INVEST J.D.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVEST J.D.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.814.393

Publication

30/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

2 3 -es-BE GISCH STA

NEERGELEGD

-d lffle Rechtbank Koophandel

11 APR 2014

ATGBLAD

Gent Afdellrieltugge

De griffier

Ontlernemingsnr : 0874.814.393

1defj~~`_;

3E

201

Benaming (voluit) : INVEST J.D.R.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roden Ossenstraat 5a

8300 Knokke-Heist (Westkapelle)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 24 maart 2014, met als registratierelaas "Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, drie bladen, geen verzendingen, op 25 maart 2014, reg 5, boek 441, blad 86, vak 2, ontvangen: vijftig euro (50 EUR), voor de adviseur ai, ea. Inspecteur ai, adm, assistent (getekend) DE BACKER J.P,", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INVEST J.D.R." met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN ZETELVERPLAATSING

De vergadering stelt vast dat blijkens beslissing van 4 maart 2013, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart daarna onder nummer 13043230, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 8300 Knokke-Heist (Westkapelle), Roden Ossenstraat 5a en beslist aldus de tekst van artikel 2 van de statuten hieraan aan te passen.

TWEEDE BESLUIT  VERKORTING BOEKJAAR

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de eerste vrijdag van de ; maand september om tien uur.

E De vergadering beslist dat het lopende boekjaar zal worden afgesloten op 31 maart 2014. De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om tien uur in 2014.

De verkorting van het boekjaar van de vennootschap kadert in een reorganisatie van de vennootschapsgroep waartoe de vennootschap behoort. Door de verkorting van het boekjaar zal de administratie en de boekhouding van de vennootschap tevens vereenvoudigd worden.

DERDE BESLUIT -- WIJZIGING VAN ARTIKEL 32bis VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 32bis van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel 32bis door volgende tekst:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij; moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen. De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een;

{ omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en; twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van

_ _- =___Igeph nde!_van.het.aceonclisser ent_waarin.-de_vennootschap_haarzetek !zeeft Die_staat_uermeldf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

onder meer de ontvangsten, uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden' vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan we! door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte, In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

VIERDE BESLUIT OPDRACHTEN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WiTTESAELE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 24 maart 2014

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14102-0020-013
18/09/2014
ÿþ ModWocdlt.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0874 814 393

Benaming

(voluit) Invest J.D.R.

(verkort)

11110 II

Vog

bobo;

aan

Belgi

Staats

II 11



NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

04 SEP 2014

Griffie

pe griffier

rUg g e.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist (Westkapelle), Roden Ossenstraat 5a

(voliedig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van het artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de fusie door overneming, waarbij de Bvba Derevan (ondernemingsnummer 0886 992 447) de Bvba Invest J.D.R. (ondernemingsnummer 0874 814 393) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Bvba Derevan en de Bvba Invest J.D.R. op 03/09/2014 blijkt het volgende:

RECHTSVORM - NAAM - DOEL  ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam :DEREVAN

Rechtsvorm ;Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8300 Knokke-Heist (Westkapeile), Roden Ossenstraat 5a

Opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard D'Hoore te Beernem op 2 februari 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari daarna, onder nummer 07025608.

De zetel werd verplaatst naar de huidige ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 4 maart 2013, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart 2013 onder nummer 0043234,

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal gehouden voor notaris Anthony Wittesaele te Tielt op 30 mei 2013, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 juni daarna, onder nummer 0091987.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) onder het nummer 0886 992 447.

De vennootschap heeft tot doel: I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling van en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

B.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen;

C.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

D.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

E.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

IINOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren,

Op de laatste blz. van )jB vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

huren, verkavelen, promotie, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandetenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitafisatieondememingen.

II I.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam: INVEST J.D.R.

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8300 Knokke-Heist (VVestkapelle), Roden Ossenstraat 5a

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Michel Van Damme te Brugge (Sint-

Andries) op 28 juni 2005, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 juli daarna onder

nummer 05099339. Waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt door:

-notaris Philippe De Jonghe te Oostende op 31 juli 2008, gepubliceerd ln de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad van 26 augustus daarna onder nummer 08139555;

-geassocieerd notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem op 14 december 2009, gepubliceerd in de

bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 januari daarna onder nummer 10007731;

-geassocieerd notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem op 28 april 2011, gepubliceerd in de bijlage

tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei daarna onder nummer 11075519;

-geassocieerd notaris Erika Red& te Lovendegem op 25 juni 2012, gepubliceerd in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad van 6 augustus daarna onder nummer 12137906.

De zetel werd verplaatst naar de huidige ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de

dato 4 maart 2013, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart 2013 onder nummer

13043230.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal gehouden voor geassocieerd notaris

Anthony Wittesaele te Tielt op 24 maart 2014, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 april

daarna, onder nummer 0059882.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) onder het

nummer 0874 814 393.

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden.

B.Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële en industriële centra, hotels,

industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersport- centra en dergelijke.

Ci-let voeren van alle diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

CLOrganisatie en uitvoering van evenementen.

E.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen, het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen

en ondernemingen.

1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

F.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of partikulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

G.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

H.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de ruimste zin van het woord.

I.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, hei uitoefenen van opdrachten en functies.

J.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

K.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en ullbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.I-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg etellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

Gelet op wat vermeld werd in het fusievoorstel is de ruilverhouding bijgevolg ; 1 aandeel in de over te nemen vennootschap 1 = 4.000/100,00 = 40... aandelen in de ovememende vennootschap.

Voor de 285 aandelen uitstaand in de over te nemen vennootschap BVBA INVEST J.D.R., worden derhalve in totaal 11.400 aandelen in de overnemende vennootschap, de BVBA DEREVAN, uitgegeven aan de vennoten van de over te nemen vennootschap BVBA INVEST J.D.R.

Bijgevolg zal na fusie het kapitaal van de BVBA DEREVAN vertegenwoordigd worden door 17.300 aandelen (d.i. 5.900 bestaande aandelen en 11.400 nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding yen de voorgenomen fusie). Door de fusie zal de overnemende vennootschap eveneens 1 eigen aandeel bekomen die na fusie mogelijks kan worden vernietigd,

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het register van aandelen van de overnemende

vennootschap zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

'1.

. "

4.

Voor-

behoudan aan het Belgisch

Staatsblad

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap recht geven tèl delen in de winst is vastgesteld op 1 april 2014. Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de BVBA INVEST J.D.R., boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de BVBA DEREVAN, is vastgesteld op 1 april 2014,

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing.

BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND MN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRUFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W.VENN. BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd (artikel 695, §1, laatste alinea W.Venn.);

- gezien de bepalingen van artikel 695, §2 W.Venn.;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het fusievoorstel worden opgesteld en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag en verslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 313 W.Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOQTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

Bvba Derevan

zaakvoerder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Jan De Reu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laetste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2014
ÿþVo beho

aan

Belg Staat

PAIIKU

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

ELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel 19 NOV 2014

Gent Afdglriitarugge

fier,

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0874.814.393 Benaming (voluit) : INVEST J.D.R.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roden Ossenstraat 5a

8300 Knokke-Heist (Westkapelle)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  STATUTENWIJZIGING -- VERNIETIGING AANDEEL

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony Wittesaele te Tielt op 31 oktober 2014, met als registratierelaas 'Geregistreerd te Oostende I op 5 november 2014, zes bladen, geen verzendingen, boek 770, blad 83, vak 15, ontvangen : vijftig euro (¬ 50), de adviseur a.i. (getekend), Inge EVERAERT. , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INVEST J.D.R.", met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT FUSIEVOORSTEL - VERZAKING

De vergaderingen van de over te nemen vennootschap "INVEST J.D.R." en de overnemende vennootschap "DEREVAN" ontslaan de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan, alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

De vergaderingen van beide vennootschappen verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan:

het opstellen van het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor of de externe accountant, zoals voorgeschreven door de artikelen 694 en 695, §1 van het Wetboek van Vennootschappen;

de mededeling door het bestuursorgaan van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en de passiva van het vermogen van alle bij de fusie betrokken vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van opstelling van het fusievoorstel, zoals voorgeschreven door artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen;

de kennisname van de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen.

" TWEEDE BESLUIT-- BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen van beide vennootschappen besluiten tot fusie van de vennootschappen door middel van overdracht van het gehele vermogen -- rechten en verplichtingen  van de over te nemen vennootschap "INVEST J.D.R." aan de overnemende vennootschap "DEREVAN" en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 maart 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, i tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 april 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van elfduizend vierhonderd (11.400) volledig;! volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg. Deze aandelen; zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

overnemende vennootschap vanaf 1 april 2014.

De vergaderingen stellen vast, overeenkomstig artikel 693,8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerders van enerzijds de overgenomen vennootschap en anderzijds de overnemende vennootschap.

De vergadering van de overgenomen vennootschap stelt vast dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap "INVEST J.D.R.", die ophoudt te bestaan;

2. de vennoten van de overgenomen vennootschap worden vennoten van de overnemende vennootschap;

3. de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen _ rechten en verplichtingen  van de overgenomen vennootschap.

DERDE BESLUIT  OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De activa en passiva van de overgenomen vennootschap worden ingevolge de voormelde fusie aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 31 maart 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

De boekhoudkundige toewijzing van de vermogensbestanddelen geschiedt overeenkomstig het voormelde fusievoorstel de dato 3 september 2014.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen werden de bedragen bepaald rekening houdend met het feit dat de toewijzing van de inbreng op het eigen vermogen beperkt is tot het deel van de overgenomen vennootschap dat voor de fusie door een derde werd gehouden.

ViERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN HET GANSE VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van BV BVBA 'Figurad Bedrijfsrevisoren' met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 29 oktober 2014 luidt letterlijk als volgt

"9 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit materiële vaste activa (42.012,04 EUR), financiële vaste activa (100,00 EUR), voorraden en bestellingen in uitvoering (326.136, 80 EUR), vorderingen op ten hoogste één jaar (932.813,01 EUR, waarvan 865.238,50 EUR schuldvorderingen tussen beide vennootschappen betreffen die naar aanleiding van de fusie zullen geëlimineerd worden), liquide middelen (703.786,40 EUR), overlopende activa (7,939,06 EUR), schulden op ten hoogste één jaar (857.484,25 EUR) en overlopende passiva (31,487,05 EUR), voor een totaal bedrag van 1.123.816,01 EUR.

Het netto-actief of eigen vermogen van de vennootschap INVEST J.D.R. BVBA per 31 maart 2014 ten bedrage van 1.123.816,01 EUR zal overgaan naar de vennootschap DEREVAN BVBA, Het kapitaal, de wettelijke reserve en de beschikbare reserves zullen respectievelijk met 158.000,00 EUR, 15.800,00 EUR en 950.016,01 EUR toenemen,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura van eigen vermogensbestanddelen van INVEST J.D.R. BVBA, worden 11.400 nieuwe aandelen uitgegeven van DEREVAN BVBA, waarvan 11.360 nieuwe aandelen worden toegekend aan de heer JAN DE REU en mevrouw SABINE GOETHALS in onverdeeldheid en 40 nieuwe aandelen aan DERGO INVEST BVBA,

Na de kapitaalverhoging door de inbreng in natura zal het kapitaal 748.000,00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 17.300 gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk 1117.300ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aangezien de overgenomen vennootschap INVEST J.D.R. BVBA eigenaar is van 1 aandeel van _DEREVAN_B_VBA;._zal_naar__aanleiding-_van_.de_fusie_DEREVAN._BVBA__1..van haar._ eigenaandelen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 'I 1.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verwerven. De algemene vergadering zal in dezelfde-zitting-beslissen om dit'end aandeel te vernietigen

zonder het doorvoeren van een kapitaalvermindering ter zake.

Na vernietiging van dit ene aandeel zal het kapitaal 748.000,00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door

17.299 gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk 1/17.299ste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag

geen faimess opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 29 oktober 2014

FiGURAD Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

STEFAAN BE/RENS

Vennoot"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voormeld fusievoorstel en ten gevolge van de overdracht van het ganse vermogen van de overgenomen vennootschap en de boekhoudkundige toewijzing, beslist de vergadering van de overnemende vennootschap vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd achtenvijftigduizend euro (¬ 158.000,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd negentigduizend euro (¬ 590.000,00) op zevenhonderd achtenveertigduizend euro (E 748.000,00) door inbreng in natura van het ganse vermogen - rechten en verplichtingen  van de overgenomen vennootschap "INVEST J.D.R.", mits creatie en uitgifte van elfduizend vierhonderd (11.400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, zonder opleg.

Vergoeding

Rekening houdend met de bepalingen van artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering dat voormelde inbreng vergoed wordt door toekenning van:

" elfduizend driehonderd zestig (11.360) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde echtgenoten Jan De Reu  Goethals Sabine;

" veertig (40) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DERGO INVEST".

Deze elfduizend vierhonderd (11.400) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zuilen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar vanaf 1 april 2014,

Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zevenhonderd achtenveertigduizend euro (E 748.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeventienduizend driehonderd (17.300) aandelen, die elk één zeventienduizend driehonderdste (1 / 17.30 Oste) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd achtenveertigduizend euro (¬ 748.000,00) Het wordt vertegenwoordigd door zeventienduizend driehonderd (17.300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / zeventienduizend driehonderdste (1 / 17.300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT VERKRIJGING EIGEN AANDEEL - VERNIETIGING

Door de overname van alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap verkrijgt de ovememende vennootschap één van haar eigen aandelen. Gezien dit eigen aandeel werd verkregen ten gevolge van een overgang onder algemene titel, zijn de voorwaarden van de artikelen 321, 322 en 326 van het Wetboek van Vennootschappen, overeenkomstig artikel 324, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, niet van toepassing.

De algemene vergadering beslist dit ene aandeel te vernietigen zonder het doorvoeren van een kapitaalvermindering ter zake. De zaakvoerder wordt hiertoe gemachtigd.

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd achtenveertigduizend euro (¬ 748.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door zeventienduizend tweehonderd negenennegentig (17.299) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / zeventienduizend tweehonderd negenennegentigste (1 / 17.299ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ZESDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMSWIJZIGING  VERLENGING BOEKJAAR  WIJZIGING JAARVERGADERING

Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen dienen onmiddellijk na het besluit tot fusie de eventuele wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap, met inbegrip van de wijziging van het doel, te worden vastgesteld.

De vergadering verklaart dat het doel van de overnemende vennootschap reeds de activiteit van de overgenomen vennootschap omvat, zodat er geen wijzigingen aan het doel van de overnemende vennootschap dienen te worden aangebracht.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de overnemende vennootschap te wijzigingen naar iNVEST J.D.R.".

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar,

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de eerste dinsdag van maart om 13 uur.

De vergadering beslist dat het lopende boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2015. De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de eerste dinsdag van maart om 13 uur in 2016.

De vergadering beslist voor het overige geen wijzigingen aan te brengen aan de statuten van de overnemende vennootschap, met uitzondering evenwel van de wijzigingen aan de statuten die voortvloeien uit de bij onderhavige akte genomen besluiten.

ZEVENDE BESLUIT ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

De vergadering aanvaardt het ontslag van de enige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEREVAN", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer DE REIT Jan, voornoemd.

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de voornoemde zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan "Cnockaert & Salens" BV BVBA met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en eveneens aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 31 oktober 2014

., 4 Voorbehouden

" aan net Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13100-0107-013
15/03/2013
ÿþMal Md 11.1

[ne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.ic" n~ s~ x.., c~~r~AÏ~'

~ ~+ x

RECFiTBANKVFtn KOOPHANDÉf-"fg

BRUGGE (Afeing Brugcge)

eggj 2ijsâ

Ondememingsnr: 0874.814.393

Benaming

(voluit) : INVEST J.D.R.

(verkort) ;

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ELIZABETLAAN 90, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het bestuursorgaan gehouden op de maatschappelijke zetel op 4 maart 2013:

Het bestuursorgaan beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres met ingang

vanaf 1 maart 2013:

8300 Westkapp elle - Knokke, Roden Ossenstraat 5a,

De bvba Derevan

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Jan De Reu

Voor-

behouden

aan het 111111

Belgisch

Staatsblac

111H 1fl 111fl 1111H II

*13093230*

111

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

06/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1tECF1TB,-%¢rliffga\

;. nnnfa D:-r TF' r: ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaiMeos

111

Ondernemingsnr : 0874.814.393

Benaming

(voluit) : INVEST J.D.R.

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KONING LEOPOLDLAAN 20 E - 9990 MALDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Erika Redel te Lovendegem op 25 juni 2012, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Aalter op 03 juli 2012, Boek 5/439, blad 72, vak 01. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid INVEST J.D.R. met zetel te 9990 Maldegem, Koning Leopoldlaan 20E, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan

90 en artikel 2, eerste zin van de statuten te vervangen door:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 90."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de bestuursbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen en de artikelen 25 tot en met 27 van de statuten te vervangen door:

Artikel 25: Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26: Interne bestuursbevoegdheid

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bylagen-lii 1iéïBëlgisci Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27: Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de artikelen 22, 31, 32 en 33 van de statuten te optimaliseren en te vervangen door: Artikel 22 Buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering kan over de hierna vermelde beslissingen alleen dan geldig beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Volgende beslissingen kunnen slechts rechtsgeldig genomen worden met éénparigheid van de ter vergadering uitgebrachte stemmen:

- de wijziging van het doel;

- benoeming van een zaakvoerder (al dan niet statutair);

- ontslag van een statutaire zaakvoerder;

- de omzetting van de rechtsvorm;

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- de ontbinding van de vennootschap, behoudens in geval van verlies van drie kwart van het

maatschappelijk kapitaal. In dit laatste geval kan krachtens artikel 332 W.Venn. tot de ontbinding besloten

worden door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen;

- de wijziging van dit Artikel 22 van de statuten.

Onverminderd strengere wettelijke meerderheidsvereisten, kunnen volgende beslissingen slechts geldig

genomen worden met een meerderheid van drie vierden van de ter vergadering uitgebrachte stemmen:

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

- enige andere wijziging van de statuten.

Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 31 Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Artikel 32 Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in Artikel 22 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 33 Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

i

Vobr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Magen bij liët Béïgisclï Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te coördineren overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan Cnockaert & Salens te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en al hun aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en schrapping inzake het rechtpersonenregister bij de diensten van de kruispuntbank voor ondernemingen en voor de aanvraag, wijziging en schrapping van een BTW nummer.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.03.2012, NGL 30.04.2012 12105-0343-014
19/05/2011
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : KONING LEOPOLDLAAN 20 E - 9990 MALDEGEM

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bernard Vanderplaetsen, Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 28 april 2011, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Aalter op 02 mei 2011, Boek 436, blad 087, vak 13. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid INVEST J.D.R. met zetel te 9990 Maldegem, Koning Leopoldlaan 20 E, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de aangeduide bedrijfsrevisor BVBA Cleppe, Keunen & Partners, te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, en van de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, over de hierna beschreven inbrengen in natura, aangezien iedere vennoot en zaakvoerder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Invest J.D.R., Koning Leopoldlaan 20 E, 9990 Maldegem laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 116 aandelen.

5. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en leidt tot inbrengwaarden die minstens overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

6. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 12 april 2011.

BVBA Cleppe, Keunen & Partners, bedrijfsrevisoren

Peter Vandewalle, zaakvoerder."

Een exemplaar van de voormelde verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap in eerste instantie te verhogen met een bedrag van eenentwintigduizend vijfhonderd achttien euro (21.518 ¬ ), door incorporatie van de rekening courant van de Heer Jan De Reu en Mevrouw Sabine Goethals, voornoemd, mits creatie van een uitgiftepremie van honderd en vijfduizend honderd tweeëndertig euro (105.132 ¬ ), welke op een bijzondere rekening wordt geboekt en mits creatie van honderd zestien (116) nieuwe aandelen, welke worden toegekend aan de Heer Jan De Reu en Mevrouw Sabine Goethals, voornoemd.

De BVBA Dergo Invest, vertegenwoordigd zoals voormeld, doet afstand van zijn voorkeurrecht.

De vergadering beslist vervolgens het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap in tweede instantie te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie van honderd en vijfduizend honderd tweeëndertig euro

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va " " - akte

Luik B

\ SURF

0 9 MEI '201 i

Ondernemingsnr : 0874.814.393

Benaming

(voluit) : INVEST J.D.R.

Bijlagen bij lietBeIgiscli StaatsbT d - I9/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

(105.132 E) in kapitaal, zonder creatie van nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal wordt gebracht op honderd achtenvijftigduizend euro (158.000 ¬ ).

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen ingevolge de genomen beslissing als volgt: "Artikel vijf:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtenvijftigduizend euro (158.000 E). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénitweehonderd vijfentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de Heer Jan De Reu en BVBA Dergo Project, vast vertegenwoordigd door voornoemde Heer Jan De Reu, als niet-statutair zaakvoerder. Er wordt hen décharche verleend voor hun bestuur in de eerstvolgende jaarvergadering.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, de BVBA Derevan, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brugge met ondernemingsnummer 0886.992.447, vast vertegenwoordigd door de Heer De Reu Jan, voornoemd, hetgeen door hem alhier wordt aanvaard. De niet-statutaire zaakvoerder zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen zoals bepaald in de artikels 27, 28 en 29 van de statuten. De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering haar geen bezoldiging heeft toegekend.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te coordineren overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN . 'f

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht:=aan,=Cnockaert & Salens te 8200Brugge, Koude Keukenstraat 13, en al hun aangestelden, om, met -mogélijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, , wijziging en schrapping inzake het rechtpersonenregister bij de diensten van de kruispuntbank voor ondernemingen en voor de aanvraag, wijziging en schrapping van een BTW nummer

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, verslag van de bedrijfsrevisor dd 28 april 2011, verslag van de zaakvoerder dd 05 april 2011 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 30.04.2011 11104-0142-014
20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 12.05.2010 10120-0206-013
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 30.04.2009 09131-0056-014
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 11.02.2008, NGL 09.04.2008 08101-0188-009
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 12.02.2007, NGL 28.03.2007 07100-2751-013

Coordonnées
INVEST J.D.R.

Adresse
RODEN OSSENSTRAAT 5A 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande