J & M TRUCKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & M TRUCKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.079.801

Publication

03/04/2012
ÿþ4

MQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-beho aan Belg Staat! *iaoe~ssv



IVeueryeegc3 Leï jri¢tie ven trve

rechtba : . E .. artêM

egge -- afdeling te Ounne

o

2 2 ?MARI 2012

Griffie üe grrflrer

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0892.079.801

Benaming

(voluit) : J&M TRUCKS IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : REVINZESTRAAT 1, 8820 TORHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 9 maart 2012 blijkt dat

N voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening volgende wettelijke formaliteiten werden vervuld :

1/ op 10 juni 2011 werd bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Maurice SPILLIER benoemd tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij vonnis de dato 23 juni 2011 van de rechtbank van koophandel te Brugge, afdeling Oostende, derde kamer, werd de benoeming van de heer Maurice SPILLIER als vereffenaar bevestigd.

3/ De beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 oktober 2011, onder nummer 11153103.

41 Overeenkomstig artikel 190§1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

5/ Op 9 januari 2012 heeft de rechtbank van koophandel te Brugge, afdeling Oostende, tijdelijke derde bis kamer, een akkoordvonnis afgeleverd over het verdelingsplan.

BI Volgende beslissingen werden genomen

1/ dat de vereffening per 9 maart 2012 gesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J&M TRUCKS" in vereffening vanaf dezelfde datum definitief opgehouden heeft te bestaan, waardoor het mandaat van de vereffenaar is opgehouden te bestaan.

2i dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 8820 Torhout, Revinzestraat 1,

31 dat er dient niets gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

41 dat de vergadering de hierna genoemde personen aangesteld heeft als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

Mevrouw Eveline CHRISTIAENS;

De heer Wouter QUAGHEBEUR;

De heer Thijs SIMOENS.

Tegelijk hiermede neergelegd: kopie van het akkoordvonnis de dato 09/01/2012 van de rechtbank van koophandel te Brugge, afdeling Oostende, tijdelijke derde bis kamer, over het verdelingsplan

SPILLIER Maurice,

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/10/2011
ÿþ

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : 0892.079.801 Benaming : J&M TRUCKS

(voluit)

N II II II 111 I V NV u

*11153103*

beh

aa

Be Sta;

Aeàergelegd ter griffie visa c% rechtbank van !coophendsl

Brugge pFdeling ta OG3ti3ïtae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Revinzestraat 1

8820 TORHOUT

Onderwerp akte :VERLENGING BOEKJAAR - DATUM JAARVERGADERING - ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 10 juni 2011, 'Geboekt drie blad geen verzendingen te IEPER de 14 JUN 2011 Boek 176 blad 18 vak 7 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft hetgeen volgt:

1.-De vergadering besluit het boekjaar te laten ingaan op één juli en het te laten eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Artikel 22 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast als volgt:

"ARTIKEL TWEEËNTWINTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar."

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het boekjaar, begonnen op 1 januari 2011, eindigen op 30 juni 2012.

2.-De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te brengen van 'de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur naar 'de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur. De eerste alinea van artikel 18 van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden."

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand december 2012 om achttien uur.

3.-De vergadering verklaarde dat alle vennoten in het bezit zijn gesteld van een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna: - verslag van de zaakvoerders; - verslag van een bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN", waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39/A, vertegenwoordigd door de Heer Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare (Rumbeke), Kwadestraat 1511A, bus 42; - staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 18 mei 2011.

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van 10 juni 2011 met het oog op haar invereffeningstelling. De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd, in date van 9 juni 2011, luiden als volgt: "ln het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de BVBA J&M TRUCKS" een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 18 mei 2011, zijnde een tussentijdse toestand, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, die een balanstotaal opgeeft van 16.013,78 EUR en een netto-passief van - 46.932,39 EUR, en waaruit tevens blijkt dat de activiteiten van de vennootschap werden stopgezet. ijk vestigde aandacht op het feit dat, ingevolge het nettopassief, het niet mogelijk zal zijn, in normale omstandigheden, alle schulden terug te betalen. De schuldeisers met een tegoed in R/C in de vennootschap hebben wel reeds schriftelijk bevestigd afstand te doen van hun tegoed samen ten belope van 55.762, 70 EUR teneinde de sluiting van de vereffening niet in de weg te staan. Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft, en dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de buitengewone algemene vergadering in het kader van de ontbinding van de BVBA "J&M TRUCKS " en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend. Roeselare, 9 juni 2011 (volgt de handtekening) VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS; Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA; Vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT"

4.-De vergadering benoemt als vereffenaar, die aanvaardde, de Heer SPILLIER Maurice, wonende te 8820 Torhout, Revinzestraat 1. De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen " 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek. van vennootschappen. Het

mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden ._ aanrpt Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

5.-De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

6.-Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerders. De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaars of bij de sluiting van de vereffening. 7.-Opdracht tot coordinatie.

8.-De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaars tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, aan de medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoordineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de zaakvoerder, machtiging tot benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 08.06.2011 11155-0233-010
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 22.06.2010 10210-0334-011
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 24.06.2009 09285-0077-011

Coordonnées
J & M TRUCKS

Adresse
REVINZESTRAAT 1 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande