IMMOTEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOTEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.985.792

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 12.02.2014 14035-0307-014
04/07/2013
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0425.985.792 Benaming

(voluit) : 1MMOTEX

(verkort) :

NUI

ûR11=Fi'w

, ; !I. P.

Op. 2 4Ju

'"""`~~~" ï+~~!i~ +~ _ *~`i

Griffie

V beh

aa

Bel Stae

VI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RESIDENTIE KATELIJNE - KUSTLAAN 166 - 8300 KNOKKE-HEIST (volledig adres)

On  % erwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering van 12 juni 2013 heeft het ontslag aanvaard, omwille van persoonlijke redenen, van mevr. Dominique Legon wonende Rijselsestraat 34 1361 te 8500 Kortrijk als bestuurster van de vennootschap,

De vennootschap dankt mevr. Dominique Legon voor haar jarenlange inzet bij de uitoefening van haar mandaat ais bestuurster van de vennootschap.

Er werd beslist niet in de vervanging van mevr. Dominique Legon als bestuurster te voorzien. Knokke,12 juni 2013

Sandrine Legon

Gedelegeerd-bestuurster

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 08.01.2015 15012-0563-014
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 14.02.2013 13037-0040-012
16/01/2013
ÿþOndememingsnr : 0425.985.792

Benaming (voluit) : IMMOTEX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Residentie Katelijne, Kustlaan 166 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Wijziging doel  Kapitaal in euro  Aanpassing van de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering  Wijziging bestuur en vertegenwoordiging  Aanpassing van de bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst  Aanneming van volledig vernieuwde statuten.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D13011) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde no-

1 taris te Kortrijk, op 13 december 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aan-1

deelhouders van de voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft

1° het doel van de vennootschap aan te passen en te herformuleren als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

1) Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen; 1 en verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of; immobiliënmaatschapp(jen, de expertise en agentuur inzake onroerende goederen, dit alles zowel: voor eigen rekening als voor rekening van derden;

2) Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm in alle handels-, industriële en financiële; ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het verwerven door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel van aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij zal; haar fondsen gebruiken door de samenstelling, het bestuur, de tegeldemaking en de vereffening van; een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties, waarden en titels, evenals tot het verwerven van brevetten en andere intellectuele rechten welke de vennootschap mag bezitten en beheren.

3) Het verlenen van diensten, zowel in het binnenland als in het buitenland, aan Belgische en; buitenlandse bedrijven, op het gebied van de handel, nijverheid en administratie, het verrichten van. voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, boekhouding,; fiscale en economische wetgeving, marketing, export en import, het verlenen van hulp aan bedrijven; in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbetaling en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

4) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, alsook het onderverhuren, zowel voor eigen: rekening als voor rekening van derden, van machines, benodigdheden, meubelen en andere roe-; rende goederen in de breedste zin van het woord genomen en zonder enige beperking, zowel ln het; klein als in het groot, in binnen- en buitenland.

5) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

6) Het verlenen van advies en dienstprestaties inzake management, bedrijfsorganisatie, financiën eni administratieve zaken.

7) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en; aanverwante immateriële duurzame activa.

8) Het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten, van allerlei aard, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in, medebeheer en het ter beschikking stellen van goederen en personeel tegen vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

II

>13010061*

MONfTEU

0 9 -0 ELGISCH S

-te

R BELGEi" .Gtl.EutD tor

1<OOPhkNOÉt T~.

201a3Rt.?GOE (lkfdaiing Brugge)

r , -ôfi~

TAATSBLAD t `: ze'

II

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

9) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

10) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

11) De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en daardoor alle waarborgen toestaan, De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of dat hun doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

2° het bedrag van het kapitaal, dat nog in de statuten vastgesteld was op tien miljoen (Belgische) frank, te schrappen en te vervangen door tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52).

3° de statutaire bepalingen inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering te wijzigen en in de statuten te bepalen

1) dat de raad van bestuur in de oproepingen kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, de aandeelhouders, tenminste vijf (5) werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

2) dat zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen vocr de toepassing van dit artikel niet als werkdagen worden beschouwd,

3) dat de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de algemene vergadering mogen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

4° de regeling aangaande het bestuur en de externe vertegenwoordiging van de vennootschap aan te vullen en in de statuten te bepalen :

- dat, overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

- dat, indien de raad van bestuur besluit tot het instellen van een directiecomité, de vennootschap geldig vertegenwoordigd wordt In haar handelingen en in rechte en binnen het kader van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, die samen optreden.

5° tengevolge van het beëindigen van de toepassing van de Koninklijke Besluiten nummers 15 en 150 van 9 maart en 30 december 1982, de statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst aan te passen in die zin dat de aanwending van het overschot der winsten, na de verplichte afname voor de vorming van de wettelijke reserve, door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen wordt geregeld en dat bij gebrek aan dergelijke meerderheid het saldo wordt gereserveerd.

6° volledig nieuwe statuten aan te nemen, in overeenstemming met de genomen besluiten en de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- het verslag van de raad van bestuur omtrent de wijziging van het doel, met staat van activa en

passiva in bijlage;

- de gecoordineerde tekst van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Dirk Van Haesebrouck

Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 29.02.2012 12053-0179-013
02/03/2011 : KO106256
01/03/2011 : KO106256
24/02/2010 : KO106256
19/02/2010 : KO106256
02/03/2009 : KO106256
19/02/2008 : KO106256
22/01/2007 : KO106256
23/01/2006 : KO106256
04/02/2005 : KO106256
30/03/2004 : KO106256
03/02/2004 : KO106256
07/02/2003 : KO106256
26/07/2002 : KO106256
22/01/2002 : KO106256
11/01/2001 : KO106256
21/01/2000 : KO106256
01/01/1997 : KO106256
01/01/1995 : KO106256
01/01/1993 : KO106256
01/01/1992 : KO106256
28/12/1989 : KO106256
01/01/1989 : KO106256
01/01/1988 : KO106256
15/05/1986 : KO106256
01/01/1986 : KO106256
07/03/1985 : KO106256
07/03/1985 : KO106256

Coordonnées
IMMOTEX

Adresse
KUSTLAAN 166, RESIDENTIE KATELIJNE 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande