IMVAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMVAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.411.597

Publication

29/01/2013
ÿþ1

N

0

Moa Word i 1.i

~^ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

27. 12. 20~2

,

RECHTBANK KOOPHANDEL

Gr icRIJK

11U VVIYI~Illlll

*13016 19*

MIII

B

EGlSCH S

15 -ai

BELGE

" 1U13 AA7'SBLAD

NEERGELEGD

Ondernemingsar: osoe ,twt,s,31

Benaming

(voluit) : IMVAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Menenstraat 421

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Dominique Hendryckx te Menen op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer VALCKE Luc Julien Ernest, geboren te Menen op zeven januari negentienhonderd zesenvijftig, identiteitskaart nummer 590-3694130-08 rijksregister nummer 56.01.07-295.96, en zijn echtgenote mevrouw MAES Maria Anna Henriette Jan, geboren te Zwevegem op tweeëntwintig april negentienhonderd achtenvijftig, identiteitskaart nummer 590-9033358-65 rijksregister nummer 58.04.22-288.07 samen wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 421,

Onder de naam IMVAL" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op vier miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 4.600.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd (4.600) aandelen zonder nominale waarde.

Inschrijving  Volstorting

Inbreng in speciën

Door de heer Valcke Luc wordt ingeschreven op 46 aandelen, die hij volledig volstort in speciën ten belope van zesenveertigduizend euro.

Inbreng in natura

1.De heer Valcke Luc verklaart in te brengen in de vennootschap honderd zesenzestig (166) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lucien Valcke & Cie", met zetel te 8560 Wevelgem, Menenstraat 423.

De inbrengwaarde bedraagt DRIE MILJOEN ACHTHONDERD ACHTTIENDUIZEND EURO (¬ 3.818.000,00).

2.De echtgenoten Valcke-Maes, voorncemd, verklaren in te brengen in de vennootschap tweeëndertig (32) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lucien Valcke & Cie", met zetel te 8560 Wevelgem, Menenstraat 423.

De inbrengwaarde bedraagt ZEVENHONDERD ZES EN DERTIGDUIZEND EURO (¬ 736.000,00).

Deze inbrengwaarde werd bepaald zoals omschreven in het nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor op basis van een staat van actief en passief van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' "Lucien Valcke & Cie" per éénendertig december tweeduizend en elf en rekening houdende met de wijzigingen: die zich sedert die datum en tot op heden hebben voorgedaan door de verdere uitbating van de onderneming.

De heer Luc Valcke, voornoemd, ontvangt hiervoor in eigen naam DRIEDUIZEND ACHTHONDERD ACHTTIEN (3.818) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/vierduizend zeshonderdste van haf kapitaal vertegenwoordigen.

"

De huwgemeenschap Valcke-Maes ontvangt hiervoor ZEVENHONDERD ZESENDERTIG (736) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vierduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer, Yves Christiaens, aangeduid overeenkomstig artikel 219 paragraaf één van de Vennootschappenwet, heeft een verslag opgesteld betreffende voormelde inbreng en de waardering ervan op datum van twintig december: tweeduizend en twaalf, waarvan het besluit (alhier letterlijk overgenomen) luidt als volgt

"BESLUITEN

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap "IMVAL" bestaat uit de inbreng van een pakket aandelen met een globale inbrengwaarde van 4.554.000,00 euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

~ a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor

de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit

te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseccnomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 4.554 aandelen van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "IMVAL", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Roeselare, 20 december 2012

VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door

Yves Christiaens

Bedrijfsrevisor"

Verslag van de oprichters

De oprichters hebben het belang van de inbreng in natura uiteengezet in een bijzonder verslag de dato

éénentwintig december tweeduizend en twaalf, opgesteld in toepassing van artikel 219 van de

Vennootschappenwet.

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "IMVAL".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Menenstraat 421,

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer;

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals cp het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen

P

se

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en

Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties

machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen

doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk

doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het

buitenland.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd,

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 4.600.000,00).

Het is verdeeld in honderd vierduizend zeshonderd (4.600) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die elk één/vierduizend zeshonderdste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12. ZAAKVOERING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Worden tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd:

-de heer Luc Vaicke, wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 421;

-mevrouw Maria Maes, wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 421.

Artikel 13.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14. - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN.

leder jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om twaalf uur wordt de jaarvergadering van de vennoten

gehouden.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op

hetzelfde uur.

Artikel 22.- BOEKJAAR.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Artikel 23. WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de

vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

Artikel 24.- ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de aigernene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één ot , meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtsschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd,

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Da voorzitter van de rechtbank doe% uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 21 december 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien.

MANDAAT ZAAKVOERDER

De vergadering besluit dat het mandaat van mevrouw Maes Maria kosteloos wordt uitgevoerd.

VOLMACHT

De verschijners stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen-vennootschappen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in de kruispuntbank voor ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. en de directe belastingen te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Ryckeman Gebr., met zetel te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 22, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie oprichtingsakte;

- verslag van de oprichters;

- verslag van de bedrijfsrevisor

Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMVAL

Adresse
MENENSTRAAT 421 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande