J.S.D.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.S.D.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.974.672

Publication

27/03/2014
ÿþ= mod

7 \\  fLellftr:n d b"I "" " --------- "

- In e agen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"

Aintergetetsi editte vn

Voor-

behouden 11M1111111111118 'eebtba - " t

aan hot !ge  afdeting Otete

Belgisch

Staatsblad *14068355 o 1 mu a1114

Griffi - -

---

, Ondernemingsnr : 0806.974,672

, Benaming (voluit) : BUFFEL BJÔRN

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sparappelstraat 35

8820 TORHOUT

Onderwerp akte :BVBA: naamswijziging wijziging maatschappelijke zetel tioelswijziging statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA BUFFEL BJORN, waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Sparappelstraat 35, waarop aile vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 28 februari

" ' 2014, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

eerste besluit

' Nadat ondergetekende notaris uitdrukkelijk wees op het feit dat een vennootschap een naam moet voeren die verschillend is van die van een andere (Belgische of buitenlandse) vennootschap, derwijze dat er geen verwarring mag ontstaan, en dat, indien de naam gelijk zou zijn aan een andere, of er zozeer op zou gelijken dat er verwarring kan ontstaan, iedere belanghebbende hem kan doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadevergoeding kan eisen van de oprichters of de leden van het bestuursorgaan, onder meer daar dit, gelet op de mogelijks bij het publiek gestichte verwarring, een met de eerlijke handelsgebruiken strijdige daad en/of een daad van oneerlijke mededinging kan uitmaken, besluit de vergadering de naam van de vennootschap te wijzigen in "J,S.D.", met overeenkomstige wijziging van artikel 1 der statuten, om de tekst " ervan te schrappen en te vervangen.

tweede besluit

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap over te brengen naar 8020 Oostkamp, Zedelgemsestraat 10, en tot overeenkomstige wijziging van artikel 2 van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: « De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 8020 Oostkamp, Zedelgemsestraat 10.

De zaakvoerder(s) kunnen, zonder dat hiervoor een wijziging van de statuten nodig is, besluiten de zetel te verplaatsen in België in het Nederlandse taalgebied (Vlaamse Gewest) of het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad (Brusselse Gewest). Elke zetelverplaatsing buiten deze taalgebieden vereist een wijziging van de statuten Dergelijk besluit dient door toedoen van de zaakvoerder(s) te worden neergelegd en bekendgemaakt overeenkomstig de wet

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, onder elke vorm, zowel in België als in het buitenland, administratieve of exploitatiezetels, bijhuizen, filialen, stapelplaatsen, agentschappen, of . (bij)kantoren oprichten, »

derde besluit

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van het verslag van het bestuursorgaan de dato 26 februari 2014, houdende de omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij gevoegd een staat van activa en passive van de vennootschap, vastgesteld op 31 januari 2014, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, zelfde zonder opmerkingen:, te hebben nagezien en besluit zelfde goed te keuren.

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en de bijgevoegde staat van actief en passief blijven door ondergetekende notaris bewaard in Haar dossier.

vierde besluit

Do vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, om de tekst van artikel 3 te schrappen en te vervangen door de volgende tekst « De onderneming heeft als doel:

Transport en koerierdienst in binnen- en buitenland;

Verkoop via internet van uiteenlopende artikelen, zoals sport en vrijetijdsartikelen.

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke vyijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemihgen van allerlei aard; aile

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren; kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven; inclusief de eigen handelszaak.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden,

Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel." viifde besluit

De vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op eenendertig december van ieder jaar, en tot overeenkomstige wijziging van artikel 15 van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst « Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jean

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op, alsook de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en stelt het, voor zover het daartoe wettelijk verplicht een jaarverslag op waarin het rekenschap geeft van haar befeid.

Deze stukken worden overeenkomstig de wet opgesteld en dienen binnen de door de wet voorziene termijn ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering en, door toedoen van het bestuursorgaan, worden neergelegd bij de Nationale Bank van België. »

zesde besluit

" De vergadering beslist het tijdstip van de jaarvergadering van de vennootschap te wijzigen en deze voortaan te houden op 31 mei van elk jaar om 20 uur, en tot overeenkomstige wijziging van artikel 14 van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst » De algemene vergadering van vennoten is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten, binnen de perken gesteld door de wet, ' beraadslagen en besluiten nemen betreffende de werking en de structuur van de vennootschap met betrekking tot de zaken die niet behoren tot de bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

Indien er slechts één vennoot is, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze bevoegdheden niet overdragen.

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar op de hierna bepaalde plaats, dag en uur en die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de (geconsolideerde) jaarrekening en de kwijting van de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris(sen). Wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven waarvan sprake in zelfde ' artikel, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair voor het houden van de jaarvergadering bepaalde dag.

De algemene vergadering waarin de vennoten bijeenkomen is een buitengewone algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd worden, of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar bevoegdheid behoort. De jaarvergadering zal gehouden worden de op 31 mei om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en ,

" bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de

oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap,

of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid,"

zevende besluit overgansbepalingen

1° De vergadering beslist het lopend eerste boekjaar te verlengen tot en af te sluiten op 31 december 2014. "

2° De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei van het jaar

2015 om 20 uur,

achtste besluit

De vergadering besluit de volledige tekst van de huidige statuten te vervangen door een nieuwe

geactualiseerde tekst, om de huidige statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en

aan te passen aan de Wet van 07 mei 1999 houdende het Wetboek van Vennootschappen (en de latere

wijzigingen), en taalkundig te actualiseren ; en zo onder meer betreffende;

- de regels met betrekking tot de overdracht en overgang van aandelen;

- de relatie blote eigenaar vruchtgebruiker van aandelen;

- het verbod om rechtspersonen tot zaakvoerder te benoemen;

- de regels inzake bijeenroeping, beraadslaging en besluitvorming van de algemene vergadering;

negende besluit benoeming zaakvoerder

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap ;

Voornoemde Heer DEVOOGT Jean-Paul, alhier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie

hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die

verklaart de hem-verleende-opdracht te aanvaarden, _ . .. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

tiende besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoordineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten. Huidige akte geldt tevens als coördinatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte van het proces-verbaal de dato 28 februari 2014, en een gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 07.02.2014 14030-0290-010
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 28.02.2013 13054-0315-010
27/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 17.02.2012 12042-0432-010
22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.12.2010, NGL 15.02.2011 11037-0395-010
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.09.2009, NGL 30.10.2009 09838-0079-009
02/06/2015
ÿþmod 1 i.1

en kopie

In de bijlagen bij het Belgisch Staats na neerlegging ter griffie an de aRGELEGD

Griffie flechtbank Knophandel

MONITEUR BEL E 2 0 MEI 2.015

Gent Afdeling Brugge

LAD De kiff ór

so szs 11111111 BE

2 6 -05- 2015



LGISCH STAATS

Ondernemingsnr : 0806.974.672

Benaming (voluit) : J.S.D.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zedelgemsestraat 105

8020 Oostkamp

Onderwerp akte : BVBA: wijziging maatschappelijke zetel - doeiswijziging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA JSD, waarvan de zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp, Zedelgemsestraat 105, waarop alle vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd, waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 13 mei 2015, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

eerste besluit

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap over te brengen naar 8020 Oostkamp, Albrecht Rodenbachstraat 46, en tot overeenkomstige wijziging van artikel 2 van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 2 : zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Albrecht Rodenbachstraat 46.

De zaakvoerder(s) kunnen, zonder dat hiervoor een wijziging van de statuten nodig is, besluiten de zetel te verplaatsen in België in het Nederlandse taalgebied (Vlaamse Gewest) of het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad (Brusselse Gewest), Elke zetelverplaatsing buiten deze taalgebieden vereist een wijziging van de statuten. Dergelijk besluit dient door toedoen van de zaakvoerder(s) te worden neergelegd en bekendgemaakt overeenkomstig de wet.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, onder elke vomi, zowel in België als in het buitenland, administratieve of exploitatiezetels, bijhuizen, filialen, stapelplaatsen, agentschappen, of (bij)kantoren oprichten."

Tweede besluit

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van het verslag van het bestuursorgaan de dato 13 mei 2015, houdende de omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva van de vennootschap, vastgesteld op 31 maart 2015, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, zelfde zonder opmerkingen te hebben nagezien en besluit zelfde goed te keuren.

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en de bijgevoegde staat van actief en passief blijven door ondergetekende notaris bewaard in Haar dossier. .

derde besluit

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, om de tekst van artikel 3 te schrappen en te vervangen door de Volgende tekst:

"Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: - de uitbating, het beheer en de inrichting van spijshuizen, drankgelegenheden, verbruikssalons, ijssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, snackbars, tearooms, frituren, restaurants, hotels, traiteurdiensten;

- het inrichten/organiseren van diverse evenementen, zoals feesten, banketten, demonstraties, voordrachten, jaarbeurzen, salons, markten, concerten en andere activiteiten in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zijn, kan bijdragen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen,. handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

vierde besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten. Huidige akte geldt tevens ais coördinatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vô& registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd; uitgifte van het proces-verbaal de dato 13 mei 2015, en een gecoijrdineerde tekst der statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
J.S.D.

Adresse
ZEDELGEMSESTRAAT 10 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande