INTERNATIONAL OFFSCHORE SAFETY AND HEALTH ADVICE, AFGEKORT : I.O.S.H.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL OFFSCHORE SAFETY AND HEALTH ADVICE, AFGEKORT : I.O.S.H.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.667.848

Publication

06/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0546.667.848

Benaming

(voluit) : International Offshore safety and Health Advice (verkort) : I.O.S.H.A.

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Stegelstraat 82, 8810 Lichtervelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 20 februari 2014 blijkt volgende, beslissing genomen te zijn geweest :

Mevrouw Tania Haek, wonende te Lichtervelde, Stegelstraat 82, werd aangesteld als zaakvoerdster met ingang van 20/02/2014 voor onbepaalde duur. Zij aanvaardde het mandaat. Het mandaat ais zaakvoerdster van Mevrouw Tenia Haek is onbezoldigd.

Deze beslissing werd genomen met volstrekte meerderheid van stemmen,

Haek Tenia

Zaakvoerdster

iVeQàtrgznewa rechtbank va

Brug

5 FEB. 2014

zr,

afdeling to eten

II1 VI I 1 lll iV 11V 11 1 1 IVIII

*190570278

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2014
ÿþ Mod Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

®f fgeiego t -i enfeu Veda ae -echtbarak van koophandel Brugge  afdeling t Ooatenat

Ondernemingsnr: -59h 66 7

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL OFFSHORE SAFETY AND HEALTH ADVICE (verkort) : I.O.S.H.A

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8810 Lichtervelde, Stegelstraat 82

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op zeventien februari twee duizend en

veertien, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

OPRICHTERS:

1, Heer van DOMBURG Karl, geboren te Wilrijk op 24 november 1966, on-gehuwd, wonende te 8810 Lichtervelde, Stegelstraat 82.

2, Mevrouw HAEK Tafia, geboren te Roeselare op 7 november 1968, wet-telijk gescheiden, wonende te 8810 Lichtervelde, Stegelstraat 82.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid. Haar naam luidt: "INTERNATIONAL OFFSHORE SAFETY AND HEALTH ADVICE" of in het kort: "I.O.S_H.A."

ZETEL: 8810 Lichtervefde, Stegelstraat 82

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Consulten aan privé en ondernemingen, advies aan de offshore sector, het zoeken naar afzetmarkten en bevoorradingsbronnen, octrooien, licenties of andere intellectuele rechten, overgaan tot onderzoeken, studies, werken om de aanpassing en de invoering van industriële en commerciële ondernemingen alsook va privé-bedrijven te bevorderen ,te verwezenlijken of te vergemakkelijken, de onderneming kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband staan met de sociale doelstellingen van de onderneming, ze kan zich op alle mogelijke manieren interesseren voor alle zaken, bedrijven of bedrijven die een vergelijkbare, gelijkaardige of verwante doelstelling nastreven of van dien aard zijn dat ze bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van de onderneming.

Bijkomende algemene activiteiten, als bijkomend doel, ondergeschikt aan de specifieke activiteiten, hiervoor vermeldt,

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en on-dernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm ;, in dit kader zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen , in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Wet waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffe-naars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen en verkopen in licentie nemen of geven van octrooi-en, know how, en aanverwante immateriële activa.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Evconomische handelingen van alle aard met hardware en software met be-trekking tot arbeids- en bedrijfsveiligheid,- gezondheid en milieuzorg

Ontwikkeling, optimalisering en onderhoud van hardware en software met betrekking tot arbeids-en bedrijfsveiligheid,-gezondheid en milieuzorg.

De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen met betrekking tot arbeids-, en bedrijfsveiligheid,-gezondheid en milieuzorg, uitgeverij van programmatuur.

Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard : in de ruimste zin.

,Overige adviesverlening in verband met arbeids-en bedrijfsveiligheid; gezondheid en milieuzorg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4052237

V

beh

aa

Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge q Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Het optreden als tussenpersoon bij ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten in de ruimste zin van het woord.

Het snaken van alle studies en onderzoeken betreffende alle commerciële en Industriële activiteiten, de organisatie van vennootschappen en ondernemingen, verrichten van marktonderzoek, de promotie en het raadgeven met betrekking tot industriële en commerciële projecten en alle werkzaamheden met betrekking tot arbeids-en bedrijfsveiligheid,-gezondheid en milieuzorg,

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commerciëel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en verhuren van personeel.

De groot-en kleinhandel, in-en uitvoer, onderhoud en herstellingen, verte-genwoordiging en consignatie, de commissiehandel, huur -- en verhuring, leasing, koop en verkoop van veiligheidstechnische systemen en alle aanverwante randapparatuur, software en onderdelen, en alle goederen die er mee betrekking hebben in de ruimste zin van het woord.

Overige activiteiten in verband met arbeids- en bedrijfsveiligheid, -gezondheid en milieuzorg,

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen, dit als bijkomend doel zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, verbouwen, bouwen, onderhouden, verhuren , huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, huur en verhuur, van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook , van belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het verwerven , het vervreemden, het ruilen het voor eigen rekening laten bouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, het uitbaten en verhuren van alle bebouwde of onbebouwde eigendommen ; het productief maken en verkavelen van alle daarbij horende volledige uitrusting ; en in het algemeen alle onroerende verhandelingen, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met deze.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële , onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks, ot onrechtstreeks met haar doet verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen, of ven-pootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in , en het directie voeren over, ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, parti-cipatie of investering.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwe-zenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als hol-ding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementsvennoot-schap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, finan-cier, adviseur, op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn, in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen en op elke wijze die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsad-vies doen, zoals bedoeld in wetten en koninklijke besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en vol-gens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd Euro (18.600 Eur) en is vertegenwoordigd door twee en zestig (62) aan-delen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/twee en zestigste (1/62ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle twee en zestig (62) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rech-ten en voordelen.

Op het kapitaal werd ingeschreven door:

h

1)Heer van Domburg Karl voor een bedrag van zestien duizend acht hon-derd euro (16.800,- euro) of op zes en vijftig (56) aandelen en volstort ten bedrage van 5.600,- euro.

2)Mevrouw Haek Tania voor een bedrag van duizend acht honderd (1.800,- euro) of op zes (6) aandelen en volstort.

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechts-persoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te be-noemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt voor de duur van de vennootschap als zaakvoerder benoemd, Heer van Domburg Kart, voornoemd, die aanvaardt.

Bij sterfgeval, interdictie of kennelijk onvermogen van Heer van Domburg Karl zal Mevrouw Haek Tania, wonende te 8810 Lichtervelde, Stegelstraat 82, die alhier tussenkomt en aanvaardt, hem van rechtswege in deze functie opvolgen voor de verdere duur van de vennootschap.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen.

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitge-breide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te han-delen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroe-rende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

TOEZICHT: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadever-goeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzanderingsbe-paling voorzien in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebe-voegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgen-de werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft rechtop één stem.

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig decem-ber van elk jaar. WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de net-towinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht, Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoer-ders zal worden uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) De vennootschap wordt geacht te bestaan-vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en zal eindigen op twee duizend en vijftien; voor wat betreft het boekjaar zal dit geacht worden terug te gaan tot 6 januari 2014.

2)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend en zestien.

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf 6 januari laatst voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek vennootschappen, ze beslist tevens dat aile gedane kosten of baten vanaf 6 januari laatst ten bate of ten laste vallen van de vennootschap in oprichting.

Conform het wetboek vennootschap, werden alle voormelde gestelde handelingen geldig verklaard.

3. Mevrouw Haek Tania, voornoemd, verklaart dat zij haar bekwaamheidsat-test voor bedrijfsbeheer ter beschikking stelt van de vennootschap. De vergade-ring evenals de zaakvoerder geven al de nodige machten om effectief en op per-manente basis de vennootschap te telden in verband met bedrijfsbeheer, het-geen ze aanvaardt.

VOLMACHT.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan BVBA Mabo te 8810 Lichtervelde, Bontenhondstraat 5, evenals zijn medewerkers, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, evenals voor alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvin-gen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

COMM ISSARIS

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: -Afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vdor- behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INTERNATIONAL OFFSCHORE SAFETY AND HEALTH AD…

Adresse
STEGELSTRAAT 82 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande