IMMOTHI

NV


Dénomination : IMMOTHI
Forme juridique : NV
N° entreprise : 846.527.512

Publication

02/04/2014
ÿþ!bd Word 17.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

NEERGEi.EC 3a1Ft"tL,AN 1~t

ReC ll(á(~ µ Ep~pE~ NG SR1jGGE) E

~i~ ~

op: ezti 201; fleg<<~iE

Griffie



Luik B



meili iiiiiiiu iu

" 140,2,2"

beh

a2

13e Staz

i

Ondernemingsnr : 0846.527.512

Benaming

(voluit) : Immothi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Boomgaard 31, 8340 Damme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Benoeming bestuurder

De vergadering van de raad van bestuur gehouden op 4 november 2013 heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8300 Knokke-Heist, Knokkestraat 226 bus 1,

De algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 4 november 2013 heeft beslist mevrouw Laura Van Thillo, bestuurder van vennootschappen, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 160 met ingang van heden te benoemen tot bestuurder.

Er wordt aan herinnerd dat overeenkomstig de statuten de vennootschap voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd wordt, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Echt verklaard,

Knokke-Heist, 15 november 2013

Edouard Walravens

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.09.2014 14596-0086-013
21/06/2012
ÿþ Mob Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaioseoa*

1

andernemingsnr :

084 6 527 512

Benaming

(voluit) ; IMMOTHI

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Boomgaard 31 te 8340 Damme

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Thomas DUSSELIER, notaris te Knokke-Heist, op 11 juni 2012, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat

1. De heer WALRAVENS Edouard Mariette François, geboren te Ukkel op drie september negentienhonderd vijftig, nationaal nummer 50.09.03 031-22, identiteitskaart nummer 590-2414825-36, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 160.

2, De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht VOUVRAY S.A. SPF, met zetel te L-1840, Luxembourg, 11 b, Boulevard Joseph II, RCS Luxembourg B 26921, handelsregister nummer B0026921, Vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 9 van de statuten door 2 bestuurders:

-De heer SCHÜNBERGER Didier, 1142 Luxembourg, 10, Rue Pierre d'Aspelt (benoeming tot bestuurder op 1 december 2011) ;

-Mevrouw KOLODZIEJ-STEUERMANN Natacha, 1142 Luxembourg, 10, Rue Pierre d'Aspelt (benoeming tot bestuurder op 14 maart 2012).

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "IMMOTHI".

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt DRIEHONDERD VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO (¬ 345.000,00). Het is verdeeld in driehonderd vijfenveertig (345) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd vijfenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

1. De heer WALRAVENS Edouard, voornoemd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 160, titularis van vier (4) aandelen.

2. De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht VOUVRAY S.A. SPF, met zetel te 1840 Luxemburg (Luxemburg), Boulevard Joseph 1111 B, titularis van driehonderd éénenveertig (341) aandelen.

Totaal: driehonderd vijfenveertig (345) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van DRIEHONDERD VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO (¬ 345.000,00).

Bankattest: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Forfis.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8340 Damme, Boomgaard 31,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen,; dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL "

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

-alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende

goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo beho aan Berg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIi-t-Ih der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Bru %qe) op:

1 2 JUI41201 . d;

Grifie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financi?le handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen,

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR EN CONTROLE

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor aile handelingen die dit bestuur betreffen.

BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald,

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast,

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

hetzij door twee bestuurders samen optredend,

hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de 2de dinsdag van de maand juni om 10u. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die éénvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

OPROEPING

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek 'van Vennootschappen moeten warden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering,

AANWEZIGHEIDSLIJST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van

Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of

door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de

secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan

op voorstel van de voorzitter. De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden

van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen. Deze verslagen worden in een speciaal register

bijgehouden, De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn

gegeven.

BERAADSLAGING

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum

vereist,

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering wanneer alle

personen die opgeroepen dienen te worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met

éénparigheid van stemmen besloten wordt.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de

vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt

wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd,

worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING

BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle

machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere

machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 27, Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de

wettelijke bepalingen terzake.

SLOTBEPALINGEN

Artikel 1. BENOEMINGEN

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd:

- de heer WALRAVENS Edouard, geboren te Ukkel op 3 september 1950, nationaal nummer 50.09.03 031-

22, identiteitskaart nummer 590-2414825-36, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 160;

mevrouw VAN THILLO Martine Cyrille Maria, geboren te Antwerpen op 14 april 1981, rijksregister nummer

61.04.14-198-12, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 160;

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de volgende jaarvergadering.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd.

Artikel 2, EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

g. " a

Voor-

` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien overeenkomstig de statuten.

Artikel 3. OVERGANGSBEPALING

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de raad van bestuur gedurende de tussentijd

De comparanten) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparent(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Artikel 4.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap 'ANTWERPSE FIDUCIA', met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 21-23, ondernemingsnummer 0430.720.085, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Artikel 5. RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, hier vertegenwoordigd door Vouvray, ingevolge de hieraan gehechte onderhandse volmacht., te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

- tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer WALRAVENS Edouard,

- tot gedelegeerd-bestuurder: de heer WALRAVENS Edouard, voornoemd.

voor eensluidende analytisch uittreksel-----------

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMOTHI

Adresse
KNOKKESTRAAT 226, BUS 1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande