INVEST-CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVEST-CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.394.432

Publication

17/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggiongNitTeErugRriffie van de akte vi BEL GI1S0CH-QS7- TA

Gent AfOriffig Brugge

Dc

BELGE

2014 ATSBLA

D

Griffie Rechtbank Koophandel

02 JUL 2014

ELEG D

EiZerOE

I111131.1J.1!I 1111

Ondernemingsnr : 0442.394.432

Benaming

(voluit) INVEST-CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel RODEN OSSENSTRAAT 5A - 8300 KNOKKE-HEIST (WESTKAPELLE) (volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 juni 2014 op de zetel van de vennootschap:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende zaakvoerder en dankt haar voor de bewezen

dienstere

-Mevrouw Sabine Goethe.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van Bvba Dergo Invest om inÊ toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, mevrouw Sabine Goethals aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger (in de plaats van de heer Jan De Reu), die het mandaat in haar naam en! voor haar rekening zal ultvoeren.

Voormelde beslissing betekent dat Jan De Reu wordt ontslaan als vaste vertegenwoordiger van de Bvba Dergo lnvest en dat mevrouw Sabine Goethals wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger van de Bvba Dergo Invest. De vergadering beslist uitdrukkelijk voormelde te aanvaarden.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld:

oBvba Derevan, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan De Reu;

OBvba Dergo Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Sabine Goehtals

Overeenkomstig artikel 29 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door elk zaakvoerder alleen optredend.

Bvba Derevan

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Jan De Reu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14019-0574-014
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 24.11.2014, NGL 17.12.2014 14695-0203-013
18/06/2013
ÿþmod11.1

- 1 fi L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE det

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brlpge)

op: 0 7 JUNI 2013

Griffie

ne

______ --------- ------- - _______ ________________ __-__- - ---_... ----" ," -_- _

Ondememingsnr 0442.394.432

Benaming (voluit) : INVEST-CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Roden Ossenstraat 5a 8300 Knokke-Heist (Westkapelle)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 30 mei 2013,, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap: ;i met beperkte aansprakelijkheid "INVEST-CONSTRUCT", met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT AANPASSING STATUTEN AAN ZETELVERPLAATSING

De vergadering stelt vast dat blijkens beslissing van 4 maart 2013, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart daarna onder nummer 13043232, de maatschappelijke zetel van de vennootschap: werd verplaatst naar 8300 Knokke-Heist (Westkapelle), Roden Ossenstraat 5a en beslist aldus de tekst van; artikel 2 van de statuten hieraan aan te passen.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN; HERWAARDERINGSMEERWAARDEN

De algemene vergadering stelt vast dat er herwaarderingsmeerwaarden, geboekt onder rubriek III van het passief van de balans, werden aangelegd en dat deze herwaarderingsmeerwaarden betrekking hebben opi materiële vaste activa.

De vergadering besluit vervolgens, in overeenstemming met artikel 57, § 3 van het Koninklijk Besluit van 30; januari 2001, tot een kapitaalverhoging met twee miljoen driehonderd negenenzestigduizend honderd; zesenzestig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 2.369.166,57) om het kapitaal te brengen van honderd; zeventienduizend euro (¬ 117.000,00) op twee miljoen vierhonderd zesentachtigduizend honderd zesenzestig; euro zevenenvijftig eurocent (¬ 2.486.166,57), door incorporatie van de geboekte herwaarderingsmeerwaarden; ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging; van de fractiewaarde van ieder aandeel.

DERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De vergadering besluit vervolgens tot een kapitaalverhoging met tweeduizend achthonderd drieëndertig euro drieënveertig eurocent (¬ 2.833,43) om het kapitaal te brengen van twee miljoen vierhonderd: zesentachtigduizend honderd zesenzestig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 2.486.166,57) op twee miljoen; vierhonderd negenentachtigduizend euro (¬ 2.489.000,00), door incorporatie van beschikbare reserves ten; belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging,' ;: van de fractiewaarde van ieder aandeel.

;; VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee miljoen vierhonderd negenentachtigduizend euro (¬ 2.489.000,00) bedraagt,; vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd drieëntwintig (4.723) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT WIJZIGING VAN ARTIKEL 35 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 35 van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel 35`; door volgende tekst:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter; bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en': volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde' van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering vans, obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zinde;; obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mol 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hup de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhoudén.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

ZESDE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 30 mei 2013

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/03/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

i i





*13093232"

~~" ~ s .

.

1VbaCG1_E~D KOOp~IA~ EL~~

RECNT6At~4~ (Afdeling Baigne)

~RUGGE ~A

Ondernemingsnr : 0442.394.432

Benaming

(voluit) : Invest Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ELIZABETLAAN 90, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING -ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de= maatschappelijke zetel op 4 maart 2013:

Eerste besluit

De vergadering beslist om volgende persoon te benoemen als zaakvoerder met ingang van 1 sanuari 2013

voor onbepaalde duur:

-de bvba Dergo Invest, ondememingsnummer 0886.685.512 met zetel te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan

90.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van bvba Dergo Invest om in toepassing van artikel 69, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Jan De Reu, (nationaal nummer 66.06.04-199.42), wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 90, aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Als gevolg is het bestuursorgaan met ingang van 1 januari 2013 als volgt samengesteld:

-Mevrouw Sabine Goethals

-Bvba Derevan, vast vertegenwoordigd door de heer Jan De Reu

-Bvba Dergo Invest, vast vertegenwoordigd door de heer Jan De Reu

Voor zover als nodig bekrachtigt de algemene vergadering de handelingen gesteld door de zaakvoerders vanaf 1 januari 2013 tot op heden.

Tweede besluit

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres

met ingang van 1 maart 2013

8300 Westkappelle-Knokke, Roden Ossenstraat 5a

Bvba Derevan

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Jan De Reu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 28.11.2012 12646-0487-014
21/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE

14 -06- 2012 LGISCH SrAATSEi''

NEERd : EE D 0 7 JUN! 2M2

V beP

ar

Be Sta

I" iaiiozoa* 1111

REC e . ° VAN

-. -

Ondernemingsnr : 0442.394.432

Benaming

(voluit) : INVEST-CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Leopoldlaan 20 E - 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van het bestuursorgaan op 29 mei 2012:

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres: -8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 90.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Bvba Derevan

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Jan De Reu

20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.11.2011, NGL 15.02.2012 12037-0048-014
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.11.2010, NGL 21.04.2011 11089-0177-014
09/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111111111

*11037397*

bel a:

BE

Sta

NEERGELEG

2 5 FEB. 2011

Rr.0 ifsSA` K vA N

KC1üi't-1:1II3t t 'l't: CF.4T

,__....~^.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0442.394.432

Benaming

(voluit) : INVEST CONSTRUCT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9990 Maldegem, Koning Leopoldlaan 20 E

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 9 februari 2011 blijkt dat:

De vergadering beslist in de benoeming van volgende zaakvoerder en dit vanaf 1 januari 2011 :

- BVBA DEREVAN, O.N. 0886.992.447, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 90.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van Bvba Derevan om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Jan De Reu, N.N. 66.06.04199.42, wonende te 9971 Kaprijke / Lembeke, Antwerpse Heirweg 24, aan te stegen als haar vaste; vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld:

- BVBA DEREVAN vertegenwoordigd door de heer JAN DE REU

Sabine Goethals

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

30/06/2010 : GE160121
09/03/2010 : GE160121
13/10/2009 : GE160121
14/05/2009 : GE160121
26/08/2008 : GE160121
27/06/2008 : GE160121
13/02/2008 : GE160121
14/03/2007 : GE160121
29/01/2007 : GE160121
21/12/2005 : GE160121
23/03/2005 : GE160121
15/03/2005 : GE160121
01/06/2004 : GE160121
06/02/2004 : GE160121
24/01/2003 : GE160121
26/01/2002 : GE160121
10/03/2001 : GE160121
03/07/1999 : GE160121
06/01/1999 : GE160121
09/01/1997 : GE160121
02/06/1995 : GE160121
16/04/1994 : GE160121
04/01/1991 : GE160121

Coordonnées
INVEST-CONSTRUCT

Adresse
RODEN OSSENSTRAAT 5A 8300 WESTKAPELLE

Code postal : 8300
Localité : Westkapelle
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande