INTERDA BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERDA BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.633.773

Publication

28/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behou+ aan h Beigis Staatst

111!1I. j111111

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koonhanrief Gent

19 AUG. 2015

Griffie

Afdellr+o VEUR F

Ondernemingsar : d G 3 ç 63 3 J 3

Benaming (voluit) : INTERDA BOUW

(verkort)

RechtCVorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hemmestraat 16, 8620 Nieuwpoort

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende Patrick DONCK, geassocieerd notaris te Lo-Reninge (Reninge), op 17 augustus 2015, neergelegd veór registratie.

Dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERRA BOUW", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Hemmestraat 16, door:

a) de heer LOUWAGIE David, geboren te Poperinge op 30 juni 1980, ongehuwd en. wettelijk samenwonend, wonende te 8620 Nieuwpoort, Hemmestraat 16;

b) mevrouw MEGROEDT Sara Daisy Mieke Raymond, geboren te Antwerpen op 24 mei 1980, ongehuwd en wettelijk samenwonend, wonende te 8620 Nieuwpoort, Hemmestraat 16.

Dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde en waarop volledig in geld is ingeschreven als volgt :

a) door de heer David Louwagie, voornoemd, op vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die hij volledig volstort door inbreng in geld van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR),

b) door mevrouw Sara Megroedt, voornoemd, op vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die zij volledig volstort door inbreng in geld van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9,300,00 EUR).

Dat tot volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen voorafgaandelijk aan de oprichting een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 EUR) werd gestort op de bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis met zetel te Brussel; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "INTERDA BOUW".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort,

Hemmestraat 16.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

- Alle verrichtingen als bouwpromotor en onder meer het zelf oprichten of

laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen

rekening of voor rekening van derden.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetz4 van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De projectontwikkeling voor en de handel in onroerend goed voor woningbouw en niet residentiële bouw.

- De bemiddeling en het verlenen van advies bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed, zowel roerende als onroerende verrichtingen bij dergelijke transacties, voor rekening van derden. Het zoeken, begeleiden, bemiddelen, coordineren van projecten en middelen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het in erfpacht of opstal geven of nemen, het verhuren, het in huur nemen, het onderverhuren, het ruilen, het verkavelen van onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, fondsen, enzovoort.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het borg stellen tot waarborg van zowel eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, bedrijfsbeheer en bedrijfsleiding.

- Managementsactiviteiten van holding . tussenkomen in het dagelijkse bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

- Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

- Overige zakelijke dienstverlening, niet elders genoemd.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Verder zal de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel en die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Bemerkingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

De (iedere) zaakvoerder alleen vertegenwoordigt in en buiten rechte de vennootschap.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand december om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de op roeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder -- Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder -- Ontslag.

`Ir~ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

. la&houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk hebben de oprichters besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INTERDA, met zetel te 8620 Nieuwpoort, Hemmestraat 16, ondernemingsnummer 0849.004.049, RPR Gent afdeling Veurne, met als vaste vertegenwoordiger de heer David. "Louwagie, wonende te 8620 Nieuwpoort, Heinmestraat 16; vennootschap die hier tussenkomt en bij monde van haar twee zaakvoerders, de heer David Louwagie, ;en mevrouw Sara Megroedt, beiden voornoemd, verklaart te aanvaarden en' bevestigt dat' " 'de uitoéferring+'Van deze functie haar niet verboden is.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergàdering.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2016.

De eerste j aarvergadering wordt gehouden in 2016.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 01 mei 2015 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Veurne.

Comparanten en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de hierna', genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de', macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsmede bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, geassocieerd notaris te Lo-Reninge (Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz, van Lu[k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
INTERDA BOUW

Adresse
HEMMESTRAAT 16 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande