JAN D'HULSTER INVEST, AFGEKORT : J.D.I.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN D'HULSTER INVEST, AFGEKORT : J.D.I.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.202.127

Publication

23/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres)

11(

013692

0473.202.127

JAN D'HULSTER INVEST

J.D.I.

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Begijnenbosstraat 2 - 8900 leper

©ndernemingsatr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Ondetwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, vijf bladen geen renvooien op 28 DEC. 2012. Reg : 5 boek 443 blad 50 vak 5. Ontvangen : Vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) LUC DE BERGH".

Dat ten kantore is verschenen de heer D'HULSTER Jan Jozef Hilaire, wonende te 8900 Ieper, Begijnenbosstraat 2, enig vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN D'HULSTER INVEST", in het kort "J.D.I.", waarvan de zetel gevestigd is te 8900 Ieper,;, Begijnenbosstraat 2, BTW BE 0473.202.127, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Ieper.

En dat de enige vennoot volgende besluiten genomen heeft.

EERSTE BESLUIT.

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK -- CHRISTIAENS', BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, hiertoe aangesteld door de enige vennoot, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN D'HULSTER INVEST" bestaat uit de inbreng van een aandelenportefeuille voor een totaal bedrag van 7.297.986,81 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van. nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste 131z. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvwoordïgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng bestaat uit honderd drieëntachtig (183) volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN D'HULSTER INVEST", zonder vermelding van nominale waarde.".

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De enige vennoot beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd drieëntachtigduizend euro (¬ 183.000,00) om het te kapitaal te brengen van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) op driehonderd drieëndertigduizend euro (¬ 333.000,00) door inbreng in natura (aandelen) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van honderd drieëntachtig (183) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zeven miljoen tweehonderd zevenennegentigduizend negenhonderd zesentachtig euro en eenentachtig cent (¬ 7.297.986,81), inbegrepen een globale uitgiftepremie van zeven miljoen honderd veertienduizend negenhonderd zesentachtig euro en eenentachtig cent (¬ 7.114.986,81) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Als vergoeding van deze inbreng worden er aan de heer Jan D'HULSTER, voornoemd, die aanvaardt, honderd drieëntachtig (183) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

TWEEDE BESLUIT.

De enige vennoot besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeven miljoen honderd veertienduizend negenhonderd zesentachtig euro en eenentachtig cent (¬ 7.114.986,81) om het kapitaal te brengen van driehonderd drieëndertigduizend euro (¬ 333.000,00) op zeven miljoen vierhonderd zevenenveertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en eenenzestig cent (¬ 7.447.986,61) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met elfduizend tweehonderd dertien euro en negenendertig cent (¬ 11.213,39) om het kapitaal te brengen van zeven miljoen vierhonderd zevenenveertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en eenenzestig cent (¬ 7.447.986,61) op zeven miljoen vierhonderd negenenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 7.459.200,00), en dit door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT.

De enige vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeven miljoen vierhonderd negenenvijftigduizend tweehonderd euro (£ 7.459.200,00) bedraagt, vertegenwoordigd door driehonderd drieëndertig (333) aandelen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit het bestaand aantal aandelen van de vennootschap te verdubbelen om het aantal te brengen van driehonderd drieëndertig (333) op zeshonderd zesenzestig (666). Elke vennoot zal in ruil voor één (1) bestaand aandeel, twee (2) nieuwe aandelen ontvangen. Deze zeshonderd zesenzestig (666) aandelen worden allemaal toegekend aan de heer Jan D'HULSTER, voornoemd.

ZESDE BESLUIT.

De enige vennoot besluit de modaliteiten van ontbinding en vereffening te herformuleren en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT.

De enige vennoot besluit als gevolg van de genomen besluiten hiervoor de statuten aan te passen als volgt:

I. Vervanging van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

n

"

V9or-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnln

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen vierhonderdnegenenvijftigduizend' .tweehonderd euro (6' 7.459.200, 00) en is verdeeld in zeshonderd zesenzestig (666) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

II. Vervanging van artikel vijfentwintig van de statuten door volgende tekst:

,"ARTIKEL VIJFENTWINTIG -- ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt, De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste ° van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten,"

ACHTSTE BESLUIT.

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der ° statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

- Mevrouw Eveline Christiaens;

- Mevrouw Ellen Bonte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge)

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten,

- verslag van de bedrijfsrevisor,

- verslag van de zaakvoerder,

- gecoördineerde tekst van de statuten - historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

29/06/2012 : IE039117
30/06/2011 : IE039117
02/06/2010 : IE039117
02/06/2009 : IE039117
24/06/2008 : IE039117
24/07/2007 : IE039117
09/01/2007 : IE039117
29/12/2005 : IE039117
05/01/2005 : IE039117
20/12/2004 : IE039117
05/08/2004 : IE039117
03/01/2003 : IE039117
25/12/2001 : IE039117

Coordonnées
JAN D'HULSTER INVEST, AFGEKORT : J.D.I.

Adresse
BEGIJNENBOSSTRAAT 2 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande