INNO & CLARYS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : INNO & CLARYS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.447.041

Publication

26/11/2014
ÿþMod Woud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tDn l=r =n'.n0=f). 0846.447.041

,, {NNO & CLARYS

MONITEUR

19 -11 2014 NEERGELEGD ELGISCH STAAF SB Ar, 2 S SEP. 2014

Rechtbanlc-u,.. -. %.DOPHANDEL Gent, áfd: KORTRIJK

11111

*14213345*

w - rDr.T Vennootschap onder firma

Vichtseweg 270, 8790 Waregem

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het bijzonder verslag van de zaakvoerders dd, 3 juli 2014 blijkt het volgende

De zaakvoerders beslissen de maatschappelijke zetel vanaf 3 juli 2014 te verplaatsen

van:

Vichtseweg 270

8790 Waregem

naar:

Wijnsbergstraat 3

8570 Vchte

Clarys De Ketele

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

C)F-£f6,!-^.3t" ~.tA !nn L uVIC'v 'IE~fYIv~{icYí ,'~~~~;Cü '13a17` .r hO?ddRr111..1d n0i2fls 'ean .lurSá{o}fíc:n]-'-

"

,W ~!?rÎ~`~:.,1' ~" ~011'O?n

";lerso cleatr ~n 'ngn ~P2! 2li ng

19/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~uiiAn8389i~~~uu*i

*1210

Va beha aan Belt Staal

NI

NEERGELEGD

-8. 06, 2012

~! 1TBAlaIK_KOOt2HA-1Vg EL Griffi@CORTRIJK

Ondernemingsnr : 8 L16, q Lj1, ó 1a Benaming

(voluit) : INNO & CLARYS

(verKort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel: Vichtseweg 270, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 5 juni 2012 betreffende de oprichting van een Vennootschap onder firma « INNO & CLARYS » blijkt onder meer :

ONDERGETEKENDEN

1. David Innocent Remi, geboren te Waregem op 6 maart 1989 en wonende te Neerstraat 41,

8793 Sint-Eloois-Vijve;

2. De Ketele Clarys Diana, geboren te Kortrijk op 5 juli 1990 en wonende te Vichtseweg 270,

8790 Waregem.

verklaren tussen hen een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma te hebben opgericht met als naam INNO & CLARYS en met zetel te Vichtseweg 270, 8790 Waregem.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

Artikel 1: Rechtsvorm - firma

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma heeft als naam < INNO & CLARYS ».

Artikel 2: Zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Vichtseweg 270  8790 Waregem. De zaakvoerders kunnen hem overal eiders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing. Tevens zijn de zaakvoerders gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Hoofdactiviteiten

A. De thuisverpleging in de ruimste zin van het woord;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

.0p.ds-laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ll. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen ,verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap ais alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

C. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alsmede de aan en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

Ill, Algemene activiteiten

A. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap,

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 200,00 euro en is verdeeld in 200 aandelen met een nominale waarde van 1 euro ieder waarop als volgt wordt ingeschreven:

Door Dhr. David Innocent: 100,00 euro

Door Mevr. De Ketele Clarys: 100,00 euro

Als vergoeding op deze inbrengen heeft Dhr. David Innocent recht op 100 deelbewijzen en Mevr. De Ketele Clarys recht op 100 deelbewijzen.

Deze deelbewijzen vormen samen het volledig kapitaal dat aldus volledig werd geplaatst.

Artikel 6: Rekening-courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7: Overdracht van aandelen onder levenden.

a. De overdracht in eigendom van aandelen onder levenden aan om het even welke persoon kan, op straffe van nietigheid, niet geschieden dan met instemming van alle vennoten.

b. De overdracht in eigendom van aandelen onder levenden en onder bezwarende titel aan om het even welke persoon is bovendien op straffe van nietigheid onderworpen aan een recht van voorkoop ten voordele van de bestaande vennoten in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot, die aandelen in eigendom en onder bezwarende titel wil overdragen moet de andere venno(o)t(en) hierover inlichten bij aangetekend schrijven met vermelding van de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer en het aantal aandelen dat hij wil overdragen. De andere venno(o)t(en) beschik(t)(ken) over één maand vanaf de postdatum van bovenvermeld aangetekend schrijven om aan de vennoot, die aandelen wil overdragen, bij aangetekend schrijven mee te delen of hij (zij) al dan niet van dit recht van voorkoop gebruik wensen te maken. Zij, die nalaten binnen deze termijn van één maand hun beslissing mede te delen, worden geacht van hun recht van voorkoop af te zien.

c. Bij gebrek aan overeenkomst geldt als prijs van de aandelen de waarde van de aandelen zoals

blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening, De prijs dient betaald te worden bij de overdracht van de aandelen,

De aandelen mogen, zolang de volledige prijs niet is betaald, niet verder overgedragen worden.

Artikel 8: Overdracht van aandelen bij overlijden,

1. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamelijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap door één en dezelfde lasthebber laten vertegenwoordigen.

De aandelen mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan bij overlijden dan aan een thuisverpleger / thuisverpleegster. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een thuisverpleger I thuisverpleegster kan het doel van de vennootschap niet meer verwezenlijkt worden en blijft haar bedrijvigheid beperkt tot het beheer en in stand houden van de goederen van de vennootschap,

De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, worden van rechtswege vennoot. Diegenen die de vereiste hoedanigheid niet bezitten, hebben recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en betaald op overeenkomstige wijze als voorzien in artikel 6, c.

2. Ieder van de vennoten kent voor het geval van zijn overlijden een optie tot aankoop van de hem alsdan toebehorende aandelen toe aan de andere vennoten in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

3. De erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden moeten de andere vennoten binnen de drie maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven inlichten hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten eveneens de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtsverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten meedelen.

De andere venno(o)t(en) beschik(t)(ken) over één maand vanaf de postdatum van bovenvermeld aangetekend schrijven om aan de rechtsverkrijgenden bij aangetekend schrijven mee te delen of hij (zij) al dan niet van zijn (hun) optierecht wensen gebruik te maken. Zij, die nalaten binnen deze termijn van één maand hun beslissing mee te delen, worden geacht van hun optierecht af te zien.

4. Wordt de optie door de andere venno(o)t(en) gelicht, dan zijn de bepalingen van artikel 6,c inzake prijs en voorwaarden van overeenkomstige toepassing,

a, Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

" Artikel 9: Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden. In het register van aandelen wordt aangetekend:

1. De nauwkeurige gegevens van betreffende van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2. De gedane stortingen;

3, De overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen, De overdrachten en overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Hiervoor wordt verwezen naar artikel 8 punt 1 t.e.m. 5.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 10: Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moet(en) zijn.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

Dhr. David Innocent

Mevr, De Ketele Clarys

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 11: Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en is individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen tot een maximum bedrag van 15.000,00 euro.

Artikel 12: Bezoldiging.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 13: Jaarvergadering.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. De brief moet de agenda vermelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering zal worden gehouden op de zetel van de vennootschap. ledere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste jaarvergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 14: Boekjaar - inventaris.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op de laatste dag van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsook de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Artikel 15: Winstverdeling.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten,

Artikel 16: Ontbinding - vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding,

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 17: slotbepaling.

Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien door onderhavige statuten, verwijzen ondergetekenden naar de artikelen 201 t.e.m. 209 van het Wetboek Vennootschappen,

Slot- & overgangsbepalingen  benoemingen - volmacht

1, Het eerste boekjaar begint op datum van ondertekening van deze onderhandse akte en eindigt op éénendertig december twee duizend en dertien (2013).

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar twee duizend en veertien (2014).

3. De Heer David en Mevrouw De Ketele beiden voornoemd, worden voor de duur van de vennootschap benoemd tot zaakvoerder. Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden. Hun mandaten kunnen bezoldigd zijn.

4. De Heer David / Mevrouw De Ketele, voornoemd, verklaart in de hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap dat , wanneer de VOF INNO & CLARYS zou worden benoemd tot zaakvoerder/bestuurder in een andere vennootschap, de Heer David 1 mevrouw De Ketele benoemd wordt(en) tot vaste vertegenwoordiger(s) die zal(zullen) optreden telkens de VOF INNO & CLARYS optreedt in haar hoedanigheid van zaakvoerder/bestuurder in een andere vennootschap,

5. De oprichters verlenen hierbij volmacht aan "Accountancy Johan Dewaele BVBA" kantoorhoudende te Waregem, Garenstraat 9, vertegenwoordigd door Johan Dewaele, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor latere wijziging of aanpassing daarvan, met recht van in de plaatsstelling.

David Innocent

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

F

` Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INNO & CLARYS

Adresse
VICHTSEWEG 270 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande