INACO

Société en commandite simple


Dénomination : INACO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 885.001.076

Publication

04/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i +13052830'

NEERGELEGD

2 2. 03. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KtiK

Ondemem ingsnr : 885.001.076

Benaming (voluit) : INACO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ringlaan 5C

8520 Kuurne

Onderwerp akte, : Met fusie gelijkgestelde verrichting - overgenomen vennootschap

Er blijkt uit de akte verleden voor meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 11 maart; 2013, neergelegd vóór registratie, dat gezamenlijk werden gehouden de buitengewone algemene; vergaderingen van de gewone commanditaire vennootschap "INACO", waarvan de zetel gevestigd is te 8520' Kuume, Ringlaan 51C. BTW BE 0885.001.076, RPR KORTRIJK, "over te nemen vennootschap" en "overgenomen vennootschap"

En van de naamloze vennootschap "CONSTRUCTIVO", waarvan de zetel gevestigd is te 8520 Kuume,

Ringlaan 5/0. BTW BE 0480.293.718 RPR KORTRIJK, "ovememende vennootschap" Worden volgende

beslissingen genomen :

EERSTE BESLUIT kennisname van het fusievoorstel

De vergadering van beide bij de fusie betrokken vennootschappen nemen kennis van het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen. Wegens voorafgaande kennisname door alle betrokkenen, ontslaat de algemene vergadering van beide vennootschappen de voorzitter van lezing ervan.

TWEEDE BESLUIT goedkeuring van het fusievoorstel

11 De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap "INACO", keurt het voorstel tot fusie goed,; en besluit daarop, rekening houdende met het feit dat de Comm. V. INACO van rechtswege werd ontbonden en zodoende in vereffening werd gesteld ingevolge de eenhoofdigheid van de vennootschap sinds 27 augustus 2012, overdracht van alle activa en passiva van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de overname door de naamloze vennootschap "CONSTRUCTIVO". De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap alsook haar bestuursorgaan verklaart op geen enkele manier naar aanleiding van de vereffening begonnen te zijn met de verdeling van het vennootschapsvermogen onder de vennoten. De notaris heeft hen ingelicht dat een eventuele vereffening de vrijstelling van evenredig registratierecht op grond van heb fusiebegrip in het gedrang brengt, en partijen hebben verklaart hiervan op de hoogte te zijn.

Vermits de naamloze vennootschap CONSTRUCTIVO houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap 1NACO, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Aldus wordt het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel in activa als in passiva, niets uitgezonderd noch voorbehouden, overgedragen aan de overnemende vennootschap.

Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf 1 oktober 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "CONSTRUCTIVO".

2/ De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "CONSTRUCTIVO" keurt het voorstel tot fusie goed en besluit over te gaan tot fusie door overneming van de gewone commanditaire vennootschap "INACO", volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden van voormeld fusievoorstel.

DERDE BESLUIT overgang van het vermogen

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van de overgang van het gehele vermogen ten algemene titel van de overgenomen vennootschap "INACO" naar de overnemende vennootschap, "CONSTRUCTIVO" op basis van de boekhoudkundige toestand op 30 september 2012

C. Boekhoudkundige verwerking van de overgedragen vermogensbestanddelen.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de, overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

dat bijgevolg

- De gewone commanditaire vennootschap "INACO" met zetel te 8520 Kuume, Ringlaan 5/C, BTW BE 0885.001.076, RPR Kortrijk heeft opgehouden te bestaan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

w

r Voor- r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- Het gehele vermogen van de gewone commanditaire vennootschap "INACO" overgedragen werd naar de naamloze vennootschap "CONSTRUCTIVO"

Voor analytisch uittreksel

Wim TAELMAN

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk neergelegd

-expeditie akte fusie



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

22/01/2013
ÿþVoor behoud aan lu Belgist Staatsb

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TEUR BELGE ELEGD

-01- 2013 STAATSBL,a C 24, " fL, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

" RTRiJK

(II1Imu~~u~~uIm MONT

*1301 7 8 1

BELGIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.001.076

Benaming

(voluit) : INACO

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : RINGLAAN 5/ C - 8520 KUURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 12 december 2012 houdende voorstel tot fusie van:

de NV CONSTRUCTIVO, vennootschap met maatschappelijke zetei gevestigd te 8520 Kuurre, Ringlaan 5/C, ingeschreven in het rechts personenregister te Kortrijk met ondememingsnummer 0480.293.718;

door overneming van de Comm.V INACO, vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 8520 Kuume, Ringlaan SIC, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0885.001.076, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De fusie betreft een verrichting ais bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de Comm.V INACO, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de NV CONSTRUCTIVO, zonder uitgifte van aandelen, waarbij de Comm.V INACO definitief zal ophouden te bestaan ("met fusie gelijkgestelde verrichting").

Alle handelingen verricht vanaf 1 oktober 2012 door de Comm.V INACO worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV CONSTRUCTIVO.

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten. Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de !eden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor INACO Comm.V:

de heer Ivo De Muynck, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel CONSTRUCTIVO - INACO dd. 12/12/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/11/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT:

,lh~Il~111I~II~IU

~1 ~IIII

I I~lI

Illll

* 1, 218 4 6 8 6 * sELG1sC

Ondernemingsnr : 0885.001.076

Benaming

(voluit) : Inaco

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ringlaan 5C, 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING WERKEND VENNOOT - WIJZIGING AANDEELHOUDERS

Ingevolge overeenkomst houdende overdracht van de aandelen van Inaco comm.v dd. 27/08/2012 werden alle aandelen overgedragen aan Constructivo nv, Ringlaan 5C, 8520 Kuurne met ondernemingsnummer 0480.293.718, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de heer Ivo De Muynck. Hierdoor is Constructivo nv de enige werkende vennoot en dit vanaf 27/08/2012.

Constructivo nv

vertegenwoordigd door

de heer Ivo De Muynck

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



'LM B



V beh aa Be', Stae

STÀATSB! ;' 'RECHTBANK KOOP HANDFL.

F;~fiT~i~ 3.

mit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INACO

Adresse
RINGLAAN 5C 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande