INNOVALUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOVALUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.941.925

Publication

03/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15311194*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

01-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Karel Van de Woestijnestraat 34

8400 Oostende

Ondernemingsnummer :

0632941925

Benaming (voluit) : INNOVALUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte, verleden voor ons, meester Pierre DE MAESSCHALCK, notaris te Oostende, op 24 juni 2015, waarvan huidig uittreksel wordt neergelegd voor registratie, blijkt dat:

1. Mevrouw VANDEMAELE Francesca Simonne, geboren te Oostende op 29 november 1979, rijksregisternummer 79.11.29 212-72, uit de echt gescheiden, wonende te 8400 Oostende, Karel Van de Woestijnestraat 34.

2. De Heer MARKOVIC Milos, nationaliteit Servische, geboren te Belgrado op 9 oktober 1982, rijksregisternummer 82.10.09 431-24, uit de echt gescheiden, wonende te 8400 Oostende, Elisabethlaan 324..

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  INNOVALUX .

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De vijfhonderd (500) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw VANDEMAELE Francesca, wonende te 8400 Oostende, Karel Van de Woestijnestraat 34, titularis van honderd vijfentwintig (125) aandelen

2. De Heer MARKOVIC Milos, wonende te 8400 Oostende, Elisabethlaan 324, titularis van

driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen

Totaal vijfhonderd (500) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van

ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 ¬ ), zodat de oprichters nog TWAALFDUIZEND

VIERHONDERD EURO (12.400,00 ¬ ) zullen dienen te volstorten.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO

(6.200,00 ¬ ).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend

namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de

wet.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Karel Van de Woestijnestraat 34.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle

machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen

vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

" de handel in staal, inox, ijzer, metaal, kunststoffen alsmede al de aanverwante of afgeleide producten en toebehoren ; fabricage, bewerken, snijden en behandelen van alle hierboven opgesomde producten; alle mogelijke diensten in verband met deze producten.

" het beheer van roerende goederen zoals machines, toestellen en allerhande apparatuur, de huur , verhuur , onderhoud, aan- en verkoop van deze goederen.

" het uitvoeren van kraanwerken

" het uitvoeren van freeswerken, draaiwerken, plaatbewerking, laswerk, slijpwerk, metaalconstructie, matrijzenbouw,

" het vervaardigen van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal : bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen .....

" gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom ....

" Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden

" het aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen

" het plaatsen van afsluitingen, het leggen van kasseien, kabels en diverse leidingen.

" het uitvoeren van rioleringswerken, werken voor water  en gasvoorziening

" het uitvoeren van grondwerken, draineringswerken, funderingen, het heien van palen, versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes,

" het bouwen van stellingen, het voegen en reinigen van gevels, het droogmaken van gebouwen, het plaatsen van chapes,

" het vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken, het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk

" het uitvoeren van alle sloopwerken en afbraakwerken in diverse sectoren ; het uitvoeren van opruim en reinigingswerken,

" het verhuren van containers, bobcats, kranen en allerhande andere uitrusting

" de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort : tussenpersoon in de handel.

" de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven

" het aanhouden en beheren van aandelen in andere vennootschappen, hetzij in Belgische hetzij in buitenlandse, en van de inkomsten die hieraan verbonden zijn. Het uitoefenen van controle en het beheer van vennootschappen die zij in haar bezit heeft.

" Het uitvoeren van managementopdrachten, bestuurders-, zaakvoerders- en vereffeningopdrachten in andere vennootschappen, Belgische en buitenlandse

" Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden voor derden. Diverse zakelijke dienstverlening. Het verlenen van administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

" De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en andere : de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de vergunning ervan.

" Het maken van kosten om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, ...deel uitmakend van hun verloningspakket.

" Onderneming in onroerende goederen, omvattende onder meer voor eigen rekening van/of voor rekening van derden en/of als tussenpersoon: alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband houdend, zoals onder meer: de aan- en verkoop, ruiling, het huren en het verhuren van onroerende en roerende goederen, het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, expertise, beheer (syndicus), om- vorming of ombouwing, verkaveling en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, dit alles in de ruimste zin.

" onderneming voor het plaatsen van allerhande daken en dakbedekkingen  zowel metalen als niet metalen dakbedekkingen, -publiciteitsonderneming, onderneming voor PVC plaatsing, groot en kleinhandel in bouwmaterialen, import en export voor bouwmaterialen, onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon, onderneming voor grond en draineringwerken, onderneming voor het bouwen van stellingen alsmede voor het voegen en reinigen van gevels, werkplaats voor het herstellen van radio- en elektrisch materiaal, onderneming voor het ontwerpen van binnenhuisinrichting, onderneming voor het onderhouden van wegen, onderneming voor het plaatsen van afsluitingen, onderneming voor rioleringswerken, onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

lokalen, meubels stoffering en allerhande voorwerpen, onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met asfalt en teer, onderneming voor het droogmaken van gebouwen met asfalt en teer, onderneming voor warmte en geluidsisolering; onderneming voor het plaatsen van ijzerwerken, metalen vensterluiken, metalen en niet metalen schrijnwerken; zelfstandige werkplaats voor algemene techniek; fabricage en plaatsing van rolluiken, zonneblinden, vliegramen, fabricage en garnering van niet  metalen meubelen en houten stoelen; onderneming voor het plaatsen en herstellen van sloten en kleine ijzerwaren, restauratie en andere kunstvoorwerpen; tussenpersoon in de handel; onderneming voor het bouwen van woningen en appartementen; onderneming voor bouwaannemingen allerhande; onderneming voor alle pleisterwerken; onderneming voor het installeren van elektrische huishoudelijke installaties; onderneming voor het plaatsen van valse wanden in allerlei materialen; onderneming voor alle metselwerken, bekistingen, funderingen en voegwerken, onderneming voor lassen, snijbranden en allerhande metaalbewerkingen.

" electriciteitswerken, afbraakwerken, renovatiewerken, pleisterwerken, schilderwerken, vloeren en wandtegels plaatsen, laminaat, parket, verwarming, sanitair, loodgieterij, roofing en dakwerken, timmerwerken, gyproc plaatsen, metselwerken, isolatie, crepi aan buitengevels, chape gieten, ventilatie plaatsen, domotica plaatsen, keuring van electriciteits en gas installaties

" het verkopen van panelen voor domotica zowel aan particulieren als aan bedrijven,

" het kopen, verkopen, verhuren van computers en /of computerprogramma s

" groot en kleinhandel in voedingsmiddelen, dranken, genotsmiddelen en toiletartikelen.

" Patrimoniumvennootschap, omvattende onder meer:

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij

dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op elke eerste zaterdag van maart.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 september 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de Heer MARKOVIC Milos, Servische nationaliteit, geboren te Belgrado (Servië) op 9 oktober 1982, rijksregisternummer 82.10.09 431-24, uit de echt gescheiden, wonende te 8400 Oostende, Elisabethlaan 324.

c. de zaakvoerders zijn niet statutair benoemd.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, CPJ Accountants, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Pierre DE MAESSCHALCK. Neergelegd : uitgifte van oprichtingsakte.

20/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111111 III

*15120490*

Ondernemirtgsnr : 0632.941.925 Benaming

(Voluit) : INNOVALUX (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte - - sprakelijkheid

Zetel : Karel Van de Wbestijnestraat 34  8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 05/08/2015 gehouden ten zetel blijkt uit het verslag dat met eénparigheld van stemmen werd beslist om mevrouw Vandemaele Francesca, wonende te 8400 Oostende, Karel Van de Woestijnestraat 34 te benoemen als zaakvoerder en dit met ingang vanaf 01/07/2015. Haar mandaat is onbezoldigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge



Getekend

Markovic Milos

Zaakvoerder







Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INNOVALUX

Adresse
KAREL VAN DE WOESTIJNESTRAAT 34 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande