INFINITY JOBS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INFINITY JOBS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.754.860

Publication

13/02/2014
ÿþ mod 11.1

jjj ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

8

*14041787*



NEERGELEGD

: 4, 02, 2014

RECHTWOOPHANDEL

--I d __

1,:, Ondernemingsnr : 54.5- ?Pl ,i16o IlBenaming (voluit) : INFINITY JOBS II(verkort) :

11 Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ,1

!I Onderwerp akte :BVBA: oprichting

i Het jaar TWEEDUIZEND EN VEERTIEN,

ii Op EENENDERTIG JANUARI

li Voor mij, Tom CLAERHOUT, notaris te Izegem.

:i ZIJN VERSCHENEN: ..

,

i 1/ Heer VANNESTE Alexander Antoon, geboren te Izegem op veertien maart negentien honderd tachtig,i: li nationaal nummer 80.03,14-077A0, echtgenoot van mevrouw Czvek Salie Diane Xavier, geboren te Izegem op:: : achttien februari negentien honderd tachtig, nationaal nummer 80.02.18-066.21, wonende te 8850 Ardoole,:: ..

1! Rode Poortstraat, 6;

. .:

i" " " " ;1

2! Heer VERHELST Frederick Danny Annie, geboren te Kortrijk op 3 juni 1982, nationaal nummer 82.06.03-I!, ! 015-10, echtgenoot van mevrouw Van Hamme Annelies Clarisse, geboren te Brugge op 11 oktober 1979,I!

" ; nationaal nummer 79.10.11-034.07, wonende te 8870 Izegem, De Lanteemstraat, 25; 1.

4. , , " " " ,.,

4

Welke verschijners mij, notaris, verzocht hebben bij onderhavige akte het volgende te acteren: .

1! OPRICHTING .,

.,

il De ondergetekende notaris heeft de aandacht van de oprichters gevestigd op de wettelijke beschikkingenI:

!: betreffende, respectievelijk de persoonlijke aansprakelijkheid die de zaakvoerders van vennootschappenI! i! oplopen, in geval van kennelijk grove fout, op de verplichting aan de ondergetekende notaris een financieel plan:!

ii te overhandigen waarin zij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoorden en op het verbod : opgelegd door de wet aan sommige personen om aan het bestuur of aan het toezicht van een vennootschap:

deel te nemen. .

,.

i! De notaris vestigt de aandacht van de oprichters op de regelgeving die ondermeer verplicht een attest vari!i

voldoende kennis van bedriifsbeheer voor te leggen als men een inschrijving in het ondernemingsregisteri!

1I neemt. 11,

li

Anderzijds erkennen de comparanten te weten dat omtrent enig, aan een oprichter, aan een zaakvoerder of: ..

:I aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te: !I rekenen vanaf de oprichting te verkrijgen tegen een vergoeding van ten minste één tiende gedeelte van heti! !! geplaatst kapitaal, een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen door! :Ide zaakvoering, alsmede een bizon der verslag door dezelfde zaakvoering dient opgesteld.

il Financieel Plan ..

li 1/66r de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters aan de instrumenterende notaris een:

financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richteni

1; vennootschap verantwoorden, ..

"

il Inschriiving on het kapitaal .

..

:1 Inbreng in geld:

.1 Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt: .

P..

1! 1/ de heer Alexander Vanneste, voornoemd verklaart in te schrijven voor 9.300 aandelen op naam, met

1: ieder een fractiewaarde van 1/18.600'10 van het kapitaal, dewelke volstort worden voor 3.100 euro. ,.

,

I! 2/ de heer Frederick Verhelst, voornoemd verklaart in te schrijven voor 9.300 aandelen op naam, met ieder:

i: een fractiewaarde van 1/18,600e° het kapitaal, dewelke volstort worden voor 3,100 euro. ..

:i De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van 6.200 euro. ."

..

,

1i Bankattest  uitdrukkelijke bevestiging in de akte .

..

P

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel Ardooisestraat 91-93

8870 Izegem

mod 11.1

De oprichters erkennen dat het bovengemelde inschrilvingsbedraa van 6.200 euro volstort Is op een bijzondere bankrekening nummer BE88 7310 3716 7641 geopend bij de KBC Bank op naam van de vennootschap. Het bewijs van de deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 27 januari 2014 waarvan het bewils van deponering aldus aan ondergetekende notaris werd overhandigd en de storting aldus uitdrukkellik bevestigd wordt door ondergetekende notaris, conform de artikelen 69, 14° en 449 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het saldo, hetzij 12.400 euro zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerders, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

WELKE MIJ AANGEZOCHT HEBBEN AKTE OP TE MAKEN VAN DE STATUTEN VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ALS VOLGT:

STATUTEN

ARTIKEL EEN - De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "INFINITY JOBS". Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

Met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Ardooisestraat, 91-93,

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in België in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL TWEE - De vennootschap heeft als doel de activiteiten van een uitzend- en/of interimkantoor uit te oefenen, zoals ondermeer de tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers, werving en selectie, outplacement, human resource, arbeidsbemiddeling en headhunting.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap te dien einde, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

ARTIKEL DRIE - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel,

ARTIKEL VIER  Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 18.600 aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van 1/18.600ste.

ARTIKEL VIJF - In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kunnen er zowel aandelen als obligaties bestaan, Deze effecten zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Ingeval van vruchtgebruik zal de naakte eigenaar, behalve verzet, vertegenwoordigd zijn tegenover de vennootschap door de vruchtgebrutker.

ARTIKEL ZES  De eigendom der aandelen blijkt uit de inschrijving in het register van aandelen dat berust ten maatschappelijke zetel van de vennootschap. Dit register bevat de juiste aanduiding van iedere vennoot, alsmede het aantal maatschappelijke aandelen welke hem toebehoren met de gedane stortingen; de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom der obligaties blijkt uit de inschrijving in het register van obligaties gehouden ten maatschappelijke zetel van de vennootschap. Dit register bevat de juiste aanduiding van de persoon van elke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

modi1.1

obligatiehouder, alsmede het getal van de hem toebehorende obligaties; de overdrachten en de overgangen'

van de obligaties met hun datum.

Iedere vennoot of belanghebbende derde zal kennis mogen nemen van dit register,

Naar aanleiding van de inschrijving in het desbetreffend register, wordt aan de houders der effecten een

CERTIFICAAT tot bewijs hiervan overhandigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL TWAALF - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om aile akten en daden te stellen en aile verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht

In aile akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders, die, vertegenwoordigd zoals gezegd, aanvaarden:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANNESTE ALEXANDER", met zetel te 8870 Izegem, Ardooisestraat, 91-93, RPR Kortrijk, ondernemingnummer 0478.980.753,

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Alexander Vanneste, tot deze hoedanigheid benoemd bij onderhavige akte.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.V. MGT', met zetel te 8870 Izegem, De Lanteernstraat 25, RPR Kortrijk, ondememingnummer 0828.168.380.

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Frederick Verhelst, tot deze hoedanigheid benoemd bij onderhavige akte.

De statutaire zaakvoerder han slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, Zijn opdracht han ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos of bezoldigd, bij beslissing van de algemene vergadering.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtellike aard heeft dat strildig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hl] de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap ais van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

ARTIKEL DERTIEN - Het toezicht van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de vennoten eventueel bijgestaan door een erkend accountant, ten ware op grond van het Wetboek van Vennootschappen een commissaris is voorzien.

ARTIKEL VEERTIEN - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergaderingen vermelding van de verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij-van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ACHTTIEN - Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL NEGENTIEN - De datum der learvergaderinct dient gebracht te worden op de laatste zaterdag van de maand juni om 11 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan client de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

ART1KEL TWINTIG - Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile lasten, kosten, waardeverminderingen, afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verdet dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG - De vennootschap Is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het afsterven van één der vennoten.

Indien het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal zullen de zaakvoerders de vraag van de ontbinding van de vennootschap moeten voorleggen aan de algemene vergadering.

Indien het netto-actief gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, zal de ontbinding mogen uitgesproken worden door de deelgenoten welke éénIvierde der aandelen bezit.

Indien het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van het wettelijk voorzien minimum bedrag, zal de vennootschap ontbonden kunnen worden op verzoek van elke belanghebbende.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG - Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening g enkele meerderheid van stemmen. Het batig saldo der vereffening na betaling der schulden en lasten van de vennootschap zat verdeeld warden tussen de vennoten ingevolge het aantal hunner wederzijdse aandelen, ieder aandeel een gelijk recht toekennende.

Il. BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG - ALGEMENE BEPALINGEN

Aile voorgaande artikelen van onderhavige statuten zijn van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde artikelen betreffende de

eAnhOellgb9id.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto .. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerderizaakvoerderskollege van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

ARTIKEL VIJFTIEN  De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

ARTIKEL ZESTIEN  Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig In het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidsliist bijgehouden,

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, ai dan niet vennoot.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen,

" " t.

mad 11.1

..-

mod11.1

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

DeVOLMACHT

verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan de besloten vennootschap "hilare, met zetel te 8800 Roeselare, lzegemsestraat, 52A en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile inschrijvingen io het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING SLOTBEPALINGEN -

1/ Overgangsregeling zaakvoerders

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoot en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De aldus statutair benoemde zaakvoerders hebben verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

2/ Eerste gewone algemene vergadering Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artiket. 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de venricbotschap. rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

" " 6.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt te Izegem, op datum als voormeld.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de verschijners en de tussenkomende samen met mij,

notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR EXTRAKT

Notaris Tom CLAERHOUT, te Izegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Expeditie van de akte;

2. Bankattest.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþVoor,

behoude aan het eelgiscl

Staatsbh

Maa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11110581JUliil u

1,4C>*(2GUEGQ

2 3 niÀ S15

Rechtbank von KOOPHANDEL

NDEL

Gen, afd. f:1RTR?

Ondernemingsnr : 0545.754.860

Benaming

(voluit) : INFINITY JOBS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ardooisestraat 91-93, 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder gehouden op 27 februari 2015 ten maatschappelijke zetel, Ardooisestraat 91-93 te 8870 Izegem, blijkt dat beslist werd om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Marktstraat 3 te 8870 Izegem en dit vanaf 1 maart 2015.

Izegem, 27/02/2015

De heer Verheist Frederick

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iry

Ondememingsnr 0545.754.860

Benaming (voluit) : INFINITY JOBS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marktstraat 3

8870 Izegem

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

In het jaar TWEE DUIZEND EN VIJFTIEN,

Op DRIEENTWINTIG APRIL

Voor mij, Meester Tom CLAERHOUT, notaris te Izegem,

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "INFINITY JOBS", met zetel te 8870 Izegem, Marktstraat, 3, RPR Gent (afdeling Kortrijk),

ondernemingnummer 0545.754.860....

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

lI Zijn aanwezig de hierna genoemde vennoten die verklaren titularis te zijn van het achter hun naam vermeld r aantal aandelen:

II 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.V, MGT", waarvan de zetel gevestigd is te il 8870 Izegem, De Lanteemstraat, 25, RPR Gent (afdeling Kortrijk), ondernemingnummer 0828.168.380, Eigenares van 18.599 aandelen.

1i 2) De heer VERHELST Frederick Danny Annie, geboren te Kortrijk op 03/06/1982 (rijksreg.nr. 82.06.03015.10), echtgenoot van mevrouw Van Hamme Annelles, hierna genoemd, wonende te 8870 Izegem, De Lanteemstraat 25.

Eigenaar van 1 aandeel.

l! Totaal : 18.600 aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen,

Zaakvoerders

Zijn hier aanwezig in hun hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap:

II De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.V. MOT", met zetel te 8870 Izegem, De

Lanteemstraat, 25, RPR Kortrijk, ondememingnummer 0828.168.380,

Ir': III. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat deze vergadering wordt

gehouden om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda:

AGENDA

IV. BESLUITEN

Vervolgens wordt er overgegaan tot de behandeling van de punten op de agenda en, na beraadslaging,

worden met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 1 van de statuten aan te passen ingevolge beslissing van de zaakvoerder

tot zetelverplaatsing de dato 27 februari 2015, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2

april daarna, onder nummer 15048699, waarbij de zetel overgebracht werd naar 8870 Izegem, Marktstraat, 3.

Bijgevolg besluit de vergadering om de zin in artikel 1 van de statuten, luidende als volgt "Met

maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Ardocisestraat, 91-93" te schrappen en te vervangen door volgende

tekst :

"Met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Marktstraat, 3."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de statutaire zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I0NITEUR BELGE NEERGELEGD

2 9 -05- 2015 2 1 MEI 2015

Rechtbank van KOO 8BL

G1SCH STA~,T~~" i..AL Gant, afd. KoRi~~

1

" 15,9905"

1

111

BEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1

voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Vanneste Alexander" en verleent haar' kwijting voor haar mandaat van zaakvoerder. Deze kwijting en ontslag zullen bevestigd worden tijdens de jaarvergadering van 25 juni 2016.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

DERDE ASLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

WAARVAN NOTULEN

Opgemaakt en verleden te Izegem, in het kantoor van notaris Tom Claerhout, op datum ais voormeid.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en tcegelicht hebben de verschijners met mij, notaris,

onderhavige akte getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd, 6 bladen, 0 verzending(en), op het Registratiekantoor Kortrijk 2, op 29 april 2015, Register 5,

Boek 0, Blad 0, Vak 7156, Ontvangen registratierechten: vijftig euro. De ontvanger

VOOR EXTRAKT

Notaris Tom CLAERHOUT, te Izegem

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte ;

2. Gecoördineerde statuten.

(

.r,, oor-be ouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INFINITY JOBS

Adresse
MARKSTRAAT 3 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande