J.P. DE WEIRDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.P. DE WEIRDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.361.240

Publication

10/10/2014
ÿþ mod 11.1



a s ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aar Self Staal

IIItiMu~i~~i~u1i~w

ia esa

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

.-1 OKT. 201k

Griffie

Afde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0866.361.240

Benaming (voluit) : J.P. DE WE1RDT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franslaan 86 bus 0101

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte

ONTBINDING-VEREFFENING

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 26/09/2014 blijkt dat volgende besluiten, werden genomen

BESLUIT.

De vergadering besluit de eerste zin van het artikel 31 van de statuten te schrappen, welke luidt als volgt :

"Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar".

BESLUIT,

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag; opgemaakt door de zaakvoerder op 21 september 2014, houdende voorstel tot: ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het; Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 16 september 2014.

BESLUIT

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag: opgemaakt door de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"7. Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het''' Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap: SVBA J.P. DE WEIRDT met zetel te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 86 bus 0101, een;' boekhoudkundige staat afgesloten op 16 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 127.898, 60 EUR en een nettoactief (eigen vermogen) van 127, 898, 60 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van;: vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit. Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de' vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van, ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffingi Op -dè Ilgüidatieboni, geraamd op een bedrag van 12,169, 86 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 16 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente

passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA J.P. DE WEIRDT en mag niet voor andere doeleinden warden gebruikt.

Roeselare, 21 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

BESLUIT.

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap.

De vergadering verklaart dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend I, werd.

Uitdrukkelijk wordt door de vergadering verwezen naar het nieuwe artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is, aangezien alle vennoten op de vergadering rechtsgeldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen, en dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te willen acteren dat aan voormelde voorwaarden voldaan is en dat dienvolgens geen vereffenaar zal worden aangeduid.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor gebeurlijke tekortkomingen.

BESLUIT

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de vergadering bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding - vereffening.

De zaakvoerder, voornoemd, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa, en zij verklaart dat de vennootschap `J.P. DE WEIRDT' thans geen schulden meer heeft ten aanzien van derden of dat de nodige gelden hiertoe werden geconsigneerd.

De vergadering verklaart zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissaris is aangesteld.

De vennoten verklaren kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend.

BESLUIT.

De vergadering beslist dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat de vennootschap M.P. DE WEIRDT' definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering neemt kennis van de jaarrekening van het lopend boekjaar afgesloten op heden en keurt deze goed.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, te weten mevrouw Jacqueline Laura Georgette Vandemaele, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 86 bus 101.

De vergadering verleent kwijting aan genoemde zaakvoerder, betreffende de " uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar.





Btàgen bij lief Belgisch Stâat"sbUd"- i0TI0/2014 - Annexes au Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering stelt vast dat de vennoten door de uitoefening van de rechten verbonden aan alle 200 aandelen, gemachtigd zijn het gehele vermogen, zowel actief als passief, van deze vennootschap te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaarden, en dat zij voor zoveel als nodig de goederen in ontvangst nemen en de eventuele schulden in persoonlijke naam ten laste zullen nemen; bijgevolg is de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.P. DE WEIRDT" definitief afgesloten.

De vergadering besluit dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden door de vennoten, op hun domicilie.

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Voor-

rbehouJen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd -expeditie van de akte dd. 25/07/2014 -verslag van de zaakvoerder -verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik .B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



C

NI

11111111,111111





INGEKOMEN TER 0,RIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHAMEL

14 JAN, 2014 veyggiele

Ondernemjngsnr : 0866361240

Benaming

(voluit) : J.P. DE WEIRDT

{verkort}

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : FRANSLAAN 86 BUS 0101 - 8620 NIEUWPOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

- Uit het verslag van de buitengewone algemene jaarvergadering van 23/12/2013 blijkt hetvolgende:

* Op 1 januari 2014 wordt op eigen verzoek eervol ontslagen als zaakvoerder:

Dhr De Weirdt Jean Pierre - Franslaan 56 B0101 - 8620 Nieuwpoort - NN 490109-021.66

* Op 1 januari 2014 wordt aangesteld als onbezoldigd zaakvoerder waarbij geen enkele vergoeding wordt toegekend en dit zolang het mandaat wordt aangehouden:

Mevr Vandemaele Jacqueline - Franslaan 56 B0101 - 8620 Nieuwpoort - NN 470311-092.04 Deze beslissing wordt hierbij door elke vennoot als definitief en onherroepelijk erkend en goedgekeurd

Vandemaele Jacqueline

zaakvoerder

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 20.08.2013 13440-0177-010
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 27.08.2012 12460-0103-010
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 23.08.2011 11434-0125-010
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 23.08.2010 10434-0227-010
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 26.08.2009 09646-0240-009
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.04.2008, NGL 26.08.2008 08616-0296-010
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 21.08.2007 07586-0050-010
18/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.04.2006, NGL 16.08.2006 06633-2698-012

Coordonnées
J.P. DE WEIRDT

Adresse
FRANSLAAN 86, BUS 0101 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande