IRONFRIENDS, AFGEKORT : IF

Association sans but lucratif


Dénomination : IRONFRIENDS, AFGEKORT : IF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 540.681.760

Publication

18/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE dey

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

BRUGGE (Afdeling Bruçtne)

o 9 010; 2013'

ae r;;~;àx

Griffe

:

0540 6 76Ondernemingsar Benaming

(voluit) : 1RONFRIENDS

(verkort) : iF

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Marguerite Yourcenarstraat 38, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Oprichting

Op 5 oktober 2013 hebben volgende personen besloten een vereniging zonder winstoogmerk op te richten beheerst door de wet van 27 juni 1921 en haar wijzigingen:

- Plovier Kim, wonende te 8000 Brugge (Koolkerke), Marguerite Yourcenarstraat 38;

- Van Belle Serge, wonende te 8380 Zwankendamme, Zwankendammestraat 30;

- Nell Gunther, wonende te 8370 Blankenberge (Uitkerke), Scharebrugstraat 54;

- Puype Pieter, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koning Leopold 111-laan 125;

- Vandaele Rob, wonende te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Terluchtestraat 7; - Van Engelandt Evy, wonende te 8000 Brugge (Koolkerke), Marguerite Yourcenarstraat 38.

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vereniging draagt de naam: "Ironfriends vzw", afgekort "IF".

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd Marguerite Yourcenarstraat 38 te 8000 Brugge en ressorteert onder

het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht

neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel het bevorderen, begeleiden en ontwikkelen van sportbeoefening en sportactiviteiten in het algemeen en in het bijzonder voor personen met een fysieke beperking, zowel op, recreatief als competitief gebied.

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen/organiseren, zowel in binnen- als buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vereniging, zoals bijvoorbeeld trainingen, stages en wedstrijden, alsook het organiseren van commerciële en sociale activiteiten, zoals bijvoorbeeld evenementen, optredens, fuiven, benefiet, in zoverre de opbrengst hiervan besteed wordt aan het realiseren van het doel waarvoor zij werd opgericht. De voornaamste doelstellingen worden in de: ruimste zin opgevat,

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ondermeer alle eigendommen (zowel roerend als onroerend) of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, alsook fondsen, sponsoring en subsidies verwerven zowel van de overheid als van private instellingen/personen. In het kader van het realiseren van haar doel kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen, eveneens voor zoverre de opbrengst hiervan besteed wordt aan het realiseren van het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y 1I 7 .0 'e

MOD 2.2

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL II:LEDEN

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen, De ondergetekende oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden, Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art, 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement. De toegetreden leden betalen een lidmaatschapsbijdrage volgens de groep waartoe ze ingedeeld zijn. Door het betalen van deze bijdrage kunnen ze deelnemen aan alle activiteiten van de groep waartoe ze behoren, volgens de bepalingen in het huishoudelijk reglement.

Artikel 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere meerderjarige natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur, Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. Elk nieuw lid is ertoe gebonden het ledenregister te tekenen. Uit die handtekening blijkt zonder voorbehoud zijn instemming met de statuten van de vereniging.

De effectieve leden mogen geen functie bekleden in de raad van bestuur van een organisatie met dezelfde doelstellingen.

De toegetreden leden hebben echter het recht aangesloten te zijn bij, of dee! uit te maken van andere verenigingen.

Artikel 7

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen ais ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk reglement.

Artikel 8

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

Artikel 9

Elk !id kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Behoudens andersluidende termen wordt het ontslag geacht in te gaan de eerste van de maand volgend op ontvangst van het aangetekend schrijven.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege in geval van overlijden, faillissement of onbekwaamheid, tijdelijke dan wel definitieve.

Artikel 10

Elk effectief of toegetreden lid waarvan de houding, het gedrag, de geschriften, de gedragingen in het openbaar of het privé-leven, onverenigbaar zijn met het doel van de vereniging of de goede faam ervan zou kunnen benadelen, kan worden uitgesloten door de algemene vergadering der leden. Deze spreekt zich met twee derde meerderheid der stemmen uit.

Het dagelijks bestuur mag tot de beslissing van de algemene vergadering, de leden schorsen die zich schuldig hebben gemaakt aan een ernstige inbreuk op de statuten, het reglement van inwendige orde of op de wetten en gebruiken met de eer en de wellevendheid.

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

ln geen geval kunnen uittredende of uitgesloten leden inzage, mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van de goederen van de vereniging of het opmaken van een inventaris vorderen.

TITEL III: DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden die lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

Artikel 12: Duur van het mandaat van de bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

De bestuurders worden benoemd voor een periode van 4 jaar door de algemene vergadering, die beslist met een gewone meerderheid. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 13; Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 15: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide bevoegdheden voor het uitvoeren van alle daden van beheer of van beschikking die de vereniging aanbelangen.

Hij kan onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is of ongeacht alle andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten, alle akten en contracten stellen en afsluiten; minnelijke schikkingen treffen, alle roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen of verkopen; leningen afsluiten; huurcontracten afsluiten; subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden; aan alle rechten verzaken; alle machten verlenen aan de door hem aangewezen mandatarissen; de vereniging in rechte vertegenwoordigen zoals als eiser dan als verweerder. Hij kan eveneens alle sommen en waarden innen; alle in bewaring gegeven sommen en waarden opvragen; rekeningen openen bij de bank of post; op voornoemde rekeningen alle verrichtingen doen zoals het opvragen van gelden door uitgifte van cheques of overschrijvingsorders, alle door de vereniging betaalde sommen betalen; bij de post, douane en de spoorwegmaatschappij alle al dan niet aangetekende of verzekerde brieven en colli's afhalen; alle postwissels of kwijtingen innen. Hij stelt eveneens alle vergoedingen en bezoldigingen vast. Hij kan ook lasthebbers of volmachtdragers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Met het doel de werking te specialiseren, de studie tot bepaalde gevallen te activeren, kunnen onderscheiden werkgroepen door de raad van bestuur al dan niet tijdelijk worden samengesteld.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen Is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Artikel 16

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of

afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter of door oudste van de aanwezige

bestuurders. De vergadering wordt op de in de bijeenroeping vermelde plaats gehouden.

Artikel 17

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door twee bestuurders die bij de beraadslaging en bij de stemmingen aanwezig waren en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De afschriften of uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee andere bestuurders.

Artikel 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

Artikel 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig

besluit of van enige machtiging.

Artikel 20; vertegenwoordigingsbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigd de vereniging door het optreden van de meerderheid van zijn leden.

De vereniging wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de raad van bestuur, handelend als college, of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend,

Artikel 21:. Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging op intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft dat dagelijks bestuur kan door de raad van bestuur worden opgedragen aan één of meer personen.

Zij zijn te allen tijde afzetbaar door de raad van bestuur, die daartoe beslist met een gewone meerderheid. Hun mandaat eindigt eveneens door overlijden; zij kunnen zelf ook ontslag nemen door schriftelijke Kennisgeving aan de raad van bestuur.

Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, kunnen deze personen elk afzonderlijk handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft,

Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks testuur gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken,

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg. Dit wil zeggen dat de meerderheid van de bestuurders aanwezig moet zijn en dat de beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter

van de raad van bestuur, of door de ondervoorzitter of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid

Kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene

vergadering.

De toegetreden leden evenals de leden van verdienste worden enkel uitgenodigd bij wijze van eer en

rebben daardoor geen stemrecht

Artikel 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

- het wijzigen van de statuten,

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 24

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter

telkens als het doel van de vereniging zulks vereist,

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van

het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij dezes verhindering,

door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst de secretaris aan.

Artikel 25

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

Artikel 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Artikel 27

De oproepingen tot de algemene vergadering worden door de voorzitter gedaan bij een aangetekende brief,

gewone brief, fax of e-mail aan ieder lid, ten minste acht dagen voor de bijeenkomst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 28

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld' warden.

Artikel 29

In gewone gevallen warden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen zal er een nieuwe stemming gehouden worden. Bij herhaalde staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

Artikel 30: statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts warden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen, Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten,

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecodrdineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 31

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen

van }iet doel der vereniging vereist.

Artikel 32

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien. Onthoudingen tellen als negatieve stemmen.

Artikel 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Artikel 34

l-let boekjaar van de vereniging loopt van 1 oktober tot 30 september.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het

komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden

wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

ln geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke dàarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

x ~ A- t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mop 2.2

Luik B - Vervolg

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 36

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de

wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

TITEL Vil: DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 37

De vereniging zal inkomsten werven uit lidgelden, steungelden, sponsoring, de opbrengst van activiteiten op

welke wijze ook, welke de wet toelaat.

Artikel 38

Ieder persoon kan zich melden als vrijwilliger om te helpen het doel van de vereniging te verwezenlijken.

Artikel 39

De vereniging is aangesloten bij de Vlaamse Triatlon en Duationliga vzw (VTDL). Zij zal dus strikt de statutaire bepalingen van de VTDL naleven, binnen de beperkingen van de Belgische en Europese Wetgeving, en in zover huidige statuten daarvan niet afwijken.

TITEL VIII: OVERGANGSBEPALINGEN

Artikel 40

Voor de eerste maal is het aantal bestuurders vastgesteld op drie,

Worden tot bestuurder benoemd:

" PLOVIER Kim, geboren te Brugge op 24 september 1979 (R.R. 79.09.24 197-29), wonende te 8000 Brugge, Marguerite Yourcenarstraat 38, bestuurder en aangesteld als voorzitter;

" VAN BELLE Serge, geboren te Blankenberge op 11 mei 1967 (R.R. 67.05.11 501-29), wonende te 8380 Zwankendamme, Zwankendammestraat 30, bestuurder en aangesteld als ondervoorzitter;

" VAN ENGELANOT Evy, geboren te Brugge op 2 maart 1980 (R.R. 80.03.02 034-55), wonende te 8000 Brugge, Marguerite Yourcenarstraat 38, bestuurder en aangesteld als penningmeester,

De oprichters:

Plovier Kim, voorzitter

Van selle Serge, ondervoorzitter

Nell Gunther, secretaris

Van Engelandt Evy, penningmeester

Puype Pieter, PR verantwoordelijke

Vandaele Rob, communicatieverantwoordelijke

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IRONFRIENDS, AFGEKORT : IF

Adresse
MARGUERITE YOURCENARSTRAAT 38 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande