IMMONINA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMONINA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.800.073

Publication

10/12/2013
ÿþnaod Waid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

bi-iL-,~LEGD

2 $" 11, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

S RIJ. K

131 4 57

Ondernemingsnr : 0849800073

Benaming

(voluit) : Immonina

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grotstraat 70 - 8780 Oostrozebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26 september 2013

De algemene vergadering beslist met ingang van 01/10/2013 de volgende personen te benoemen ais zaakvoerder van de vennootschap :

Bvba Lotus met als vaste vertegenwoordiger Frank Teck, maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 74

Het mandaat is onbezoldigd tot dit anders wordt beslist.

Frank Teck

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2012
ÿþJ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vo. beho

aan

Belg Staat:

2/1 -iL ELG1SCH S

MONI7'EL R BELG

119§11M!il

F:NEERGELEGD

-A. 10. 201Z

--- ~_ jii,élAivDErr

~ 210#2

Ondernemingsnr : Q ne' _ 96-0 .09-S

Benaming (voluit) : IMMONINA (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Grotstraat 70 - 8780 Oostrozebeke

Onderwerpen) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Frank Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op vier okober tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, dat de heer TACK Frank Stefaan Bruno, geboren te Waregem op vier augustus negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 590804-423-73, thans ongehuwd, wonende te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat, 70, een besloten vennootschap heeft opgericht onder de naam `IMMONINA' met zetel te Oostrozebeke, Grotstraat 70.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volledig onderschreven door inbrengen in geld, en dit ten belope van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600)en waarvoor als vergoeding 100 aandelen worden toegekend.

Het kapitaal werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400), of dus minstens een derde van het volledig kapitaal en op ieder aandeel werd minstens een vijfde volstort.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNP Paribas Fortis te Oostrozebeke dragend nummer 001-6817787-24, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 4/10/2012, en dat bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "IMMONINA". De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat,70.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

2. Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, het verkavelen van bouwgronden en alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bovengemelde bedrijvigheid en in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

3. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

4, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

5. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin,

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De heer Frank TACK voornoemd wordt benoemd tot statutair zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

Evenwel moeten de zaakvoerders, ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd, steeds met twee optreden voor alle handelingen welke betrekking hebben op het aankopen, vervreemden, huren en verhuren voor méér daal negen jaar van onroerende goederen, het aangaan van leningen, kredieten en leasingcontracten, het deelnemen aan een oprichting of kapitaalverhoging van een andere vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

E.ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om 17 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de opro epingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met gewone meerderheid van stemmen genomen en voor de uitzonderingen wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen en tevens onder meer naar hetgeen hierna vermeld.

Een buitengewone algemene vergadering, die moet beraadslagen en besluiten over een statutenwijziging, kan dit slechts op geldige wijze voor zover de vennoten, die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wordt dit quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping vereist en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal op die vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met een drie vierden meerderheid van stemmen genomen.

Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op het doel en/of de rechtsvorm van de vennootschap, moeten de door het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen en ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de lidmaatschapsrechten (inbegrepen de stemrechten) aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering.

G. ONTB M ING  VEREFFENING - VERDELING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR -- JAARVERGADERING

a) Na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de oprichter dat het eerste boekjaar van de vennootschap aanvangt op heden en eindigt op 31 december 2013 en dat het alle handelingen begrijpt die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3/ VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten met beperkte aansprakelijkheid "Bart F Soenen", met zetel te 8560 Wevelgem, Parkstraat, 23, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

Uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Vaor-~

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 31.08.2015 15553-0262-013

Coordonnées
IMMONINA

Adresse
GROTSTRAAT 70 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande