IMMOPAT

NV


Dénomination : IMMOPAT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 871.045.350

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 23.06.2014 14203-0543-012
16/12/2013
ÿþ MOdPDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11.31511 liI

i

iu

NEERGELEGD ter GRIFFIE d'et

FtirCHTBANK VAN KOOPHANDEL T:

l3RUaQE {AfdOing Brume,

o4 DEC. 2~~~

Gri#tie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

0871.045.350

Ondernemingsar

Benaming (voluit) IMMOPAT

(verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm

Zetei : Karel van Manderstraat 133

8310 Bruace

(volledig adres)

" Onderwerpen) akte ; statutenwij ziging

,Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor -Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 22 november 12013, Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 25 ,november 2013, drie bladen één verzending, boek 232 blad 86 vak 5. Ontvangen 50,00 euro. (getekend) De eerstaanwezend inspecteur a.i. Kurt Van Loo adviseur a.i. dat de buitengewone algemene vergadering van de 'aandeelhouders van de naamloze vennootschap IMMOPAT beslist heeft het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op honderd eenendertigduizend ;vijfhonderd euro (131.500,00 EOR) te verhogen met tweehonderd tweeënvijftigduizend euro (252.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen op driehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (383.500,00 EUR) door ;inbreng in geld, volgestort, zonder de creatie van nieuwe aandelen.

,Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd het gestort gedeelte ;van de kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een ,bijzondere rekening nummer BE61 7450 6938 8617 bij de naamloze vennootschap KBC BANK ten name van de naamloze vennootschap IMMOPAT, zoals blijkt uit bewijzen van deponering afgegeven door voornoemde instelling op .21 november 2013 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd, om 'door hem te worden bewaard.

'De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris ;te notuleren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderd !tweeënvijftigduizend euro (252.000,00 EUR) volledig werd onderschreven en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot driehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (383.500,00 EUR) verdeeld in vijfduizend vierendertig ;(5.034) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde ,kapitaalverhoging artikel 5, lid 1 van de statuten te vervangen door 'volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (383.500,00 EUR)."

;Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- gecoordineerde statuten.

t

30/09/2013
ÿþOndernemingsar

0871.045.350

Benaming (vorw!) :

IMMOPAT

(verkort) . naamloze vennootschap

Rechtsvorm

Karel van Manderstraat 133

Zetel

8310 Bruaae

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : kapitaalvermindering - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 11 september 2013, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van van de naamloze vennootschap Immopat beslist heeft:

1) De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderdduizend euro (100.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van tweehonderd eenendertigduizend vijfhonderd euro (231.500,00 EUR) op honderd eenendertigduizend vijfhonderd euro (131.500,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalvermindering uitsluitend op het werkelijk volgestort kapitaal zal aangerekend worden.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalvermindering met honderdduizend euro (100.000,00 EUR) zal aangewend worden voor uitkering aan de aandeelhouders a rato van hun deelneming in het kapitaal, hetgeen door hen uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Zolang de vrijgekomen bedragen niet aan de aandeelhouders zijn uitgekeerd, zullen de bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig de huidige tekst van artikel 5, lid 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenendertigduizend vijfhonderd euro (131.500,00 ROR)."

2) De algemene vergadering beslist de eerste zin van artikel 11 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap."

3) De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 27, lid 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van de aan dat aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft."

4) De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 27, lid 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De bestuurders en de eventuele commissarissen geven antwoord op de vragen die door de aandeelhouders worden gesteld, één en ander conform het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen

~

MOd PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 11111111

'13148330*

s

~9 t~~ e~1~F1~ ~w~

a~~R~~~~Ç p(S }{~`}G1~~'~~*1+1~~`L~

~~~H~~~r~~

, ~Fít

~1,ti~~~`

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

5) De algemene vergadering beslist de artikelen 20 en 21 van de statuten te vervangen door volgende artikelen:

"Artikel 20 - Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 21 - Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur of, indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur heeft zich niet de bevoegdheid voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité, kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meerdere van zijn leden, die dan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, of aan één of meerdere personen buiten haar leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur, of in voorkomend geval het directiecomité, individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

Tn het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen. Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen. Artikel 22 - Uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht.

1. De raad uan bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

2. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité.

3. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap in en

buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of de gedelegeerden voor dit bestuur die volgens het besluit van de raad van

bestuur, of indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur zich niet de bevoegdheid heeft voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité, individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden."

6) Blijkens proces-verbaal verleden voor ondergetekende notaris op vijftien juli tweeduizend en elf werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Patkin, met zetel te 8310 Brugge, Karel Van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Manderstraat 133, ondernemingsnummer 0439.549.263, ontbonden met het oog op haar vereffening. Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van zelfde vennootschap van vijftien december tweeduizend en elf werd de vereffening van deze vennootschap afgesloten. De algemene vergadering stelt vast dat het mandaat van bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Patkin, voornoemd, een einde heeft genomen op vijftien juli tweeduizend en elf.

De algemene vergadering beslist de volgende bestuurders te herbenoemen voor een termijn van zes jaar:

- de Heer Pattyn, Paul Jean Theophiel, wonende te 8310 Brugge, Karel van Manderstraat 133;

- Mevrouw Kints, Rose Marie Clémence, wonende te 8310 Brugge, Karel van Manderstraat 133.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

RAAD VAN BESTUUR: De raad van bestuur beslist voor een termijn van zes jaar tot gedelegeerd bestuurder te herbenoemen: de Heer Pattyn Paul, voornoemd.

Overeenkomstig de statuten is de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden. De gedelegeerd bestuurder is bovendien individueel bevoegd voor het dagelijks bestuur, alsook voor de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat.

De eventuele bezoldiging 'vin de gedelegeerd bestuurder wordt door de algemene vergadering bekrachtigd.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- gecoördineerde statuten.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 21.06.2013 13208-0173-012
18/10/2012
ÿþ" Mod Word 1t.1

U~ "....) ' in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*isi~asas

Ondernemingsnr : 0871045350 Benaming

(voluit) : IMMOPAT

(verkort) :

NEERGELEGD ter GRIFFIE del RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op; 4 s OKT. 2012

Griffie gre.e.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Karel Van Manderstraat 133 - 8310 Sint-Kruis

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit het verslag van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 12 juni 2012 blijkt de benoeming tot onbezoldigd bestuurder, vanaf heden tot aan de algemene vergadering te houden in 2016 van:

mevr. Kints Rose-Marie, Karel Van Manderstraat 133, 8310 Brugge

Paul Pattyn

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 28.06.2012 12236-0254-012
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 17.06.2011 11177-0528-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 25.06.2010 10228-0444-013
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 15.06.2009 09241-0120-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 23.06.2008 08256-0223-012
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 06.08.2007 07535-0348-011
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 14.06.2005, NGL 27.07.2005 05576-4248-011

Coordonnées
IMMOPAT

Adresse
KAREL VAN MANDERSTRAAT 133 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande