INTERFACE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERFACE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.454.263

Publication

27/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITE

2

BELGISCH

11,11111J1IMI.illtle

I til

JR BELGF Griffie Rechtbank Koophandel

0- 2014 1 0 OKT 2014

STAAÏSB

N

Ge GAfrffdieileirm Grri

NEERGELEGD

Op de Isaisie blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heg van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

griffi.er

Ondememingsnr 0426.454.263

Benaming (voluit) : INTERFACE (verkort)





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Mussenpad 2/3:1 - 8300 Knokke (Knokke-Heist)

Onderwerp(en) akte ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen op dertig september tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INTERFACE, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Mussenpad 213.1. Ondememingsnummer 0426.454.263

De algemene vergadering heeft ais volgt beslist:

EERSTE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verslag revisor

De besluiten van het verslag van de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba 'F. Clukkers Bedrijfsrevisor met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A18 3000 Leuven, luiden als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba Clukkers

Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passive, per 30 juni 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, van de Bvba Interface in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het Instituut der Bedrerevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

1. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Interface Bvba een boekhoudkundige staat opgesteld per 30 juni 2014 met een balanstotaal van 47.877,60 ¬ en een netto actief van 37.554,93¬ .

2. Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

normen, blijkt dat de balans de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven,11 augustus 2014

Voor de Bvba

"F. Clukkers Bednjfsrevisor"

Frédéric Clukkers

Bedrijfsre viser

Vertegenwoordigend vennoot

(getekend)"

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van

de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek

van Vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zijn werden geconsigneerd;

3. elle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervoin

4. Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid W. Venn., maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5.. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde bestuursverslag blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief nog de volgende schulden had:

- te ontvangen facturen: e 2.500,00

schulden mbt belastingen: E 7,822,67

De hier aanwezige zaakvoerder bevestigt dat alle voornoemde schulden op heden reeds vereffend werden voor de datum van onderhavige akte. Ook werd het ereloon en de aktekosten van de notaris vereffend, evenais alle belastingen.

De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

De aanwezige zaakvoerder bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft.

Ontbincli

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) zijn luidens voormelde verklaring van de zaakvoerder, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverlag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag door de enige vennoot zal worden teruggenomen/ door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding van hun aandelenbezit.

De enige vennoot verklaart de haar toegekende activa te aanvaarden en verklaart dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en aile rechten van de vennootschap zal overnemen./ De vennoten verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden en verklaren dat zij in voorkomend geval aile toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zullen overnemen.

VIERDE ; ESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de zaakvoerder, met name: de heer LEKEU Freddy Joseph Charles, geboren te Gent op twaalf mei negentienhonderd achtenveertig, nationaal nummer 48.05.12-071.30, wonende te 8300 Knokke-Heist, Mussenpad 2/0031, op heden beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat voor het lopende boekjaar tot op heden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bil de wet verplichte termijn op het volgende adres: 8300 Knokke-Heist, Mussenpad 2/0031.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer LEKEU Freddy, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: De Vetter Accountants en Belastingconsulenten bvba, met zetel te 1980 Zemst, Hoogstraat 3.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Adrienne Spaepen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

met staat van activa en passiva

Op de taaiste h14. van Luil, E3_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aan7ien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 28.02.2014 14052-0332-011
08/05/2013
ÿþVoor-

behoude aan he Belgisci

Staatsba;

M d POF 11,1

f

i



Ondernemingsnr : 0426.454.263

Benaming (voie): Interface

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Zetel : Dijle 40/ 1 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist om vanaf 01/04/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Mussenpad 2 bus 3.1 te 8300 Knokke.

Lekeu Freddy

Zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2.6 -Ow- 2Ü13

GRIFFIE ~ RECHTBANK KOORN~NDH f~EN

Dp de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instruinë i arende notaris, hetzij vare perso(b)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 22.01.2013 13012-0578-012
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 10.01.2012 12006-0452-012
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 22.02.2011 11042-0175-012
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 22.12.2009 09897-0114-012
09/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 29.01.2009 09033-0033-011
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 07.02.2008 08038-0226-012
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 27.12.2006 06932-3661-013
23/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 02.12.2005, NGL 21.12.2005 05906-3581-013
03/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 03.12.2004, NGL 29.12.2004 04890-2246-013
27/07/2004 : BL661784
05/04/2004 : BL661784
14/02/2003 : BL661784
30/10/2002 : LE074406
11/01/2001 : LE074406
11/01/2000 : LE074406
02/04/1999 : LE074406
01/01/1997 : LE74406
23/01/1996 : LE74406
16/03/1989 : LE74406

Coordonnées
INTERFACE

Adresse
MUSSENPAD 2, BUS 3-1 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande