INSTALLATIES L.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSTALLATIES L.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.956.807

Publication

01/09/2014
ÿþMod Word 11.1

t, - rYa, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3

UR BELGE

1JII1lllhIl

* EMcOZiNsIScT-HE

.R- 3014

NEERGELEGD

STAATSBLAD IGiffliYLI2019

Gent, 'aftl:- KORTRfJK -

Ondernemingsnr : 0445.956.807

Benaming

(voluit) : INSTALLATIES L.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Ezelbrugstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Dominique HENDRYCKX, notaris te Menen op dertig juni tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSTALLATIES L.V. onder meer het volgende beslist heeft:

EERSTE BESLUIT: AANPASSING ZETEL

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap aan te passen aan het genomen besluit van de zaakvoerdersraad de dato veertien juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes juli daarna onder nummer 11102124, waarbij de zetel werd verplaatst naar 8930 Menen, Ezelbrugstraat 34.

De vergadering besluit artikel 2 van de statuten aan te passen aan het genomen besluit

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit tot uitdrukking van het kapitaal in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

VIERDE BESLUIT: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering besluit over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van TWEEHONDERD VIERENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 234.000,00).

De aanwezige aandeelhouder verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIJFDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang van de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato dertig juni tweeduizend en veertien opgesteld door Finvision Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Dieter Engelen, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"8, BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Installaties L.V., za! bestaan uit schuldvorderingen van de inbrengers op de vennootschap voor een bedrag van 210.600,00 EURO welke zal ontstaan na de voorafgaande beslissing tot dividenduitkering van een bruto dividend voor een bedrag van 234.000,00 EUR op 30 juni 2014.

Dit verslag krijgt slechts uitwerking mits de voorafgaande uitkering van het bruto dividend van 234.000,00 EUR, waarvan sprake in voorgaande paragraaf.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der 13 edrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit

te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng ln natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit 5.829 aandelen van de vennootschap installaties L.V. $VBA zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Harelbeke op 27 juni 2014.

Finvision Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Dieter engelen, Bedrijfsrevisor-- Vennoot."

ZESDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd en tienduizend zeshonderd euro (¬ 210.600,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op tweehonderd negenentwintigduizend honderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 229,192,01), door inbreng in natura van een rekening-courant gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van tweehonderd vierendertigduizend euro (¬ 234.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van drieëntwintigduizend vierhonderd euro (¬ 23.400,00), hetzij aldus netto tweehonderd en tienduizend zeshonderd euro (¬ 210.600,00) en dit in twee fases:

- Eerste fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd en tienduizend zeshonderd euro (¬ 210,600,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op tweehonderd negenentwintigduizend honderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 229.192,01), door inbreng in natura van een rekening-courant gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vijfduizend achthonderd negenentwintig (5.829) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen. vanaf heden.

pp deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de globale prijs van één tweehonderd en tienduizend zeshonderd euro (¬ 210.600,00), waarvan:

- honderd vierenveertigduizend vierhonderd negenenzeventig euro tien cent (e 144.479,10) zal geboekt worden als kapitaal;

- zesenzestigduizend honderd en twee euro negentig cent (¬ 66.102,90) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

ll. Inbreng.

De heer Vanmarcke Luc verklaart, na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart ten belope van zijn uitgekeerd dividend, te weten

tweehonderd en tienduizend zeshonderd euro (¬ 210.600,00) te willen intekenen op voormelde

kapitaalverhoging, hetzij honderd vierenveertigduizend vierhonderd zevenennegentig euro tien cent (¬ 144.497,10) kapitaal en zesenzestigduizend honderd en twee euro negentig cent (¬ 66.102,90) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam In voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend hem toegekend bij onderhavige algemene vergadering.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

IV. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden vijfduizend achthonderd negenentwintig (5.829) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze vijfduizend achthonderd negenentwintig (¬ 5.829) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan de heer Vanmarcke Luc, voornoemd, als vergoeding voor de gedane inbreng.

V. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot honderd drieënzestigduizend negenentachtig euro elf cent (¬ 163.089,11).

VI. Uitgiftepremie.

Voorbehouden +aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van zesenzestigduizend honderd en twee euro negentig

cent (¬ 66.102,90) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

- Tweede fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zesenzestigduizend honderd en twee euro negentig

cent (¬ 66.102,90) om het te brengen van honderddrieënzestigduizend negenentachtig euro elf cent (¬

163.089,11) op tweehonderd negenentwintigduizend honderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 229.192,01),

door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

IL Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot tweehonderd negenentwintigduizend honderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 229.192,01).

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit om de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan het Wetboek van

vennootschappen van kracht vanaf zes februari tweeduizend en één, alsmede aan de wet van twee augustus

tweeduizend en twee inzake de corporate govemance.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten.

NEGENDE BESLUIT: VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde statuten van

de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE EN LAATSTE BESLUIT -- MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte statutenwijziging;

-verslag revisor;

-verslag bestuursorgaan;

-gecoördineerde statuten.

Meester Dominique HENDRYCKX, notaris te Menen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 02.01.2014 14001-0529-016
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.11.2014, NGL 18.12.2014 14701-0254-016
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.02.2013, NGL 28.02.2013 13054-0467-017
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.02.2012, NGL 29.02.2012 12053-0566-016
06/07/2011 : KO125474
09/03/2011 : KO125474
09/03/2010 : KO125474
06/02/2009 : KO125474
03/12/2008 : KO125474
24/12/2007 : KO125474
15/01/2007 : KO125474
20/12/2005 : KO125474
31/12/2004 : KO125474
05/01/2004 : KO125474
03/01/2003 : KO125474
21/12/2001 : KO125474
07/01/2000 : KO125474
06/01/1999 : KO125474
01/01/1997 : KO125474
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 04.01.2016 16002-0521-016
01/01/1996 : KO125474
01/01/1995 : KO125474

Coordonnées
INSTALLATIES L.V.

Adresse
EZELBRUGSTRAAT 34 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande