IMPERLAPIS

Société en commandite simple


Dénomination : IMPERLAPIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 632.964.986

Publication

13/07/2015
ÿþ Modword 11,1



! Ua t B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





be

a

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0 t3-2 . % . 52t, Benaming

(voluit) : IMPERLAPIS (verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8211 AARTRIJKE, ZANGERSBOS 68

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte de dato 1 juli 2015 werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht als volgt

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

De griffier

I ~

-" L. "  % % . -. ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- hoofdelijk aansprakelijke vennoot ; de Heer Laurens STEEN, wonende te 8470 Gistel, Provincieweg 55.

- Naam : IMPERLAPIS

- Zetel : 8211 Aartrijke, Zangersbos 68.

Duur ; De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

- Zaakvoerder(s) : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoot of niet. De benoeming van een externe zaakvoerder-niet vennoot, is slechts mogelijk voor zover er minstens een gecommanditeerde vennoot aanwezig is of een stille vennoot deze hoedanigheid op dat moment wil aannemen.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De benoeming en de afzetting van een zaakvoerder geschiedt met unanimiteit van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdraoht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: de Heer Laurens STEEN, voornoemd.

Zijn mandaat zal onbezolidgd uitgeoefend worden.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging,

- Bestuur : De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap,

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen,

1n al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

- Maatschappelijk vermogen : Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt bij haar oprichting vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

- Boekjaar : Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar,

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 31 december 2016.

Bestemming en verdeling van het resultaat : De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Voorbehouden Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van ieders participatie in het vermogen van de vennootschap..

' aan het Belgisch Staatsblad De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheet of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld worden naar evenredigheid van ieders participatie In het vermogen van de vennootschap. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

- Vereffening : Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van ieders participatie in het vermogen van de vennootschap..

- Volmacht : de hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161

de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder

Laurens STEEN



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

19/08/2015
ÿþMod Word 1 1.f

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm . GEWONE COMMANDITAIRE VENN s + SCHAP

Zetel " ZANGERSBOS 68, 8211 AARTRIJKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 juli 2015 blijkt de benoeming voor' onbepaalde duur met ingang van 20 juli 2015 tot bijkomend zaakvoerder van Mevrouw Tsarina VANDEKERCKHOVE, wonende te 8480 lchtegem, Arthur Coussensstreat 138.

LuiKIB

f

Ondememingsnr : 9832.964.988

Benaming

(voluit) : IMPERLAPIS

(verkort)

"

Laurens STEEN

zaakvoerder

~. . : ~` ~ _ _ a 3r' _ ~ °" ? ~..:: ~gt i7 ttaakt dcZ ^L`.' :;lniyRv~tC v st ]e 1!$Yiai~i'1C3fwilCd nQf3Ci x` ~df'.!i Vtit' Q@ u@Cn.: t t  n

:?u îbqa 'c'" .^CiQL"Sk'.n 3ailMldfl i711 1ci'~d' ~~ " +3tl3ÿr:~'Wa }f ÿ ~i~~

^ál'Qtde2ceg

Coordonnées
IMPERLAPIS

Adresse
ZANGERSBOS 68 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande