INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.203.327

Publication

12/08/2013
ÿþakte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VEREENVOUDIGDE FUSIE INGEVOLGE VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE VENNOOTSCHAP DISTRIWEST NV 1N HANDEN VAN j DE VENNOOTSCHAP INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST NV -NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 3 juli 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST, (afgekort IBD)", waarvan de zetel gevestigd is te; Vlamingstraat 18, 8560 Wevelgem, hierna "de vennootschap" of "de overnemende vennootschap" genoemd, de; volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van het fusievoorstel, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap (`overnemende vennootschap') en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Distriwest NV (`overgenomen vennootschap').

I. De vergadering neemt kennis van en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel, opgesteld op 29 april, j; 2013 tussen de raad van bestuur van de vennootschap, in haar hoedanigheid van overnemende vennootschap,; en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Distriwest", overgenomen vennootschap, waarvan de: maatschappelijke zetel gevestigd is te Vlamingstraat 18, 8560 Wevelgem, ingeschreven in hetj rechtspersonenregister van Kortrijk onder nummer 0461.258.754, in toepassing van artikel 719 van het; Wetboek van vennootschappen. Voormeld fusievoorstel werd op 21 mei 2013 voor elk van de bij de fusie; betrokken vennootschappen neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk en werd; gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 juni 2006 onder nummer 13083367 (in hoofde van; de overnemende vennootschap) en onder nummer 13083366 (in hoofde van de overgenomen vennootschap). De aandeelhouders, hier vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren dat het hierboven vermelde fusievoorstel; op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en dat zij er kosteloos een; ;j afschrift van konden bekomen.

;; II. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand;

R.

voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen ie hebben van het hierboven vermelde fusievoorstel in toepassing van artikel 720, §1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

;j De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van; ;j deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en:

documenten, in toepassing van artikel 720, §2 van het Wetboek van vennootschappen, te weten: 1° het:

hierboven vermelde fusievoorstel, 2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van de bij de: ;, fusieverrichting, voorwerp van onderhavige akte, betrokken vennootschappen, 3° de verslagen van de raden; jj van bestuur en van de commissarissen (van de bij de fusie betrokken vennootschappen) over de laatste drie; j boekjaren. De aandeelhouders erkennen overeenkomstig artikel 720 §2, zesde paragraaf, van het Wetboek; j: van vennootschappen, verzaakt te hebben aan hun recht om uiterlijk één maand véér de datum van;

onderhavige buitengewone algemene vergadering kennis te kunnen nemen van tussentijdse cijfers (staat van?

actief en passief) die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en; ;i zij ontslaat de voorzitter van enige voorlezing ervan. Een kopie van het hierboven vermelde fusievoorstel wordt;

ne varietur ondertekend door de voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van: jj laatstgenoemde bewaard blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111.1n111

i

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

111111

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

--..,......

NI;.ERGELEGD

0 5 -Os- 2C1 r'ÎE~i NK KpÓP'~iANDEL

EI..GISCH RTRIJK

._.~

MONITEUR Sr-_--[r

2 2. 07, 2013

Ondernemingsnr ; 407.203.327

Benaming (voluit) : INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST

(verkort) : IBD

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Vlamingstraat 18 8560 Wevelgem

Onderwerp

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

TWEEDE BESLISSING: Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - Ontbinding zonder vereffening - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Overneming, bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. van de vennootschap Distriwest NV door de vennootschap Internationale Boekhandel Distributiedienst en vemta9ensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals dit werd opgemaakt op 29 april 2013 door de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap, en hetwelk werd neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

De vergadering keurt bijgevolg de verrichting waarbij de overnemende vennootschap de overgenomen vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt, goed.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap gesteld vanaf één juni tweeduizend dertien (vanaf 00.00

uur) worden boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang - elementen van het overgedragen vermogen

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap alsook alle activiteiten (met de daaraan verbonden vergunningen, enz.) van de overgenomen vennootschap, het recht om de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding of, kortom, alle materiële en immateriële bestanddelen, deel uitmakend van, eigen aan en/of verbonden met die algemeenheden.

Het over te nemen vermogen van de overgenomen vennootschap omvat tevens alle handels- en andere overeenkomsten op lange of korte termijn waarbij de overgenomen vennootschap partij is, in welke hoedanigheid dan ook.

Alle verbintenissen van de overgenomen vennootschap, ongeacht niet wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de fusieverrichting, voorwerp van onderhavige akte, teneinde de vermogensovergang van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap, welke geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door enige zekerheden en/of voorrechten zijn gewaarborgd, gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens hen aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

DERDE BESLISSING: Uitbreiding maatschappelijke doel

De vergadering beslist overeenkomstig de bepalingen van artikel 724 van het maatschappelijke doel van de vennootschap uit te breiden teneinde hierin bepaalde activiteiten, vermeld in de doelsomschrijving van de overgenomen vennootschap doch niet in de huidige doelsomschrijving van de overnemende vennootschap, toe te voegen. De vergadering beslist meer bepaalde de volgende activiteiten aan haar maatschappelijke doel toe te voegen: alle activiteiten inzake multimedia, informatica en elektronica, in de meest ruime zin, cultuur, internet en entertainment, alle activiteiten inzake kansspelen, loterij, weddeschappen en pronostieken.

Ingevolge de toevoeging van deze activiteiten zal het maatschappelijk doei van de ovememende vennootschap voortaan derhalve luiden ais volgt:

"Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doe!: aile activiteiten inzake:

- pers, boekhandel, drukkerij, boekbinder, reklame, culurele promotie, radio, media in het algemeen,

papierwaren, kaarten, geschenkartikelen, speelgoed, dranken, suikergoed, rokersartikelen;

- multimedia, informatica en elektronica, in de meest ruime zin, cultuur, Internet en entertainment;

- kansspelen, loterij, weddeschappen en pronostieken.

alsook alle-actiiviteiten-en .werkzaamheden-inzake

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

a. import, export, doorvoer, vervoer, opslag, behandeling, verdeling, consignatie, door om het even welke middelen en procédés, van alle waren ;

b. hulpexpediteur, douane- en transitoagent of ,leder, andere tussenpersoon, diensten- en

vertegenwoordigingsagent, "

waarvoor de vennootschap, voor zichzelf of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1. alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen en dienstenverstrekkingen doen die rechtstreeks of dnréchtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden

2. bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inchrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze geïnteresseerd zijn in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde voorwaarden?

VIERDE BESLISSING: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen. VIJFDE BESLISSING: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Meester Bruno Moulinasse, advocaat, met kantoor te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 181 bus 9, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle in het kader van de genomen besluiten nuttige of noodzakelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Wearde en elke andere Belgische (federale), Gewestelijke, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere fiscale, sociale en BTW-administraties, te vervullen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Betrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 2 volmachten

- 1 Coördinatie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0407.203.327

Benaming

(voluit) : INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VLAM1NGSTRAAT 18 te 8560 WEVELGEM

Onderwerp akte : STATUTAIRE BENOEMINGEN

Uittreksel notulen van de gewone algemene vergadering van 24 april 2013

5.STATUTA1RE BENOEMINGEN

Op voorstel van de Raad van Bestuur, beslist de Vergadering eenparig het mandaat als commissaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte & Partners Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Pierre-Hugues Bonnefoy, te hernieuwen en dit voor een termijn van 3 jaar (GAV 2016).

De Vergadering mandateert de heer Bruno Moulinasse, advocaat, met kantoor gevestigd te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 181 bus 9, voor het tekenen van de documenten bestemd voor de publicatie van deze beslissing in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, en voor het tekenen van de documenten bestemd voor de wijziging van het Rechtspersonen Register en de Kruispuntbank Ondernemingen.

Bruno Moulinasse, advocaat

lasthebber

- Ir~  1.~~~ H~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

*13089729*

bE

B St.

ONITEUR

0 6 -06-

3ELGISCH STA

Mad 2.1

NEERGELEGD

30, 05. 2013

RECHTEAUffTRÎJK wa~r~EL

3ELu~

2013

h T S3LAD

=.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2013
ÿþMal 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V iA

IV i

*130 3367*

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0407.203.327

Benaming

(voluit) : INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VLAMINGSTRAAT 18 te 8560 WEVELGEM

Onderwerp akte : NEERLEGGEN ONTWERP VAN FUSIE dd 29 APRIL 2013

Tussen

De naamloze vennootschap INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST (afgekort IBD), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Vlamingstraat, 18 (KBO 407.203.327), hier vertegenwoordigd door de Heer Guillaume Beuscart, gedelegeerd bestuurder, hierna genoemd « IBD »

En

De naamloze vennootschap DISTRIWEST NV waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Wevelgem, Vlamingstraat, 18 (KBO 0461.258.754) Hier vertegenwoordigd door twee bestuurders Mijnheren Guillaume Beuscart en Rolf Vermeulen, hierna genoemd « DISTRIWEST»

Overeenkomstig de artikelen 719 tot 721 van het Wetboek van vennootschappen werd huidig onderhands document gezamenlijk door de raden van bestuur van de twee hogervermelde vennootschappen opgesteld en dit met het oog op het doorvoeren van een verrichting gelijkgesteld met een fusie per absorptie zoals bepaald in artikel 676 van het Wetboek der vennootschappen, erin bestaande om door een ontbinding zonder vereffening het gehele actieve en passieve vermogen van de vennootschap DISTRIWEST over te dragen aan de vennootschap IBD.

Artikel 676 W, Venn.:

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

Artikel 719 W, Venn.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

[Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.1

Artikel 720 W. Venn.

§ 1, In elke vennootschap wordt het fusievoorstel, alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om dit stuk kosteloos te verkrijgen, vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het fusievoorstel moet uitspreken.

NEERGELEGD

21, 05. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

IfJ K

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aan de houders van aandelen op naam wordt uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

§ 2. Iedere vennoot heeft tevens het recht uiterlijk een maand voor de datum van de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken

1° het fusievoorstel;

2° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

3° wat de naamloze vennootschappen betreft, de commanditaire vennootschappen op aandelen, de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid (, de Europese vennootschappen) (, de Europese coöperatieve vennootschappen) en de cooperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de verslagen van de bestuurders (, van de leden van de directieraad, van de leden van de raad van toezicht) of van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

4° [ in voorkomend geval] indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten : tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld. Deze tussentijdse cijfers worden opgemaakt volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling als de laatste jaarrekening. Een nieuwe inventaris moet echter niet worden opgemaakt, De wijzigingen van de in de laatste balans voorkomende waarderingen kunnen beperkt zijn tot de wijzigingen die voortvloeien uit de verrichte boekingen. Rekening moet echter worden gehouden met tussentijdse afschrijvingen en voorzieningen, alsmede met belangrijke wijzigingen van de waarden die niet

uit de boeken blijken.

§ 3. Iedere vennoot kan op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in § 2 bedoelde stukken, met uitzondering van die welke hem overeenkomstig § 1 zijn toegezonden.

SITUERING VAN HET FUSIEVOORSTEL

In het kader van de reorganisatie van de groep HDS is de vennootschap IBD aandeelhouder geworden van de vennootschap DISTRIWEST a rato van 100%.

De eigen middelen van DISTRIWEST bedroegen op 31 december 2012 550.000 EUR.

Om de structuur van te vennootschap te vereenvoudigen en om het personeel van DISTRIWEST een perfecte integratie in IBD te garanderen, hebben de raden van bestuur van DISTRIWEST en IBD besloten om aan de algemene vergaderingen een verrichting gelijkgesteld met een fusie per absorptie voor te stellen gezien alle aandelen in handen zijn van één en dezelfde vennootschap

De voorziene verrichting bestaat er in om door een ontbinding zonder vereffening het gehele actieve en passieve vermogen van de vennootschap DISTRIWEST over te dragen aan de vennootschap 1BD.

Deze verrichting zal bijgevolg de onmiddellijke ontbinding zonder vereffening van de vennootschap DISTRIWEST voor gevolg hebben,

Deze verrichting zal geen nieuwe aandelen opleveren.

1. IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. de overnemende vennootschap : de naamloze vennootschap INTERNATIONALE BOEKHANDEL

DISTRIBUTIEDIENST

De vennootschap IBD werd opgericht op 15 juli 1970 voor Notaris van Tieghem te Oostende, Zij beschikt

over een maatschappelijk kapitaal van 496.000,00 EUR vertegenwoordigd door 4.500 aandelen zonder

nominale waarde.

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 8560 Wevelgem, Vlamingstraat, 18.

De vennootschap is ingeschreven in het Handelsregister te Kortrijk onder ondernemingsnummer BE-

0407.203.327.

De vennootschap heeft voor maatschappelijk doel;

« ... Op het vlak van pers, boekhandel, drukkerij, boekbinderij, reklame, kulturle promotie, radio, media in

het algemeen, papierwaren, kaarten, geschenkartilenen, speelgoed, dranken, suikergoed, rokersartikelen

Voor de werkzaamheden inzake

a.Import, export, doorvoer, vervoer, opslag, behandeling, verdeling, consignatie, door om het venen welke

middelen en procédés, van alle waren;

b.Hulpexpediteur, douane- en transitoagent of ieder andere tussenpersoon, diensten- en

vertegenwoordiginsagent,

1.2, de overgenomen vennootschap ; de naamloze vennootschap DISTRIWEST

De vennootschap DISTRIWEST werd opgericht op 29 juli 1997 voor Notaris Jean-Luc lndekeu te Brussel. Zij beschikt over een maatschappelijk kapitaal van 496.000 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 8560 Wevelgem, Vlamingstraat, 18.

De vennootschap is ingeschreven in het Handelsregister te Kortrijk onder ondememingsnummer BE-

0461.258.754,

De vennootschap heeft voor maatschappelijk doel:

« ... Aktief te zijn op het stuk van:

-pers, boekhandel, video, cultuur en multimedia-aktiviteiten ;

-spelen, loterijen, weddenschappen, pronostieken,

-invoer, uitvoer, opslag, goederenbehandeling, distributie van aile goederen, en de dienstverlening terzake

met eenderwelke middelen en methods;

-vervoer, verve ercommissionnair of welke tussenkomst dienstverllening ter zake.

ª% »

2. DATUM VAN INWERKINGTREDING OP BOEKHOUDKUNDIG VLAK

Huidige verrichting gelijkgesteld met een fusie per absorptie er in bestaande om door een ontbinding zonder vereffening het gehele actieve en passieve vermogen van de vennootschap D1STRIWEST over te dragen aan de vennootschap 1BD, wordt van kracht op 1 juni 2013.

D.w.z. dat de verrichtingen gesteld door de vennootschap DISTR1WEST boekhoudkundig geacht zullen worden te zijn verricht voor rekening van IBD vanaf deze datum.

3. BIJZONDERE RECHTEN

Er bestaan geen bijzondere rechten of andere effecten binnen D1STR1WEST.

4. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen.

5. BOEKHOUDKUNDIG EN FISCAAL STELSEL VAN DE FUSIE

5,1. Boekhoudkundig stelsel

De fusie zal worden gerealiseerd onder het neutraal boekhoudkundig stelsel.

5.2. Fiscaal stelsel

Zoals hierboven vermeld, betreft het een verrichting gelijkgesteld met een fusie per absorptie zoals bepaald

door artikel 719 van het Wetboek der vennootschappen,

Deze verrichting wordt doorgevoerd op basis van de jaarrekeningen per 31 december 2012 en op basis van

een tussenstand opgesteld op 31 mei 2013.

De raad van bestuur is van oordeel dat de verrichting gevolg geeft aan legitieme financiële en economische

vereisten.

Artikel 211 van het WIB 92 vereist bovendien dat.

-de verkrijgende vennootschap (in casu 1BD) een binnenlandse vennootschap is ;

-de verrichting wordt verwezenlijkt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

(meer bepaald artikel 719),.

Gezien de voorwaarden vervuld zijn, zal de tussen te komen fusie worden doorgevoerd met toepassing van

de vrijstelling inzake inkomensbelastingen voorzien in artikel 211 WIB.

De tussen te komen fusie zal eveneens worden verricht met toepassing van de vrijstelling van BTW en

registratierechten overeenkomstig de artikelen 11 en 18 § 3 van het BTW Wetboek en overeenkomstig de

artikelen 117 en 120 van het wetboek der registratierechten.

AUTHENTIEKE AKTE

Overeenkomstig de wet, zullen begin juni 2013 de organen van de betrokken vennootschappen elk respectievelijk hun algemene vergadering bijeenroepen bij Notaris Eric Jacobs te Brussel met als agenda de fusie voorzien door huidig rapport.

BEVOEGDHEDEN

Zowel de raad van bestuur van IBD als de raad van bestuur van DISTR1WEST mandateren Meester Bruno Moulinasse, advocaat, waarvan de kantoren gevestigd zijn te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 181/9, voor de ondertekening en neerlegging ter griffie van alle documenten bestemd voor de neerlegging van het fusieproject aan de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, alsook voor de ondertekening en neerlegging ter griffie van alle documenten bestemd voor de wijzigingen van het register van de rechtspersonen.

Gedaan te Brussel, op 29 april 2013, in vier exemplaren, een voor elke vennootschap en twee voor de griffies van de Rechtbanken van Koophandel te Brussel,

Bruno Moulinasse, advocaat

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.04.2012, NGL 06.07.2012 12274-0330-038
30/05/2012
ÿþa Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

NEPRGEL7-GD

18. 05. 2032

iü;ECiiTEA.I~Ji~ if~t-*Iterl-

t:e11-11r{1 Mi

IIIIIIUISNIIWIIs

*12097718*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_N

-1/

Ondernemingsar : 0407.203.327

Benaming

(voluit) . INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zete[ : VLAM1NGSTRAAT 18 te 8560 WEVELGEM

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

Uittreksel notulen van de buitengewone algemene vergadering van 6 januari 2012

1STATUTAIRE BENOEMINGEN

De vergadering betreurt het heengaan van de Heer Dirk Van Den Haute, de vaste vertegenwoordiger van de NV HDS BELGIUM, overleden op 23 december 2011.

De vergadering neemt akte van de benoeming door de NV HDS BELGIUM van de Heer Guillaume Beuscart ala vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap voor het uitvoeren van het mandaat van bestuurder, en dit conform de bepalingen van artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Bovendien en op een voorstel van de raad van bestuur, beslist de Vergadering eenparig te benoemen De Heer Guillaume Beuscart, gedomicilieerd te Saturnuslaan 38 te 1180 Ukkel, in hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap en dit voor een duur van 6 jaar, aanvang nemende op heden en eindigend na de gewone algemene vergadering van 2017.

2. VOLMACHT

De Vergadering mandateert de heer Bruno Moulinasse, advocaat, met kantoor gevestigd te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 181 bus 9, voor het tekenen van de documenten bestemd voor de publicatie van deze beslissing in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, en voor het tekenen van de documenten bestemd voor de wijziging van het Rechtspersonen Register en de Kruispuntbank Ondernemingen.

Bruno Moulinasse, advocaat

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, herzit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bi làgën bij halle giscfï Sïàátsblád - 30%05%2012 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2012
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

.11 04. 2012

RECHTBAK* ~JK ~ ~PHANDEL

*iao11,117s*

ir

Qndernemingsnr : 0407.203.327 Benaming

(voluit) .

INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetei : VLAMINGSTRAAT 18 te 8560 WEVELGEM

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

Uittreksel notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 6 januari 2012

2.HOUDER VAN HET GETUIGSCHRIFT BEROEPSBEKAAMHEID INZAKE TRANSPORTACTIVITEITEN

De Raad beslist met eenparigheid der stemmen om vanaf heden alle noodzakelijke bevoegd-heden om onmiddellijk en permanent transportactiviteiten voor derden uit te oefenen, toe te kennen aan de Heer Paul Colbert, geboren te Gent op 30 mei 1963, gedomicilieerd te 9940 Evergem, Kuitenbergstraat 34, houder van een getuigschrift voor nationaal en internationaal vervoer nummer 12282, afgeleverd te Brussel op 8 mei 1996.

3.GEDELEGEERD BESTUURDER

De Raad beslist om onmiddellijk een einde te stellen aan de beperking van bevoegdheden ingesteld door de raad van bestuur van 15 januari 2442 (Belgisch Staatsblad van 16 februari 2002).

De Raad neemt akte van het ontslag van de Heer Vermeulen in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, en dit te rekenen vanaf heden. De heer Vermeulen blijft dus bestuurder van de vennootschap.

De Raad benoemt de Heer Guillaume Beuscart, gedomicilieerd te 1180 Ukkel, Avenue de Satume 38, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, gelast met het dagelijks bestuur conform de desbetreffende artikelen van de statuten.

4.VERPLICHTINGEN VAN DE AVLA

De Raad mandateert de Heer James BARCLAY, gedomicilieerd te 8550 Zwevegem, Water-molen-straat, 3, om in naam en voor rekening van de raad van bestuur van de vennootschap, de AVLA « algemene voorwaarden van levering van persartikelen » te ondertekenen, en om de uitvoering van de verpliohtingen overeengekomen in deze AVLA te verzekeren, in het bij-zonder het vrijgeven van de waarborgen en de opvolging van de geschillen. Deze delegatie geldt t.e.m. herroeping.

5. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Voor de goede orde, bevestigt de raad dat zij samengesteld wordt als volgt:

-Roif Vermeulen, bestuurder, waarvan de cooptatie werd goedgekeurd door de gewone AV van 27 april 2011 (Belgisch Staatsblad van 8 juli 2011 - einde mandaat: gewone AV 2017)

-Guillaume Beuscart, bestuurder, (einde mandaat: gewone AV 2017)

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Voor-

tehouden aan het Belgisch

Staatsblad

-De NV HDS Belgium, bestuurder, vertegenwoordigd door de Heer Guillaume Beuscart, vast vertegenwoordiger (einde mandaat: gewone AV AGO 2017)

6. BEVOEGDHEDEN

De Raad mandateert de Heer Bruno Moulinasse, advocaat, waarvan de kantoren gelegen zijn te 1170 Brussel, Tethulpsesteenweg 181, voor het ondertekenen en neerleggen ter griffie van aile voor de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad vereiste documenten, alsook voor het tekenen en neerleggen ter griffie van alle documenten bestemd voor de wijziging van het rechtspersonenregister,

Bruno Moulinasse, advocaat

lasthebber

DL

TU'

1.

e

'el

N

/1

Nrq

er

er

et

"ça

et

et

01)

P:

P:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenteiende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/07/2011
ÿþVII

I 1I II I II l I 1I IID I1

" 111~41~4"

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7. 06. 2011

1=i EG ii~~l~t;Al .lJ U F" FiIIN DE L

Onder; ramir.gsnr 0407.203.327

e:taïïnÉrtg

(voluit) . INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VLAMINGSTRAAT 18 te 8560 WEVELGEM

Onderwerp akte : STATUTAIRE BENOEMINGEN

Uittreksel notulen algemene vergadering van 27 april 2011

5.STATUTAIRE BENOEMINGEN

Op voorstel van de Raad van Bestuur, beslist de Vergadering eenparig het mandaat als bestuurder van de Heer Rolf Vermeulen te hernieuwen en dit voor een termijn van 6 jaar die vervalt op de Gewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders in 2017.

De Vergadering mandateert de heer Bruno Moulinasse, advocaat, met kantoor gevestigd te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 181 bus 9, voor het tekenen van de documenten bestemd voor de publicatie van deze beslissing in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, en voor het tekenen van de documenten bestemd voor de wijziging van het Rechtspersonen Register en de Kruispuntbank Ondernemingen.

Bruno Moulinasse, advocaat

lasthebber

Uittreksel notulen algemene vergadering van 27 april 2011

BENOEMING VAN GEDELEGEERD BESTUURDER

De Raad beslist eenparig om de Heer Rolf Vermeulen, bestuurder, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 27 april 2011.

De Raad mandateert de heer Bruno Moulinasse, advocaat, met kantoor gevestigd te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 181 bus 9, voor het tekenen van de documenten bestemd voor de publicatie van deze beslissing in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, en voor het tekenen van de documenten bestemd voor de wijziging van het Rechtspersonen Register en de Kruispuntbank Ondernemingen.

Bruno Moulinasse, advocaat

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.04.2011, NGL 23.06.2011 11210-0359-038
03/08/2010 : OO028223
30/07/2010 : OO028223
24/06/2010 : OO028223
15/06/2010 : OO028223
11/08/2009 : OO028223
14/07/2009 : OO028223
27/02/2009 : OO028223
24/06/2008 : OO028223
05/02/2008 : OO028223
10/07/2007 : OO028223
18/06/2007 : OO028223
26/04/2007 : OO028223
11/08/2006 : OO028223
09/03/2006 : OO028223
23/08/2005 : OO028223
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.04.2015, NGL 06.07.2015 15293-0254-040
09/11/2004 : OO028223
19/08/2004 : OO028223
29/06/2004 : OO028223
16/06/2004 : OO028223
10/05/2004 : OO028223
31/10/2003 : OO028223
25/07/2003 : OO028223
26/07/2002 : OO028223
26/10/2001 : OO028223
12/07/2001 : OO028223
28/06/2001 : OO028223
28/06/2001 : OO028223
16/06/2001 : OO028223
12/08/2000 : OO028223
01/01/1997 : OO28223
29/06/1996 : OO28223
29/06/1996 : OO28223
01/01/1995 : OO28223
22/06/1993 : OO28223
01/01/1993 : OO28223
01/01/1992 : OO28223
01/01/1989 : OO28223
09/06/1988 : OO28223
01/01/1988 : OO28223
04/04/1987 : OO28223
17/05/1986 : OO28223
01/01/1986 : OO28223

Coordonnées
INTERNATIONALE BOEKHANDEL DISTRIBUTIEDIENST

Adresse
VLAMINGSTRAAT 18 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande