INMO NOORD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INMO NOORD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.774.367

Publication

14/12/2012
ÿþk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch'

Staatsblad

1111§Mell

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

_e_11113

-4. 12, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 9-9-g 369-

Benaming

(voluit) : INMO NOORD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 Ingelmunster, P. Deconinckstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA ontstaan uit partiële spiisting

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van Notaris Ides Viaene te

Roeselare dd. 2811.2012 dat ingevolge de partiele splitsing van de BVBA Ingelbeen-Soete (RPR

0424.690.153) er werd overgegaan tot oprichting van een nieuwe vennootschap "INMO NOORD" met volgende

kenmerken:

Het jaar tweeduizend en twaalf.

Op achtentwintig november,

Voor ons, Notaris Ides VIAENE, met standplaats Roeselare

In het kantoor,

Is de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen van de vennoten van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "Ingelbeen-Soete" waarvan de zetel gevestigd gevestigd is te Izegem,

Noordkaai, 8.

Hierna genoemd ; "de te splitsen vennootschap".

L SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

A  Aandeelhouder(s)

Zijn aanwezig, de hierna genoemde aandeelhouders, die verklaren het hierna vermeld aantal aandelen te

bezitten in voile eigendom:

1- De Heer Jan Albert INGELBEEN, wonende te Roeselare, Diksmuidsesteenweg, 174

eigenaar van één aandeel 1-

2- De BVBA "INGELBEEN" met zetel te Ingelmunster,

P. Deconinckstraat, 30 opgericht bij akte van onderge-

tekende notaris op 26.10.2012, RPR nummer 0500.805.

159; hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

de Heer Jan Ingelbeen, voornoemd,

eigenares van vierduizend negenhonderd negenen-

negentig aandelen 4.999-

Totaal; vijfduizend aandelen: 5.000-

4. Partiale splitsing met oprich-'ting van twee nieuwe vennootschappen, van het vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ingelbeen-Soete", met zetel te Izegem, Noordkaai, 8 in twee nieuwe vennootschap-'pen, zijnde

- de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8770 Ingelmunster, P. Deconinckstraat, 30.

-5. Oprichting en goedkeuring van de statuten van de nieuwe vennootschappen Inmo Noord" e met inbreng van een deel van het vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen  van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ingelbeen - Soete".

6. Besluit nopens de uitreiking van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ingelbeen-Soete", partieel te splitsen vennootschap, tegen uitreiking van nieuwe aandelen van de vennootschap "Inmo Noord".

8. Kapitaalverhoging in de BVBA Inmo Noord met een bedrag van 4.525,74¬ om het kapitaal te verhogen van 45.474,26¬ tot 50.000,00¬ door Incorporatie van reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Aanpassing van artikel 5 van de statuten ingevolge deze kapitaalverhoging als volgt:

"Artikel 5.: Kapitaal

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 50.000,00¬ euro.

Het is vertegenwoordigd door 5.000 aandelen, zonder nominale waarde. "

TWEEDE BESLUIT - KENNISNAME VERSLAGEN.

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen, waarvan de vennoten kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie (3) boekjaren van de overdragende vennootschap;

" het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen voor wat betreft de op te richten verKrijgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord"

De besluiten van het verslag de dato 16.112012 van de bedrijfsrevisor, de BVBA Bedrijfsrevsorenkantoer Dujardin, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, kantoor houdend te Wevelgem, nopens de inbrengen in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord" luiden letterlijk als volgt;

A.Voor de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord":

7, BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA INMO NOORD middels partiële afsplitsing van het bedrijfsgebonden onroerend patrimonium van de BVBA 1NGELBEEN -SOETE naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA INMO NOORD, kan ik besluiten dak

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA 1NGELBEEN - SOETE volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA INGELBEEN - SOETE zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke lager is dan de reële waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, lk dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4.De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA

INGELBEEN - SOETE leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestand-'delen voor een bedrag van 3.738.526,69 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 45.474,26 EUR verhoogd met 3.693.052,43 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 5.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 45.474,26 EUR verhoogd met 3.693.052,43 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA INGELBEEN - SOETE.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 16 november2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT - Partiële splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen.

A. SPLITSINGSVERRICHT1NGEN.

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel en van alle verslagen, zoals hoger vermeld, waarin wordt voorgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ingelbeen-Soete" zal overgaan tot partiële splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen "Inmo Noord" en "Inmo West".

De vergadering van de partieel te splitsen vennootschap keurt het haar voorgelegde splitsingsvoorstel goed en besluit tot partiële splitsing, door oprichting van twee nieuwe vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van een ontwerp van deze twee oprichtingsakten en deze worden goedgekeurd.

Bijgevolg gaat een deel van het vermogen van de te partieel te splitsen vennootschap "Ingelbeen-Soete", met alle rechten en plichten, voor een deel over op de nieuwe vennootschap "Inmo Noord" en voor het andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

deel op de nieuwe vennootschap "Inmo West", volgens de modaliteiten zoals ïn het splitsingsvoorstel vastgelegd.

Deze overgang geschiedt op basis van de tussentijdse staat van de partieel te splitsen vennootschap per 31.5.2012.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat enerzijds de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op het afgesplitste bedrijfsgebonden onroerend patrimonium integraal ten laste komen van de nieuw op te richten BVBA Inmo Noord en anderzijds de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op het afgesplitste niet-bedrijfsgebonden onroerend patrimonium integraal ten laste komen van de nieuw op te richten

BVBA Inmo West,

De financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteiten van de BVBA Ingelbeen-Soete en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1.6.2012 blijven integraal ten laste van de BVBA Ingelbeen Soete,

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolge naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1.6.2012 zowel ten laste van de BVBA Ingelbeen Soete, de BVBA Inmo Noord als van de BVBA Inmo West en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende splitsingsstaat.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de in het splitsingvoorstel opgenomen vermogen overgaat naar de twee op te richten vennootschappen, overeenkomstig het split-hsings'voorstel;

VIJFDE BESLUIT.

A. Als gevolg van de partiële splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschap-pen, wordt het maatschappelijk kapitaal van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord" vastgesteld op 45.474,26¬ en is verte.,genwoor-digd door 5.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

De vennoten van de gesplitste besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid Ingelbeen-Soete" worden vennoot van deze nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord".

De aandeelhouders van de BVBA Ingelbeen-Soete zullen ter vergoeding van de overdracht van een deel van haar vermogen 5.000 aandelen van de op te richten BVBA Inmo Noord verwerven in verhouding van één aandeel van de op te richten BVBA Inmo Noord voor één aandeel van de BVBA Ingelbeen-Soete. Deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van opleg in geld.

Deze aandelen zullen worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de vennootschap BVBA Inmo Noord op naam van de aandeelhouders van de BVBA Ingelbeen-Soete à rato van voormelde verhouding mits voorlegging van een bewijs van aandeelhoudersschap van de BVBA Ingelbeen-Soete en dit onmiddellijk nadat de BVBA Inmo Noord rechtspersoonlijkheid heeft verworven door neerlegging van haar oprichtingsakte ter griffie.

De aldus uitgereikte aandelen in de BVBA Inmo Noord zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in een bijzondere regeling.

Voor het verlijden van onderhavige akte hebben de zaakvoerders mij een financieel plan overhandigd, waarin zij het belang van het kapitaal van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord" verantwoorden. Het financieel plan wordt door de algemene vergadering met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

De statuten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord" worden als volgt vastgesteld en uitdrukkelijk met eenparigheid van stemmen goedgekeurd:

TITEL I.; NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1.; Rechtsvorm Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Inmo Noord".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Ingelmunster, P. Deconinckstraat, 30,

De zetel van de vennootschap mag overgebracht worden naar elk andere plaats in België, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, onverminderd de verplichting om de thans geldende taalwetgeving te respecteren.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft als doel:

CIHet beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

01-let beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten,

Q'Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

flHet huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel, voor zover wettelijk toegelaten;

01-let verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

flHet verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel , administratief en financieel beheer en advies.

Q'De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen

Q'Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

Q'De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

DDe vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

DIn het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uitte breiden.

ODeze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting, De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL Il. KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 45.474,26¬ .

Het is vertegenwoordigd door 5000 aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6.: Aard van de aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

TITEL 111. BESTUUR VERTEGENWOORDIGING

Artikel 8.; Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Tenzij anders bepaald door een algemene, buitengewone of bijzondere algemene vergadering wordt het

mandaat van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend. De bezoldiging van de zaakvoerder(s) komt ten laste van

de algemene kosten van de vennootschap, onverminderd de vergoeding voor zijn (hun) kosten,

Artikel 9.: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is,

Artikel 10.: Vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

Artikel 11.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING DER VENNQTEN

Artikel 12.: Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 13.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

Artikel 13.: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in België, zoals

aangeduid in de oproepingen.

Artikel 14.: Beraadslaging Besluiten

a) Quorum:

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of

vertegenwoordigd deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum

vereist.

b) Besluiten:

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de

berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 15.: Stemrecht Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 16.: Wijze van stemmen Vertegenwoordiging

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De

volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de

notulen van de vergadering.

Artikel 17.: Schorsing van het stemrecht Inpandgeving van aandelen Vruchtgebruik

a) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten , mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

b) is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

c) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven wordt door de eigenaar pandgever

uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR

Artikel 18.: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

TITEL VII. BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 19.:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt (mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen).

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 20.: Benoeming van vereffenaar(s)

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Artikel 21.: Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt tot 31,12.2013.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in 2014.

3, De algemene vergadering van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inmo

Noord" verklaart volgende persoon tot de functie van gewone zaakvoerder te benoemen : de BVBA

"Ingelbeen" met zetel te Ingelmunster, P. Deconinckstraat, 30 RPR Kortrijk 0500.805.159 met ais vaste

vertegenwoordiger de Heer Jan ingelbeen, voornoemd.

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden,

De duur van dit mandaat is onbepaald.

De zaakvoerder zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluiden-'de beslissing van de

algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de algemene vergadering van de vennootschap bíj

deze het splitsingsvoorstel heeft goedgekeurd evenals de statuten van de nieuw opgerichte uit de splitsing

ontstane besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inmo Noord" en besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Inmo West".

ZESVENDE BESLUIT,

b) kapitaalverhoging in de BVBA Inmo Noord

De vergadering beslist het kapitaal van de BVBA Inmo Noord te verhogen met een bedrag van 4.525,74¬

om het te brengen van 45.474,26¬ naar 50.000,00¬ door incorporatie van reserves, zonder nieuwe aandelen.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen ais volgt:

"Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 50.000,00¬

Het is vertegenwoordigd door 5000 aandelen, zonder nominale waarde. "

ACHTSTE BESLUIT MACHTIGING.

De vergadering besluit de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders om de voormelde besluiten ten uitvoer te brengen.

Benoeming lasthebber:

De vergadering en de hier aanwezige zaakvoerders van de nieuw op te richten vennootschappen stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen alsook bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle documenten te tekenen:

" SANCTORUM & CO BVBA, Elfde Julistraat 229, 8530 Harelbeke

VII. WETTIGHEIDSVERKLARiNGEN.

Overeenkomstig artikel 700 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van vennootschappen.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de aanwezige zaakvoerders van de overdragende vennootschap "ingelbeen-Soete", hebben deze meegedeeld dat zich geen moeilijkheden hebben voorgedaan bij de vaststelling van de in het splitsingsvoorstel opgegeven ruilverhouding, en dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de splitsing zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

De ondergetekende notaris wijst er nog op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Voor beredeneerd uittreksel

Tegelijk hiermee neeergelegd

expeditie proces-verbaal

bijzonder verslag zaakvoerder oprichter

bijzonder verslag revisor inbreng in natura

gecoordineerde statuten met historiek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

i , .Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0188-027

Coordonnées
INMO NOORD

Adresse
P. DECONINCKSTRAAT 30 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande