IPANEMA, AFGEKORT : IPANEMA

Société en commandite simple


Dénomination : IPANEMA, AFGEKORT : IPANEMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 599.984.392

Publication

18/03/2015
ÿþ MO011.1

ody.3e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

-6-Me015

Gent Afdeling Oostende

0e-gri¬ t:ier

150 1196

Ondernemingsnr. : 0555 ._58y Benaming (vnluit} : Ipanema

Voor-behoude aan het Belgisei-Staatsbla

(verkorf) : Ipanema

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Vredelaan 79 - 8820 Torhout

(volledig adres)

"

L

Onderwerp(en) akte ; Oprichting

Uit een onderhandse akte dd 3 maart 2015 blijkt de oprichting van de Comm.V. Ipanema onder de volgende bedingen.

Mevrouw Eluvani de Sousa Silva geboren te Piaui op drie juni negentienhonderd vijfentachtig, passpoort nr. FH400583<0BRA8506036F1802175, ongehuwd, wonende te Vestdijkstraat 23  4561 AG Hulst;

Mevrouw Borisova Silvia Spasova geboren te Sofia op twintig februari

negentienhonderd tweeëntachtig, passpoort nr 80.06.22 052-40, ongehuwd, wonende te

Vestdijkstraat 23  4561 AG Hulst, verblijvende te Vredelaan 79  8820 Torhout. Een Gewone Commanditaire Vennootschap te hebben opgericht onder de naam "Ipanema".

Het kapitaal bedraagt TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500.00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

Mevrouw Eluvani de Sousa voornoemd, wonende te Vestdijkstraat 23  4561 AG Hulst op 99 aandelen;

Mevrouw Borisova Silvia Spasova, wonende te Vestdijkstraat 23  4561 AG Hulst, verblijvende te Vredelaan 79 -- 8820 Torhout op 1 aandeel.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Vredelaan 79  8820 Torhout 8400 Oostende. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij van de zaakvoerder.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd vanaf heden. De artikelen 39,5° en 43 W, Venn. Betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschap zijn niet van toepassing. Behoudens door de Rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500.00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en).

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

airi

dr-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Lulk  vervoi9

MOU 11.1

nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op twintigste september om twintig uur ten maatschappelijke zetel.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, Mevrouw Eluvani de Sousa Silva. Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, reis-en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap, worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder algemene kosten.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint elk jaar op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar.

WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de

afschrijvingen,

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene

vergadering.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reserve  fonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

ONTBINDING -- VEREFFENING

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

VASTE VERTEGENWOORDIGING

Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor de op te nemen mandaten van de vennootschap in andere vennootschappen, Mevrouw Eluvani de Sousa.

Mevrouw Eluvani de Sousa

Vastte vertegenwoordiger

s





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IPANEMA, AFGEKORT : IPANEMA

Adresse
VREDELAAN 79 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande