IPCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IPCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.910.644

Publication

18/02/2013
ÿþMod Word 11.1

r77-777.

II

" 1302 2*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter-GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdwing Brugge) op:

0 5 FEB, 201?. ,

gf...es

Griffie

Ondernemingsnr.0.50 .3. _-V10..___-_6_4.4.____.__F.__._.,____

Benaming

(voluit) ` IPCO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8200 BRUGGE STATIONSLAAN 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris VANDEWIELE te BRUGGE de dato 4 FEBRUARI 2013 blijkt dat

HET JAAR TWEEDUIZEND EN DERTIEN

OP VIER FEBRUARI

Voor mij, Andy VANDEWIELE, notaris te Brugge.

ZIJN VERSCHENEN:

De heer COUSSENS Philip, geboren te Brugge op 11 juni 1984, ongehuwd, wonende te Brugge

Stationslaan 8

Gekend onder het rijksregistemummer 84.06.11  073 45

De Heer COUSSENS Roland Karel Odiel, geboren te Torhout op 15 april 1950, en zijn echtgenote Mevrouw STROEF Andrea Eugenie Amedée, geboren te Brugge op 24 augustus 1948, wonende te 8210 Zedelgem-Loppem, Eninkstraat 36.

Die mij verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel blijkens akte verleden voor notaris Soenen destijds te Brugge op 20 mei 1977 stelsel gewijzigd zonder afbreuk te doen aan het bestaand stelsel blijkens akte verleden voor notaris Jean-Pierre Lesage te Hooglede op 30 maart 2006.

Gekend onder de rijksregistemummers 50.04.15 -317 20 en 48.08.24 -162.85

Hierna onveranderd de "COMPARANTEN OPRICHTERS" genoemd.

Die verklaren te zijn overeengekomen wat volgt, en mij notaris verzoeken, van deze overeenkomst

authentieke akte te verlijden.

I. OPRICHTING.

De comparanten richten bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op genaamd:

"IPCO"

met zetel te Brugge Stationslaan 8

die op heden begint, en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

B. FINANCIEEL PLAN:

De oprichters hebben overeenkomstig de bepalingen van artikel 215 en 229 van het wetboek van vennootschappen, het financieel plan opgesteld, dat verantwoording bevat van het bedrag van het kapitaal van de vennootschap, en geven het heden aan mij notaris in bewaring.

Ondergetekende notaris heeft de comparanten erop gewezen dat in het door artikel 229 ten vijfde van het wetboek van vennootschappen bedoeld geval, namelijk bij faillissement binnen de drie jaar na oprichting uitgesproken, indien het maatschappelijk kapitaal hij oprichting kennelijk ontoereikend was voor de normale uitoefening van de voorgenomen bedrijvigheid over ten minste twee jaar, zij hoofdelijk gehouden zijn voor de verbintenissen van de vennootschap.

C. KAPITAAL EN ONDERSCHRIJVING:

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig ge-'plaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, elk een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigend.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De heer Coussens Philip heeft ingetekend op 98 aandelen,

De heer Coussens Roland heeft ingetekend op 1 aandeel.

Mevrouw Stroef Andrea heeft ingetekend op 1 aandeel.

SAMEN : 100 aandelen.

D. VOLSTORTING:

De heer Coussens Philip heeft op zijn 98 aandelen 6076 euro volstort.

De heer Coussens Roland heeft op zijn aandeel 62 euro volstort.

Mevrouw Stroef heeft op haar aandeel 62 euro volstort.

Samen werd dus 6.200 euro volstort.

Op elk aandeel werd meer dan één/vijfde van de waarde van het aandeel volstort,

E. BEWIJS VAN DEPONERING:

Dit voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in

oprichting, geopend bij BNP PARIBAS FORTIS onder nummer 001 6887858 61

Het bewijs van deponering onder vorm van een attest op 18/01/2013 afgeleverd door ge-noemde financiële

instelling, is aan mij notaris overhandigd.

I l. STATUTEN.

In aansluiting op het voorgaande hebben de comparanten, Mij, Notaris, verzocht akte te verlenen van de

statuten van de vennootschap, die luiden als volgt :

TITEL I : Benaming zetel doel  duur

Artikel 1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt iPCO.

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aanspra-'kelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

Artikel 2 Zetel

Die zetel is gevestigd te STATIONSLAAN 8 te 8200 BRUGGE.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3Doel

-Het uitoefenen van allerlei commerciële activiteiten, zo ruim mogelijk : o.a. aankoop en verkoop van roerende goederen van allerlei aard (o.a.meubelenlschilderijenlhuishoudartikelen, bureelbenodigdheden, boeken,juwelen , bouwmaterialen, ijzerwaren,enz.)

-Tegen betaling van een ereloon of commissieloon, het adviseren van klanten ivm bepaalde projecten ivm interieurinrichting, inrichtingen van keukens, badkamers, sanitaire inrichtingen, apotheken, kantoren, bedrijfsgebouwen, publieke gebouwen, enz,

-Kleinhandel in inbouwkeukens en bijhorende apparatuur, matrassen, bedveringen en matrassendragers.

-Het bevorderen en het oprichten van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-Het aankopen en verkopen van onroerende goederen, alsook het opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-het besturen van vennootschappen, welk doet deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

-Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

-Projectadvies

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder ie beleggen, zowel in roerende ais in onroerende goederen.

-Overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, obligaties, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en lof verenigingen eender welke, alsmede van andere onroerende en lof onroerende waarden, tegoeden en /of vorderingen

-De aan-en verkoop, in  en uitvoer, commissiehandel, vertegenwoordiging en opslag van om het even welke goederen, in het kort ; de handel en tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

zowel voor eigen rekening als voor rekening en in naam van derden en in deelneming met derden. Dit veronderstelt ook de omvorming, herstelling en constructie van deze roerende goederen

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm : in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meeste ruimste zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depostiebanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Artikel 4Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels bepaald in artikel 23 van de statuten; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

TITEL Il : Kapitaal aandelen aansprakelijkheid

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EURO

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen op naam, zonder nominale waarder die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 Winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

Artikel 7 Kapitaalverhoging

7.1.Voorkeurrecht

Behoudens hetgeen bepaald is Titel VI van de statuten, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

7.2.Uitgiftepremie

Indien er bij een kapitaalverhoging een uitgiftepremie wordt gecreëerd, dan zal die uitgiftepremie bij haar ontstaan in het maatschappelijk kapitaal worden opgenomen of op een onbeschikbare rekening worden geboekt, die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en slechts kan worden verminderd of weggeboekt bij een nieuwe beslissing van de algemene vergadering, getroffen op de wijze welke vereist is voor de wijziging van de statuten.

Artikel 8 Overdracht of overgang van de aandelen

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels.

8,1.Goedkeuring overdracht

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot. In afwijking van artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen Is deze toestemming wel vereist voor overdrachten aan andere personen,

8.2.Overdracht van aandelen onder de levenden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De regelen inzake overdracht onder de levenden zijn eveneens van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

In geval van overdracht onder de levenden, waarvoor voormelde toestemming vereist is, zal de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen een voorstel tot overdracht bij aangetekende brief richten tot het bestuursorgaan. Bij dit voorstel zal een ontwerp van koopovereenkomst (waarin de identiteit van de overnemer, de prijs en de voorwaarden voor de overdracht vermeld zijn) gevoegd worden. Het bestuursorgaan zal vervolgens binnen de twintig dagen nadat zij kennis heeft gekregen van voormeld voorstel, de bijzondere algemene vergadering bijeenroepen met als agendapunt de goedkeuring van de voorgestelde overdracht.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

In afwijking van artikel 251 van het Wetboek van vennootschap kunnen de belanghebbenden tegen de weigering van de toelating van een overdracht onder levenden niet opkomen voor de bevoegde rechtbank. De vennoot die de toestemming voor de overdracht niet heeft bekomen, kan noch de aankoop van zijn aandelen, noch de ontbinding van de vennootschap eisen.

Een eventuele aankoop door de andere vennoten van de aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld zal pas geschieden wanneer een akkoord wordt gevonden over de prijs en de modaliteiten van overname of nadat de rechter in toepassing van artikel 341 van het Wetboek van vennootschappen de vennoot of vennoten, op wie de in artikel 340 van hetzelfde wetboek bedoelde gegronde reden betrekking heeft, veroordeeld heeft de aandelen over te nemen (de zogenaamde "uittreding").

De ontbinding zal enkel in rechte gevorderd kunnen worden om wettige redenen, zoals voorzien door artikel 343, derde lid van het Wetboek van vennootschappen.

8.3.Weigering erfgenamen als vennoot bij overgang ten gevolge van overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen een maand te rekenen vanaf het overlijden van een vennoot aan de overblijvende venno(o)t(en) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven en mededelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld.

De overblijvende venno(o)t(en) moeten binnen de drie maand na de datum van voormeld aangetekend schrijven de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden per aangetekend schrijven meedelen of zij met de overdracht instemmen dan wel of zij de overdracht weigeren en zelf de aandelen inkopen, dan wel een koper

voor de aandelen hebben gevonden. Bij gebreke van antwoord binnen voormelde termijn worden de

desbetreffende overblijvende venno(o)t(en) geacht de overdracht te hebben geweigerd en zelf de aandelen in te kopen. In voorkomend geval wordt de afkoop geacht te zijn tot stand gekomen, hefzij op de datum van het aangetekend schrijven waaruit de weigering van de overdracht blijkt, hetzij op de laatste dag van de termijn van drie maand bij gebreke van antwoord.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat de overdracht werd of geacht werd geweigerd te zijn en bijgevolg niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld zoals hierna bepaald. Worden de overgegane aandelen wederverkocht binnen het jaar, dan is aan de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden in voorkomend geval het positief verschil verschuldigd tussen de hoogste prijs bekomen bij de wederverkoop enerzijds en de waarde bekomen zoals hierna bepaald, anderzijds.

Voormelde waarde is betaalbaar binnen de zes maanden nadat de afkoop tot stand is gekomen of geacht is tot stand te zijn gekomen. Op het openstaande saldo wordt geen interest toegekend. Zolang de waarde niet volledig is betaald, zijn de aandelen niet vatbaar voor overdracht. De andere venno(o)t(en) kan(kunnen) evenwel besluiten de waarde vervroegd te betalen.

Waardebepaling

De waarde van de aandelen is gelijk aan het aandeel dat die aandelen vertegenwoordigen in het gecorrigeerd eigen vermogen.

Het gecorrigeerd eigen vermogen wordt bekomen door het eigen vermogen, zoals dit blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening, in voorkomend geval te vermeerderen of te verminderen met latente meerwaarden respectievelijk latente minderwaarden op activa en/of te vermeerderen of te verminderen met overwaarderingen van schulden respectievelijk onderwaarderingen van schulden, en na aftrek van de nog niet geboekte, doch noodzakelijke voorzieningen voor risico's en kosten en waardeverminderingen.

Bij het bepalen van meer- of minderwaarden zal in ieder geval rekening gehouden worden met het belastingeffect (in de veronderstelling dat de belasting onmiddellijk verschuldigd zou zijn).

Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op onroerende goederen, zal uitgegaan worden van de gedwongen verkoopwaarde. Voor het bepalen van de meer- of minderwaarde op de voorraden en goederen in bewerking zal de voorraad grond- en hulpstoffen en de voorraad handelsgoederen gewaardeerd worden tegen historische aanschaffingswaarde of lagere marktwaarde; de goederen in bewerking en het gereed product

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

zullen gewaardeerd worden tegen integrale vervaardigingsprijs (exclusief financiële lasten); voor bestellingen in uitvoering zal uitgegaan worden van de percentage of completion -- methode; dit alles in voorkomend geval te verminderen met de vereiste waardeverminderingen. Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op de overige activa zal uitgegaan worden van hun realisatiewaarde onder vigerende marktcondities.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de manier waarop voormelde prijs moet worden vastgesteld, zal deze op bindende wijze vastgesteld worden door een onafhankelijk deskundige, aan te wijzen door partijen in gemeen overleg, of bij gebrek aan overeenstemming over de deskundige, door een deskundige aan te stellen door de bevoegde gerechtelijke instantie op verzoek van de meest gerede partij,

De deskundige zal de waarde van de aandelen bepalen rekening houdend met voormelde principes, De deskundige mag desgewenst de goodwill in rekening brengen, Hij zal zich daarvoor baseren op de historische winst en cash flow (al dan niet na bedrijfseconomische correcties). Met gebudgetteerde cijfers zal enkel rekening gehouden mogen worden wanneer zij gestoeld zijn op een voldoende lange traditie binnen de vennootschap inzake budgettering (met budgetcontrole). Voor het bepalen van de parameters zal de deskundige zich laten leiden door de principes van de voorzichtigheid en zal hij rekening houden met de activiteit van de vennootschap, haar positie in de markt en de economische conjunctuur,

Artikel 9 Rechten erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap, noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. Artikel 10 Aandelen in onverdeeldheid

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Artikel 11 Aandelen bezwaard met vruchtgebruik

Wanneer de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toebehoort aan twee onderscheiden personen, worden de rechten verbonden aan dit aandeel - behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker - als volgt verdeeld tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker:

Het voorkeurrecht bedoeld in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar, De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude, Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen, De aandelen, die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Het recht de uitsluiting te vorderen bij toepassing van artikel 334 tot 339 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar.

Het stemrecht op de gewone algemene vergadering, bedoeld in artikel 282 tot 285 van het Wetboek van vennootschappen evenals op de bijzondere algemene vergadering, komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem,

De andere rechten verbonden aan de aandelen (met inbegrip van het stemrecht op de in artikel 286 en 287 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde buitengewone algemene vergadering), komen eveneens toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval deze rechten zullen zijn geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of gerechtelijke uitspraak. Voormeld verzet zal evenwel enkel rechtsgeldig kunnen worden gedaan wanneer het desbetreffende recht tot gevolg kan hebben dat de substantie van de aandelen erdoor wordt aangetast. De blote eigenaar heeft steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen. Behoudens andersluidend akkoord of gerechtelijke uitspraak zal hij louter een adviserende stem hebben.

Artikel 12 Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

ln het register van aandelen wordt aangetekend:

1 ° de nauwkeurige gegevens van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane storting en;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in liet register van aandelen,

TITEL III ; ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Afdeling 1 - Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 13 Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand januari

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éenlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14 Oproepingen

De oproepingen tot de algemene vergadering vernielden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commisse ris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 15 Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

Artikel 16 Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, a1 dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

Artikel 17 Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 18 Samenstelling van het bureau - notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 19 Antwoordplicht zaakvoerderslcommissarissen

De zaakvoerder(s) geeft(geven) antwoord op de vragen die hem(n) worden gesteld door de vennoten met betrekking tot zijn(hun) verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die hem(n) worden gesteld door de vennoten met betrekking tot zijn(hun) verslag.

Artikel 20 Verdaging van de jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in artikel 13 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

Artikel 21 Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vennotenvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 22 Stemrecht

)Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 23 Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en de in artikel 24 opgenomen beslissingen die enkel bij buitengewone vergadering kunnen genomen worden, worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel 24 Buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering kan over de hierna vermelde beslissingen alleen dan geldig beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Volgende beslissingen kunnen slechts rechtsgeldig genomen worden met eenparigheid van de ter

vergadering uitgebrachte stemmen:

-de wijziging van het doel;

benoeming van een zaakvoerder (al dan niet statutair);

ontslag van een statutaire zaakvoerder;

-de omzetting van de rechtsvorm;

-een fusie of splitsing van de vennootschap;

de ontbinding van de vennootschap, behoudens in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk

kapitaal. In dit laatste geval kan krachtens artikel 332 W.Venn. tot de ontbinding besloten worden door een

vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Onverminderd strengere wettelijke meerderheidsvereisten, kunnen volgende beslissingen slechts geldig

genomen worden met een meerderheid van drie vierden van de ter vergadering uitgebrachte stemmen:

neen verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

-de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

"de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

-enige andere wijziging van de statuten.

Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 25 Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 26 Afschriften en uittreksels van notulen

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden

worden ondertekend door één of meer zaakvoerders,

Afdeling 2 - bestuur

r ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 27 Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 28 Interne bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 29 Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Afdeling 3 - controle

Artikel 30 Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL 1V : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Artikel 31 Boekjaar-jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op 01110 en eindigt op 30109 van eik jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 32 Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

TITEL V : Ontbinding  vereffening

Artikel 33 Voorstel tot ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Artikel 34 Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-igen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 35 Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

TITEL VI : BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT

TELT

Artikel 36 Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 37 Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 38 Overlijden van de enige vennoot zonder erf-'gerechtigden

1 Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 39 Overlijden van de enige vennoot met erf-'gerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

De rechten en plichten met betrekking tot de aandelen worden tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker verdeeld, zoals beschreven onder artikel 11.

Artikel 40 Kapitaalverhoging - voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 7 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 41 Zaakvoerder - benoeming

indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 42 Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43 Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 30 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 44 Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te warden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

TITEL VII ; ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 45 Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Artikel 46 Hernummering

Ingeval een hemummering van de artikelen van het Wetboek van vennootschappen zou geschieden, dan zullen de in deze statuten aangehaalde artikelnummers moeten gelezen worden als de nieuwe artikelnummers ingevolge hemummering.

Artikel 47 Wetswijziging

Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

III. OVERGANGSBEPALING,

Eerste boekjaar

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30/09/2014

Datum eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 30/01/2015

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2013

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerders

Onmiddellijk heeft de oprichter met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1.De heer Goussens Philip, voornoemd.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Koenraad Verhoest BVBA, met maatschappelijke zetel, Oostende, Prof. J.

Vercoulliestraat 39, met ondememingsnummer BE0445.859.213,vertegenwoordigd door Koenraad

Verhoest,wonende te Oostende, Prof. J. Vercoulliestraat 39,8400 Oostende. en alle aangestelden, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften in dees bedraagt 95 euro

BEVESTIGING IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van

hogervermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen en! of opzoekingen in het rijksregister.

WAARVAN AKTE.

Verleden te Brugge, op het kantoor.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, ondertekenen de comparanten met ons,

notaris.

Bijlage

*expeditie akte notaris VANDEWIELE 4 februari 2013

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v

Voor-

, beihouden

, aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
IPCO

Adresse
STATIONSLAAN 8 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande