INTERNATIONAL IMAM ORGANIZATION, AFGEKORT : I.I.O.

Divers


Dénomination : INTERNATIONAL IMAM ORGANIZATION, AFGEKORT : I.I.O.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.714.613

Publication

30/08/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

V( III iiii iiiiii Mg.ee-Ëti kët e{5F5E der

beht *11132298* VAN KOOPSANDEL T~

aal RECATBANIK

Bel! BRUGGE (Afdelin~~grugg lZo1~

Staa "

op' gïi`Éie:.

Grit~ie

il





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0832.714.613

Benaming

(voluit) : International Imam Organization (verkort) : 110

Rechtsvorm : IVZW

Zetel : Damse Vaart West 10, 8340 Damme, België

Onderwerp akte : wijziging zetel



De vereniging verplaatst zijn zetel vanaf 1 september 2011 naar: De Meeûssquare 37, 1000 Brussel, België.











Johan Maertens,

Afgevaardigde bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekenino.

24/01/2011
ÿþffl

1Lû.0.1.3

*iioiaaoe+

bAOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerl - , . in ' van de akte ter . ri e

De griffier.

Griffie

~~.ELEGDTER GRIFFIE VAN DE

kiTBANK.VAN KOOPHANDELTE UGGE (AFDELING BRUGGE)

Ondernemingsar

Q832 714 :, 13

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL IMAM ORGANIZATION

(verkort) : I.I.O.

Rechtsvorm : INTERNATIONALE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK (IVZW)

Zetel : DAMSE VAART WEST 10 - 8340 DAMME

Onderwerp akte : OPRICHTING

UIt een akte verleden voor Meester Erika REDEL, geassocieerd Notaris ter standplaats Lovendegem op 09 september 2010 blijkt dat

ZIJN VERSCHENEN:

1°/- De heer MAERTENS Johan Alfons Yvonne, geboren te Brugge op 28 augustus 1951, nationaal nummer 51.08.28-179.11, alhier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, echtgenoot van mevrouw Baukeland Magda Maria, wonende te 8340 Damme, Damse Vaart West 10.

2°/- De Heer Ankit Srivastava, geboren te New Delhi (India) op 10 augustus 1982, paspoortnummer zl172355, alhier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, echtgenoot van mevrouw. Neha Sravistava, wonend te A-2/59, Safdarjung Enclave, New Delhi 110029, INDIA.

3°/- De Internationale Vereniging zonder winstoogmerk INTERNATIONAL COUNCIL FOR INTER-RELIGIOUS COOPERATION, met zetel te 8340 Damme, Damse Vaart West 10. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem op 2 september 2009, waaraan rechtspersoonlijkheid is verleend blijkens Koninklijk Besluit van 29 september 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 oktober nadien, onder nummer 09152676. Ondememingsnummer 0819.854.886.

De comparanten sub 2. en 3.zijn alhier vertegenwoordigd door de Heer Johan Maertens, voornoemd, krachtens volmacht de dato 01 september 2010 welke volmacht aan onderhavige akte wordt gehecht.

Allen hierna genoemd "de oprichters".

Welke comparanten mij, notaris verzoeken overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerkt en de stichtingen, de authentieke akte te verlijden van de oprichting van een INTERNATIONALE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK die zij hebben opgericht onder de naam " INTERNATIONAL IMAM ORGANIZATION", met maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Damse Vaart West 10 en bijkomende zetel te WTC Il, Route de Prébois 29, 1215 Genève, Zwitserland.

Opschortende voorwaarde:

De oprichting van deze internationale vereniging zonder winstoogmerk wordt gedaan onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 50, § 1 van voormelde wet.

Oprichtingskosten:

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vereniging komen, of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering negenhonderd euro (¬ 900,00). De statuten van deze internationale vereniging zonder winstoogmerk luiden als volgt:

STATUTEN:

De comparanten verklaren dat de statuten van de vereniging luiden als volgt:

BENAMING  ZETEL

Artikel 1

Er wordt een internationale vereniging zonder winstoogmerk opgericht, genaamd 'International Imam Organization', afgekort "1.1.0.". Ze heeft haar maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Damse Vaart West 10, in het gerechtelijk arrondissement Brugge en een bijkomende zetel te WTC II, Route de Prébois 29, 1215 Genève, Zwitserland.

DOEL

Artikel 2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Het doel van de vereniging is het voorzien in een overlegplatform over academische, sociale en actuele vraagstukken die Islam leraars vandaag wereldwijd bezighouden. Het platform is ontwikkeld om de kwaliteit en de frequentie van uitwisselingen tussen Imams en andere Islam leerkrachten en deskundigen te verhogen. De International Imam Organization ondersteunt een interreligieuze gemeenschap van geleerden om hun bijdrages aan het oplossen van actuele humanitaire problemen te versterken en te multipliceren. De vereniging aanvaardt giften en mag elke actie ondernemen, ook commerciële acties om zijn doelstellingen te bereiken..

Doelstellingen en activiteiten

De International Imam Organization neemt als haar opdracht de volgende doelstellingen en activiteiten op: 1.Organiseren van een overlegplatform om interactie en uitwisseling van informatie tussen haar leden mogelijk te maken;

2.Promoten en versterken van het platform dankzij de ontwikkeling van een databank van imams en Islam geleerden wereldwijd;

3.Verhogen van het algemeen inzicht in de Islam dankzij het verstrekken van betrouwbare informatie en het ontkrachten van bestaande mythes;

4.Stimuleren van haar leden om deel te nemen in interreligieuze activiteiten wereldwijd ter bevordering van wederzijds begrip en respect;

5.Voorzien in communicatiekanalen tussen en binnen religieuze groepen;

6.Ondersteunen van advocacy activiteiten om haar leden bij te staan in het verwezenlijken van een beter begrip en het bijdragen aan een wereldwijde alliantie voor vrede;

7.Organiseren van internationale conferenties en symposia als basis om mensen uit verschillende tradities van elkaar te laten leren en samen te laten werken voor het gemeenschappelijk belang;

8.Ontwikkelen van een website en publiceren van conferentie verslagen, rapporten en nieuwsbrieven als een dienst naar haar leden en de wereldgemeenschap toe;

9.Stimuleren van haar wereldwijd lidmaatschap door als een sterke vereniging op te treden als pleitbezorger van interreligieuze dialoog en interreligieuze samenwerking;

10.Meewerken aan elke sponsor- of donoractiviteit die consistent is met de doelstellingen en activiteiten van de organisatie.

Artikel 3

De vereniging promoot ten volle de toepassing van de VN resoluties inzake mensenrechten en dit zonder enige vorm van discriminatie zoals op basis van functiebeperking, ras, kleur, geslacht, taal, religie, traditie, politieke of andere opinies, nationale, etnische of sociale origine, wettelijk of sociale status, leeftijd, eigendom of geboorte.

De vereniging draagt bij aan het stimuleren van duurzame interreligieuze samenwerking, het beëindigen van religieus gemotiveerd geweld en het realiseren van culturen van vrede en rechtvaardigheid en dit binnen internationale allianties maar ook in de eigen werking alsook in de concrete werking van de projecten. De vereniging accentueert en bevordert in het bijzonder de vrijheid van godsdienst en spirituele expressie, evenals de rechten van alle individuen en volken zoals beschreven in internationale wetgeving.

In de werking van de vereniging wordt de hoogste standaard van integriteit en ethisch gedrag vooropgesteld en wordt zorgvuldig gebruik van middelen gemaakt en wordt daarbij eerlijke, zorgvuldige en transparante informatie verschaft aan allen die mee bijdragen aan de verwezenlijking van het doel van de vereniging.

LEDEN

Artikel 4

§ 1 De rechten en plichten van de leden worden bepaald door de wet van 27 juni 1921 en deze statuten. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste 2 bedragen.

§ 2 Nieuwe leden worden aanvaard bij besluit van de raad van bestuur op voordracht door een lid van de raad van bestuur.

§ 3 De leden zijn lidgeld verschuldigd, tenzij hiervan wordt afgezien door de raad van bestuur. Artikel 5

§ 1 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door:

- ontslag,

- de uitsluiting van leden overeenkomstig artikel 12 van de wet van 27 juni 1921,

- overlijden.

Bij verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde, wordt het lid geacht ontslag te nemen,

zoniet wordt de procedure tot uitsluiting opgestart.

§ 2 Het ontslag en de uitsluiting van leden geschiedt als volgt. Elk lid is vrij uit te treden door het schriftelijk indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur. De uitsluiting van een lid gebeurt door een besluit van de raad van bestuur.

§ 3 Uitgetreden en uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de

vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng

terug te vorderen.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 6

De algemene vergadering is samengesteld uit aile leden en is het algemeen leidinggevend orgaan van de

vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door de onderhavige statuten en de wet.

Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Geen lid

mag echter beschikken over meer dan één volmacht.

Artikel 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Elk jaar wordt ten minste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekening van het afgelopen jaar en van de begroting van het daaropvolgend jaar. Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt.

Artikel 8

Oproepingen kunnen alleen geldig gedaan worden onder de handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur, van twee bestuurders of van één vijfde van de leden van de algemene vergadering. Zij worden verstuurd per gewone en/of elektronische post ten laatste 14 kalenderdagen véér de vergadering. De oproeping vermeldt naast het tijdstip, de plaats en de agenda. De agenda wordt samengesteld door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan geldige besluiten nemen buiten de agenda indien de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden daarom verzoekt.

Artikel 9

§ 1 De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens verhindering, door het oudste aanwezige lid van de algemene vergadering. De secretaris van de raad van bestuur is tevens secretaris van de algemene vergadering.

§ 2 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat door de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Leden of derden die een wettig belang doen blijken, kunnen afschriften of uittreksels van de verslagen bekomen.

Artikel 10

Behalve in de uitzonderlijke gevallen bepaald bij deze statuten, worden de besluiten aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige werkelijke leden, en worden zij aan alle leden ter kennis gebracht. Bij staking van stemmen, beslist de stem van de voorzitter, bij diens afwezigheid de stem van het oudste aanwezige lid van de algemene vergadering.

Artikel 11

De besluiten van de algemene vergadering worden ingeschreven in een register getekend door de voorzitter en bewaard door de voorzitter die het ter beschikking van de leden zal stellen.

BESTUUR

Artikel 12

§ 1 De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste 2 leden, benoemd door de algemene vergadering.

§ 2 De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit en voor onbepaalde tijd. De raad kiest onder zijn leden een voorzitter en een secretaris-penningmeester.

§ 3 De stichtende leden hebben het recht een voorzitter en een secretaris-penningmeester te kiezen, zonder dat de algemene vergadering hiertoe beslist, indien de voorzitter en secretaris-penningmeester niet voldoen in hun werk.

§ 4 De stichtende leden hebben het recht elke beslissing van de raad van bestuur terzijde te schuiven.

§ 5 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door:

- ontslag van deze bestuurder,

- afzetting van deze bestuurder door besluit van de algemene vergadering,

- overlijden van deze bestuurder.

Artikel 13

§ 1 De raad vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van een vijfde van de bestuurders. De oproepingsbrief en/of e-mail bevat de agenda. Bij verhindering van de voorzitter, wordt deze vervangen door het oudste aanwezige lid van de raad. De raad vergadert geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

§ 2 Alle besluiten worden, tenzij hiervan in de wet of deze statuten expliciet wordt afgeweken, genomen met gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter, bij afwezigheid de stem van zijn vervanger. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, maar niemand mag meer dan één volmacht hebben.

§ 3 Indien een bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting kan de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien.

§ 4 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat door de raad op zijn volgende vergadering wordt goedgekeurd. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter alleen of door twee bestuurders.

Artikel 14

De raad bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt die bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De raad treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen. De raad is bevoegd voor alle handelingen van beheer en van beschikking en voor alle punten die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Artikel 15

§ 1 De raad kan één of meer van zijn bevoegdheden overdragen aan één of meer van zijn leden. Deze overdracht is niet beperkt in de tijd, tenzij hier uitdrukkelijk van wordt afgeweken in het besluit van de raad. De bestuurder of de bestuurders aan wie bevoegdheden worden overgedragen oefenen hun mandaat ofwel alleen uit, indien slechts één bestuurder wordt aangeduid, ofwel gezamenlijk indien meerdere bestuurders worden aangeduid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Fnon 2.2

§ 2 Derden kunnen slechts volmacht ontvangen voor een duidelijk omschreven opdracht. Zij oefenen hun bevoegdheden ofwel alleen uit, indien slechts één derde wordt aangeduid, ofwel gezamenlijk, indien meerdere derden worden aangeduid.

§ 3 De raad kan een gedelegeerd bestuurder aanstellen en belasten met het dagelijks bestuur van de vereniging. Deze aanstelling is niet beperkt in de tijd, tenzij hier uitdrukkelijk van wordt afgeweken in het besluit van de raad. De gedelegeerd bestuurder oefent zijn bevoegdheden alleen uit.

§ 4 Indien de raad van bestuur één of meer van zijn bevoegdheden overdraagt aan één of meer van zijn bestuurders, derden of aan een gedelegeerd bestuurder gelden verplichtend volgende regelingen:

deze beslissing moet genomen worden met gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders;

het besluit moet melding maken van de precieze omvang van de bevoegdheden die werden overgedragen; het besluit moet melding maken van de precieze duur van de overdracht van bevoegdheden, indien dit niet voor onbeperkte tijd gebeurt.

§ 5 Aan elke bevoegdheidsoverdracht kan ten allen tijde een einde worden gesteld op volgende wijze:

door schriftelijk melding van het vrijwillig ontslag van de persoon die de overgedragen bevoegdheden

uitoefent aan de raad van bestuur;

door het overlijden van de persoon die de overgedragen bevoegdheden uitoefent;

door de intrekking van de bevoegdheden door de raad van bestuur.

Artikel 16

Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging tegenover derden geldig vertegenwoordigd door de

gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Artikel 17

De besluiten van de raad van bestuur worden ingeschreven in een register getekend door de voorzitter en

bewaard door de voorzitter die het ter beschikking van de leden van de vereniging zal stellen.

BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 18

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. De rekening en de begroting worden door de raad van

bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering volgens de bepalingen van

artikel 17 van de wet van 27 juni 1921.

WIJZIGING IN DE STATUTEN EN ONTBINDING

Artikel 19

§ 1 Elk voorstel, dat een wijziging in de statuten of de ontbinding van de vereniging tot doel heeft, moet uitgaan van de raad van bestuur of van een derde van de werkelijke leden van de vereniging.

§ 2 De raad van bestuur moet, ten minste een maand tevoren, de datum van de algemene vergadering die over genoemd voorstel zal beslissen ter kennis van de leden van de vereniging brengen. Elk besluit tot wijziging in de statuten of ontbinding der vereniging, moet beslist worden bij meerderheid van twee derden van de werkelijke leden der vereniging.

§ 3 Indien op deze algemene vergadering niet de twee derden van de werkelijke leden der vereniging bijeen is, zal er onder dezelfde voorwaarden een nieuwe algemene vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde dagorde, die definitief en op geldige wijze, bij meerderheid van twee derden van de aanwezige werkelijke leden over bedoeld voorstel zal beslissen.

§ 4 Elke wijziging in de statuten die betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de internationale

vereniging is opgericht, moet door de Koning worden goedgekeurd. Andere wijzigingen aan de statuten moeten

worden meegedeeld aan de minister van Justitie of aan zijn vertegenwoordiger en door één van hen worden

aanvaard onder de voorwaarden en binnen de grenzen bepaald In de Wet V.Z.W. en Stichtingen.

Artikel 20

De algemene vergadering zal met de bijzondere meerderheid bepaald in voorgaand artikel beslissen door

wie en op welke wijze de vereniging vereffend wordt.

Welke ook de oorzaak is van de ontbinding, de netto-activa worden toegewezen aan de Internationale

Vereniging zonder winstoogmerk International Council For Inter-Religious Cooperation.

ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 21

Al wat niet bij deze statuten is bepaald zal overeenkomstig de bepalingen van de Wet V.Z.W. en Stichtingen

worden geregeld.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN:

Algemene vergadering

Alle voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene vergadering en

besluiten met eenparigheid van stemmen:

1. Het aantal bestuurders te bepalen op 2.

2. Worden aangesteld tot bestuurder voor onbepaalde duur:

- De heer Johan Maertens, wonende te Damse Vaart West 10, 8340 DAMME

- De Heer Ankit Srivastava, wonende A-2/59, Safdarjung Enclave, New Delhi, INDIA.

Beiden hier vertegenwoordigd door de Heer Johan Maertens met bijgevoegde voormelde volmacht en die

verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Vergadering Raad van Bestuur

M1ADD 2.2

Luik B - Vervolg

De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met

eenparigheid van stemmen aangeduid als voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder: Johan

Maertens, voornoemd, en als Secretaris-Penningmeester: de heer Ankit Srivastava, voornoemd.

Verklaring door de notaris

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, de naleving van de bepalingen van titel III van de wet van

27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder

winstoogmerk en de stichtingen.

BEVESTIGING IDENTITEIT-BEKWAAMHEID:

De ondergetekende notaris bevestigt de juistheid omtrent de identiteit van de comparant op zicht van de

door de wet vereiste stukken.

Recht op geschriften.

Het recht op geschriften van toepassing op onderhavige akte bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

VERKLARINGEN ORGANIEKE WET NOTARIAAT:

1. De comparanten erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, §1 alineas 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

2. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben minstens vijf werkdagen voor het verlijden dezer, namelijk op 16 februari 2009

3. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp van de akte.

4. De gehele akte werd door mij notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden ter studie.

En na gedane voorlezing hebben de comparanten, vertegenwoordigd als voormeld, met ons, nota-iris, deze

akte ondertekend.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de oprichtingsakte en een voor eensluidende uitgifte van het koninklijk goedkeuringsbesluit dd 8 december 2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- " behouden aán het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
INTERNATIONAL IMAM ORGANIZATION, AFGEKORT : …

Adresse
DAMSE VAART WEST 10 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande