INTERIOR INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERIOR INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.995.459

Publication

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.11.2012, NGL 21.12.2012 12674-0100-013
28/02/2012 : VE037158
30/01/2012 : VE037158
02/03/2011 : VE037158
10/01/2011 : VE037158
19/02/2010 : VE037158
06/04/2009 : VE037158
07/05/2015
ÿþ n+od Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

2 APR, 2415

AfdelingWelE

E

SI

Ondernemingsnr : 0461.995.459

Benaming

(voluit) : Interior Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Strandlaan 68, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - benoemingen

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor mij, Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher, Vandenameele & Planckaert - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4; ondememingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 23 april 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-!ijkheld "1NTER1OR INVEST', waarvan de zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Strandlaan 68, BTW BE 0461.995.459, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Veurne, met eenparigheid van stemmen beslist heeft hetgeen volgt.

EERSTE BESLUIT  BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering beslist de heer VANDERMEEREN Anthony voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van zijn mandaat.

De heer VANDERMEEREN Anthony verklaart het hem toegekende mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE BESTUURSBEVOEGDHEID EN DE EXTERNE VERTEGENWOORD1G1NGSBEVOEGDHEID

De vergadering besluit de bevoegdheid van de zaakvoerders te wijzigen in die zin dat de enige zaakvoerder of indien er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, de meest uitgebreide bevoegdheid heeft/hebben om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Met betrekking tot de beslissingen inzake de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen van andere vennootschappen, zal de statutaire zaakvoerder echter, alleen optredend, alle beslissingen kunnen nemen.

De vergadering besluit eveneens de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen in die zin dat de enige zaakvoerder of indien er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, bevoegd zijn om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Met betrekking tot de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen van andere vennootschappen, zal de statutaire zaakvoerder echter, alleen optredend de vennootschap vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT BENOEMING N1ET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De enige vennoot beslist mevrouw EEMAN An, geboren te Aalst op 9 maart 1968, rijksregistemummer 680309-206-03, met domicilie te 8670 Koksijde, Strandlaan 68, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van haar mandaat.

Mevrouw EEMAN An voornoemd, die alhier tussenkomt, verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van haar mandaat.

De zaakvoerders, samen optredend, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Af wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Met betrekking tot de beslissingen inzake de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen van andere vennootschappen, zal de statutaire zaakvoerder echter, alleen optredend, alle beslissingen kunnen nemen.

ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen de zaakvoerders handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Op de laatste blz. van luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders, samen optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Met betrekking tot de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen van andere vennootschappen, zal de statutaire zaakvoerder echter, alleen optredend de vennootschap vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN INZAKE VRAAGRECHT

De vergadering besluit de statutaire bepalingen betreffende het vraagrecht te herformuleren, en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna,

VIJFDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de statutaire bepalingen betreffende ontbinding en vereffening te herformuleren, en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna

ZESDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten, beslist de enige vennoot de statuten van de vennootschap aan te passen ais volgt:

- de tekst betreffende de statutaire zaakvoerder van artikel tien van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"Statutaire zaakvoerder

De heer Anthony Eric Anita Comelius VANDERMEEREN, (rijksregisternummer 681130 225 89), is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging."

- de tekst van de subtitel Bestuursbevoegdheid van artikel elf van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"De enige zaakvoerder of indien er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Met betrekking tot de beslissingen inzake de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen van andere vennootschappen, zal de statutaire zaakvoerder echter, aaleen optredend, alle beslissingen kunnen nemen.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande."

- de tekst van de subtitel Vertegenwoordigingsbevoegdheid van artikel elf van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"De enige zaakvoerder of indien er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Met betrekking tot de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen van andere vennootschappen, zal de statutaire zaakvoerder echter, alleen optredend de vennootschap vertegenwoordigen.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden,

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden."

- de tekst van de paragraaf "Vraagrecht" van artikel negentien van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervuiling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

- de tekst van artikel drieëntwintig van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging / homologatie worden voorgelegd.

~

,k. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad.



indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient 1 dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet In gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

ZEVENDE BESLUIT -. OPDRACHT - VOLMACHTEN

De enige vennoot zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten. De zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan ais bijzonderé gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-Mevrouw Eveline Christiaens

-Mevrouw Yasmine Benzaza:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHTEN

Vervolgens besluiten de zaakvoerders om elkaar wederzijds een volmacht te verlenen om, afzonderlijk optredend, alle handelingen te stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen voor alle verrichtingen tot een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor dezelfde handeling samengeteld worden, met uitsluiting van de uitoefening van de stemrechten verbonden aan aandelen van andere vennootschappen, waarvoor de statutaire zaakvoerder exclusief bevoegd blijft.

Bijgevolg wordt de vennootschap voor alle verrichtingen beperkt tot een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend.

Voor alle verrichtingen boven de vijfduizend euro (¬ 5.000,00), wordt de vennootschap overeenkomstig artikel elf van de statuten vertegenwoordigd door de zaakvoerders, samen optredend, met uitzondering van de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen van andere vennootschappen, waarvoor de statutaire zaakvoerder, alleen optredend, de vennootschap zal vertegenwoordigen,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher- Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging;

- gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2008 : VE037158
02/03/2007 : VE037158
03/02/2006 : VE037158
17/01/2005 : VE037158
18/02/2004 : VE037158
15/04/2003 : VE037158
22/01/2002 : VE037158
08/02/2001 : VE037158
22/02/2000 : VE037158
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 09.12.2016, NGL 13.12.2016 16698-0380-013

Coordonnées
INTERIOR INVEST

Adresse
STRANDLAAN 68 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande