INTER CONTROL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTER CONTROL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.786.970

Publication

26/05/2014
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Griffie Rechtbank Koophandel

1 4 ME! 2014

Gent Afdeling Brugge

Deofter

uhI

EERGELEG,

MM»

Ondernerningsnr : 0422.786.970

Benaming (voluit) :INTER CONTROL

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Torhoutsesteenweg 404

8200 BRUGGE (Sint-Andries)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Annelies Vanguathem, geassocieerd notaris te Brugge

Sint-

Kruis op 29 april 2014:

EERSTE BESLISSING

Verwijzing naar voorafgaande verrichtingen door de aandeelhouders.

Het bestuursorgaan heeft per aangetekend schrijven de dato 19 december 2011 kennis genomen van de aanbieding door de aandeelhouders (de heer Luc Famil voor duizend tweehonderd: negenenveertig (1.249) aandelen respectievelijk de NV Farnil voor één (1) aandeel) van hunl aandelen en verzoek tot omzetting van aandelen aan toonder tot aandelen op naam. De aandelen: werden tegen afgiftebewijs overhandigd en deze werden ingeschreven in het aandelenregister. Dei aandelen aan toonder werden daarop onmiddellijk vernietigd.

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen (en dit in navolgina van de reeds gedane verrichtingen door het bestuursorgaan zoals hiervoor bliikt) tot wijziging van de aard del: aandelen in die zin dat ze voortaan op naam zijn, alsook dienovereenkomstige aanpassing in de;i statuten artikel 8 en artikel 24 der statuten:

ARTIKEL ACHT AARD VAN DE AANDELEN

Zowel de niet volgestorte als de volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel:: 1 wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

1 Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan:: worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van:1 aandelen op naam.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  BIJEENROEPINGEN - BESLISSINGEN

De blieenroepind van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van1; aandelen op naam, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, 1 die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een,i afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen.1 personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet,: 1 hieronder in dit artikel, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake hl voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden geste/.

1 De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de1i eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vácir de datum van de algemene1: vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergaderingl deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te:1 nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragersi

, --------- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-0 ( Voor-

behouden 'aan het j BeIgisch Staatsblad

verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden al de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénoarig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrilven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht. Voor de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen. De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva per 31 januari 2014, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent een afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

DERDE BESLISSING

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het DOEL der vennootschap te wijzigen als volgt en artikel 3 te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL DRIE - De vennootschap heeft als doel :

De aankoop, het bezit, de financiering en de verkoop van bureelmaterieel, industrieel materieel en andere goederen;

Alle handelingen betreffende algemene electriciteitsvverken zoals het leggen van kabels, aansluitingen op het openbaar net, uitvoeren van algemene electriciteitsvverken in privé en openbare gebouwen, enzovoort;

Aile activiteiten die verband houden met domotika en dit in de meest ruime zin van het woord; Financiering verstrekken aan derden welk een al dan niet gelijkaardige activiteiten hebben;

Alle activiteiten in verband met het plaatsen, onderhouden en herstellen van branders van alle





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

soort;

Aile activiteiten in verband met sanitaire installatie en gasverwarming, lood-en zinkwerken, installatie van waterverzachters;

Verhuring van divers materieel;

De deelneming, onder om het even welke vorm ook, onder andere in hoedanigheid van aandeelhouder, in aile Belgische of buitenlandse ondernemingen; het verwerven bij wijze van koopsintekeningen of door om het even welke andere manier van roerende waarden, het beheer en het



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

produktief maken van haar portefeuille-effecten; de deelneming in de oprichting en in de ontwikkeling van aile vennootschappen;

Het uitvoeren van alle studies en het verlenen van alle diensten op het gebied van technische, administratieve en informaticabijstand;

De vennootschap mag alle al dan niet bebouwde onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen en doen verbouwen voor zover deze rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben of dan wel dienstig zijn of kunnen zijn voor de vennootschap of voor de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft of waarover zij rechtstreeks, geheel of ten dele het bestuur of de controle waarneemt.

Het aankopen, verkopen, verdelen en opslaan van consumentenartikelen en luxe-designartikelen (als één van de hoofdactiviteiten)

De groothandel in andere consumentenartikelen,

De niet gespecialiseerde groothandel

De gespecialiseerde kleinhandel en groothandel in alle goederen.

De detailhandel in andere huishoudelijk artikelen in gespecialiseerde winkels

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n. e.g.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten te kunnen doen en zo nodig uit te breiden.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- ais buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De aandeelhouders zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten filel van voorbeeld gegeven."

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit met éénparigheld van stemmen het artikel 32 der statuten te Wijzigen als volgt:

"ARTIKEL TWEEËNDERTIG LIQUIDATIE

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht overeenkomstig hetgeen bepaald is in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming." VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissing.

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaart hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan kantoor DUDAL & PARTNERS NV, kantoorhoudende te Blankenberge, Prins Karellaan 6-12 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Annelles Vanquathem, geassocieerd notaris,

Neergelegd

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

Verslag van het bestuursorgaan

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1 Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : BG092181
27/06/2013 : BG092181
16/01/2013 : BG092181
08/02/2012 : BG092181
17/12/2010 : BG092181
08/12/2009 : BG092181
14/01/2009 : BG092181
19/12/2007 : BG092181
09/01/2007 : BG092181
23/11/2006 : BG092181
07/12/2005 : BG092181
27/12/2004 : BG092181
05/12/2003 : BG092181
12/02/2003 : BG092181
21/12/2001 : BG092181
31/10/2000 : BG092181
24/12/1999 : OOA014532
24/12/1999 : OOA014532
24/12/1999 : OOA014532
24/12/1999 : OOA014532
29/12/2015 : BG092181
23/08/1997 : BLA83981
01/01/1996 : BLA83981
08/02/1995 : BLA83981
10/11/1994 : LE77701
21/12/1993 : LE77701
22/12/1992 : LE77701
24/04/1992 : LE77701
24/04/1992 : LE77701
01/01/1992 : LE77701
01/11/1990 : LE77701
10/10/1990 : LE77701
10/10/1990 : LE77701
10/10/1990 : LE77701
10/10/1990 : LE77701
28/12/1988 : BL444892
01/01/1986 : BL444892

Coordonnées
INTER CONTROL

Adresse
TORHOUTSE STEENWEG 404 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande