IMMOSENSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMOSENSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.188.092

Publication

31/01/2014
ÿþ[Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming :

(voluit) : IMMOSENSE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierschaarstraat 8 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

FUSIE DOOR OVERNEMING  KAPITAALVERHOGING -

- STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 23 december 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMOSENSE", met zetel te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Kortrijk onder nummer BE 0891.188.092, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

10 het fusievoorstel;

2° het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense" en van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense" nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen voor wat betreft de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense", dat uiteen zet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De besluiten van het verslag de dato 17 december 2013 van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense", met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door haar vennoot de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, nopens de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense" luidden letterlijk als volgt :

"7.BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de NV

SOSTEAL door de BVBA IMMOSENSE, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

1. Op basis van een waardering gebaseerd op een substantiële waardebepaling zonder rekening te houden met een waarde voor de goodwill

0891,188.092

PY10NIMEUR BELGE -01- 1LVt

BELGISCH STAATSBLAD

1 7. 01. 2014

RECNTB/".i its~'r.`i( ;r'rIHND~L ~ KÛRTFd.l3(~~~

21

111111111931.111,1111 Ifl

be''

a

B6 Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor de BVBA IMMOSENSE en de NV SOSTEAL op basis van een tussentijdse staat van actief en passief per 30 juni 2013, wordt voor de NV SOSTEAL een waarde per aandeel bekomen van 193,00 EUR en voor de BVBA

IMMOSENSE, na voorafgaande splitsing van de aandelen in zeven (per aandeel, zeven nieuwe aandelen); een waarde per aandeel van 193,00 EUR. Op basis van de voormelde waarderingmethoden en waarden wordt

navolgende ruilverhouding voorgesteld : 1 aandeel van de BVBA

IMMOSENSE voor 1 aandeel van de NV SOSTEAL. De toegepaste waarderingsmethoden lijken mij bedrijfseconomisch verantwoord en passend in de gegeven omstandigheden en de weerhouden ruilverhouding sluit aan bij voormelde waarderingsmethoden.

Ik dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor

financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de voormelde fusie betrokken vennootschappen.

2. Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door

de ingewonnen inlichtingen.

Wevelgem, 17 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor. "

De vergadering keurt het fusievoorstel goed.

De vergadering neemt vervolgens kennis van de artikelen 694 in fine en 695 §1 in fine van het Wetboek van Vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar het verslag van de raden van bestuur en van het revisoraal controleverslag van de bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur inzake fusie door overneming.

De vergadering neemt tenslotte ook kennis van het besluit van de over te nemen vennootschappen "Sosteal" tot ontbinding zonder vereffening onder de opschortende voorwaarde van het besluit tot fusie door overneming door de overnemende vennootschap "Immosense".

De vergadering besluit tot splitsing van het aantal aandelen in 7, waardoor de enige vennoot voor één bestaand aandeel, eigenaar zal worden van 7 aandelen in de vennootschap.

De vergadering stelt dus vast dat het maatschappelijk kapitaal voortaan zal vertegenwoordigd worden door driehonderd achtenzeventig (378) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- 1. Na kennisname van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen inzake

de inbreng in natura, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "Sosteal", door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense", bespreekt de vergadering deze documenten.

2. De algemene vergadering besluit tot de fusie door de overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "Sosteal" over te gaan.

3. Bijgevolg zal, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, geheel het vermogen van de naamloze vennootschap "Sosteal", met alle rechten en plichten, overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense".

1. Als gevolg van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "Sosteal", wordt het kapitaal verhoogd met een bedrag van met een bedrag van zesennegentig duizend driehonderd zesenvijftig euro eenentwintig cent (¬ 96.356,21) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zevenhonderd dertig euro vierenveertig cent (¬ 18.730, 44) op honderd vijftien duizend zesentachtig euro vijfenzestig cent (¬ 115.086,65).

2. Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van drieduizend achthonderd zevenentachtig (3.887) nieuwe volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap "Immosense" van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap "Sosteal", voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2013 tot heden.

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8790 Waregem, Groendreef 39.

- De vergadering neemt kennis van het verslag van zaakvoerder die de voorge-

stelde wijziging van het maatschappelijk doel omstandig verantwoordt, met toevoeging

van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door

aanpassing en vervanging van artikel 4 van de statuten door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel:

- Vervaardiging van schrijn- en timmerwerk;

-Algemene Coördinatiewerkzaamheden;

- Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

-- De bouw van individuele huizen volgens de formule 'sleutel op de deur' -Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enz.;

- De bouw van appartementen volgens de formule 'sleutel op de deur';

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie;

- Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw;

- Onderneming voor het aanbrengen van chape;

- Overige bouwinstallatie;

- De installatie van stores en zonneschermen;

- Overige installaties (inclusief accessoires), n.e.g.;

- Algemene bouwinstallatie;

- Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- Schrijnwerk van hout of van kunststof;

- De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding

van wanden, plafonds, enz. in hout of kunststof;

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken,

enz., in hout of kunststof;

- De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of

kunststof,

- De montage van serres, veranda's, enz., in hout of kunststof

- Metaalschrijnwerk;

- De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters,

kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.; - De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van

wanden, plafonds, enz., in metaal;

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal;

- De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- De montage van serres, veranda's enz. in metaal;

- Plaatsen van vloer- en wandtegels;

- Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen -Plaatsen van

behang;

- Schilderen;

- Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen

- Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

- Het schilderen van metalen constructies;

- Het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden;

- De installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz. van glas;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- De installatie van particuliere zwembaden;

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

- Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de

bouwwerkzaamheden;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g;

- Groothandel in behang en onderhoudsproducten;

-- De groothandel in behang en muurbekleding;

- Overige groothandel in consumentenartikelen, n.e.g.;

- De groothandel in houtwaren, vlechtwerk en kurkwaren;

- De overige groothandel in consumentenartikelen, n.e.g.;

- Groothandel in hout;

- De groothandel in onbewerkt hout;

- De groothandel in producten van de eerste bewerking van hout ;

- De groothandel in panelen en platen, parket, enz.;

- De groothandel in schrijn- en timmerwerk van hout voor de bouwnijverheid;

- Groothandel in verf, vernis en bouwmaterialen, inclusief sanitair

- De groothandel in verf en vernis;

- De groothandel in bouwmaterialen: zand, grind, cement, bakstenen, enz.

- De groothandel in vlakglas;

- De groothandel in sanitair: baden, wasbakken, toiletten, enz.;

- De groothandel in schrijnwerk, anders dan hout -Overige detailhandel, niet

in winkels;

- Projectontwikkeling voor woningbouw;

- Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor

renovatiewerken;

- Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen

.1 e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Projectontwikkeling voor kantoorbouw;

- Projectontwikkeling voor infrastructuurwerken;

- Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra enz.;

- Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken; Handel in onroerend goed;

- De handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond;

- De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname);

- Verhuur van woningen, exclusief sociale woningen;

- De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

Verhuur van niet-residentiële gebouwen;

- De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen,

handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enz.;

- De verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's; - De verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten);

- Verhuur van terreinen;

- De verhuur van grond en terreinen, ook indien. bebouwd, voor

landbouwdoeleinden;

- De verhuur van staanplaatsen voor caravans voor een periode van een jaar of meer;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie;

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde;

- maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.;

- Algemene audit-activiteiten;

- Managementactiviteiten van holdings;

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene;

- economische sectoren...;

- Het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer ;

- Het tekenen en ontwerpen van gebouwen

- Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking,

enz.)

- Het uitvoeren van studies en het verlenen van advies i.v.m.

stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur;

- Het ontwerpen van tuinen en parken, enz.;

- Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen

- Etaleurs en dergelijke;

- Het ontwerpen van showrooms, enz.;

- Overige activiteiten i .v.m. administratie, n.e.g.;

- Organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen;

- Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.;

- Musea en monumentenzorg;

- De instandhouding (inclusief opgravingswerken) van historische plaatsen en gebouwen;

- Bureau voor consulting voor binnenhuisinrichting en decoratie, alsook het verstrekken van verkoopstraining en marketing consulting en in het algemeen alle activiteiten welke hiermee in verband staan;

- Patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens functies van bestuurder waarnemen in andere vennootschappen, alsook managerfuncties of als gemandateerde optreden voor ondernemingen en vennootschappen. Tevens het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de organen van vertegenwoordiging, zelfs

indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs."

- De vergadering besluit de zaakvoerder van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense" te machtigen om de formaliteiten in verband met de fusie te vervullen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering en de raad van bestuur verlenen volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accofisc te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24, bus 2 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luminad te 8560 Wevelgem, Hoge Voetweg 14 , alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-identificatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE, Tegelijk met deze neergelegd :

- afschrift proces-verbaal

- gecoördineerde tekst van de statuten

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Vogr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2013
ÿþí~. Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

B

St

Oridernemingsnr : 0891.188.092 Benaming

(voluit) : IMMOSENSE (verkort)

G D

5, 11, 2013

RECHTBA 170OPraANDE1-

LIK

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Vierschaarstraat 8, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 30 oktober 2013 houdende voorstel tot fusie van de BVBA IMMOSENSE, vennootschap met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8 met ondernemingsnummer 0891.188.092, RPR Kortrijk, door overneming van de NV SOSTEAL, vennootschap met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8 met ondernemingsnummer 0421.321.280, RPR Kortrijk, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BVBA IMMOSENSE met maatschappelijke zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8, ondernemingsnummer 0891.188.092, RPR Kortrijk, werd opgericht onder de naam "INTROKOR" blijkens akte verleden voor notaris Baudoin Moerman dd. 27 juli 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 augustus erna onder nummer 07119235.

De statuten van de BVBA IMMOSENSE werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor notaris Jean - Charles Dewitte te Kortrijk dd. 27 september 2012, inhoudende onder andere verlenging boekjaar, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 oktober 2012 onder nummer 12305633.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.730,44 EUR vertegenwoordigd door 54 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 54ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voorafgaandelijk aan de fusie wordt beslist de aandelen van de BVBA IMMOSENSE te splitsen in 7 gelijk delen. Bijgevolg is het kapitaal van de BVBA IMMOSENSE vertegenwoordigd door 378 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 37Bste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap:

De NV SOSTEAL met maatschappelijke zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8, ondernemingsnummer 0421.321.280, RPR Kortrijk, werd opgericht onder de benaming "DE LINDE" onder de vorm van een PBA blijkens akte verleden voor notaris Paul - Albert Maertens te Kortrijk op 3 maart 1981, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 maart 1981 onder nummer 588-4.

De statuten van de NV SOSTEAL werden laatst gewijzigd middels beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd, 12 maart 2010, houdende wijziging maatschappelijke zetel, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juni 2010 onder nummer 10082158.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 96.356,21 EUR vertegenwoordigd door 3.887 aandelen zonder

vermelding van nominale waarde, eik met een fractiewaarde van 1f 3.887ste van het kapitaal.

Op de laatste blz. van I uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Vodt~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de NV SOSTEAL zullen de aandeelhouders van de NV SOSTEAL voor hun 3.887 aandelen, 3.887 nieuw te creëren aandelen van de BVBA IMMOSENSE ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA IMMOSENSE voor 1 aandeel van de NV SOSTEAL,

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

De zaakvoerder van de BVBA IMMOSENSE zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 3,887 nieuwe aandelen creëren van de BVBA IMMOSENSE (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA IMMOSENSE voor 1 aandeel van de NV SOSTEAL.

Tegen voorlegging van bewijs van eigendam van de aandelen van de NV SOSTEAL zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA IMMOSENSE à rato van de voornoemde ruilverhouding.

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA IMMOSENSE gerealiseerd vanaf 1 juli 2013.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE MANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 juli 2013 verricht door de NV SOSTEAL worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA IMMOSENSE

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen,

Aldus getekend voor BVBA IMMOSENSE:

Bart DEBUF

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 30 oktober 2013

Op de laatste bl. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.10.2013, NGL 29.10.2013 13640-0406-020
29/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12305633*

Neergelegd

25-10-2012



Griffie

OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e

bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso : Naam en handtekenig.

Verso : Naam en handtekenin

Ondernemingsnr : 0891.188.092

Benaming (voluit): IMMOSENSE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat(KOR) 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 27 september 2012, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 2 oktober 2012, 2 bladen 0 renvooien, Boek 961 blad 47 vak 19, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a.Inspecteur a.i. (get) Christelle De Graeve, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IMMOSENSE met zetel te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot 31 maart 2013.

- De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap voortaan te laten beginnen op 1 april en te laten eindigen op 31 maart van het jaar daaropvolgend.

- De vergadering besluit dat de gewone algemene vergadering, hierna jaarvergadering genoemd, voortaan zal gehouden worden de laatste donderdag van de maand augustus om 10 uur.

- De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten, de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 28.03.2012 12069-0403-018
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 03.03.2011, NGL 04.04.2011 11075-0567-017
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.03.2010, NGL 24.03.2010 10072-0098-010
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 05.03.2009, NGL 31.03.2009 09094-0328-009
30/06/2015
ÿþ ~

?

[ruik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0891.188.092

MON1TE JR BELGE

2 _06_ 2015 NEERGELEGD

BELGISCH STAATSBLAD jij 21

5

echtbank van KOOPHANDEL

Gent, aid f FJ3RTRIJK

III





Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit) : Immosense

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groendreef 38 - 8790 Waregem

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDERS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 29 mei 2015, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMOSENSE", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Groendreef 39, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit tot schrapping als opvolgend statutaire zaakvoerder van de Heer MARTIJN Christian Roger Prosper Omer, geboren te Menen op 20 augustus 1949, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Bissegemsestraat 108.

De vergadering besluit tevens Mevrouw VAN SLYCKE Mia, geboren te Gent op 14 april 1965, wonende te 8790 Waregem, Groendreef 39, te benoemen tot opvolgend statutaire zaakvoerder, met machten zoals omschreven in de statuten, voor een onbeperkte termijn na het overlijden, de afwezigheid, de onbekwaam verklaring of de (tijdelijke) onbekwaamheid door ziekte of ongeval van de statutaire zaakvoerder.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voorgaand besluit en aldus artikel 8 van de statuten aan te passen.

De vergadering besluit de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder te beperken door alle beslissingen tot vervreemden en bezwaren van onroerende goederen, in de meest ruime zin, te onderwerpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met eenparigheid van stemmen.

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan voorgaand besluit en aldus artikel 10 van de statuten te herformuleren.

Het bestuursorgaan wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten en de Notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

- De vergadering verleent tevens volmacht aan:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accof sc Kortrijk", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luminad", met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14.

Evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten

inzake wijziging bij het ondernemingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen -

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

;.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 27.08.2015, NGL 28.10.2015 15655-0592-024

Coordonnées
IMMOSENSE

Adresse
GROENDREEF 39 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande