INSIGHT MEDIA

Société en commandite simple


Dénomination : INSIGHT MEDIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 822.039.861

Publication

08/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

9=; j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NII i





vounrgeiegd ter griffie vnn ce

rcehtbanlc va. coephmdel Brugge - dsiire tza Goster<aQ

op ,3 U L1

Griffie

cxrrflee

Ondernemingsnr : 0822.039.861

Benaming

(voluit) : INSIGHT MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 8810 Lichtervelde, Albert Termotelaan, 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING. Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 28 juli 2013. KAPITAALVERHOGING. BENOEMING ZAAKVOERDER. AANNEMING EN NEERLEGGING VAN DE GECOORDINEERDE STATUTEN.

UITTREKSEL uit het proces-verbaal d.d. 28 juli 2013 houdende bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap "INSIGHT MEDIA", gevestigd te 8810 Lichtervelde, Albert Termotelaan, 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (Afdeling Oostende), met ondernemingsnummer 0822.039.861 waarvan de onderhandse oprichtingsakte d.d. 02.01.2010 gedeeltelijk werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2010 onder het nummer 10009277.

Met algemeenheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering onder meer de volgende besluiten genomen :

1. Eerste besluit

Inbreng in specién van nieuw KMO-kapitaal.

Overeenkomstig artikel 5, §2, eerste lid, tweede gedachtestreepje van de statuten wordt met eenparigheid van stemmen beslist om het maatschappelijk kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap te verhogen met negentienduizend Euro (¬ 19.000,00), gedeeltelijk volstort door inbreng in speciën, om het te brengen van duizend Euro (¬ 1.000,00) naar twintigduizend Euro (¬ 20.000,00), mits creatie van negentienhonderd nieuwe niet-preferente aandelen in volle eigendom op naam, die dezelfde rechten zullen genieten als de honderd (100) reeds bestaande aandelen.

De inschrijving en gedeeltelijke volstorting van die negentienhonderd nieuwe aandelen gebeurt als volgt:

De stilte vennote verklaart in te schrijven voor negentienduizend (¬ 19.000,00) gedeeltelijk volstort ten belope van tweeduizend Euro (¬ 2.000,00). Als vergoeding voor deze inbreng ontvangt zij negentienhonderd (1.900) nieuwe niet-preferente maatschappelijke aandelen;

Het saldo, hetzij zeventienduizend Euro (¬ 17.000,00) zal ter beschikking van de vennootschap worden gesteld bij éérste opvraging door een zaakvoerder en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte van de gewone commanditaire vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast dat de "kapitaalverhoging" effectief verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal daadwerkelijk gebracht is op twintigduizend Euro (¬ 20.000,00), thans vertegenwoordigd door tweeduizend (2000) aandelen, die elk één tweeduizendste (1/2000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Tweede besluit

Wijziging van artikel 8 van de statuten van de vennootschap.

De eerste alinea van artikel 8 van de statuten van Insight Media Comm.V luidt voortaan als volgt : "De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot'.

Artikel 8, zevende en achtste alinea van de statuten luiden respectievelijk voortaan als volgt:

"Naar financiële instellingen toe betekent dit onder meer dat de zaakvoerder(s) alle rekeningen kunnen openen en kredietkaarten kunnen aanvragen bij banken, spaarkassen, bpost bank NV of andere financiële of kredietinstellingen en bij verzekeringsmaatschappijen. Op alle geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen en kredieten opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag."

"De zaakvoerders zullen, zonder beperking van bedrag, eveneens de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor alle mogelijke verrichtingen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de ondememingsloketten, bij alle fiscale en sociale administraties, bij de sociale verzekeringsfondsen, bij de verzekeringsmaatschappijen en bij alle bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals onder meer bpost NV en alle vennootschappen van de bpost groep, de NMBS-groep (= Holding, NMBS-Exploitant en lnfrastructuurbeheerder Infrabel & de aparte eenheid FSI, Fonds voor spoorweginfrastruotuur), Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn, Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB), Belgacom NV naar publiek recht en alle ondernemingen en alle merken van de ganse Belgacom Group, de Telenet Group Holding en al haar dochterondernemingen (waaronder NV Telenet), alle GSM-operatoren (Telenet, Proximus, Mobistar, Base, enz.,.), alle internetproviders (Skynet, Telenet, enz...), De Watergroep - Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening CVBA, NV Electrabel en alle ondernemingen binnen de Groep GDF Suez, alsook bij alle andere energieleveranciers van gas en elektriciteit (Luminus, Essent, Eneco, Nuon, enz...), distributiebeheerders, IT- & internet- en telecombedrijven, kabelmaatschappijen, openbare vervoersmaatschappijen, overheidsbedrijven en bij alle parastatalen."

3. Derde besluit

Wijziging van artikel 9 van de statuten van de vennootschap.

Artikel 9 luidt voortaan als volgt :

"Het mandaat van zaakvoerders-vennoten is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Reis-, receptie- en representatiekosten, alsook alle andere al dan niet forfaitaire beroepskosten - als bedoeld in artikel 32, tweede lid, 1°,in fine en in artikel 57,3° van 'het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 - gedragen door de zaakvoerders (vennoten) gemaakt in dienst en in het belang van de vennootschap, worden door deze laatste volledig terugbetaald of vergoed op vertoon van een door de zaakvoerders (vennoten) voor echt verklaarde staat of onkostennota gestaafd met de nodige verantwoordingsstukken.

Het mandaat van een zaakvoerder-niet-vennoot is onbezoldigd."

4. Vierde besluit

Benoeming van een bijkomende niet-statutaire zaakvoerder (niet-vennoot) met een onbezoldigd mandaat met ingang van 1 augustus 2013.

Na aanpassing van artikel 8, eerste alinea van de statuten en na inlassing van een derde alinea in artikel 9 van de statuten wordt meteen besloten om met ingang van donderdag één augustus tweeduizend en dertien (01.08.2013) voor een onbepaalde termijn over te gaan tot de benoeming van een bijkomende zaakvoerder (niet-vennoot), te weten:

De heer Lamote Geert René, geboren te Roeselare op 26.05.1953, gekend onder het rijksregisternummer 53.05.26-471.91, woonachtig te 8810 Lichtervelde, Albert Termotelaan, 8.

rt

} r ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Dit mandaat van zaakvoerder (niet-vennoot) zal "onbezoldigd" worden uitgeoefend.

In deze hoedanigheid van bijkomend zaakvoerder (niet-vennoot) zal de heer LAMOTE Geert vanaf donderdag 1 augustus 2013 de gewone commanditaire vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Er wordt akte genomen van het feit dat de heer Lamote Geert René aan de vennootschap eerder schriftelijk verklaard heeft zijn onbezoldigd mandaat te zullen aanvaarden met ingang van donderdag 1 augustus 2013, alsook verklaard heeft niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit onbezoldigd mandaat van niet-statutaire zaakvoerder (niet-vennoot).

5. Vijfde besluit

Uitbreiding van het maatschappelijk doel.

6. Zesde besluit

Opmaak, aanneming en neerlegging ter griffie van de gecoördineerde statuten.

Na elk artikel van de statuten afzonderlijk te hebben besproken, besluit de bijzondere algemene vergadering na actualisering en na aanpassing aan de hiervoor genomen besluiten, meteen over te gaan tot coördinatie van de statuten, tot aanneming ervan en tot neerlegging van de gecoördineerde tekst van die statuten op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

**************************************************************************************r***********************************

VOOR EENSLUIDEND BEREDENEERD UITTREKSEL, neergelegd overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 67 tot en met 75 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing op een Gewone Commanditaire Vennootschap.

Getekend.

Dries DEKEERSG1ETER.

Niet-statutaire zaakvoerder,

Beherend vennoot.

Tegelijk hiermee samen neergelegd :

1. Afschrift van het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 28 juli 2013;

2. Aangenomen gecoördineerde statuten na de bijzondere algemene vergadering van 28 juli 2013 (in uitvoering van artikel 75, eerste lid, 2° van het Wetboek van Vennootschappen).

Coordonnées
INSIGHT MEDIA

Adresse
ALBERT TERMOTELAAN 8 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande