INTRA NOVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTRA NOVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.455.076

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.08.2014 14470-0349-009
27/03/2012
ÿþmort 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11 1111111111 YII

*12063.j1!7!

b

s

Ondernemingsnr : 17)1244.1)C5 .

Benaming (voluit) : INTRA NOVA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselarestraat 230

8840 Staden (Oostnieuwkerke)

Onderwerp akte :Oprichting.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.17302) verleden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 9 maart 2012.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "INTRA NOVA".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8840 Staden-Oostnieuwkerke, Roeselarestraat 230.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters - Nog niet volgestorte bedragen

1. de heer HERMAN Willem Lieven Carlos, geboren te Kortrijk op 29 januari 1981,

ongehuwd, wonende te 8840 Staden-Oostnieuwkerke, Roeselarestraat 230.

Nog niet-volgestorte bedrag : ¬ 6.200,00.

2. mevrouw DECEUNINCK Ellen Margrieta Caroline, geboren te Knokke-Heist op 10 april

1982, ongehuwd, wonende te 8840 Staden-Oostnieuwkerke, Ro eselarestraat 230.

Nog niet-volgestorte bedrag : ¬ 6.200,00

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (11100${e) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 6.200,00.

6.Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari

en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 9 maart 2012 tot en niet 31 december 2013.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te

richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds éénitiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere

1 5 MAN 2012

Griffie

nnexes du Moniteur belge

27/03/2012

mod 11,1

helft gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeel(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te

verbinden :

Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer

Willem HERMAN, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Zijn opdracht is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap zal tot doel hebben, dit zowel in. België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

1) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

2) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

3) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, alsmede de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouCleA

aan het

Belgisch

Staatsblad

nad 11.1

verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappij en en kapitalisatieondernerningen.

4) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overnames van aandelen in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

5) de aan- en verkoop, ruilen, verkavelen, valorisering, bouwen en doen bouwen, verbouwen en doen verbouwen, huren en verhuren, leasing en beheren, schatten en expertiseren, productief maken en inrichten en uitbaten van onroerende goederen (zowel in volle eigendom, blote eigendom als in vruchtgebruik) en geven van advies ter zake zo ruim mogelijk op gevat, verkopen op plan van onroerende goederen. Het aanleggen en oordeelkundig beheer uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, zowel in volle eigendom, blote eigendom als in vruchtgebruik.

6) tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

7) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden, Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en planning van het productiepro ces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en op het punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

8) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

9) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

10) het uitvoeren van studies, ontwerpen, adviezen en deskundige opdrachten in verband met burgerlijke bouwkunde, gebouwen, infrastructuurwerken, technische uitrusting van bouwwerken, ruimtelijke ordening, groenvoorzieningen, stabiliteit, constructies en interieurs, en in verband met de vormgeving in het algemeen.

11) het tekenen van plannen, het maken van perspectieven, maquettes, bestekken, meetstaten, programma- en budgetanalyses, ramingen, marktstudies, expertises en plaatsbeschrijvingen.

12) het uitvoeren van de opdrachten met betrekking tot energie- prestatieregelgeving.

13) het uittekenen van voorontwerpen en ontwerpen voor de binnenhuisinrichting, het leveren van technisch advies voor architecten en ingenieurs, alsook technische testen en analyses.

14) het uitvoeren van studies en ontwerpen in verband met inrichting van woningen, winkels en andere gebouwen.

15) het uitvoeren van expertises en opmaken van plaatsbeschrijvingen.

16) interieurconsulent, studiebureau voor interieur en verlichting.

17) het adviseren van verlichting, materialen en kleur, domotica en lichttechnieken.

18) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, de levering, de plaatsing en het onderhoud van alle elektrische en elektronische apparaten en toestellen met betrekking tot lichtinstallaties van welke aard ook.

19) de fabricage en de verkoop in het groot en in detail van alle soorten meubelen, stoelen en zetels en alle andere meubileringsartikelen_uit hout, metaal of andere stoffen_ vervaardigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijiagen big hetBelgiscii fádlsbrad - Z7f031201Z - Annexes du Moniteur belge

Vo pr

eehoudd

aan het

Belgisch

Staatsblad



Vgoï-láehoud`~ aan het Belgisch staatsblad

-

en dit tot gelijk welke doeleinden.

20) het verstrekken van advies, het begeleiden en het coördineren van binneninrichtingen van gebouwen in de meest ruime betekenis, het kopen en verkopen van alle goederen die dienstig zijn voor de inrichting en de decoratie van gebouwen.

21) de vervaardiging van schrijn- en timmerwerk, schrijnwerk van hout of van kunststof, metaalschrijnwerk, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsen van behang, schilderen, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorbouw en infrastructuurwerken, het toezien op de bouwwerkzaamheden en het uitvoeren van studies, het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur en musea en monumentenzorg.

22) de instandhouding van historische gebouwen en plaatsen en meer bepaald het saneren, het in stand houden of in zijn oorspronkelijke staat brengen van monumenten en historische gebouwen die bij koninklijk besluit of decreet beschermd zijn, van historische gebouwen en bouwwerken die behoren tot het kunstpatrimonium, alsook alle werken waarbij vroegere ambachtelijke bouwtechnieken of ouden materialen worden aangewend.

23) het uitvoeren van bouwcoördinatie voor particulieren, bedrijven, verenigingen en derden, omvattende onder andere : het opstellen van bouwprogramma's, selectie van diverse bouwpartners opstellen en/of nazicht van meetstaten en lastenboeken, uitwerking detailtekeningen, opstellen prijsvragen, opmaak totaaloffertes, contracteren aannemers, coördinatie van bouwprojecten, opmaak coördinatieverslagen en opleveringsdocumenten, nazicht van facturatie, optreden als woordvoerder voor bouwtechnische zaken in naam van de bouwheer, opmaak van nacalculatiedocumenten en afrekeningen.

24) het realiseren van vastgoed gerelateerde projecten als bouwpromotor en vastgoedontwikkelaar in de ruimste zin van het woord.

25) de exploitatie van een bouwonderneming met als doel de oprichting en afwerking van gebouwen, waaronder woningen, kantoren, nijverheids- en of handelsgebouwen, zowel in nieuwbouw, vernieuwbouw, renovatie als restauratie.

26) het uitvoeren van opdrachten voor bedrijven, verenigingen zonder winstoogmerk en verenigingen als projectleider/projectcoórdinator met onder andere volgende taken : werfopvolging, planning, coördinatie, controle.

27) het uitvoeren en laten uitvoeren van stabiliteitsstudies, van opdrachten veiligheidscoördinatie, ontwerp en verwezenlijking op tijdelijke en mobiele bouwwerven, energiestudie, opstellen van energieprestatiecertificaten, opstellen van energieprestatieaudit, EPB-verslaggeving, werfopvolging, thermografie en blower-door, opdrachten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met veiligheid op tijdelijke en mobiele bouwwerken met inbegrip van de verkoop, levering, plaatsing en/of herstelling van veiligheidsmateriaal, materiaal en goederen.

28) het geven van opleidingen, advies en uitvoeren of laten uitvoeren van expertises op volgende gebieden : bouw, interieur, administratie, engineering, IT, management, organisatie en planning.

29) betonwerken, metaalwerken, rioleringswerken en andere bouwwerken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag zowel voor zichzelf als voor verbonden vennootschappen zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

m V9oá ^ üehoudten aan flet Betgiech Staatsblad

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het doel te bevorderen

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt

ieder jaar gehouden de eerste maandag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk

welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. 'Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE83 7380 3494 8415, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 februari 2012 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma "ACCOUNTANTSKANTOOR VANNESTE MIEKE  VANLERBERGHE STAN", met zetel te 8520 Kuurre, Rijksweg 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0447.230.277, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw- administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþ Mnd lNrrd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

iu

iA

Vo beha aari Beic Staat

*15043886*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.455.076 Benaming

(voluit) : INTRA NOVA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselarestraat 230, 8840 Staden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel

De zaakvoerder keurt met éénparigheid van stemmen de verplaatsing van de maatschappelijke zetel goed van Roeselarestraat 230, 8840 Staden naar Torkonjestraat 15, 8510 Marke met ingang van 27/11/2014.

Herman Willem

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15487-0279-010
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 19.07.2016 16324-0460-012

Coordonnées
INTRA NOVA

Adresse
TORKONJESTRAAT 15 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande