ISOLMAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISOLMAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.342.843

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 21.08.2014 14454-0427-016
13/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG:: 1.CC.



FLIeîjd,~

*13127160*

MONITFLIR BELGE

0 6 BELGISCH

2 4, 07, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

---Gri TT

Ie

io

Ondernemingsnr : 0843.342.843

Benaming

(voluit) : 1SOLMAX

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : J & M Sabbestraat 3, 8930 MENEN

(volledig adres)

On " erwerp akte : zetelverplaatsing

Volgens het verslag van de zaakvoerder van 12/7/2013 werd beslist om de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen van J & M Sabbestraat 3 te 8930 Menen, naar

Wervikstraat 197 E te 8930 Menen.

Gedaan te Menen 12/7/2013

Fabrice Samyn

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD

2012 -2. OZ, 2012

ATSBLAD

liF" CH" i1GriïttCóF'HANDEL

KORTRIJK

1. MONITEUR

bel

a<

Be

Sta

*izonasai*

11111

13 `02- ËLGISCH ST



Ondernemingsnr : `3 3 A3

Benaming

(voluit) : ISOImax

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, J. en M. Sabbestraat 3

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 27 december 2011 (geregistreerd te Menen op 28 december 2011, boek 201 blad 6 vak 16, ontvangen 25,00 ¬ ), blijkt de volgende oprichting:

1, De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam "Isoimax".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8930 Menen, J. en M. Sabbestraat 3.

3. De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

De heer SAMYN Fabrice Willy, geboren te Menen op 24 september 1969, en zijn echtgenote, mevrouw; SOENErN Sonja Laura, geboren te Gent op 24 augustus 1966, samenwonende te 8930 Menen, Wervikstraat: 197 F.

5. Flet bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappe-lijk kapitaal (in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in: natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag' van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 E. Het is vertegen-woordigd door', 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig -r--onderschreven als volgt

- de heer Fabrice Samyn, voornoemd, heeft ingetekend op 93 aandelen voor 9.300,00 ¬ , welk bedrag volgestort is ten belope van 3.100,00 E.

- mevrouw Sonja Soenen, voornoemd, heeft ingetekend op 93 aandelen voor 9.300,00 ¬ , welk bedrag volgestort is ten belope van 3.100,00 E.

Het gestort kapitaal bedraagt zodoende 6.200,00 E. De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de, deponering werd verricht bij KBC Bank.

6. Het begin en het einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december,

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2012.

7. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

" Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provi-sies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aan-wending ervan beslist bij eenvoudige meerderheid.

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa ver-deeld worden op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het eventueel saldo wordt gelijk overal de aandelen verdeeld.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, het-zij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van extern en intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaak-voerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap je-gens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor een onbepaalde duur:

- de heer SAMYN Fabrice Willy, geboren te Menen op 24 september 1969, wonende te 8930 Menen, Wervikstraat 197 F.

- mevrouw SOENEN Sonja Laura, geboren te Gent op 24 augustus 1966, wonende te 8930 Me-nen, Wervikstraat 197 F.

Het mandaat van de heer Fabrice Samyn is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, Het mandaat van mevrouw Sonja Soenen is onbezoldigd, tenzij de algemene vergade-ring anders beslist.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij ar-tikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegd-heid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doe! in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor reke-ning van derden, of in deelneming met derden,

- Onderneming voor het spuiten van warmte- en geluidsisolatie voor vloeren, muren en daken, dit zowel voor bedrijven als voor particulieren.

- Het water dichtmaken van gebouwen.

- Het leggen van klassieke chapes, vloeichape en/of isolatiechape, het leggen van tegelvloe-ren, mozaïek, klinkers en stoepdallen, voor het plaatsen van aile wand- en vloerbekledingen, het aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen.

- Onderneming voor metsel- en betonwerken.

- Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels.

- Onderneming voor het plaatsen van thermische en akoestische isolatie.

- De aankoop en verkoop, het leveren en plaatsen, het onderhouden en herstellen van elektro-technische en elektronische installaties.

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming, ventilatie 8c verluchting en ver-warming met warme lucht.

- Leveren en plaatsen van sanitaire installatie en alle overige loodgieterswerk.

- Onderneming voor het bouwen, verbouwen en restaureren van gebouwen, ruwbouw en on-derdak zetten. Algemene bouwaannemingen omvattende, benevens voornoemde bedrijvighe-den, deze die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswer-ken of op de coördinatie van deze laatste indien uitgevoerd door onderaannemers.

- Het optreden als EPB-verslaggever en Energiedeskundige onder het EPB-Decreet en zijn uitvoeringsbesluiten, en alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen aan een efficiënter energiebeheer in het algemeen.

- De uitoefening van het beroep van Veiligheidscoördinator onder het KB betreffende de tij-delijke en mobiele bouwplaatsen in het bijzonder, en alle activiteiten die rechtstreeks of on-rechtstreeks kunnen bijdragen aan het bevorderen van veiligheid en gezondheid op bouw-plaatsen in het algemeen,

- Begeleiding van de interne preventieadviseurs bij de uitvoering van hun taken en opdrachten beschreven in de Welzijnswet.

-Algemene coördinatie van bran dpreventiedossiers (mogelijks na opmerkingen via een brandweerverslag).

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- Het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of dergelijke func-ties in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van ver-bintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, op-schikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, of in huur nemen van onroerende goede-ren, al dan niet gemeubeld.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende en roerende verrichtingen mo-gen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een iden-tiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwik-keling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, be-staande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijke doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en voor zover de wet die niet verbiedt.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maat-schappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan re-glementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stem-recht:

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni om 10u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegen-woordigen door een lasthebber, al of niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht vóór de algemene vergade-ring voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eige-naars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegre-pen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoor-digen, te ondertekenen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013,

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van huidige oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 15 december 2011 en de onder-tekening van huidige oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koop-handel.

13. Volmacht formaliteiten:

De oprichters geven bijzondere volmacht aan

- de BVBA "Papierwerk" te 8930 Menen, Menenstraat 41, vertegenwoordigd door de heer Filip Troch, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers,

- de BVBA "Fiscon" te 8930 Menen, Gustaaf Delafontainestraat 19, vertegenwoordigd door de heer Stéphane Van Hecke, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers,

met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

"

Opgemaakt te Menen op 10 januari 2012. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

Voor;

+ behouden

aan het Belgisch i Staatsblad

Ànnexes du Moniteur belge

SíjIagen liij fieBè7giscli-s`tiàti3bIad- 1170272011

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 26.08.2016 16520-0024-015

Coordonnées
ISOLMAX

Adresse
WERVIKSTRAAT 197F!C A 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande