IMMOVEST-TIELT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOVEST-TIELT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.653.686

Publication

25/06/2014
ÿþr mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439.653.686

Benaming (voluit) : Immovest-Tielt

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Deinsesteenweg 77

8700 Tielt (Aarsele)

Onderwerp akte :NV: wijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme te Tielt op 4 juni 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap; « Immovest-Tielt », met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT - DOELSWIJZIGING

Verslagen

Met eenstemmigheid besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de uitbreiding van het doel van de vennootschap - volgens de voorgestelde tekst van artikel drie der statuten - en van de eraan aangehechte staat. Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Besluit tot uitbreiding van het doel van de vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de ven-nootschap uit te breiden zodat de vennootschap voortaan als doelstelling heeft

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als voor naam af rekening van derden, alleen of in sa-menwerking met deze derden, alle activiteiten diee, rechtstreeks of onrechtstreeks, ge-heel of gedeeltelijk, betrekking hebben op

-Het aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, het huren en verhuren van de zelfde goederen, het oprichten en verbouwen van onroerende goederen, evenals alle verrichtingen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met het hierboven vermelde.

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten' vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, be-stuursmandaten, opdrachten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of con-troleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

-Aile installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieks-merken en overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren; commercialiseren en exploiteren; in concessie nemen en in concessie geven.

-Advies, bijstand en know-how verlenen, en het uitvoeren van aile onderzoeken en studies in alle domeinen, waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en fi-nancieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,; uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroe-rend patrimonium zoals:

Onrcerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrus-ten, ombouwen, in huur; geven of nemen, verkavelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer,. wederbelegging en opbrengst;

-Beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een por-tefeuille van roerende' waarden beheren, en dienaangaande aankopen en ver-kopen verrichten zonder speculatief karakter; -Landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten,

-Ondernemingen in roerende en onroerende goederen, en het optreden als ma-kelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekeringen, leasing, financieringen, leningen en alle kredietverstrekkingen; borgstellingen. Dit alles ter, uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermo-gensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 12311

be

a

Bi Sté

1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEE 'tLb u Griffie Rechtbank Koophandel

16 JUN 2014

Gent A121df Brugge

De yriffier

a '"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

V},>r-bellteâler

aan het

Belgisch Staatsblad

inschrij-vingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar ge-reglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negen-tienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

-De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde ac-tiviteiten.

-De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers.

De studie en de realisatie van alle handels-, financiële, technische, industriële, roerende en onroerende goederen.

-Aile aankoop, verkoop, trading in de meest ruime zin van het woord, fabricatie, invoer, uitvoer, agentuur, commissiehandel, verhuring, herstelling, plaatsing, ver-tegenwoordiging en ruiling van alle handelsgoederen in de meest uitgebreide zin.

Deze aanwijzing en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks ver-band met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, in-breng of elke wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samen-werkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de op-richting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van on-dernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkin-gen terzake.

De vennootschap zal haar activa kunnen hypothekeren of verpanden voor alle vennootschappen waarmee zij enig samenwerkingsverband heeft, ook al is dit niet commercieel van aard. Meer bepaald zal zij haar activa kunnen verpanden of hypothe-keren in voordeel van ondernemingen die haar van inkomsten voorzien zoals onder meer huurgelden en gebruiksvergoedingen en dat met het oog op behoud van deze inkomsten."

Besluit tot wijziging van artikel drie der statuten

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel drie der statu-ten aan te passen zoals voorgesteld in de dagorde waardoor dit artikel is aangepast aan de voorgaande beslissing en de tekst van artikel drie het nieuwe uitgebreide doel weergeeft.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de gebeurde omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam en tot vervanging van huidig artikel zes van de statuten door volgende tekst "De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, zoals de aandeel-houder verkiest. De aandeelhouder kan op elk ogenblik de omzetting vragen van zijn aandelen. De kosten voor deze omzetting zijn te dragen door de aandeelhouder die erom verzoekt."

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan accountantskantoor Dirk Peck Bvba-bv, Appelstraat 4, 8700 Tielt, vertegenwoordigd door Dirk Peck, zaakvoerder,

eveneens aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijft VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 4 juni 2014

Gecoördineerde tekst der statuten

Verslag van het bestuursorgaan

Staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

13/01/2014 : BG094974
01/08/2013 : BG094974
31/05/2012 : BG094974
13/02/2015 : BG094974
23/06/2011 : BG094974
09/03/2011 : BG094974
21/05/2010 : BG094974
22/06/2009 : BG094974
16/06/2008 : BG094974
22/06/2007 : BG094974
19/06/2007 : BG094974
13/06/2005 : BG094974
03/02/2005 : BG094974
24/06/2004 : BG094974
17/06/2003 : BG094974
07/08/2002 : BG094974
06/08/2002 : BG094974
13/07/2000 : KO120376
01/01/1993 : KOA8474
19/01/1990 : KOA8474
28/06/2016 : BG094974

Coordonnées
IMMOVEST-TIELT

Adresse
DEINSESTEENWEG 77 8700 AARSELE

Code postal : 8700
Localité : Aarsele
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande