INGENIEURSBUREAU CLAUWAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGENIEURSBUREAU CLAUWAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.100.154

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 25.06.2014 14211-0474-009
20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 14.08.2013 13426-0507-008
05/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mou Word 1S.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+YeGETgrreeu gntz~ rechtbank van koophandel Brugge - efded:ng te 4wstencte op

2 31EE. I De yrrirl4gr

Griffie

11iI 11111 llhI 11111 JI11 11111111111(111111 II

*12003]39'

; Ondernemingsnr : p ~ /1oo . 4.5

Benaming

(vnhait) : INGENIEURSBUREAU CLAUWAERT

(verkort) :

Rechtsvorrn : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Hofstedestraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte opgemaakt door Meester Luc Roegiers, Notaris met standplaats te Wachtebeke, zaakvoerder ' van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS" met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223 blijkt dat er op 20 december 2011 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is opgericht onder de naam; INGENIEURSBUREAU CLAUWAERT, waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt :

1.Oprichters: 1. De heer CLAUWAERT Freddy Joseph, geboren te Oostende op dertien april; negentienhonderd vijfenveertig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te' hebben afgelegd, wonende te 8400 Oostende, Sint-Catherinapolderstraat 24.

Identiteitskaart nummer : 590.9063661.07

Nationaal nummer : 45.04.13-001.97,

2. De heer VERSTRAETE Johan Daniel Corneel, geboren te Oostende op zeventien januari negentienhonderd zesenvijftig, echtgenoot van mevrouw HALSBERGHE Annick, geboren te Oostende op zestien september negentienhonderd zevenvijftig, wonende te 8400 Oostende, Duinhelmstraat 21.

identiteitskaart nummer : 591.1531387.53

nationaal nummer : 56.01.17-055.36.

2.Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap mets beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "INGENIEURSBUREAU CLAUWAERT".

3.Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Hofstedestraat 15.

4.Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging: ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5.Doel: De vennootschap heeft tot doel, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen; rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van. onafhankelijk, raadgevend ingenieurs- en adviesbureau voor technische studies waaronder zowel speciale. technieken zoals electriciteit, sanitair, verluchting, verwarming, adviesverlening met betrekking tot;

" energieprestatieregelgeving, projectmanagement, burgerlijke bouwkunde, stabiliteit, landmeetkunde,; infrastructuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, hydraulica, verkeerskunde, veiligheidscoördinatie, milieu en natuurtechniek, consultancy diensten, expertises evenals het adviseren, superviseren en coördineren, het maken van studies en plannen en het controleren en opvolgen van de uitvoering in de meest ruime zin inclusief; het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt . acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en: genotsrechten te verkrijgen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot: waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welk& wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is.

6.Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintig; duizend euro (25.000,00). Het is verdeeld in honderd (250) gelijke aandelen zonder nominale waarde en wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort.

7.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze gehouden onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders besluit. In dit geval scan door de algemene vergadering, onverminderd -de -vergoeding-van-zijn- (hun)-kosten-,--een-vaste-wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Elke zaakvoerder is bevoegd alleen te handelen en de vennootschap te verbinden tegenover derden.

De vennootschap kan tevens bijzondere gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

8.De jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die allen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Is een effect met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit effect verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen gemaakt.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, onverminderd strengere meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

9.Het boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van de winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstorte deel van het totaal van deinbrengen -in geld -v6-6r dë oprichting van dé vennootschap gedepo-'neerd op een bijzondere rekening op ' naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE05001660395375 bij BNP Panbas Fortis te Sint-

" Niklaas. Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat door mij, notaris, bewaard wordt, overeenkomstig de voorschriften van artikel 224 Wetboek van Vennootschappen.

12. Overgangsbepalingen:

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, zijn bijeengekomen in een eerste vergadering,

doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie

van de Rechtbank van Koophandel te Oostende.

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2012.

De eerste algémene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegen-,heid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshan-'delingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 juli 2011.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) worden als zaakvoerders benoemd :

1. de Heer CLAUWAERT Freddy, geboren te Oostende op dertien april negentien honderd vijvenveertig, nationaal nummer 45.04.13-001.97 en wonende te 8400 Oostende, Sint-Catherinapolderstraat 24, die verklaart deze opdracht te aanvaarden niet bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

2. de Heer VERSTRAETE Johan, geboren te Oostende op zeventien januari negentien honderd zesenvijftig, nationaal nummer 56.01.17-055.36 en wonende te 8400 Oostende, Duinhelmstraat 21, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

b) Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Luc Roegiers, Notaris

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte dd 20 december 2011

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 29.09.2015 15610-0026-012

Coordonnées
INGENIEURSBUREAU CLAUWAERT

Adresse
HOFSTEDESTRAAT 15 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande