IMPORT-ANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPORT-ANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.826.454

Publication

22/08/2014
ÿþ Word 11.1

t!i--.104 17') In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

11

ELG NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

8 B AUG 2014

Griffie

ADCent Afdcling Brugge

_ _ .....

Ondernemingsnr 0811826454 De griffier

Benaming

(voluit) : Import-Ant

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bakboord 37, 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 16/06/2014 heeft unaniem beslist, vanaf heden, de

maatschappelijke zetei te verplaatsen naar Lieveberm 13, 8340 Moerkerke.,

Denys Filip (zaakvoerder)

MIROM

IIl

BEL

GISCH STAATSR!

ON1TEUR E

1 4 -08-

14

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEfiR BELn NcLRGELLIOD

'Grifffe Koophandel

14 -n- 2Ui 0 OKT 2014

3ELG1SCH STAA1S-:.

Clênt igniAg Brugge ue graier

M02111111

Ondernemingsnr : 0811.826.454

Benaming

(voluit) : IMPORT-ANT

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Lieveberm 13 te 8340 Damme (Moerkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op drie oktober tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

Voorafgaande verslagen

De voorzitter wordt ontslagen tot voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 Pet verslag opgesteld door V.R.C. Bedrijfsrevisoren, te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A Bus 42, vertegenwoordigd door de Heer Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

« 6. BESLUITEN

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMPORT-ANT", door een inbreng in nature bestaande uit een schuldvordering aangehouden ln de vennootschap door de inbrengers zoals in het verslag beschreven, voor een waarde van 85.000,00 EUR kan ik besluiten, dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en. duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in nature door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 850 aandelen van de BVBA IMPORT-ANT", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de bvba "IMPORT-ANT, te Dam me (Moerkerke) en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 17 september 2014 door "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedhjfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

Hedwig VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor»

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11,

Voor-

er, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor zoveel als nuttig of nodig, verklaren de vennoten te verzaken aan de formaliteiten en termijnen door de wet in hun belang ingesteld.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

1. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00) te verhogen, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdendrieduizend zeshonderd euro (¬ 103.600,00), door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de vennoten hebben lastens deze vennootschap, en dit ten belope van:

-vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00) namens de Heer DENYS Filip;

-twintigduizend euro 20.000,00) namens Mevrouw NEIRYNCk Stefanie;

Hetzij gezamenlijk voor de som van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van achthonderd vijftig (850) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

Il. Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komen tussen:

1.De Heer DENYS Filip Fier Maria Stijn, wonende te 8340 Damme, Lieveberm 13, die vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn schuldvordering ten belope vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. Ter vergoeding van deze inbreng warden hem zeshonderd vijftig (650) volledig volgestorte aandelen toegekend.

2, Mevrouw NE1RYNCK Stefanie Caroline Liliane, wonende te 8340 Damme, Lieveberm 13, die na ' voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar schuldvordering ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. Ter vergoeding van deze inbreng worden haar tweehonderd (200) volledig volgestorte aandelen toegekend.

III. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdendrieduizend zeshonderd euro (¬ 103.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend en zesendertig (1.036) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLISSING

Statutenwijziging

De volgende wijzigingen worden in de statuten aangebracht, voor wat betreft het artikel 5, zin 1 en zin 2; "ARTIKEL VIJF  Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdendrieduizend zeshonderd euro (¬ 103.600,00).

Het is verdeeld in duizend en zesendertig (1.036) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING

Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Dusselier aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor Morbee-Ballegeer CVBA, te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 67, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0811.826.454

Benaming

(voluit) : Import-Ant

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bakboord 37, 8301 Knokke-Reist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 12/12/2013 heeft unaniem beslist, vanaf heden, het ontslag te aanvaarden van Mevr. Stefanie Neirynck als zaakvoerder. Zij aanvaardt haar ontslag en wordt tevens ontlast voor haar uitgeoefend mandaat.

Denys Filip (zaakvoerder)

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR ~cL~~RGELEGD i ER GRIFFIE VAN DE

YCHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

23 Ù

~~' ~~ip BRUGGE(AFDELING BRUGGE)

~ ~

p' ® 71AN.4

_GISCH ST~A :_:71,L ,Ar:

griffier.

1 bel

BE

Sta

i

*1903029

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.12.2013, NGL 30.12.2013 13702-0376-010
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.02.2013, NGL 16.04.2013 13090-0540-009
16/08/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Hi H H 1111111111 ILI HI

" iaiazssi*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afding Brugge)

Op:

0' 6 MG. 2012

Griet er

Ondernemingsnr : 0811.826.454

Benaming

(voluit) : Import-Ant

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bakboord 37, 8301 Knokke-Heist

"

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 14/06/2012, heeft unaniem beslist, vanaf heden de Heer Denys Filip, Bakboord 37, 8301 Knokke-Heist te benoemen tot zaakvoerder. Hij aanvaardt zijn mandaat en dit voor onbepaalde duur,

Neirynck Stefanie (zaakvoerder)

--------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 08.03.2012, NGL 24.04.2012 12093-0556-009
25/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I iIIII III 1111111(1 11111 IIJU 111(1 III J(I 1111

*11161424*

Vc behe

Bel! Staa

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

13 OKT. Z~t1

Gri e~7e griffier,

Qndernemingsnr : 0811826454

Benaming

(voluit) : Import-ant

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bakboord 37, 8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 15/09/2011 heeft unaniem beslist, vanaf heden, het

ontslag te aanvaarden van de Heer Denys Filip, Bakboord 37, 8301 Knokke-Heist. Hij aanvaardt zijn ontslag, hij wordt tevens ontlast voor zijn uitgeoefend mandaat.

Neirynck Stefanie (zaakvoerder)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 16.05.2011, NGL 20.06.2011 11181-0399-009
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 23.11.2015, NGL 21.01.2016 16023-0539-010

Coordonnées
IMPORT-ANT

Adresse
LIEVEBERM 13 8340 MOERKERKE

Code postal : 8340
Localité : Moerkerke
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande