INTERNATIONAL WOOD HOLDING

NV


Dénomination : INTERNATIONAL WOOD HOLDING
Forme juridique : NV
N° entreprise : 847.051.213

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.10.2013, NGL 20.12.2013 13698-0099-015
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 17.10.2014, NGL 28.11.2014 14679-0413-014
04/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303611*

Neergelegd

02-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847051213

Benaming (voluit): INTERNATIONAL WOOD HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Hoogstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  Statuten  Verklaringen - Benoemingen

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 2 juli 2012 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat:

11 De naamloze vennootschap  BELINVEST met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Drieslaan 41, B.T.W.-nummer BE-0466.338.584, RPR Kortrijk.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Luc de Mûelenaere te Wevelgem (Gullegem) op elf juni negentienhonderd negenennegentig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes juli daarna, onder nummer 990706-105; waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt door notaris Luc de Mûelenaere voornoemd op vijftien december tweeduizend en elf, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12000754

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerde bestuurders :

- De Heer Joost Godfried Maria VAN CAUWENBERGE, geboren te Aalst op tien november negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 591110 327 10, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Heulestraat 42.

- De Heer Geert Harold Paul VAN CAUWENBERGE, geboren te Aalst op zes september negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 620906 321 88, wonende te 8501 Kortrijk (Heule), Moorseelsestraat 168.

21 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  2ADVISE met zetel te 8560 Wevelgem, Hoogstraat 18, B.T.W.-nummer BE-0863.289.409, RPR Kortrijk.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Benoit Cloet te Herseaux-Moeskroen op vier februari tweeduizend en vier, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien februari daarna, onder nummer 04024942 en waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder :

- De Heer Wim Frans Dany SEYNAEVE, geboren te Kortrijk op zevenentwintig augustus negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 690827 279-28, wonende te 8560 Wevelgem, Hoogstraat 18

een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de benaming  INTERNATIONAL WOOD HOLDING .

1. Kapitaal  inschrijving - oprichtingskosten

Het kapitaal bedraagt twee miljoen euro (2.000.000 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, te weten: duizend vijfhonderd (1.500) aandelen categorie A en vijfhonderd (500) aandelen categorie B.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

11 De naamloze vennootschap  BELINVEST , voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, schrijft in op duizend vijfhonderd (1.500) aandelen categorie A, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00);

21 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  2ADVISE , voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, schrijft in op vijfhonderd (500) aandelen categorie B, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

totaal: tweeduizend aandelen (2.000) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volgestort is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twee miljoen euro (2.000.000 EUR). De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van TWEE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MILJOEN EURO (¬ 2.000.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

2. Rechtsvorm  Maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming INTERNATIONAL WOOD HOLDING. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Hoogstraat 18. De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van de raad van bestuur en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

3. Doel - Duur

De vennootschap heeft als doel:

I. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. De algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand oktober om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering. Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden.

De raad van bestuur zal steeds in de volgende verhouding samengesteld zijn:

- enerzijds, twee bestuurders, gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de meerderheid van de

houders van de aandelen categorie A en,

- anderzijds, één bestuurder, gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de meerderheid van de

houders van de aandelen categorie B.

Er dienen steeds minimum twee kandidaten per mandaat voorgedragen te worden.

6. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

6. 1. Algemeen

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

6.2. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

6.3. De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders, verkozen door twee verschillende aandeelhouderscategorieën, samen optredend.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

6.4. Vergadering raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van minstens één bestuurder. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen. De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, waaronder minstens één bestuurder categorie A en één bestuurder categorie B tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering. Elk belet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever. Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de volgende belissingen, welke steeds de goedkeuring van minstens één bestuurder categorie A en één bestuurder categorie B vereisen :

i. desinvesteringen, investeringen van minstens vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00);

ii. logistieke afspraken onder meer met vennootschappen verwant aan de aandeelhouders;

iii. acquisities en fusies alsook oprichting, verwerving of overdracht van dochtervennootschappen;

iv. de goedkeuring van belangrijke leningen of kredieten (d.w.z. van minstens vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), het verstrekken van zekerheden of garanties, dan wel andere vergoedingen, met betrekking tot de verbintenissen van andere vennootschappen dan de naamloze vennootschap  INTERNATIONAL WOOD HOLDING en de naamloze vennootschap INTERNATIONAL WOOD PRODUCTS;

v. het toestaan van enige vergoeding ten voordele van de aandeelhouders of een met de aandeelhouders verbonden vennootschap;

vi. afsluiten van een overeenkomst of aangaan van een verbintenis die een substantiële invloed kan hebben op de waarde van de naamloze vennootschap  INTERNATIONAL WOOD HOLDING of de naamloze vennootschap  INTERNATIONAL WOOD PRODUCTS en/of op het realiseren van een genormaliseerd niveau van winst;

vii. het voeren van gerechtelijke of arbitrale procedures;

viii. het sluiten van een overeenkomst, het ondernemen van een handeling of het aangaan van een verbintenis of verbintenissen m.b.t. eenzelfde verrichting die de naamloze vennootschap  INTERNATIONAL WOOD HOLDING of de naamloze vennootschap  INTERNATIONAL WOOD PRODUCTS verbinden voor een duur van meer dan 5 jaar;

ix. beslissingen inzake de stemming op de algemene vergadering van de naamloze vennootschap  INTERNATIONAL WOOD PRODUCTS met betrekking tot de materies waarvoor een unanieme besluitvorming vereist is.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint telkenjare op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

8. Winstverdeling.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding; 2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd. De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd. Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd. Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend. Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

9. Benoemingen

Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd die

aanvaard hebben:

A/ op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

- De naamloze vennootschap  BELINVEST , voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

: de Heer Geert Van Cauwenberge, voornoemd.

Luik B - Vervolg

- De naamloze vennootschap  FINIPAN , met zetel te 9620 Zottegem, Hospitaalstraat 2 bus 3, B.T.W.-nummer BE-0435.178.226, RPR Oudenaarde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Heer Joost Van Cauwenberge, voornoemd.

B/ op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

- De besloten vennootschap met beperkte aanssprakelijkheid  2ADVISE , voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Heer Wim Seynaeve, voornoemd.

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot gedelegeerd bestuurders, die aanvaard hebben:

1/ De naamloze vennootschap  BELINVEST , voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Heer Geert Van Cauwenberge, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur.

2/ - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  2ADVISE , voornoemd, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Wim Seynaeve en,

- de naamloze vennootschap  FINIPAN , voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Joost Van Cauwenberge, voornoemd, tot gedelegeerde bestuurders.

10. Overgangsbepalingen

a. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

b.. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in oktober van het jaar tweeduizend dertien overeenkomstig de

statuten.

c.. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn. De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. Administratieve formaliteiten

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

De verschijners beslissen voorlopig geen commissaris te benoemen, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte oprichtingsakte 02 juli 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
INTERNATIONAL WOOD HOLDING

Adresse
HOOGSTRAAT 18 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande