INTERNATIONALE LUCHTHAVEN KORTRIJK-WEVELGEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERNATIONALE LUCHTHAVEN KORTRIJK-WEVELGEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 633.606.374

Publication

09/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311627*

Neergelegd

07-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633606374

Benaming (voluit) : INTERNATIONALE LUCHTHAVEN KORTRIJK-

WEVELGEM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Luchthavenstraat 1 Bus 1

8560 Wevelgem

Oprichting

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte (D.2140582) verleden voor Liesbet DEGROOTE, notaris te KORTRIJK, op 1 juli 2015.

1. Rechtsvorm en naam: de vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, beheerst door de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Zij draagt de naam "INTERNATIONALE LUCHTHAVEN KORTRIJK-WEVELGEM". Het gaat in het bijzonder om een naamloze vennootschap naar privaat recht met een zuiver publiekrechtelijk karakter, dit gelet op de wil van de oprichters, de samenstelling van het kapitaal, het doel en de wijze van toezichtsuitoefening.

2. Zetel: de zetel is gevestigd op de luchthaven te 8560 Wevelgem, Luchthavenstraat 1, bus 1.

3. Duur: de vennootschap heeft een onbepaalde duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

1) "PROVINCIALE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ WEST-VLAANDEREN", in 't kort "POM-WEST-VLAANDEREN", publiekrechtelijke instelling met rechtspersoonlijkheid, erkend door de Vlaamse Regering, met zetel te 8200 Brugge-Sint-Andries, Koning Leopold III-laan 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Brugge, met ondernemingsnummer 0881.702.779 en met btw-nummer BE 0881.702.779.

2) "VLAAMSE GEWEST", overheid van het Vlaamse Gewest en de Vlaamse Gemeenschap, met zetel te 1000 Brussel, Boudewijnlaan 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0220.819.807.

3) "INTERCOMMUNALE LEIEDAL , met zetel te Kortrijk, President Kennedypark 10, kortweg genoemd  LEIEDAL , dienstverlenende vereniging, intergemeentelijk samenwerkingsverband, beheerst door het Decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0205.350.681 en met btw-nummer BE 0205.350.681.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdduizend (100.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één honderdduizendste (1/100.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

5.B. Gestorte bedrag: vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

6. Samenstelling van het kapitaal: volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar: het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt

op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juli 2015 tot en met 31 december 2015.

8.A. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: het batig

saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel

(verkort) :

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop dividenden worden uitbetaald.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief (zoals dit blijkt uit de jaarrekening) is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

8.B. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden: - Bestuurders:

a) de heer DAEM Filip Jozef Edouard, geboren te Aalst op 20 januari 1961, met woonplaats te 8560 Wevelgem, Lauwestraat 107, voorgedragen door het "VLAAMSE GEWEST", die heeft aanvaard;

b) mevrouw VANRAES Caroline Charlotte Paula, geboren te Menen op 8 februari 1967, met woonplaats te 8930 Menen, Menenstraat 321, voorgedragen door het "VLAAMSE GEWEST", die heeft aanvaard;

c) de heer VANDORPE Diederik Paul Hendrik, geboren te Brugge op 15 juli 1980, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Ten Houtedreef 17, voorgedragen door het "VLAAMSE GEWEST", die heeft aanvaard;

d) de heer baron dE BéTHUNE Jean Baptiste Emmanuel Félix Pierre Marie, geboren te Kortrijk op 18 augustus 1959, met woonplaats te 8510 Kortrijk-Marke, Van Belleghemdreef 27, voorgedragen door de "POM WEST-VLAANDEREN", die heeft aanvaard;

e) mevrouw VANRYCKEGHEM Martine, geboren te Wervik op 7 augustus 1957, met woonplaats te 8930 Menen, Wijk Ten Dale 1 A, voorgedragen door de "POM WEST-VLAANDEREN", die heeft aanvaard;

f) mevrouw SPINCEMAILLE Eliane Marguerite Bertha, geboren te Zwevegem op 20 april 1960, met woonplaats te 8553 Zwevegem, Vichtestraat 5, voorgedragen door de "POM WEST-VLAANDEREN", die heeft aanvaard;

g) de heer WEYDTS Axel Joel Gilbert, geboren te Kortrijk op 11 maart 1982, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Vlasbloemstraat 49, voorgedragen door de "POM WEST-VLAANDEREN", die heeft aanvaard, en,

h) de heer SCHERPEREEL Rudolphe Elooi Leon, geboren te Kortrijk op 12 mei 1951, met

woonplaats te 8500 Kortrijk, Rijselsestraat 34 bus 42, voorgedragen door de "INTERCOMMUNALE

LEIEDAL", die heeft aanvaard.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

Deze mandaten wordt vergoed.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen:

Benoeming  Ontslag van bestuurders.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit acht stemgerechtigde leden (natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap).

De leden van de raad van bestuur worden bij geheime stemming benoemd door de algemene vergadering, op voordracht van de aandeelhouders.

Het Vlaamse Gewest draagt 3 bestuurders voor, de POM 4 bestuurders en Leiedal 1 bestuurder. De aandeelhouders kunnen maximum twee onafhankelijke niet-stemgerechtigde bestuurders voordragen.

De persoon belast met het dagelijks bestuur heeft het recht de vergaderingen van de raad van bestuur bij te wonen en heeft een raadgevende stem. De andere personeelsleden in dienst van de vennootschap mogen geen lid zijn van de raad van bestuur. Wel kan de vliegveldoverste de vergaderingen te allen tijde bijwonen als deskundige.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd voor een termijn van zes jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen ook te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Bestuurders worden eveneens van hun mandaat ontheven wanneer zij niet meer het vertrouwen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

genieten van de aandeelhouder die hen heeft voorgedragen en door deze ter vervanging een nieuwe kandidaat wordt voorgedragen.

Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt, kan de raad van bestuur voorlopig een nieuwe bestuurder benoemen op voordracht van de betrokken aandeelhouder. De algemene vergadering zal in haar eerstkomende vergadering overgaan tot de definitieve benoeming van deze nieuwe bestuurder. De aldus benoemde bestuurder voltooit het mandaat van deze die hij vervangt. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en aandeelhouder, lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-bestuurder.

Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap kan door middel van een gemotiveerd besluit van de raad van bestuur leningen aangaan en giften of toelagen ontvangen.

De algemene vergadering verleent aan de raad van bestuur een algemene machtiging om de tarieven van de landingsrechten, parkeerrechten, huurrechten en concessievergoedingen vast te stellen, met naleving van de wettelijk voorgeschreven formaliteiten.

De raad van bestuur is bevoegd voor alle personeelsaangelegenheden. De raad van bestuur werft en/of ontslaat dus het personeel van de vennootschap en bepaalt hun bezoldiging en de eventuele opzegtermijnen of opzegvergoedingen. De raad van bestuur kan deze bevoegdheid en al wat betrekking heeft op de uitvoering van het statuut en het arbeidsreglement, in het kader van het individuele personeelsbeheer, verder delegeren aan de persoon belast met het dagelijks bestuur. Persoon belast met het dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap voor dat dagelijks bestuur wordt opgedragen aan de persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen deel uitmaakt van de raad van bestuur.

De persoon belast met het dagelijks bestuur wordt door de algemene vergadering gekozen op voordracht van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen (POM WEST-VLAANDEREN).

Adviserende comités.

Door de raad van bestuur kan worden overgegaan tot de oprichting of de opheffing van (i) een managementcomité en (ii) een auditcomité en/of (iii) één of meer andere adviserende comités. De raad van bestuur zal de samenstelling en opdrachten van deze diverse comités omschrijven. Bijzondere volmachten.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Vertegenwoordiging van de vennootschap.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders, waaronder minstens de voorzitter, gezamenlijk handelend, hetzij door één bestuurder en de persoon belast met het dagelijks bestuur, gezamenlijk handelend.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat door de persoon belast met het dagelijks bestuur.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 30 in fine van de statuten.

10. Aanwijzing van de commissarissen: tot commissaris is benoemd: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Callens, Pirenne, Theunissen en Co Bedrijfsrevisoren  Callens, Pirenne, Theunissen et Co Réviseurs d Entreprises , in  t kort  Callens, Pirenne & Co, Bedrijfsrevisoren , met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen, met ondernemingsnummer 0427.897.088 en btw-nummer BE 0427.897.088, vertegenwoordigd door de heer Martin DERYCKE, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, Assubel Building, President Kennedypark 6 bus 28, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aldus benoemde commissaris zal zijn mandaat uitoefenen gedurende de eerste drie (3) boekjaren.

11. Doel: de vennootschap stelt zich tot doel op actieve wijze, zelf of door toedoen van derden, activiteiten die direct of indirect bijdragen tot de duurzame ontwikkeling van de luchthaven Kortrijk-Wevelgem, de instandhouding, het beheer en het onderhoud van de luchthaveninfrastructuur van de luchthaven Kortrijk-Wevelgem (dit is het geheel van de roerende en onroerende goederen die worden aangewend in het kader van de werking van de luchthaven Kortrijk-Wevelgem) als noodzakelijke economische uitrusting en logistieke troef voor de handel en de industrie in de regio uit te voeren. Ter realisatie van dit doel kan de vennootschap alle daden van beheer en beschikking stellen.

De vennootschap verbindt zich er toe:

- de continuïteit van de uitbating van de luchthaven Kortrijk-Wevelgem binnen het kader van de openingsuren die, gelet op de aard, locatie en positionering van de luchthaven en de verwachtingen van de gebruikers, gebruikelijk en aangewezen zijn, te allen tijde te garanderen en te vrijwaren, behoudens indien de uitbating van de luchthaven omwille van veiligheidsredenen op enig ogenblik op uitdrukkelijk bevel van het directoraat-generaal Luchtvaart (DGLV) moet worden onderbroken. - in te staan voor de dagelijkse werking van de luchthaven en deze te vrijwaren. In het licht daarvan dient de vennootschap onder meer, doch niet uitsluitend, met alle middelen waarover zij daartoe beschikt:

a) te verhinderen dat de uitbating van de luchthaven op enig moment in het gedrang komt doordat objecten de in Hoofdstuk 4 van de Internationale Civil Aviation Organization Annex 14 (ICAO Annex) bepaalde vlakken zouden doorboren of, indien dit in een tijdelijke toestand zou gerechtvaardigd zijn, niet op de in Hoofdstuk 6 van ICAO Annex 14 beschreven wijze zouden zijn bebakend en bekend zijn gemaakt volgens de betreffende regels in het Aeronautical Information Service;

b) desgevallend in te staan voor het inwinnen van het advies van de externe luchtverkeersleider met betrekking tot de vrijwaring van de werking van radarsystemen, zend- en ontvangstsystemen en radionavigatie welke op de luchthaven zijn geplaatst;

- een optimale samenwerking en verstandhouding na te streven tussen de diverse luchthavengebruikers;

- ernaar te streven dat de installaties, de infrastructuur en de mogelijkheden van de luchthaven maximaal worden benut, overeenkomstig de relevante regelgeving en de bepalingen van de overeenkomst.

De vennootschap zal daarenboven in opdracht van de Vlaamse Overheid volgende maatschappelijke taken behartigen:

- instaan voor de uitvoering van de taken van luchtvaartveiligheid en luchtvaartbeveiliging, met uitsluiting van de taken die in de toekomst eventueel door een externe luchtverkeersleider worden uitgevoerd;

- de luchthaven Kortrijk-Wevelgem te allen tijde aanwenden als openbare luchthaven. Dit betekent onder meer (doch niet uitsluitend) dat de vennootschap de toegang tot de luchthaven niet uitsluitend mag voorbehouden aan één welbepaalde gebruiker, groep van gebruikers, haar aandeelhouders of anderszins met haar verbonden ondernemingen;

- een centrale coördinerende rol vervullen in het kader van de uitbating van de luchthaven Kortrijk-Wevelgem, ten aanzien van alle gebruikers en stakeholders van de Luchthaven, waaronder, maar niet beperkt tot, de passagiers, de luchtvaartmaatschappijen, de concessiehouders, het luchthavenpersoneel, de lokale overheden, het Departement Mobiliteit en Openbare Werken (MOW), de politie, de douane, de lokale brandweer, de luchtverkeersleider, de omwonenden en nabijgelegen bedrijven;

- volgende luchtvaartuigen vrij stellen van de betaling aan de vennootschap van welke vergoeding dan ook:

a) luchtvaartuigen die worden gebruikt voor het exclusieve vervoer van staatshoofden en regeringsleden in de uitoefening van hun functie en hun gevolg;

b) luchtvaartuigen die vluchten uitvoeren waarvan het humanitaire, historische of promotionele karakter voor de luchtvaart door de Vlaamse Regering is erkend;

c) luchtvaartuigen die vluchten uitvoeren op verzoek of in opdracht van de Vlaamse Regering of haar administratie, van DGLV of van de luchtverkeersleider met het oog op de controle van de installaties in verband met de werking van de Luchthaven;

d) luchtvaartuigen die, nadat ze van de luchthaven zijn opgestegen wegens slechte weersomstandigheden, motorstoringen, noodgevallen of andere onverwachte oorzaken, moeten terugkeren naar de luchthaven zonder dat ze een andere luchthaven hebben aangedaan;

e) luchtvaartuigen die in opdracht van DGLV testvluchten uitvoeren om hun Belgische luchtwaardigheid te verkrijgen of te vernieuwen of om hun instrumenten te certificeren, en,

f) alle Belgische militaire luchtvaartuigen;

- de activiteiten van de pilotenscholen en opleidingscentra die aanwezig zijn op en naast de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

luchthaven Kortrijk-Wevelgem faciliteren en daartoe, te goeder trouw, de nodige afspraken maken met de betrokken scholen en centra;

- activiteiten met een humanitair of medisch karakter die aanwezig zijn op en naast de luchthaven Kortrijk-Wevelgem faciliteren.

De vennootschap kan deelnemen in andere rechtspersonen, voor zover het maatschappelijk doel van deze rechtspersonen kadert in de eigen doelstellingen.

De wijze waarop de aandeelhouders een bijzonder toezicht uitoefenen op de uitoefening van deze taken wordt bepaald door de regels van toezicht die gelden voor publiekrechtelijke instellingen.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering: de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 16.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaar- en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

12.B. Voorwaarden van toelating: geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht: de raad van bestuur mag, na een nieuwe aanmaning per aangetekend schrijven die zonder resultaat is gebleven gedurende één maand, de uitoefening van de rechten schorsen die verbonden zijn aan de aandelen waarop de regelmatig gevraagde stortingen niet werden gedaan.

Indien meerdere personen eigenaar van een effect zijn, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk aangeduid wordt als eigenaar van het effect ten overstaan van de vennootschap.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): de voornoemde oprichter  VLAAMSE GEWEST , overheid van het Vlaamse Gewest en de Vlaamse Gemeenschap, was bij de akte oprichting vertegenwoordigd door de heer BOELAERT Filip Alex Robert François, geboren te Etterbeek op 3 juli 1973, met woonplaats te 9220 Hamme, Durmestraat 11, ingevolge onderhandse volmacht die aan de akte werd gehecht en schreef in op drieëndertigduizend (33.000) aandelen, hetzij voor een bedrag van honderdvijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00), volledig volgestort.

14. Deponering van het gestorte kapitaal: de volgestorte bedragen werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE53 0910 2114 8453 bij de naamloze vennootschap  Belfius Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 juni 2015 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

15. Bijzondere volmacht: bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw MAERTENS Françoise Anna Elisabeth Marie, geboren te Moeskroen op 21 augustus 1965, met woonplaats te 8551 Zwevegem-Heestert, Kwadestraat 11, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten alsook bij alle administraties.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: een expeditie van de akte oprichting.

Liesbet Degroote

Notaris

Coordonnées
INTERNATIONALE LUCHTHAVEN KORTRIJK-WEVELGEM

Adresse
LUCHTHAVENSTRAAT 1, BUS 1 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande