZ

Crliff~e neer

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen biij hetlëTgisëfi Staatsbïàd _ Ta10272012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

register van aandelen op naam ingeschreven. Conform artikel 462 van het Wetboek van vennootschappen kunnen de eigenaars van gedematerialiseerde effecten te allen tijde vragen dat deze op hun kosten worden omgezet in aandelen op naam."

6.1 De vergadering beslist unaniem de eerste en tweede alinea van artikel vijf van de statuten gelet op de afschaffing van aandelen aan toonder en omzetting van het kapitaal in euro, aan te passen en de integrale tekst van deze beide alinea's te vervangen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderd en één duizend honderd negentig euro drieënzestig eurocent (¬ 301.190, 63).

Het wordt verdeeld in duizend tweehonderd vijftien aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd vijftiende deel van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen."

7.1 a) De vergadering besluit unaniem tot de kapitaalverhoging met achtduizend achthonderd en negen euro zevenendertig eurocent (¬ 8.809,37) om het kapitaal van driehonderd en één duizend honderd negentig euro drieënzestig eurocent (¬ 301.190,63).te verhogen tot driehonderd en tienduizend euro (¬ 310.000,00) .

b) De vergadering stelt vast en verzoekt de werkende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van achthonderd en negen euro zevenendertig eurocent (C 8.809,37) daadwerkelijk " verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd en tienduizend euro (¬ 310.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftien (1.215) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

c) De vergadering beslist dat artikel vijf, eerste en tweede alinea van artikel vijf van de statuten voortaan luiden als volgt: "Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderd en tienduizend euro (¬ 310.000,00).

Het wordt verdeeld in duizend tweehonderd vijftien kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd vijftiende deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

8./ Omzetting van het bedrag van het toegestane kapitaal in artikel zeven naar euro, waarbij de tekst van de eerste alinea wordt vervangen door de volgende tekst "De raad van bestuur is bevoegd om het maatschappelijk kapitaal in één of meer malen te verhogen tot een bedrag van zeshonderd en tweeduizend driehonderd éénentachtig euro zevenentwintig eurocent (¬ 602.389,27) overeenkomstig de door de raad te bepalen modaliteiten".

91 Schrapping in artikel zeven, derde alinea van de woorden "overeenkomstig artikel 34 bis, paragraaf 3 van de vennootschapswef.

10.1 Schrapping van artikel zestien van de statuten met titel "Deponering van de effecten"

111 Aanpassing van artikel 12 teneinde te bepalen dat de vennootschap geldig vertegenwoordigd wordt door het optreden van één gedelegeerd bestuurder en vervanging van de integrale tekst door de volgende tekst:

"De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hun de titel van gedelegeerd bestuurder toekennen. De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alléén optredende gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet staven.

12.1 opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de werkende notaris en aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk zijn alle bestuurders in raad van bestuur van de genoemde vennootschap "IMMOMAC", waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 379 B 41, bijeengekomen en hebben de volgende besluiten getroffen:

1./ De raad van bestuur benoemt tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder: Mevrouw THIENPONT Yvette, voornoemd, die aanvaardt. Overeenkomstig artikel 15 der statuten wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één gedelegeerd bestuurder.

2./ De vennootschap IMMOMAC is aangesteld als bestuurder van vennootschappen. Om deze reden moet de vennootschap IMMOMAC een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.De raad van bestuur beslist

Mevrouw THIENPONT, Yvette Maria Annie Marie, geboren te Gent op vierentwintig februari negentienhonderd vijfenvijftig, nationaal nummer 55.02.24-210,45, wonende te 9520 Sint Lievens-Houtem, Cotthem 13, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen. Door ondertekening van deze notulen bevestigt Mevrouw THIENPONT Yvette, voornoemd, de functie van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Dirk Delbaere

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie proces-verbaal dd. 24/12/2011, omvattende de gewijzigde statuten

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.08.2011 11485-0303-012
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 27.08.2010 10493-0089-012
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 05.08.2009 09555-0079-012
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.07.2008, NGL 01.08.2008 08502-0235-014
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 13.07.2007 07394-0072-014
01/09/2006 : BG045699
25/07/2006 : OU045699
11/08/2005 : OU045699
19/08/2004 : OU045699
30/07/2004 : OU045699
01/08/2003 : OU045699
07/08/2002 : OU045699
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15621-0239-013
24/07/2001 : OU045699
24/11/2000 : OU045699
29/07/2000 : OU045699
10/08/1999 : BG071223
23/07/1999 : BG071223
01/01/1993 : BG71223
01/01/1993 : BG71223
08/12/1989 : BGA7647

Coordonnées
IMMOMAC

Adresse
KUSTLAAN 379, BUS 41 - RESIDENTIE GOLDEN SANDS 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande