J2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.374.584

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 28.02.2014, NGL 26.03.2014 14075-0513-016
22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 28.02.2013, NGL 20.03.2013 13067-0401-015
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 12.12.2011, NGL 10.01.2012 12009-0014-020
07/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac







*11183944'



Benaming (voluit) : J2

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 165

8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Doelwijziging - benoeming en ontslag - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 23 november 2011, blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2" navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige' verantwoording van de geplande doelwijziging.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren, en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de hierna volgende tekst:

" "De vennootschap heeft als doel:

1. A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en

" verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die

" het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" ll. A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in

" rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Net verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

" rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur, vertaaldiensten, personeelsbeheer, marketing en koerierdiensten.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

' vormen van technologie en hun toepassingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Ondernemingsnr : 0426.374.584

NL1~r,4 -

RECMYBANt<~ ~^

BRUGGE (A#deli~nyyg~~ ~

O" '

op: ~ 5

i`~~ ceeP"

Griffie

~:tErr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen ' bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. De vergadering neemt kennis van en bevestigt hierbij de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van tweeëntwintig juni tweeduizend en elf houdende het ontslag van de heer Jacques VAN DAMME als " statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De vergadering besluit de statuten dienovereenkomstig aan te

" passen.

Vervolgens dient mevrouw Josepha LEUPE, wonende te 8020 Oostkamp, Berkenstraat 8, hierbij vrijwillig, "

" met ingang vanaf heden, haar ontslag in als zaakvoerder van de vennootschap.

" De vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als décharge aan deze ontslagnemende zaakvoerder voor de volledige periode van haar bestuur.

3. De vergadering besluit vervolgens mevrouw Josepha LEUPE, voornoemd, te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van haar mandaat.

" Mevrouw Josepha LEUPE, voornoemd, is alhier mede verschenen en verklaart haar mandaat te aanvaarden. De vergadering stelt vast dat de voornoemde mevrouw Josepha LEUPE verder als enige zaakvoerder het bestuur van de vennootschap zal waarnemen. Zij zal beschikken over de meest uitgebreide macht voorzien bij de wet en de statuten.

De statuten zullen dienovereenkomstig aangepast worden en dit zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

4. De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijziging in die zin dat de enige zaakvoerder afzonderlijk optredend de vennootschap in en buiten rechte kan vertegenwoordigen. Indien er twee ' of meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend.

5. Als gevolg van voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- De vergadering besluit de tekst van artikel drie van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna

volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel:

I. A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. A/ Het verwerven van participaties !n eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, vertaaldiensten, personeelsbeheer, marketing en koerierdiensten.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, " in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

k

mod 11.1

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

' De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,  soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap allé handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op elle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

- Vervolgens besluit de vergadering de huidige tekst van artikel elf, tweede alinea van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Wordt als zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: mevrouw Josepha LEUPE, die verklaart te aanvaarden."

- Vervolgens besluit de vergadering de huidige tekst van artikel twaalf, derde alinea van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Zodra mevrouw Josepha LEUPE, wonende te 8020 Oostkamp, Berkenstraat 8, niet meer in functie is als statutair zaakvoerder, behoren volgende handelingen niet meer tot de bevoegdheid van de zaakvoerder(s), maar tot de bevoegdheid van de algemene vergadering:

- het verwerven en vervreemden van onroerende goederen;

- het aangaan van investeringen boven het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) per verrichting;

- het verkopen van activa met een boekwaarde van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00);

- het stellen van zakelijke zekerheden;

- het afsluiten van kredieten boven het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) per verrichting."

- De vergadering besluit in de huidige tekst van artikel twaalf, de eerste alinea van de paragraaf met

betrekking tot de vertegenwoordigingsbevoegdheid te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te

vertegenwoordigen. Indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte

vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend."

6. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de zaakvoerder en/of de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en

neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hiema genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die

elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend

wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de

Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde

Waarde te vervuilen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende

medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem,

Kortrijksesteenweg 1146:

- Mevrouw Myriam DIETENS;

- Mevrouw Sarah VERKIMPE;

- Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging van 23/11/2011;

- Exemplaar van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

28/07/2011
ÿþÉy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Hand 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

- -NEERGELEGD ter GRIFFIE der

 FrECHTEMNK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

3 JULI 2011

--,~---~ Griógdégriffier,

Ondernemingsnr : 0426.374.584

Benaming

(voluit) : J2

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Legeweg 165

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 juni 2011, blijkt

I. Het vrijwillig ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 30 juni 2011, van : - De heer Jacques VAN DAMME, wonende te 8020 Oostkamp, Berkenstraat 8.

IL De benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap, voor een periode van onbepaalde duur, ingaand op

1 juli 2011, van :

- Mevrouw Josepha LEUPE, wonende te 8020 Oostkamp, Berkenstraat 8.

Josepha LEUPE

Zaakvoerder

na neerlegging ter griffie van de akte

k D:7.=

"

y

B

*11116730*

31/01/2011 : BG060326
26/01/2011 : BG060326
22/11/2010 : BG060326
01/02/2010 : BG060326
18/02/2009 : BG060326
28/02/2008 : BG060326
26/07/2007 : BG060326
20/02/2007 : BG060326
24/02/2006 : BG060326
20/10/2004 : BG060326
15/03/2004 : BG060326
30/04/2003 : BG060326
29/03/2002 : BG060326
22/03/2001 : BG060326
23/03/2000 : BG060326
22/01/1998 : BG60326
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 16.01.2016, NGL 15.02.2016 16044-0012-013
01/01/1988 : BG60326

Coordonnées
J2

Adresse
LEGEWEG 165 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande