IPR REAL ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IPR REAL ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.311.340

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.03.2014, NGL 11.04.2014 14090-0571-012
26/10/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111i11111.11)11.1111I111

AONITEUR

19 10-

BELGISCH STP

Ondernemingsnr : 846.311.340

Benaming (voluit) : 1PR Real Estate

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kwadestraat, 151A, bus 51

8800 Roeselare

Onderwerp akte ;ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 18 september 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IPR REAL ESTATE" onder meer de volgende beslissing heeft genomen :

De algemene vergadering bevestigt de aanvaarding van het ontslag aangeboden door de volgende bestuurders op datum van 8 juni 2012:

- de naamloze vennootschap "DE STEENOVEN", voornoemd;

- de naamloze vennootschap "Verzekeringskantoor Debou Taveime", met zetel te 8840 Staden - Oostnieuwkerke, Steenovendreef, 1 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0417.747,722 rechtspersonenregister leper) en bevestigt tevens de benoeming van de hierna vermelde bestuurders voor de duur van zes jaar, zoals beslist in de algemene vergadering gehouden op 8 juni 2012:

- op voordracht van de aandeelhouderscategorie A : de naamloze vennootschap "DE STEENOVEN" (0445.873.861, RPR leper), met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Spriet Katlee Frederika Alfonsia, wonende te 8840 Staden  Oostnieuwkerke, Steenovendreef 1.

- op voordracht van de aandeelhouderscategorie B : de naamloze vennootschap "INTERHEEM" (0807.446.410, RPR leper), met als vaste vertegenwoordiger de heer Heemeryck Johan Jozef Floris, wonente te 8840 Staden  Oostnieuwkerke, Steenovendreef 1.

- op voordracht van de aandeelhouderscategorie C : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGRIFIN" (0476.876.249, RPR Kortrijk), met als vaste vertegenwoordiger de heer Behaegel Marc Cyriel Jozef, wonende te 8720 Dentergem, Meulebeekesteenweg 124.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is onbezoldigd.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk volgend op de buitengewone algemene vergadering welke afgesloten wordt om zeventien uur vijfenveertig, hebben de bestuurders, verklaard zich te verenigen in een raad van bestuur en hebben met eenparigheid van stemmen beslist volgende benoemingen te bevestigen, zoals beslist op de raad van bestuur gehouden op 8 juni 2012:

- tot gedelegeerd bestuurders met elk afzonderlijk alle bevoegdheden inzake het dagelijks bestuur

1° de naamloze vennootschap "DE STEENOVEN", voornoemd, 2° de naamloze

vennootschap "INTERHEEM", voornoemd,

3° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGRIFIN", voornoemd,

- tot voorzitter van de raad van bestuur : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGRIFIN", voornoemd,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

K Vom behouden aa iet Belgisch Staatsblad Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van 18 september 2012; gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303049*

Neergelegd

04-06-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0846311340

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): IPR Real Estate

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Kwadestraat 151a bus 51

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op negenentwintig mei tweeduizend twaalf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat er door:

1. De naamloze vennootschap "De Steenoven", met zetel te 8840 Staden-Oostnieuwkerke, Steenovendreef, 1. Belasting op de toegevoegde waarde, nummer BE 0445.873.861 rechtspersonenregister Ieper.

2. De naamloze vennootschap "Verzekeringskantoor Debou-Taveirne", met zetel te 8840 Staden-Oostnieuwkerke, Steenovendreef, 1. Belasting op de toegevoegde waarde, nummer BE 0417.747.722 rechtspersonenregister Ieper.

Een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd "IPR Real Estate" met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat, 151A bus 51.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, in leasing nemen of geven, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van

huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving,

inventariëren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2.

4. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

5. Het verstrekken van operationele, financiële en

intellectuele adviezen en diensten in het algemeen betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

6. De uitbating van een hotel en alle aanverwante verrichtingen zoals onder meer doch niet beperkend : het verschaffen van logies, uitbating en inrichting van eet- en drankgelegenheid, verhuren en ter beschikkingstellen van feest- en expositieruimte.

7. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

8. Het verlenen van administratief, financieel en

managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

9. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

10. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin.

11. Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

12. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

13. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

14. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. Zij zal belangen mogen opnemen in alle bestaande of in het leven te roepen vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of gelijkgesteld aan het hare zou zijn, en dit bij middel van inbreng, versmelting, onderschrijving, deelnemen, financiële tussenkomst of anderszins.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap is opgericht op 29 mei 2012 voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/honderd twintigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

INBRENG IN NATURA

Verslag van de bedrijfsrevisor.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas" met kantoor te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat, 15-17 vertegenwoordigd door de heer Vansteelant Sven, bedrijfsrevisor aangesteld door de oprichters, heeft in toepassing van artikel 444 van het wetboek van vennootschappen verslag opgemaakt aangaande de inbreng in natura, waarvan de besluiten luiden als volgt :

"De inbreng in natura bij de oprichting van de NV IPR Real Estate met zetel te8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 51, voor een totale inbrengwaarde van 1.450.000,00 EUR bestaat uit :

¢' de volle eigendom van de grondaandelen van een nog op te richten hotelcomplex, deel uitmakend van een groter nog op te richten hotel- en kantorencomplex op het Accent Business Park te Roeselare, Kwadestraat 151+,

in te brengen door NV De Steenoven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 116 aandelen van de NV IPR Real Estate zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 12.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

¢' dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de

controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

¢' dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden

methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

INBRENG IN GELD.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van vijftig duizend euro (50.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1051052-97 bij de ING BANK zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 mei 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

In de mate dat de aandeelhouderscategorieën A, B en C elk minstens 2/9 vertegenwoordigen van het kapitaal, zal de raad van bestuur zijn samengesteld uit drie leden of een veelvoud van drie leden, waarvan telkens evenveel bestuurders worden gekozen uit de

kandidatenlijst voorgedragen door elk van de

aandeelhouderscategorieën A, B en C.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan haar bevoegdheden die vallen onder daden van dagelijks bestuur delegeren aan één of meer Gedelegeerd Bestuurder(s) of aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, waarvan steeds één bestuurder voorgedragen door de aandeelhouderscategorie C;

- hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde dinsdag van de maand maart om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van de stukken en eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Bij gebrek aan meerderheid wordt de helft van het saldo van de winst uitgekeerd en de wederhelft gereserveerd.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Bestuurders.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee.

Worden benoemd als eerste bestuurders voor een termijn van zes

jaar:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle Geassocieerd notaris

Luik B - Vervolg

1. De Naamloze vennootschap, De Steenoven, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer HEEMERYCK, Johan, wonende te 8840 Staden, Steenovendreef(ONK), 1;

2. De Naamloze vennootschap, Verzekeringskantoor Debou - Taveirne, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw SPRIET, Kathleen, wonende te 8840 Staden, Steenovendreef(ONK), 1; hier aanwezig of geldig vertegenwoordigd en die aanvaarden.

Hun mandaat zal onmiddellijk na de jaarvergadering in 2018 een einde nemen.

Dit mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Raad van bestuur

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd-bestuurder(s).

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder die beschikt over alle bevoegdheden van dagelijks bestuur :

De Naamloze vennootschap, De Steenoven, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 29 mei 2012  verslag van de bedrijfsrevisor nopens inbreng in natura  bijzonder verslag van de oprichters nopens de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~



NEERGELEGD

1 / MARI 2015

G Rechtbank DEL

~~ afd KORTRIJK

I

CII 1

*150A 51*





Ondernemingsar ; 084631 1340

Benaming

(voluit) : IPR Real Estate (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kwadestraat 151A, bus 51, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

De Bijzondere Algemene Vergadering dd. 02/02/2015 heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard van volgende bestuurder op voordracht van de aandeelhouderscategorie C, per 2 februari '15:

- BVBA AGRIFIN, Tieltstraat 144D, 8760 Meulebeke, met als vaste vertegenwoordiger de Heer BEHAEGEL Marc.

De Bijzondere Algemene Vergadering heeft niet eenparigheid van stemmen beslist om volgende bestuurder, op voordracht van aandeelhouderscategorie C, te benoemen per 2 februari '15 en dit tot de jaarvergadering van 2018:

OIKOS ADVIES NV, Meutebekesteenweg 124, 8720 Dentergem, ON 0423.038.477.

NV OIKOS ADVIES heeft dit mandaat als bestuurder aanvaard en heeft de Heer Tobias VANACKER aangeduid als vaste vertegenwoordiger, die op zijn beurt dit mandaat als vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

3.Bij afzonderlijke stemming werd met eenparigheid van stemmen kwijting verleend aan de BVBA AGRIFIN m.b.t. de uitvoering van het bestuurdersmandaat tot 2 februari '15.

Onmiddellijk na de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 02.02.2015 is de Raad Van Bestuur samengekomen.

De bestuurders hebben kennis genomen van het ontslag van de BVBA AGRIFIN als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en als voorzitter van de Raad Van Bestuur. "

Met eenparigheid van stemmen werd beslist om volgende vennootschap te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

- OIKOS ADVIES NV, Meulebekesteenweg 124, 8720 Dentergem, ON 0423.038.477, vertegenwoordigd door dhr. VANACKER Tablas

Verder heeft de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen beslist om de NV OtKOS ADVIES NV, met als vaste vertegenwoordiger dhr, VANACKER Tablas, te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

De Steenoven NV

Vertegenwoordigd door mevr. Kathleen SPRIET

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
IPR REAL ESTATE

Adresse
KWADESTRAAT 151A, BUS 51 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande