IUXTA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IUXTA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.024.138

Publication

02/01/2012
ÿþV ~ ~

Mori word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IHJI NI 11 I II flN INI I I I 1111

*12000492*

NEERGELEGD ter GRIFFIE dE, RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

2 0 DEC. 2011

Griffie De onffier.

.- --" - ---------~- ---- --

084 Ondernemingsnr : 2 0 2 4 1 3

Benaming

(voluit) : IUXTA

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Kasteelstraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 16 december 2011, is opgericht door de heer VANDEN BERGHE Frank Henri Jozef Maria, advocaat, geboren te Roeselare op vijftien mei negentienhonderd zeventig, wonende te 8700 Tielt, Kasteelstraat 32, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IUXTA, met zetel te Tielt, Kasteelstraat 32, voor onbepaalde duur en met als doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van de activiteit van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitrageschillen, gerechtelijk mandataris, bemiddelaar, deskundige, syndicus, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners'. en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de, vennootschap.

De vennootschap mag teneinde haar patrimonium op een zo efficiënt mogelijke wijze te beheren en haar actief-; bestanddelen optimaal te rentabiliseren, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks,; hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende, onroerende of financiële' verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met: al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het; aangaan van andere overeenkomst met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn' voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee: staan.

De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende' accommodaties, inclusief gebouwen (en ook de constructie van gebouwen), kortom een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de manager/zaakvoerder/vennoot.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, doch zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, voor zover die eveneens beantwoorden aan de in huidige statuten opgelegde verplichtingen en beperkingen die verband houden met het uitoefenen van het beroep van advocaat. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten, de regels eigen aan de uitoefening van het beroep. van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De vennootschap zal alle verplich tingen opgelegd krachtens het Reglement van de Orde van de Vlaamse Balies en van de Balie te Kortrijk dienen na te leven.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van het geheel, hetzij twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap ING België, met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 8 december 2011 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennoot-scha p.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die als er meer dan een zaakvoerder is ieder afzonderlijk bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het vennootschapsdoel, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte als etser of als verweerder, onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Elke zaakvoerder kan aan een lasthebber bevoegdheden, met inbegrip van de vertegenwoordiging, voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

Tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur werd benoemd: de heer Frank VANDEN BERGHE, geboren te Roeselare op 15 mei 1970, wonende te 8700 Tielt, Kasteelstraat 32.

De niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Telt de vennootschap maar één vennoot is deze noodzakelijk de zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Onverminderd een vergoeding van de kosten, kent de algemene vergadering aan de zaakvoerder een vergoeding toe voor de professionele activiteiten verricht door de zaakvoerder voor rekening van de vennootschap. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, behoudens het jaar van oprichting.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om twaalf uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Van de nettowinst wordt ten minsten één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de algemene vergadering van vennoten op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstelt/herstellen de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

Volmacht werd gegeven aan de naamloze vennootschap "DKF Fiduciaire", met zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29a, vertegenwoordigd door de heer Dirk Bousson, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd voce registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 31.08.2016 16556-0449-010

Coordonnées
IUXTA

Adresse
KASTEELSTRAAT 32 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande