JAFRABEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAFRABEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.807.309

Publication

22/07/2013
ÿþ I mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111e1.111,1111111111111111111111

Ondernemingsnr : 0460.807.309

Benaming (voluit) : JAFRABEL

ank van koophandel

i~. aftiel;n: Oa3tenilk,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; JOZEF 11-STRAAT 45

8400 OOSTENDE

Onderwerp akte :GERUISLOZE FUSIE - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 26 juni 2013, te registreren, dat de buitengewone

algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « JAFRABEL » met zetel te 8400 Oostende, Jozef II-straat 45:

1) besloten heeft tot de fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MUYLLE INVEST" met zetel te 8400 Oostende, Molenhoekstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0808.792.730, BTW-nummer BE i 0808.792.730, door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAFRABEL.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2) besloten heeft tot aanpassing van de statuten aan de gewijzigde wetgeving inzake de vereffening van vennootschappen. De vergadering heeft beslist meteen tot medegaarde wijziging

" van de artikelen 27 en 28 van de statuten ais volgt:

"Artikel 27: Benoeming van de vereffenaars.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s), desgevallend handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen moeten de benoemingen van de vereffenaars aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank ' gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van " derden. .. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de msirurnonterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d c mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan 1 of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend. Deze termijn wordt opgeschort voor de duur van het uitstel aan de verzoeker toegekend of vereist na een heropening van de debatten. Bij gebreke van een uitspraak binnen die termijn wordt de benoeming van de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als zijnde bevestigd dan wel gehomologeerd.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook de akte houdende aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van een natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is bedoeld in artikel 184 §2, zevende lid Wetboek Vennootschappen. In dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aangevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van 15 dagen zoals bedoeld in artikel 68 Wetboek Vennootschappen slechts te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van 5 werkdagen zoals bedoeld in artikel 184, §2, zevende lid Wetboek Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van de vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 28: Verdeling.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de : rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,

Een ontbinding en vereffening zijn in één akte mogelijk mits:

1/ er geen vereffenaar is aangeduid;

2/ er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

3/ alle aandeelhouders of vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt dan door de vennoten zelf."

3) Voor zover als nodig, werden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, met name aan de Heer Jan EECKHOUT, voornoemd, en meer specifiek met de bevoegdheid :

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap, dit alles op de wijze voorzien in het fusievoorstel.

J,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verzeggennmordigen

Verso " Naam en handtekening

e

i mod 11.1

c) vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de

zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

De vergadering heeft bovendien aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap : "Fiduciaire Vander Paelt" met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg 65, alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij alle privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en dit via een ondernemingsloket naar keuze.

Te dien einde zal de voornoemde lasthebber in naam van de vennootschap alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen afleggen, in de plaats stellen en, in 't algemeen, al het nodige doen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatstlad.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Getekend r Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende. Gelijktijdig neergelegd t 1) expeditie van het proces-verbaal van 26 juni 2013 en 2) exemplaar van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de [natste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 14.05.2013 13116-0528-017
22/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

2. dat de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAFRABEL", met zetel te 8400 Oostende, Jozef 11-straat 45, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel:

!. Specifieke activiteiten

N het aan- en verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, renoveren, exploiteren, beheren, onderhouden, huren en verhuren, verkavelen, uitvoeren van alle bouwwerken en voltooiingwerken met betrekking tot alle onroerende goederen; het uitvoeren van alle aannemingswerken, zowel private als openbare;

BI het optreden als tussenpersoon bij voormelde handelingen, het uitvoeren van de activiteiten van vastgoedpromotie, projectontwikkeling en projectmanagement;

C/ het verrichten van alle daarmee samenhangende diensten en in de meest ruime zin van het woord: het uitvoeren van alle immobiliaire verrichtingen en handelingen zowel in België als in het buitenland, en verder onder meer, als bouwheer, het uitgeven en laten uitvoeren door derden van opdrachten, werken, studies, plans en projecten in verband met alle vastgoedverrichtingen;

Dl het verrichten van alle prestaties inzake vastgoedmakelarij, het optreden als verkoopagent en verhuringagent en de exploitatie van één of meer immobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddeling van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande, de expertise, het beheer en het valoriseren, laten bouwen of verbouwen van onroerende goederen, alsmede de coördinatie van de bouwwerkzaamheden op de werf, al dan niet in samenwerking met onderaannemers, en het opmaken en uitwerken van alle ontwerpen en plannen daaromtrent;

EI het beheren en onderhouden van onroerende goederen waaronder begrepen de uitvoering van syndicopdrachten;

F/ het deelnemen aan beurzen, evenementen, vakanties, reizen en incentives in binnen- en buitenland en het analyseren van vastgoedopportuniteiten in het buitenland,

II, Algemene activiteiten

N het verwerven van participaties in eender welke vorm ln alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

.kredietinstellingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvaoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I Ill 1 igare; @ .tt jci ter griffie vvn rechtbank van k::,r~~.handul

1 046673 Brugge  af -r;,3g flat

~D 1 MI 2013

GriffieOe artfrier





Ondernemingsar : 0460.807.309 Benaming

(voluit) : JAFRABEL (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8400 OOSTENDE, JOZEF II-STRAAT 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BVBA "MUYLLE INVEST" DOOR DE BVBA "JAFRABEL"

Uit het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA "MUYLLE INVEST" door de BVBA "JAFRABEL" dd. 28/02/2013 blijkt:

1. dat de bestuursorganen van de BVBA "MUYLLE INVEST" en de BVBA "JAFRABEL" aan hun respectieve venno(o)t(en) voorstellen om, in toepassing van de artikelen 676, 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tot fusie over te gaan daar overneming van de BVBA "MUYLLE INVEST" door de BVBA "JAFRABEL", waarbij alle rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap, welke laatste reeds houder is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Cl het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet";

3. dat de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MUYLLE INVEST", met zetel te 8400 Oostende, Molenhoekstraat 73, volgend doel heeft;

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemeen:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

b) het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

c) het beleggen van gelden;

d) het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen;

e) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Voor- f) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren: onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

behouden g) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

aan het h) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Belgisch 1) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

Staatsblad immateriële duurzame activa;

j) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

k) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

I) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.";

4. dat alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap vanaf 01/01/2013 zullen geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap;

5, dat er geen bijzondere rechten worden toegekend aan de vennoot van de over te nemen vennootschap;

6. dat aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

7. dat de over te nemen vennootschap eigenaar is van een drietal onroerende goederen en dat voor elk van deze goederen een bodemattest werd afgeleverd door de OVAM op 22(0212013, waarvan de inhoud telkens luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 22.02.2013

(getekend)

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"

Jan EECKHOUT

zaakvoerder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: exemplaar van het fusievoorstel dd. 28/02/2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 06.07.2012 12260-0585-018
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 29.06.2011 11209-0428-014
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 29.06.2009 09299-0007-017
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 29.08.2008 08656-0315-021
28/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 02.09.2006, NGL 26.09.2006 06794-3115-015
20/09/2005 : OO054658
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0053-018
20/10/2004 : OO054658
14/09/2004 : OO054658
17/03/2004 : OO054658
12/09/2003 : OO054658
14/04/2003 : OO054658
20/09/2002 : OO054658
06/09/2002 : OO054658
06/09/2002 : OO054658
24/10/2001 : OO054658
31/10/2000 : OO054658
26/06/1997 : OO54658
18/06/1997 : OO54658
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 26.07.2016 16348-0547-018

Coordonnées
JAFRABEL

Adresse
JOZEF II-STRAAT 45 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande