ISK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.437.163

Publication

05/12/2013
ÿþVc

beha

aai Bel,

Staa

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE ae

r, CliïBANg "MI t ,004:1HANDELTE

RUGGE tAfdPiing Brume)

2 5 NOV. 2013~

Griffie

Ondernemings

= Benami

(voluit) : ISK

*13182240*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkorf) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Canadasquare 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : GEDEELTELIJKE SPLITSING DOOR OPRICHTING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Philippe De Jonghe, te Oostende, op 12 november 2013, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RREC", waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Van Bunnenlaan 231001, onder andre besloten heeft tot:

1. de oprichting van een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISK" (ingevolge partiële splitsing door overdracht van een deel van het vermogen van de vennootschap "RREC", partieel gesplitste vennootschap), waarvan het uittreksel luidt als volgt:

NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ISK

ZETEL,

De zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Canadasquare 11.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, DOEL.

De vennootschap heeft ais dcel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, vastgoedmakelaar, bemiddelaar bij overlating van handelszaken, beheersmaatschappij, managementvennootschap, rentmeester, syndicus,i makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur uit te oefenen op alle domeinen; waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten Kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor derden, en betreffen ondermeer:

- Alle hoegenaamde bedrijvigheid met betrekking tot onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, alle; hoegenaamde handelingen betreffende roerende goederen, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening; als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden, hetzij in samenwerking met derden. De' vennootschap mag tevens en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen, ruilen, huren of verhuren, in pacht nemen, leasing contracten aangaan,: verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, verbeteren, uitrusten, verbouwen en toezicht op uitoefenen.; Alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten, alles studies omtrent onroerend goed ontwerpen, als verzekerings-, verhurings- of verkoopsagent optreden, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken oprichten, laten oprichten, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, evenals aile aannemingen van werken aanvaarden en uitvoeren,

- Optreden als tussenpersoon bij overlating-ovemame van handelsuitbatingen en handelsfondsen.

- Beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerend& waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen te verrichten.

- Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoordelen, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderverhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- De coördinatie van aile aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

- Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de° meest ruime zin, inclusief aile activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één, maart negentienhonderd zesenzeyentig_tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk besluit van zes:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

september negentienhonderd drieënnegentig, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen, verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, bebossen, ontbossen verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruimte zin.

- Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals management, marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland en alles wat daarmee verband houdt.

- Trading in de meest ruimte zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Do vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder, algemeen directeur, lid van een directiecomité of ais vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zowel in België als in het buitenland, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt vierendertigduizend zeshonderd tweeëndertig euro tweeënveertig burocent (¬ 34.632,42).

Het is vertegenwoordigd door honderdtachtig (180) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdtachtigste (1/180ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college.

Indien de vennootschap exact twee vennoten telt, zullen er exact twee zaakvoerders worden benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het college van zaakvoerders zal minstens één maal per jaar bijeenkomen. De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden tenminste tien kalenderdagen op voorhand bijeengeroepen door één van de zaakvoerders. De oproeping bevat, naast de dag, het uur en (desgevallend) de plaats van de vergadering, ook de agenda van de vergadering en gaat begeleid van de nodige ondersteunende documenten, teneinde de zaakvoerders in staat te stellen om de agendapunten te bestuderen en de beraadslaging dienaangaande voor te bereiden.

BEVOEGDHEDEN.

* Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig is of geldig vertegenwoordigd is. Dit betekent dat indien er slechts twee zaakvoerders zijn benoemd, zij beide aanwezig of vertegenwoordigd dienen te zijn.

Wanneer dit aanwezigheidsquorum niet gehaald wordt, wordt een tweede vergadering van het college van zaakvoerders bijeengeroepen, met inachtname van een oproepingstermijn van tien kalenderdagen, waarna de vergadering geldig Kan beraadslagen en beslissen over de opgenomen agendapunten ongeacht het aantal aanwezige zaakvoerders.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, met uitzondering van de lijst van beslissingen zoals hieronder bepaald die met unanimiteit van aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders genomen dienen te worden. Bij onthouding van één of meerdere zaakvoerders wordt de beslissing genomen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen,

Ld

, ... Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De hierna vermelde beslissingen dienen steeds met unanieme goedkeuring van alle aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders genomen te worden:

- het aangaan van leningen of kredietovereenkomsten, het verhogen van de bestaande kredietlijnen of het uitschrijven van obligatie;

- het aankopen of verkopen van onroerende goederen, het verwerven of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen, het huren of verhuren van onroerende goederen, het afsluiten van contracten van onroerende leasing;

contracten, andere dan gewone handelscontracten in het kader van de normale bedrijfsvoering van de Vennootschap, met Zaakvoerders, met Vennoten of met vennootschappen waarin deze Zaakvoerders of Vennoten een participatie zouden hebben of een bestuurdersmandaat zouden uitoefenen;

- het geven van voorschotten of leningen onder de vorm van rekeningen-courant, hetzij aan Vennoten of

Zaakvoerders van de Vennootschap, of aan derden;

- het verstrekken van persoonlijke of zakelijke zekerheden, onder eender welke vorm;

- het oprichten van dochtervennootschappen, het op eender welke wijze verwerven of vervreemden van deelnemingen in andere vennootschappen, met inbegrip van fusies, joint- ventures of gelijkaardige samenwerkingsakkoorden;

- het aanwerven en ontslaan van personeel;

- het instellen van rechtsgedingen;

- uitgaven of verbintenissen daartoe ten belope van meer dan 500,00 EUR per boekjaar, hetzij in één enkele

verrichting hetzij in een reeks van onderling verbonden verrichtingen.

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is

gemaakt.

Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een lasthebber, al dan niet zaakvoerder van de vennootschap,

om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, hebben de zaakvoerders, steeds samen handelend, de

bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met

uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders steeds samen handelend kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van

derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders steeds samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei om 10.00

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping,

De oproeping tot de algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de wet.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL, STEMMEN.

a) Indien et meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden, Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. De maatschappelijke bescheiden

worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Voor-behot:den

" aan het t3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergade-'ring.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

2. de benoeming van de hierna genoemde zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "lSK":

- De heer Rommel, Dennis, geboren te Brugge op 25 augustus 1980, wonende te 8300 Knokke-Heist, Van

Bunnenlaan 23;

- De heer Depuydt, Giel, wonende te 9881 Aalter-Bellem, Stuivenberg 7b,

De zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd. Het mandaat van de zaakvoerders wordt niet

vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. de vaststelling van de afsluiting van het eerste boekjaar op éénendertig december tweeduizend veertien.

4. de vaststelling van de eerste algemene vergadering in het jaar tweeduizend vijftien.

5. de aanstelling als bijzondere gevolmachtigde van de heer Rommel, Dennis, voornoemd, teneinde al het

nodige te doen bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het rechtspersonenregister en de

BTW-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Philippe De Jonghe

Gelijktijdige neerlegging: twee expedities, bijzonder verslag van de oprichter en verslag van de

bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten, uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.07.2015, NGL 23.07.2015 15327-0468-018

Coordonnées
ISK

Adresse
CANADASQUARE 11 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande