IMPORIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPORIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.570.630

Publication

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 30.11.2013, NGL 29.12.2013 13704-0255-018
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 30.11.2014, NGL 24.12.2014 14705-0230-018
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 17.11.2012, NGL 16.12.2012 12667-0533-016
13/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rr NEERGELEGD i

28. 06. 20t2

RECHTBANK KOOPHANGEL GAMIETRJJK

1913110p

MONITEUR BELGE

0 6 -07- 2012

IELGISCH STAATSBLAD

Ondernemingsnr : 0462570630

Benaming

(voluit) : 1MPORIO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 369, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder  wijziging doel  wijziging statuten

Uit een akte verleden voor Notaris Frederic OPSOMER, met standplaats te Kortrijk op 29 mei 2012, geregistreerd te Kortrijk, eerste Kantoor op 6 juni 2012 boek 958 blad 94 vak 08, blijkt de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMPORIO", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 369; Ondememingsnummer BE 0462.570.630 RPR Kortrijk.

De volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid der stemmen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist het mandaat van Mevrouw VANHULLE Anke, thans niet-statutair zaakvoerder, vanaf heden om te zetten in een statutair mandaat, waardoor zij statutair zaakvoerder wordt.

De vergadering beslist tevens dat bij onmogelijkheid van de statutaire zaakvoerder, Mevrouw VANHULLE Anker om haar mandaat uit te oefenen ingevolge ziekte of overlijden, zij automatisch zal opgevolgd worden door haar broer, Arnd Vanhulle die de functie van statutaire zaakvoerder zal waarnemen. Zijn mandaat als statutair' zaakvoerder zal komen te vervallen van zodra haar dochter, Juffrouw Beau VANPRAET de leeftijd van 24 jaar; bereikt heeft.

Juffrouw Vanpraet Beau zal vanaf dan het mandaat van statutair zaakvoerder-opvolger uitoefenen,

TWEEDE BESLISSING:

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten minder dan drie maand voor heden.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze stukken;

Het verslag met bijgevoegde staat, zal eveneens neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

' Na onderzoek besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen in de volgende activiteiten, en deze tekst in artikel twee van de statuten op te nemen:

"De vennootschap heeft tot doel:

L Specifieke Activiteiten

A, De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in  en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen en het verstelwerk van textiel, ceremonie, beroeps-, sport  en andere kleding, bontwerk,; lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, zowel voor dames, heren, baby's en kinderen;

B. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kart tussenpersoon in de handel.

C. Voor eigen rekening of voor rekening van derden, het inrichten en uitbaten van restaurants, cafetaria, snackbars, dancings, tearooms en soortgelijke instellingen, alsmede de handel in alle producten die daarmee, gepaard gaan, zowel in het groot als in het klein.

D. De aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, de commissie en de consignaties van alle artikelen van; grootwarenhuizen met textiel, witgoed, stoffen, zijden, gordijnen, meubilering, en plastiekstoffen, kinderkledij,' mode-artikelen, mercerie, dames en herenondergoed, dames- en herenconfectie, breigoederen, kousen,: sokken, schoenen en pantoffels, regenmantels, koffers (zowel reiskoffers als andere koffers en tassen), fantasie en diverse artikelen zoals juwelen, parfumerie, toiletartikelen, lederwaren,

E. Tussenpersoon en handel in ieder, modeaccessoires in de meest ruime zin, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van handschoenen zowel in Ieder als in stoffen en alle derivaten, en aile artikelen van maroquinerie in de meest uitgebreide zin en in alle mogelijke grondstoffen en in het algemeen alles wat rechtstreeks of' onrechtstreeks in verband staat met handel in mode, koffers, tassen en handschoenen,

Il, Algemene Activiteiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notariis, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het verwerven van participaties in eender welke " vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, " met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, ' rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur. "

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitvoeren van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, uitbaten, overdragen, genotsrechten toestaan, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, elke andere intellectuele eigendom en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen al dan niet als tussenpersoon.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie of informatica en al hun toepassingen in de meest brede zin.

I I I. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecterén en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, " van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en ; manieren, die zij het best geschikt zou achten.

" De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de

statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en

" Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire

bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt

DERDE BESLISSING:

De notaris wordt gemachtigd de gecoördineerde statuten op te maken.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Frederic Opsomer.

Tegelijk neergelegd

' - uitgifte der akte ;

- verslag zaakvoerder met staat van actief en passief;

gecoordineerde statuten.

v Voor-

behouden

I.. aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 19.11.2011, NGL 30.12.2011 11658-0276-013
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 20.11.2010, NGL 07.12.2010 10629-0572-013
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 21.11.2009, NGL 24.12.2009 09907-0317-012
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 15.11.2008, NGL 23.12.2008 08867-0277-016
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 15.12.2007, NGL 28.12.2007 07854-0311-016
23/04/2007 : KO143240
02/01/2007 : KO143240
30/12/2005 : KO143240
09/07/2004 : KO143240
18/06/2004 : KO143240
18/08/2003 : KO143240
30/10/2002 : KO143240
07/11/2001 : KO143240
03/10/2000 : KO143240
09/10/1999 : KO143240
25/06/1999 : KO143240
13/02/1998 : KO143240

Coordonnées
IMPORIO

Adresse
BRUGSESTEENWEG 369 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande