INTERNATIONAL SOFTWARE DEVELOPMENT SOURCING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL SOFTWARE DEVELOPMENT SOURCING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.139.226

Publication

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.10.2013, NGL 29.10.2013 13649-0364-008
17/12/2014
ÿþf

kr .

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilim01

,\!irs<FL~Eir=GD TEP G:t?l;.

é+;r(?r_" rb-iº%o=?,

- 8 DEC. 2014

Afdellr. '~Grii~ie

ELlk;t:p.

~_..._.i

Ondernerningsnr : 0834.139.226

Benaming

(voluit) : International Software Development Sourcing (verkort): ISDS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwpoortlaan 75 bus 0201, 8660 De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap is met eenparigheid van stemmen het onderstaande beslist:

Met ingang van 16 oktober 2014 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van Nieuwpoortlaan 75 bus 0201 te 8660 De Panne naar Vredelaan 79 te 8820 Torhout.

Voor International Software Development Sourcing bvba,

Haar zaakvoerder,

De heer Dumez Koen.

Bijlagen-bij-liet Be1giseb-Staatsblad --17/1-2f21114-----Annexes du Moniteur beige

11/03/2011
ÿþMod 2.1

Il'3GJEWv1!ii-EN TER GRIFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

 1 NAART 2011

vEuirentie

III1J1111.1.11111}111211111uuinioiiina" iiou

oasae

Vo. beho

aan

Belg Staat,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr Benaming 08'3(-1 )39 224

(voluit) : International Software Development Sourcing

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne, Nieuwpoortlaan 75, bus 0201.

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DEN00 te Oostkamp op 25 februari 2011: BLIJKT dal door de Heer DUMEZ, Koen Emiel Madeleine, geboren te Zwevegem op 12 mei 1965, wonende te 8660 De Panne, Nieuwpoortlaan 75, bus 0201,

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM : International Software Development Sourcing (afgekort a1SDS»).

ZETEL : 8660 De Panne, Nieuwpoortlaan 75, bus 0201.

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en afbetaald ten belope van twee/derde (213e), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij KBC Bank NV, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichter : zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig, december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de! bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door; de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden,'. door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer: vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat,. geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun: benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene;: machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken. Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van: rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of: dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het; Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder,: dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur: voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- ontwikkeling, implementatie van software en project management ;

- de aankoop en verkoop van ICT [informatie- en communicatietechnologie] -diensten en producten ;

-. de aankoop, implementatie, onderhoud, reparatie en verkoop van software, hardwareproducten en

diensten en aanverwante toepassingen ;

- het uitvoeren van ICT-projecten ;

- het ontwikkelen en onderhouden van web-, windows- en linux-applicaties en aanverwanten, alsook de

hosting ;

- ontwerpen van multimedia en drukwerk ;

-.ontwerpen, installeren en onderhouden van datanetwerken ;

- het inrichten van cursussen, lessencycli, bijscholing, demonstraties met betrekking tot informatica in het

algemeen. ;

- installeren en vervaardigen van, al dan niet mobiele, multimedia- en informaticatoepassingen ;

- aankopen, verkopen, installeren en onderhouden van multimedia toestellen ;

- verhuren van ICT- en kantoormateriaal ;

- het verlenen van advies over alle hierboven vermelde zaken.

- alle werkzaamheden inzake IT (Information Technology), zoals het verlenen van diensten en producten op

het domein van de informatica met name de aan- en verkoop, levering, installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning van alle hard- en software, communicatiemiddelen en aanverwante diensten (ICT), inzonderheid het verlenen van advies en consultancy op het vlak van de informatica en communicatietechnologie en  toepassingen ; ontwikkeling, opleiding, training, implementatie en projectbegeleiding van software- en informaticatoepassingen; ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, zowel soft- als hardware met oog op verkoop of licentieverlening ervan ; het voorzien van een helpdesk en het leveren van support op bovenstaande software- en informaticatoepassingen; outsourcing van informatici.

- beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen : een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen aanleggen en verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium ; beleggingen en investeringen van haar middelen, mogen gefinancierd worden door leningen.

Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere :

* aile verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, (laten) bouwen, ver-en/of ombouwen, onderhouden, uitrusten, opschikken, herstellen, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ;

het aan- en verkopen, het huren en verhuren van roerende goederen, alle verrichtingen stellen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen of het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

En in het algemeen het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit patrimoniumbeheer in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze,

mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen,

bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel

nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op 08 maart, om 17u00. Indien deze dag

een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de

vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht,

bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire

zaakvoerder(s) voor de duur van de vennootschap : voornoemde Heer DUMEZ, Koen.

Alhier aanwezig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

Vergoedingen.

De comparant, beraadslagende als algemene vergadering, besluit dat de opdracht van de zaakvoerder(s)

tot latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

! 2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

4. Volmacht.

Bij toepassing van artikel 13 van de statuten, wordt door de zaakvoerder(s) bijzondere volmacht verleend aan CVOA 0'5 Accountancy te 9750 Ouwegem, Ouwegemstraat 5, evenals aan zijn aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te i voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen. 1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

se behouden

aan het Belgisch Staatgplad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.03.2015, NGL 28.08.2015 15501-0165-009

Coordonnées
INTERNATIONAL SOFTWARE DEVELOPMENT SOURCING

Adresse
VREDELAAN 79 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande