IMMORAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMORAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.846.037

Publication

16/04/2014
ÿþ MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*14082621*

Ondernemingsnr : 0845.846.037 Benaming

(voluit) IMMORAN (verkort):

NEERGELEGD

-1 04, 2014

FiLCHtBANK KOOPHANDEL

Pi leerffitiJK

bit

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8530 Harelbeke, Generaal Deprezstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte: PARTIELE SPLITSING NEERLEGGING SPLITSINGS VOORSTEL

Op 2 april 2014 is overeenkomstig artikel 728 juncto 677 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap RANSON en van de besloten vennootschap met beperkte

" aansprakelijkheid IMMORAN het hierna omschreven voorstel van partiële splitsing door overneming opgesteld,

" dat zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van beide vennootschappen.

Uit voornoemd splitsingsvoorstel blijkt het volgende,

I. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1 DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP; NV RANSON

Naam: RANSON

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8530 Harelbeke, Generaal Deprezstraat 16

De vennootschap heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel: de handel en fabricatie van aile producten voor de brood- en/of

banketbakkerij en/of voedingswaren in de meest ruime zin.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle en ondermeer industriële, commerciële,

financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband

houden of die van aard zijn de ontplooiing van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen..

De vennootschap zal zich tevens mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of

anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of

verwant doel nastreven of die van belang zijn voor dat der vennootschap."

1.2. DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP: BVBA IMMORAN

Naam: IMMORAN

Rechtsvorm: bealoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8630 Harelbeke, Generaal Deprezstraat 18

De vennootschap heeft als doel;

"De vennootschap heeft tot doel, zowel In België ais in het buitenland, onder welke vomi ook rechtstreeks of onrechtstreeks onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen te verwerven, een onroerend of roerend vermogen te beheren en te investeren in vastgoed in de meest ruime zin.

Zij kan eveneens participaties aanhouden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis of ais bestuurder het operationeel beheer ervan waarnemen.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële vaste activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande. Ook kan de vennootschap overgaan tot de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om

........

Op de taatste blz van Luik 8 vermeidel ' Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en handel voeren in de breedste zin van het woord.

De vennootschap kan aile handelingen stellen van beheer van een onroerend en roerend vermogen en kan aile onroerende, roerende en financiële verrichtingen uitvoeren.

Al wat voorafgaat in de mate dat het niet gaat om gereglementeerde activiteiten tenzij de vennootschap aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderdeenennegentig.

De vennootschap kan, zowel ln België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden:

Il. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN, EN IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

In ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen van nv RANSON aan bvba IMMORAN zullen in totaliteit 15.876 nieuw uitgegeven aandelen in bvba IMMORAN worden uitgereikt aan de aandeelhouders van nv RANSON. Er wordt geen opleg in geld voorzien.

Deze aandelen zullen inzonderheid in totaliteit worden uitgereikt aan de enige aandeelhouder van nv RANSON, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHLAN.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT-DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

De nieuwe aandelen in bvba IMMORAN die worden uitgereikt aan de aandeelhouders van nv RANSON zijn van dezelfde aard ais de bestaande aandelen in bvba IMMORAN en zijn aandelen op naam.

Deze nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van bvba IMMORAN aan de aandeelhouders van nv RANSON worden toegekend als volgt: aan de enige aandeelhouder van nv RANSON, bvba PHLAN: 15.876 nieuwe aandelen in bvba IMMORAN.

Het bestuursorgaan van bvba IMMORAN zal de toekenning van deze nieuwe aandelen inschrijven in het aandelenregister van de vennootschap, hetgeen behoorlijk zal worden ondertekend door aile belanghebbende partijen.

IV, DATUM VANAF DEWELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDER REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

Deze nieuw uitgereikt aandelen in bvba IMMORAN geven recht op deelname in de winst van bvba IMMORAN gerealiseerd vanaf 1 januari 2013.

V. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ("BO EKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT")

De handelingen door nv RANSON gesteld vanaf 1 januari 2013 met betrekking tot het afgesplitste vermogen zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van bvba IMMORAN.

VI.RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In nv RANSON zijn geen aandeelhouders of houders van andere effecten dan aandelen die bijzondere rechten hebben.

VII. DE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen voor dat overeenkomstig artikel 731, §1, laatste lid juncto artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen geen verslag over het splitsingsvoorstel zal worden opgesteld door de commissaris, of wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor zoals bedoeld in dit artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle vennoten en houders van effecten waaraan stemrecht is verbonden in elke bij de partiële splitsing betrokken vennootschap dienen hiermee in te stemmen.

Het gevraagde in punt 70 van artikel 728 lundi) 677 van het Wetboek van Vennootschappen is hier dan ook zonder voorwerp.

s.

'

. behouden

aan het Belgisch Steetsbfad

3.

IEDER BIJZONDER 'VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DÉ BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de bestuurders van zowel nv RANSON als bvba IMMORAN warden geen bijzondere voordelen toegekend.

IX.NAUWKEURIGE OMSCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Dit voorstel van partiële splitsing heeft inzonderheid betrekking op de overdracht van volgende vermogensbestanddelen vanwege nv RANSON aan bvba IMMORAN met een totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2012 ad 377,552,72:

a) ACTIVA:

- de blote eigendom van de gebouwen en terreinen, gelegen te Harelbeke, Kortrijksesteenweg 322, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest zijnde, 34013 Harelbeke le Afdeling, Sectie A, nr. 1167G, niet een totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2012 van E 83.576,93;

- de blote eigendom van de gebouwen en terreinen, gelegen te 8500 Kortrijk, Tekenaarslaan +64 en Tapijtenweversstraat 2, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest zijnde, 34353 Kortrijk 3e Afdeling, Sectie B, nrs, 0076R 3 en 0076K 3, met een totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2012 van E 4.607,13;

- de blote eigendom van de gebouwen en terreinen, gelegen te Harelbeke, Generaal Deprezstraat 16, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest zijnde, 34322 Harelbeke 2e Afdeling, Sectie B, nrs. 0560W en 0560T, met een totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2012 van E 113.969,86;

- de blote eigendom van de gebouwen en terreinen, gelegen te Hoeselt, Industrielaan 24 en ln het klein Heereveld, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest zijnde, 73032 Hoeselt, le Afdeling, Sectie G, nrs. 0295R en 0295P, met een totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2012 van E 175.398,80.1a) SCHULDEN

nihil.

Ingeval van onvolledigheid of onduidelijkheid moet deze worden geïnterpreteerd als zijnde dat aile activa en alle schulden in nv RANSON behouden blijven met uitzondering van voormelde over te dragen activa. Ook de niet-uitgedrukte activa en schulden worden behouden in nv RANSON voor zover ze niet uitdrukkelijk betrekking hebben op voormelde over te dragen activa.

Samen hiermee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing nv RANSON naar bvba IMMORAN.

voor nv RANSON:

Comm.V., BRUNO RANSON, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Ranson gedelegeerd bestuurder

voor bvba IMMORAN:

Comm.V. BRUNO RANSON, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Ranson zaakvoerder-directeur

Comm.V. MICHAËL RANSON, vast vertegenwoordigd door de heer Michaël Ranson zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, lietzti van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien von derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

27/06/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0845.846.037

Benaming (voluit) : IMMORAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Generaal Deprezstraat 18

8530 Harelbeke

Onderwerp akte :

is

PARTIELE SPLITSING  OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "IMMORAN" door het ambt van Notaris PASCAL;: DENYS te Zwevegem dd. 27 mei 2014 houdende de partiële splitsing van de vennootschap "RANSON N.V." door overdracht van een aantal activa en passiva;; aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMORAN",!° werden volgende besluiten genomen :

;£ BESLUIT De vergaderingen stellen vast dat overeenkomstig artikel 735 van het Wetboek van;; Vennootschappen de bvba "IMMORAN" kan deelnemen aan de partiële splitsing, doordat de vennoten van de nv "RANSON N.V." voldoen aan de vereisten voor de; verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de bvba "IMMORAN", gezien de,r enige aandeelhouder van de nv "RANSON N.V." tevens reeds aandeelhouder is van de bvba "IMMORAN".

BESLUIT ;s De vergaderingen nemen kennis van en bespreken de hierna vermelde stukken: het voorstel tot partiële splitsing de dato 2 april 2014 opgesteld door de: bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk;; Gent op 2 april 2014;

- het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders van de Verkrijgende;. Vennootschap, bvba "IMMORAN", en het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 313 van het:; Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap,: onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;. Lelieur, Van Ryckeghem & c°, vertegenwoordigd door de heer Geert Van;: Ryckeghem, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8790 Waregem, Keizerstraat 18,= !; met betrekking tot de inbreng in natura in de Verkrijgende Vennootschap, bvbas, "IMMORAN", luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid " IMMORAN " in het kader van de partiële splitsing voor;: een netto-inbrengwaarde van ¬ 377.552,72 bestaat uit de blote eigendom van de; onroerende goederen van de naamloze vennootschap " RANSON " op basis vanf: een balans afgesloten op 31 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Y':ITEUR B ~EGE

2 4 -06- 2014

3ISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

Z 2Ui4

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, af KORTRIJK

Sitiffie

IW'e111§11IM

BEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, 'zijn-Wij van oordeel dat

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door

het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen.

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale

vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. Zoals in het verslag opgenomen werd, rust op heden op de onroerende goederen die het voorwerp van de inbreng uitmaken de volgende zakelijke zekerheden tvv. KBC Bank :

- ¬ 309.866,91 inschrijving hypotheek;

- ¬ 2.743.680,57 volmacht hypotheek;

Er dient bijgevolg een voorbehoud geformuleerd te worden mbt het risico op

uitwinning.

' 3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, onder voorbehoud van hetgeen voorafgaat, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De inbreng in natura dewelke volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe geschiedt op basis van een staat van actief en passief per 31 december 2012 is bijgevolg niet overgewaardeerd.

De vergoeding van de inbreng in natura tbv. 377.552,72 ¬ bestaat in 15.876 . aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMORAN, zonder vermelding van nominale waarde, bestaande uit ¬ 1.774,69 kapitaal en ¬ 375.778,03 andere eigen vermogensbestanddelen.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 313, 677 e.v. van het Wetboek van vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

De termijnen zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen werden niet nageleefd. De controlewerkzaamheden werden er niet door beïnvloed. Waregem, 26 mei 2014,

" Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor

Vennoot in de burg.venn. ovv. Bvba Lelieur, Van Ryckeghem & C° "

Aan de voorzitter wordt door de vergaderingen ontslag verleend van de integrale voorlezing van voormeld voorstel tot partiële splitsing en van voormelde verslagen nopens de inbreng in natura.

Zij beslissen vervolgens een afschrift van het voorstel tot partiële splitsing met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel, een afschrift van het verslag van het college van zaakvoerders van bvba "IMMORAN" (opgesteld overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen) en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor (opgesteld overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen) toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

BESLUIT

De voorzitter verklaart, namens de bestuursorganen van de beide bij de Partiële Splitsing betrokken vennootschappen, dat er zich tussen de datum van opstelling van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de bij de Partiële Splitsing betrokken vennootschappen.

BESLUIT

Revisoraal splitsingsverslag

De vergaderingen besluiten om in overeenstemming met artikel 731, §1, laatste lid juncto artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen geen verslag over het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

splitsingsvoorstel te laten opstellen door de commissaris zoals bede-Id-in diit --- ifikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Splitsingsverslaq bestuursorgaan

De algemene vergaderingen besluiten om in overeenstemming met artikel 734 ÿ juncto 677 van het Wetboek van Vennootschappen af te zien van de verslagplicht van het bestuursorgaan zoals bedoeld in artikel 730 juncto 677 van het Wetboek van Vennootschappen en van de mededeling van deze verslaggeving zoals voorgeschreven door artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel 734, alinea's 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen, bepaalt wat volgt: "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 1...] en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien

alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene

vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die

over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

Deze besluiten zijn genomen met unanimiteit.

BESLUIT

De vergaderingen keuren voormeld voorstel tot partiële splitsing door overneming de dato 2 april 2014 zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van" Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk op 2 april 2014, integraal goed.

De vergaderingen besluiten tot partiële splitsing volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het voorstel tot partiële splitsing, van de nv "RANSON N.V." door overdracht van een aantal activa en passiva behorend tot haar vermogen, in overeenstemming met de splitsingsstaat opgemaakt per 2 april 2014, die als bijlage aan het voorstel tot partiële splitsing is gehecht, aan de ? Verkrijgende Vennootschap, de bvba "IMMORAN", waarbij de partieel gesplitste vennootschap, de nv "RANSON N.V.", niet ophoudt te bestaan en mits toekenning aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap, de nv "RANSON N.V," van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap, de bvba "IMMORAN"

De over te dragen activa en passiva van nv "RANSON N.V." aan bvba "IMMORAN" omvatten alle vermogensbestanddelen opgenomen in de opgave van de af te splitsen vermogensbestanddelen van de nv "RANSON N.V." volgens staat van actief en passief per 31 december 2012, zoals dit alles beschreven staat op bladzijde 7 van het voorstel tot partiële splitsing. Het onroerend gedeelte wordt hierna uitvoerig omschreven.

ACTIVA: ¬ 377.552,72

 de blote eigendom van de hierna beschreven onroerende goederen van nv "RANSON N.V.", met een globale boekhoudkundige waarde per 31 december; 2012 van ¬ 377.552,72

SCHULDEN: NIHIL

De vermelde vermogensbestanddelen van de nv "RANSON N.V." gaan krachtens de partiële splitsing met aile rechten en verplichtingen over, onder algemene titel, op de Verkrijgende Vennootschap.

BESCHRIJVING VAN HET VERMOGEN DAT OVERGAAT KRACHTENS DE PARTIËLE SPLITSING VAN NV "RANSON N.V." NAAR BVBA "IMMORAN" Overeenkomstig het voorstel tot partiële splitsing gaan de hierna vermelde activa-en passivabestanddelen van de nv "RANSON N.V.", over op de bvba "IMMORAN". Aldus zullen overeenkomstig de splitsingsstaat die als bijlage gevoegd is bij het splitsingsvoorstel alle volgende activa- en passivabestanddelen overgaan naar de bvba "IMMORAN"

De blote eigendom van

1)GEMEENTE HARELBEKE, eerste afdeling, Kortrijksesteenweg 322.

De gebouwen en terreinen, op en met grond, bekend volgens titel en kadaster, sectie A, nummer 1167/G, groot tweeëntwintig are tien centiare (22a 10ca). (conform kadastrale legger van 18/10/2013)

Kadastraal inkomen: zevenduizend drieënvijftig euro (¬ 7.053,00)

Met een totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2012 van ¬ 83.576,93; 2)STAD KORTRIJK, derde afdeling, Tekenaarslaan +64 en Tapijtenweversstraat 2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De gebouwen en terreinen, op en met grond, bekend:

- volgens titel, sectie B, deel van nummer 761B/3 en 761K/3,

- en volgens kadaster, sectie B, nummer 76/R/3 en 76/K/3, (conform kadastrale legger van 18/10/2013),

groot één hectare één are tachtig centiare (01 ha 01a 80ca).

Kadastraal inkomen: tweeëntwintig duizend zevenhonderd achtenzestig euro (¬ 22.768,00)

3)STAD HARELBEKE, tweede afdeling, Generaal Deprezstraat 16. Bedrijfsgebouwen en woonhuis, op en met grond bekend

-volgens titels, sectie B, deel van nummers 453/A en 560/1, 5601M, 559/M en 559/N, 5591P en 5591R, deel van nummer 453/A/2, en 560/L en

-volgens kadaster, sectie B, nummers 5601W en 560/T (conform kadastrale legger van 18/10/2013),

groot twee hectare vier are dertig centiare (2ha 4a 30ca).

Kadastraal inkomen: zevenendertigduizend achthonderdachtentachtig euro (¬ 37.888,00)

4)GEMEENTE HOESELT, eerste afdeling, Industrielaan 24 en ln het Klein Heereveld.

Een bedrijfsgebouw, op en met grond, en een perceel grond, bekend :

-volgens titels, sectie G, nummers 295/B en 295/L, nummer 301/K, 303 en 304/B, nummer 305/M en nummer 298/A, onder grotere oppervlakte, en

-volgens kadaster, sectie G, nummers 295/P en 295/R, groot één hectare zevenenveertig are tweeëntwintig centiare (1 ha 47a 22ca) (conform kadastrale legger van 18/10/2013)

Kadastraal inkomen: tweeënvijftigduizend achthonderdtweeëntachtig euro (¬ 52.882,00)

BESLUIT

De netto-boekwaarde van de door de partiële splitsing afgesplitste vermogensbestanddelen wordt volgens staat van activa en passiva opgemaakt op 31 december 2012 bepaald op ¬ 377.552,72.

De partiële splitsing zal van rechtswege met zich meebrengen dat de overgedragen activa- en passivabestanddelen verdwijnen uit het vermogen van de gesplitste vennootschap en onder algemene titel worden overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap, bvba "IMMORAN".

De partieel gesplitste vennootschap, nv "RANSON N.V.", blijft verder bestaan. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT a. Toekenning van nieuwe aandelen in de bvba "1MMORAN"

In ruil voor het door de partiële splitsing verminderde vermogen van de nv "RANSON N.V.", zullen er ter vergoeding van de inbreng van het afgesplitste vermogen van de nv "RANSON N.V." in de bvba "IMMORAN" aan de huidige aandeelhouder van de nv "RANSON N.V.", met name de bvba "PHLAN" aandelen van de bvba "IMMORAN" worden toegekend. Het aantal aandelen dat de huidige aandeelhouder van de nv "RANSON N.V." in de nv "RANSON N.V." bezit, blijft ongewijzigd na het doorvoeren van de partiële splitsing (kapitaalvermindering zonder vernietiging van aandelen).

De hoger genoemde huidige aandeelhouder van de nv "RANSON N.V." wordt voor de inbreng in natura in de bvba "IMMORAN" ingevolge de overgang van het af te splitsen gedeelte van het vermogen van de nv "RANSON N.V." naar de bvba "IMMORAN", vergoed door de uitreiking van 15.876 nieuw uitgegeven aandelen van de bvba "IMMORAN" die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande aandelen in de bvba "IMMORAN".

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

b.Uitreikingswijze

Overeenkomstig de bepalingen van het voorstel tot partiële splitsing zullen de aandelen die door de bvba "IMMORAN" worden uitgegeven in ruil en als vergoeding voor de door haar verkregen en overgenomen vermogens ingevolge de partiële splitsing, aan de hoger genoemde huidige aandeelhouder van de nv "RANSON N.V." worden uitgereikt door en onder de verantwoordelijkheid van het x bestuursorgaan-van- de-bvba -"IMMORAN",--.___..__._---------------- _____

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De aandelen van de bvba "IMMORAN" zullen allemaal aandelen op naam zijn en zullen door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de bvba "1MMORAN" worden ingeschreven in een register van aandelen dat overeenkomstig artikel 357 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zal worden gehouden.

in hoofde van de nv "RANSON N.V." dienen geen bijzondere formaliteiten vervuld te worden ingevolge de voormelde uitgifte en uitreiking van aandelen in de bvba "IMMORAN".

c.Deelname in de winst

De nieuwe aandelen uitgegeven in de bvba "IMMORAN" geven recht te delen in de winst vanaf 1 januari 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de nv "RANSON N.V." wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de bvba "IMMORAN", zoals hierna bepaald,

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen betreffende dit recht.

d. Boekhoudkundige verwerking

Vanuit boekhoudkundig oogpunt wordt de overdracht gerealiseerd op basis van de staat van activa en passiva van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap afgesloten per 31 december 2012.

Alle bewerkingen gedaan door de Partieel Gesplitste Vennootschap sinds 1 januari 2013, met betrekking tot de door de Partiële Splitsing aan de Verkrijgende Vennootschap overgedragen vermogensbestanddelen, worden geacht vanuit boekhoudkundig oogpunt te zijn gedaan namens en voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, de bvba "IMMORAN", die de overgedragen bestanddelen verkrijgt.

De overdracht in de boeken van de Verkrijgende Vennootschap, bvba "1MMORAN", van een gedeelte van de activa- en passivabestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, nv "RANSON N.V.", wordt geboekt aan de waarde waartegen deze bestanddelen geboekt waren in de boekhouding van de partieel gesplitste : vennootschap, op datum van boekhoudkundige toestand per 31 december 2012.

e. Betwistingen en vorderingen

Betwistingen en vorderingen met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, hoegenaamd ook, gerechtelijk of niet, als eiser of als verweerder, zullen worden opgevolgd door de Verkrijgende Vennootschap, de bvba "IMMORAN", die de enige zal zijn om er voordeel uit te halen of er de gevolgen van zal dragen, ter volledige en algehele ontlasting van de gesplitste vennootschap nv "RANSON N.V.",

Dit besluit wordt genomen met unanimiteit.

De algemene vergaderingen keuren de eigendomsovergang van de beschreven vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap goed en stellen de realisatie van deze eigendomsoverdracht vast, ingevolge de Partiële splitsing.

BESLUIT

Voor de beschrijving van de activa- en passivabestanddelen die overgedragen worden door de nv "RANSON N.V." aan de bvba "IMMORAN" verwijzen de algemene vergaderingen integraal naar het voormelde voorstel tot partiële splitsing met aangehechte splitsingsstaat.

BESLUIT

Met betrekking tot de bestemming van de bestanddelen die niet uitdrukkelijk vermeld worden in de beschrijving waarvan sprake in het splitsingsvoorstel, besluiten de algemene vergaderingen dat deze worden toegewezen aan de nv "RANSON N.V.", voor zover ze niet uitdrukkelijk betrekking hebben op de voormelde overgedragen activa en passiva.

BESLUIT

De algemene vergaderingen van de twee betrokken vennootschappen besluiten dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de nv "RANSON N.V." van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de Partiële Splitsing, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de Partieel te

Splitsen--Vennootschap -nv--`.RANSON _ N voor.- de-uitoefening.-van -hun-mandaad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-

Voor-

behouden

- aan het

" - Belgisch .Staatsblad

met betrekking tot de overgedragen activa en passiva sinds 1 januari 2013 tot op de

dag van de verwezenlijking van de Partiële Splitsing.

BESLUIT

In uitvoering van voormeld besluit tot partiële splitsing nemen de vergaderingen van

de respectieve vennootschappen volgende besluiten:

de algemene vergadering van de Verkrijgende Vennootschap, bvba "IMMORAN",

besluit tot verhoging van haar kapitaal met een bedrag van ¬ 1.774,69 om het te

brengen van ¬ 325.000,00 op een bedrag van ¬ 326.774,69 ; de vergadering stelt

de realisatie van de kapitaalverhoging vast en besluit tot de aanpassing van artikel

5 van haar statuten zoals hierna bepaald;

BESLUIT

De algemene vergaderingen stellen de verwezenlijking van de Partiële Splitsing,

zoals beschreven in voormeld voorstel tot Partiële splitsing, vast.

BESLUIT

De algemene vergadering van de bvba "IMMORAN" besluit tot aanpassing van haar

statuten in overeenstemming met de voorgaande besluiten, als volgt:

- vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 326.774,69. Het is verdeeld in

19.126 aandelen met een fractiewaarde van 1/19.12evan het kapitaal."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte partiële splitsing dd. 27 mei 2014

-gecoördineerde statuten

-verslag van het college van zaakvoerders

-verslag van de commissaris

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 23.07.2014 14337-0127-018
23/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoude

aan hel Bolgisci Staatsbl.

Ni ERGELCGD

11. 12. 2013

>~~c Tli B K~.,,%,1{~~KNp~L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

i II

*1319 92

Ondernemingsnr : 0845.846.037

Benaming

(voluit) : IMMORAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel 8530 HARELBEKE, GENERAAL DEPREZSTRAAT 18

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMING ZAAKVOERDER-DIRECTEUR EN DELEGATIE DAGELIJKS BESTUUR AAN DE ZAAKVOERDER-DIRECTEUR

In het college van zaakvoerders van 12 mei 2012 werd met eenparigheid van stemmen besloten de gewone Commanditaire Vennootschap BRUNO RANSON, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Ranson, als zaakvoerder-directeur te benoemen, zoals bepaald in artikel 14 en 15 van de statuten en dit met ingang vanaf 12 mei 2012.

Tevens besloot voornoemd college met eenparigheid van stemmen aan de zaakvoerder-directeur het dagelijks bestuur te delegeren. Alle bevoegdheden inzake het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging daaromtrent worden daartoe aan de zaakvoerder-directeur overgedragen overeenkomstig artikel45 van de statuten.

Comm.V. BRUNO RANSON, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Ranson zaakvoerder

Comm.V. CHARLOTTE RANSON, vast vertegenwoordigd door mevrouw Charlotte Ranson zaakvoerder

Comm.V. MICHAEL RANSON, vast vertegenwoordigd door de heer Michaël Ranson zaakvoerder

Op de laatste brz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012
ÿþmod111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'voor-

het

.ctgrsch ~t.-ntsn[ad j

NIIIIIII IIIIIIIII

*120943&5*

Orldezne;ns<u}r".r,r Ó 1(5. 8 Lt D 3

r3enami " e,';. ~ ~N

NEERGELEGD

10, G5. 2012

, ,,

E,E~HTBP-sNK KOOPHANDEL

I\C?TRIJK

M1.^.ri`iç.1r1'(Y : r,j' (-V2,...!" ,11 I l'<ti-1[-)4:

itd'.;;e;1.1:-,

Orderv erp 2,141:

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Bij akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 0810512012 werd een BVBA opgericht als volgt

Vennoot:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHLAN", met zetel te 8530 Harelbeke, Generaal Deprezstraat 18.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister ondernemingsnummer 0831.464.303 en hebbende het B.T.W, nummer BE831.464.303.

Opgericht bij akte verleden voor het ambt van Notaris DENYS Pascal te Zwevegem op vierentwintig november tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht december tweeduizend en tien onder nummer 10178425.

Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam IMMORAN.

Zetel.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoering dat in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden gepubliceerd.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook rechtstreeks of onrechtstreeks onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen te verwerven, een onroerend of roerend vermogen te beheren en te investeren in vastgoed in de meest ruime zin,

Zij kan eveneens participaties aanhouden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

. ir aZra',. hiz var LbIL E T" : ïrn I .1 ;,11.?l,

(:1 , :VQifil3r2r

r

mod 11.1

l'Ia" {jCF1

- ,z rset De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning

op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak

t- ~,cshtad I

verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis of als bestuurder

;r het operationeel beheer ervan waarnemen.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële vaste activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande. Ook kan de vennootschap overgaan tot de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en handel voeren in de breedste zin van het woord.

De vennootschap kan alle handelingen stellen van beheer van een onroerend en roerend vermogen en kan alle onroerende, roerende en financiële verrichtingen uitvoeren.

AI wat voorafgaat in de mate dat het niet gaat om gereglementeerde activiteiten tenzij de vennootschap aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderdeenennegentig.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen

'o rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Duur,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

hIZ ar Fi, r,e persos--

~ r; .a^ . " :

ç Kapitaal.

N Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 325.000,00 euro. Het is verdeeld in 3.250 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde

e van 113.250ste van het kapitaal van de vennootschap, onderschreven in geld en volledig volstort. Het bankattest inzake de deponering der gelden werd aan de

e notaris overhandigd teneinde bewaring in het vennootschapsdossier.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de

c, vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen

.te totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen is als

11 eigenaar van de aandelen, Bij overlijden van de enige vennoot evenwel worden de

~, aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in bezit

,~ getreden of in bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap en dit tot de dag van de verdeling van de aandelen

e of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. Bij afwijking top deze regeling, oefent de persoon, die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit.

pq Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan

verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende

schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

Zaakvoering.

mod 11 1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot hoeven te zijn,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd in zijn vervanging te voorzien. De vennootschap kan zich alleen om gegronde redenen verzetten tegen de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger. De benoeming van een nieuwe zaakvoerder, statutair of niet --- statutair, kan slechts plaatsvinden met instemming van de statutaire zaakvoerders.

Bevoegdheid.

De zaakvoering is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoering heeft in het bijzonder tevens de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen en te ontslaan, ingeval de vennootschap tot bestuurder/zaakvoerder of tot lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt benoemd.

De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn dan treden deze op als collegiaal orgaan. De vennootschap kan in en buiten rechte worden vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, waaronder de zaakvoerder-directeur, gezamenlijk handelend. Delegatie van machten.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, volmachten te verlenen voor welbepaalde doeleinden.

Ze mogen eveneens aan één of meerdere gevolmachtigden het dagelijks bestuur toevertrouwen, de zaakvoerder-directeur genoemd, en hun bevoegdheid en de voorwaarden van hun indiensttreding en hun uittreding vaststellen. De

vennootschap wordt met betrekking tot dit dagelijks bestuur in en buiten rechte

vertegenwoordigd door de zaakvoerder-directeur. Zij bepalen de vergoeding

verbonden aan deze delegatie van machten.

Strijdig belang.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Algemene vergaderingen,

leder jaar op de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de bijzondere en buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot is.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen per brief.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekjaar Inventaris Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoering de inventaris op, alsmede de jaarrekening, De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Winstverdeling.

bIZ «r1" . ~ . i i' rJi ' -t' ~" i?'+'S ,?Y~ liF;r o I,, aran [Je:T.oi^r

,_ <" 1@U`i 3~t

modlil

1 lei tlet I

'7£:i~1SCt1

' _-Iaat.btad 1

"

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

Ontbinding Vereffening Verdeling.

Bij de ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerders die op dat tijdstip in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. De benoeming van de vereffenaar of vereffenaars dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij gewone meerderheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de Rechtbank van Koophandel.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wie zijn woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Maatschappelijke zetel.

De zetel is gevestigd te 8530 Harelbeke, Generaal Deprezstraat 18.

2. Eerste boekiaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013. Het begrijpt ook alle verrichtingen die vooraf aan de oprichting voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

3. Eerste algemene vergadering.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

4. Benoeming zaakvoerder,

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op drie en tot deze functie worden benoemd:

-de gewone commanditaire vennootschap BRUNO RANSON, met zetel te 8530 HARELBEKE, Generaal Deprezstraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Kortrijk onder het ondernemingsnummer 0832.522.393, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bruno RANSON, wonende te 8552 MOEN, Den Helder 3, waarvan adreswijziging in aanvraag naar Harelbeke, Generaal Deprezstraat 18;

-de gewone commanditaire vennootschap CHARLOTTE RANSON, met zetel te 8554 SINT-DENIJS, Hoogstraat 2A, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Kortrijk onder het ondernemingsnummer 0832.528.630, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Charlotte RANSON, wonende te 8554 _SINT-DENIJS, Hoogstraat 2A;

-de gewone commanditaire vennootschap MICHAEL RANSON, met zetel te 8552 MOEN, Comminestraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Kortrijk onder het ondernemingsnummer 0832.519.029, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Michael RANSON, wonende te 8552 MOEN, Comminestraat 23,

Volmacht administratie.

a~.tsl~ bIZ van L ~. arn~il" . ~ ^ c~ 1 'v h: Zn van de (}erscllnd1 1,0

- Oc ft" ~i'7 ;9tvf~CY01~Ef1

" n(-gid{ IS mod 11 1

, I;4Ii het BeIG15ch Er wordt volmacht gegeven aan mevrouw Sotie Lannau, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29a, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en schrapping in de kruispuntenbank voor ondernemingen en de activering van het BTW nummer.

Staatsblad VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Kortrijk

--" F





Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd. 08/0512012

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

to.Z \fii.. 1 1~," >> :isiR~~'~ tti.a~'1rn~~.,,-~kt " 1a,; deDeS56l,:::f" '''1

,.r_.I, , "

09/03/2015
ÿþModzi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

lérigUeafd. KORTRIJK._

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

imegemo

Ondernemingsnr : 0845.846.037

Benaming

(voluity IMMORAN

Renhtsvonm: besloten vennoOtschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Generaal Deprezstraat 18, 8530 HARELBEKE

Onderwerp akte ; ZETELVERPLAATSING VOLMACHT

Bij zaakvoerdersbesluit genomen op I februari 2015 is besloten om de zetel van de venno h est d

te 8530 H4REL8EKE, Generaal Deprezstraat 18 met ingang 1 februari 2015 over te brengen naar 8662

ZWEVEGEM-MOEN, Den Helder 3, dit conform de statutaire bepalingen.

De zaakvoerder heeft volmacht gegeven aan Sotie LANNAU, kantoor houdende te 8500 KORTRIJK,

Kasteelstraat 29a, met de mogelijkheid tot in de plaats steiling, om:

- aile nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap

in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via een erkend ondememingsloket;

- de formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde

Waarde te vervullen, ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen;

- aile benodigde documenten en formulieren jegens de diverse administratieve instanties te ondertekenen.

Vooráénsluidend uittreksel.

BRUNO RANSON Comm.V.,

vertegenwoordigd door

Bruno RANSONI vaste vertegenwoordiger

'-----'-'-...  ' ' '....... ' ' ' ' ........ ' ' ' ....... '...........

'-'-' ---' -

Op de laatste blz. van Luik vermeiden Recto : Naam mn hoedanigheid van de instrumenterende notaris, perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoonoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam onhandtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 14.07.2016 16323-0041-018

Coordonnées
IMMORAN

Adresse
DEN HELDER 3 8552 MOEN

Code postal : 8552
Localité : Moen
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande