IWA-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IWA-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.377.109

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0301-009
29/07/2014
ÿþRechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Molenstraat 35, 8940 VVervik

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 3 juli 2014:

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Eekhofstraat 10, 8902 Hollebeke

Ignace Gorus

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0841.377.109 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

IWA-invest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

09/12/2011
ÿþ. ~g..J" ®~ } rwd" mod 11.1

.N-^" .~,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 9 NOV. 2011

IIIIIIIIIMR11111111111111

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) : IWA-Invest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 0 /12/2013- Annexés du Moniteur belge

~

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat, 35

8940 Wervik

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 17 november 2011, in zijn kantoor, blijkt dat`

een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: bvba " IWA-Invest ".

2/ zetel: Molenstraat, 35 te 8940 Wervik RPR leper.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

4/ oprichters:

a- de heer GORUS Ignace Julien Frans Pierre, geboren te Dendermonde op 27 april 1968, wonende tel; 8940 Wervik, Molenstraat 35 ;

b- Mevrouw CNOCKAERT Anne-Catherine Marie Fabienne, geboren te Menen op 21 oktober 1971, echtgenote van de heer Gorus Ignace voornoemd, wonende te 8940 Wervik, Molenstraat 35.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkskontrakt, niet gewijzigd tot op heden, aldus4 verklaard.

5/ kapitaal: 18.600 euro, volledig volstort en vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde

6/ boekjaar: vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september ; eerste boekjaar eindigt op 30/09/2013..

7/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke;;

personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot;;. verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de;i wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte; volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de heer GORUS Ignace voornoemd. Het mandaat van'j de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

8/ commissaris: geen.

9/ doel : 1]e vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen: rekening:

1- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de;: bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, ` in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen`' met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en' verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,; aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,::; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het;: Ei stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezichty alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en`. ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

2- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

3- alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van juridische raadgeving;

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

10/ gewone algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand maart om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

11/ Bijzondere volmacht: Als bijzonder mandataris met recht van substitutie wordt aangesteld : Fibo Consult te 8500 Kortrijk, Engelse Wandeling 2 K11 G, en/of haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van de eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket. Tevens wordt hem volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der B.T.W. en directe belastingen en de Administratie voor Ondernemings- en Inkomensfiscaliteit.

Voor ontledend uittreksel Notaris Thierry Devos

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 02.03.2017, NGL 16.03.2017 17063-0597-010

Coordonnées
IWA-INVEST

Adresse
EEKHOFSTRAAT 10 8902 HOLLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Hollebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande