IROOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IROOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.213.889

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 28.07.2014 14357-0163-009
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.08.2013 13494-0500-009
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 20.07.2011 11319-0472-010
11/03/2015
ÿþvoorbehoudt aan he Belgisc Staatsbl.

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0895.213.889

Benaming

(voluit) : Room

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Verversdijk 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 24 februari 2015, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "iROOM" waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Verversdijk 1, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT -- WIJZIGING DOEL

De vergadering heeft de Voorzitter ontslagen van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders, opgemaakt in uitvoering van het artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, op 23 februari 2015, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2014, hetzij minder dan drie maanden vóór de datum van dit verslag

De vennoten hebben erkend een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Dit verslag zal samen met deze akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De algemene vergadering heeft besloten de uitbreiding van het doel van de vennootschap, zoals voorgesteld in de agenda, volledig goed te keuren.

De tekst van artikel 2 van de statuten luidt thans:

"De vennootschap heeft als doel :

11 Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen zoals onder meer de aan- en verkoop, het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven. Het uitvoeren van werken in onroerende staat in coördinatie met onderaannemers.

Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

Het waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

2/ Uitbaten, beheren en controleren van horecazaken, restaurants, brasseries, drankgelegenheden, hotels, pensions, gastenkamers zoals bed and breakfast, public en private bars, feestzalen, catering, snackbars en take-away, frituren, kampeergelegenheden, ijssalons, en iedere combinatie hiervan, kortom iedere activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het verschaffen van verblijfsmogelijkheid met of zonder eetgelegenheid, het klaarmaken, verwerken, verbruiken - ter plaatse of door afname of thuisbrenging - van voedingswaren en dranken, alsmede de organisatie van demonstratie- en degustatiesessies, seminaries, vergaderingen en congressen, alsook de activiteit van groot- en kleinhandel in voedingsproducten en hun derivaten, de in- en uitvoer van voedingswaren, dranken en samenhangende producten, de aan- en verkoop van horecabenodigdheden, de dienstverlening In de brede zin aan de horecasector, zonder dat deze opsomming binnen de voedings- en horecasector als beperkend kan beschouwd worden.

Het organiseren van wintersportreizen, lessen, avondactiviteiten en- animaties,

Het organiseren en geven van lessen met wintersport geassimileerde activiteiten zoals onder meer ski, snowboard, telemark, snowblades, stijgvellen, sneeuwschoenen...

ERGELEGD

t ' G ifflê Hechtbank Koophandel

2.7 FEB 2015

Gent Afdeling Brugge De gQftffiP

hli_,YI~;c I ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

i

1HhI1 I7118 1II0I I* 11I

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het organiseren en gegeven van opleidingen tot ski- en snowboardleraar.

Het organiseren van sportkampen, - stages en  evenementen in of buiten clubverband, seminaries en

incentives. Het organiseren van reizen allerhande, zoals citytrips, trektochten.

Het organiseren van gidsrondes, toeristische tours en tochten.

Het organiseren en geven van privé-lessen in talen en informatica.

Het vertalen van documenten, boeken, brochures en sites.

Het ontwerpen, designen, publiceren en updaten van websites.

Het aan- en verkopen van sportmateriaal. Het herstellen en onderhouden van wintersportmateriaal.

Het aankopen, samenstellen, herstellen, verkopen en verhuren van informatica-materiaal en vervoer ervan.

Het openhouden van een winkel, het verkopen van goederen en diensten.

3. De aan- en verkoop van sportmateriaal.

De aan- en verkoop van informatica hardware, software, video- en fotomateriaal.

Het opmaken van foto-, video-, web- en allerhande reportages.

4. Het geven van lezingen, opleidingen, seminaries, lessen en begeleidingen omtrent juridische en maatschappelijke onderwerpen.

Het redigeren en publiceren van rapporten, adviezen, opinies en commentaren.

Het uitgeven van boeken en brochures.

De aan- en verkoop van boeken, brochures,....

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmetten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen aile ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en onderre-mingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven."

TWEEDE BESLUIT - BENOEMING ZAAKVOERDER

De Algemene Vergadering heeft besloten de heer NOLF Jan Leopold Kamiel, rijksregister nummer 51.07.15-165.20, geboren te Torhout op 15 juli 1951, echtgenoot van mevrouw Anne-Rita De Vogelacre, wonende te 8000 Brugge, Verversdijk 1, te benoemen als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur,

De algemene vergadering heeft besloten dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd zal zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden en daartoe wettelijk niet verhinderd te zijn. DERDE BESLUIT; Wijziging van artikel 22 van de statuten aangaande de ontbinding en de vereffening van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist artikel 22 van de statuten te wijzigen gezien de wetswijziging betreffende de ontbinding en vereffening van vennootschappen. De huidige tekst van artikel 22 wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 22  VOORSTEL TOT ONTBINDING

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. ARTIKEL 22A -- BESLISSING TOT ONTBINDING

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald de statuten en het Wetboek Vennootschappen..

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-'gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding,

ARTIKEL 22B  VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto, Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft, Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.'

VIERDE BESLUIT: Machtiging

De vergadering heeft beslist de zaakvoerder, met macht tot indeplaatsstelling, te machtigen om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de eventuele wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Morbee-Ballegeer Accountants en Berastingconsulenten CVBA, met zetel te Knokke-Heist, Leopoldlaan 67, evenals aan zijn bedienden,

aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Notaris Philippe Strypsteen wordt gemachtigd om:

a)de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b)copie van deze akte en de coordinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder, accountant, revisor en/of bank van de vennootschap.

~.K

Voorbehouden

aan Iet Belgisch Staatsblad



VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift proces verbaal van statutenwijziging, verslag door de zaakvoerders

met als bijlage de staat van actief en passief en de coördinatie der statuten, ,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 13.07.2010 10302-0419-012
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 10.07.2009 09400-0247-010
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 04.08.2016 16402-0449-010

Coordonnées
IROOM

Adresse
VERVERSDIJK 1 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande