INNOVACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOVACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.021.332

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 25.10.2013 13643-0203-012
06/02/2012
ÿþMA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EUR BELGE NEERGELEGD

"01' 2012 17. 01, 7012

f STAATCSL A~::

RECHUANK KOOPHANDEL

___ _ISOMe _ _ _

MOND

26

BELGISC

~iaoszo~a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

0835.021.332

INNOVACON

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'.:::.. 8560 Gullegem, Torrestraat 87

Zetelverplaatsing

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 30 november 2011.

Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: 8510 Marke, André Demedtslaan 27 en dit vanaf heden.

Zaakvoerder

Kevin Hens

_' , .

utvczod d» rac. lTspe" .^.n

04/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302257*

Neergelegd

31-03-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): INNOVACON

0835021332

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Torrestraat 87

Onderwerp akte: OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Paul Dalle met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 29 maart 2011, ter registratie te Nieuwpoort, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  INNOVACON met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Torrestraat 87 opgericht.

I.-OPRICHTERS: Mr. HENS Kevin Martin Constant, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Torrestraat 87 II.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam  INNOVACON

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem (Gullegem), Torrestraat 87

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 29 maart 2011 voor onbepaalde duur

VI. Doel : De vennootschap heeft als doel :

1. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elk andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring en financiering van eigen roerende en onroerende goederen en/of diensten.

2. Beheer, bestuur en adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

3. Alle financiële en beheersverrichtingen, met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe of bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is.

4. Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

5. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten

vennootschappen, en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

6. De dienstverlening op het gebied van management, bestuur, beheer en onderhoud voor andere firma s evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma s.

7. Aan en verkoop van informaticamateriaal (in de ruime zin van het woord) zowel aan particulieren, bedrijven als aan de overheid.

8. Het leveren van support (ondersteuning) en service in de IT sector (in de ruimste zin van het

woord).

9. Het leveren van ICT-advies en consultancy aan bedrijven en overheid.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met het hare staat.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele t vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is vertegenwoordigd door 1860 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen, waarvan ¬ 12.400 volstort door storting op de BNP Paribas Fortis Bank

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s).

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, en treedt namens haar op, in en buiten rechte.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd zijn, mits uitdrukkelijk akkoord van de algemene vergadering

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd de Heer Kevin HENS voornoemd.

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 2 april 2011 om te eindigen op 31 maart 2013.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de laatste vrijdag van september om 14u. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2013.

VOLMACHT : De oprichter en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name VGD Accountants en belastingconsultenten, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle of de heer Filip Viaene.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

P. DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 29.03.2011

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 01.10.2015 15635-0161-013

Coordonnées
INNOVACON

Adresse
ANDRE DEMEDTSLAAN 27 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande