IPHARRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IPHARRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.534.903

Publication

12/10/2012
ÿþOndememingsnr : 0440.534.903

Benaming

(voluit) : IPHARRA IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Doornikserijksweg 396, 8510 KOOIGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening van de venootschap

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 31 AUGUSTUS 2012, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De aanstelling van de vereffenaar, de heer Guy DEKENS, wonende te leperstraat 438, 8930 MENEN, werd bevestigd bij vonnis, uitgesproken door de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 25 april 2012.

De vergadering neemt volgende beslissingen, met algemeenheid van stemmen:

- Zij keurt de rekeningen betreffende de vereffening goed en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de heer Guy DEKENS, voornoemd, voor zijn bestuur, als vereffenaar van de vennootschap.

- Zij stelt vast dat de vereffening van de NV IPHARRA IN VEREFFENING, bijgevolg definitief kan gesloten worden per 31 augustus 2012 en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te rekenen vanaf huidige datum.

- Zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende

een periode van vijf (5) jaar, bij mevrouw Martine DEKENS, wonende te Doornikserijksweg 396,

8510 KOOIGEM, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat op grond van machten, die haar zijn toegekend bij de benoeming, de vereffenaar ook na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften kan opstellen die na sluiting aan de vereffenaar door de wet worden toegekend.

Tenslotte geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaar, de heer Guy DEKENS, voornoemd, om het nodige te doen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en' voor de schrapping van het ondernemingsnummer die daaruit voortvloeit.

" Guy DEKENS

Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bel

BE

Sta

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR BELGE ----

NEERGELEGD

C15 -10- 2012

LGISCH ST4ATSBLAD 18. 09, 1012

RECHTBANK K0OPHI~ DE IlaCIrJK

*iaiesisa*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2012
ÿþOndememingsnr : 0440.534.903 Benaming

(voluit) : IPHARRA

RIIIEII1I LIIEI( 1111111111 (LII IIIIU(I( 1111

*izoasasa*

NEERGELEGD

H. 04. 2012

RECHTBAKORTIJNK emNDEL

l41od WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : NV

Zetel : 8510 Kortrijk (Kooigem), Doornikserijksweg 396

£ Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 30 maart 2012 (geregistreerd te Menen op 5 april 2012, boek 201 blad 45 vak 10, ontvangen 25,00¬ ), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat,

van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 31, december 2011.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de; vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passiva en over de° in de agenda aangekondigde verslagen, Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze-documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 27 maart 2012 overeenkomstig artikel 181, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het, bestuursorgaan, en luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de NV IPHARRA heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van: actief en passief per 31 december 2011 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de. vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 5.94679 EUR en een negatief netto-actief t.b.v.' 21.363,09 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Ik dien een voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad t.b.v. 5.000,00 EUR, aangezien ik mijn opdracht pas verkreeg na inventarisdatum,

Ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van; eventuele BTW- en belastingscontroles.

De artikelen 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te brengen en/of mevr, Martine Dekens bereid is om haar vordering op de vennootschap niet op te vorderen, ten belope van het voormeld negatief netto-actief.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw juist weer.

Wevelgem, 27 maart 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende

notaris, na onderzoek en vooraleer de algemene vergadering beslist tot ontbinding, het bestaan en de externe

wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van

het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

In aansluiting daarbij worden volgende documenten in ontvangst genomen :

Op de laatste biz. van Luik BB vermelden : Petto : Maan en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passiva.

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT - ONTBINDING

De algemene vergadering besluit dat de NV "IPHARRA", met zetel in het gerechtelijk arrondissement

Kortrijk, te 8510 Kortrijk (Kooigem), Doornikserijksweg 396, houder van het ondernemingsnummer en BTW-

nummer BE 0440.534.903, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan

niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in

vereffening is.

DERDE BESLUIT -AANSTELLING VEREFFENAAR

1. De algemene vergadering besluit ais vereffenaar te benoemen: de heer DEKENS Guy Jean Noël Comelis, wonende te 8930 Menen, leperstraat 438, voornoemd, hier aanwezig, die deze functie aanvaardt.

Deze benoeming gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel te Kortrijk, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer DEKENS Guy verklaart het volgende:

- hij werd niet veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen.

- hij is geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend.

- hij werd niet failliet verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen.

- hij heeft geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De opdracht zal niet vergoed worden. De benoeming is voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering benoemt bovendien, voor zoveel als nodig, tot lasthebber ad hoc voor het indienen en ondertekenen van het verzoekschrift tot het bekomen van de bevestiging van de rechtbank van Koophandel met betrekking tot de benoeming tot vereffenaar, de heer DEKENS Guy, voornoemd.

2. Voor zover de benoeming tot vereffenaar van de heer DEKENS Guy door de rechtbank van koophandel niet zou bevestigd worden, besluit de algemene vergadering in subsidiaire orde om de heer DEKENS Christian André Noël Comelis, wonende te 8930 Menen, Hoge Weg 350, te benoemen tot vereffenaar (vervanger) van de heer DEKENS Guy. De heer DEKENS Christian is hier aanwezig en aanvaardt deze functie.

Deze benoeming gebeurt tevens onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel te Kortrijk, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer DEKENS Christian verklaart tevens het volgende:

" - hij werd niet veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wei wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen.

- hij is geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend.

- hij werd niet failliet verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen.

- hij heeft geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De opdracht zal niet vergoed worden. De benoeming is voor onbepaalde duur.

VIERDI~ BESLUIT - BEVOEGDHEDEN VEREFFENAAR

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan iedere vereffenaar de rechtshan-'delingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaars, al dan niet afzonderlijk handelend, hebben de bevoegdheid om de ba-ten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te be-palen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile von-*nissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toe-kennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vereffenaars worden ervan ontslagen inventaris op te'maken, en mogen zich beroe4pen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de overblijvende vereffenaar voorlopig in de vacature voorzien, en de algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting deze keuze bekrachtigen, of overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG BESTUURDERS

De algemene vergadering neemt kennis van het overlijden van één van haar bestuurders, ni. mevrouw TRACHEZ Francine-Marie, laatst wonende te 8930 Menen, Wahisstraat 200.

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag onder opschortende voorwaarde dat de Rechtbank van koophandel de benoeming van de voomoemde vereffenaars, bevestigt, van

- de heer DEKENS Guy Jean Noël Cornelis, wonende te 8930 Menen, leperstraat 438.

- de heer DEKENS Christian André Noël Cornelis, wonende te 8930 Menen, Hoge Weg 350.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het voorbije boekjaar geldt als , kwijting voor alle uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als kwijting voor alle uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar gestart op 1 oktober 2011 tot op heden.

ZESDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN. De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan, met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het , ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de vereffenaar, met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan BVBA "Sanctorum & Co" te 8530 Harelbeke, vertegenwoordigd door de heer Dominiek Bekaert, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

o

Opgemaakt te Menen op 24 april 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

- een kopie van de beschikking van de rechtbank van de koophandel te Kortrijk, waarbij de aanstelling van

de vereffenaar wordt gehomologeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luis B vermelden : R.cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : ï Iasm en handtekening

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.03.2012, NGL 19.04.2012 12087-0354-010
05/04/2012
ÿþMod word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



v NEERGELEGD

beh

aa Bel stat



2 6. 03. 2012

*12069055*







diFe~TBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK, __





Ondernemingsar : 0440.534.903

Benaming

(voluit) : IPHARRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Doornikserijksweg 396, 8510 KOOIGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder, gedelegeerd bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 30 JUNI 2011 GEHOUDEN OP DE ZETEL TE KOOIGEM

Het ontslag van mevrouw Martine DEKENS, wonende te Doornikserijksweg 396, 8510 KOOIGEM, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder wordt aanvaard en dit vanaf heden.

Er wordt beslist om de heer Christian DEKENS, wonende te Hogeweg 350, 8930 MENEN, te benoemen tot bestuurder en dit vanaf heden.

De overige mandaten blijven ongewijzigd.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ZITTING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 30 JUNI 2011 GEHOUDEN OP DE ZETEL TE KOOIGEM

Na bespreking beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

- de heer Guy DEKENS, wonende te leperstraat 438, 8930 MENEN

Guy DEKENS

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2012 : KO121272
25/03/2011 : KO121272
04/03/2010 : KO121272
28/04/2009 : KO121272
06/04/2009 : KO121272
10/03/2008 : KO121272
06/03/2007 : KO121272
04/05/2006 : KO121272
22/12/2004 : KO121272
09/04/2003 : KO121272
29/03/2002 : KO121272
22/03/2001 : KO121272
12/02/2000 : KO121272
01/01/1997 : KO121272
01/01/1993 : KO121272
01/01/1992 : KO121272
01/05/1990 : KO121272

Coordonnées
IPHARRA

Adresse
DOORNIKSERIJKSWEG 396 8510 KOOIGEM

Code postal : 8510
Localité : Kooigem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande